nego ja bi postavio jedno offtopic pitanje, otkud ti kao makedonac da trazis savjet od bosanaca?
Kako da se nosim sa laganim flertom?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MisterNo1
#276 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
tako je...
nego ja bi postavio jedno offtopic pitanje, otkud ti kao makedonac da trazis savjet od bosanaca?
-
angeldimov
#277 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Hehe nisam makedonac. To je pjevac Angel DimovMisterNo1 wrote:tako je...![]()
-
Amy82
#278 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
A sto se ti hvatas tih nekih povrsnih znakova, tipa upoznao sestru, sestrice, otisao na nekoliko izleta itd.angeldimov wrote:Pa rekao sam joj da se mozemo nastaviti vidjati, ako zeli moze da dodje blizu mog grada i nacemo neki prostor. I to je to. Bez novih godina, prvih majeva, rodjendana itdMisterNo1 wrote:ocigledno je problem to sto si se zaljubio u tu ribu. moj savjet ti je da nastavis
kecati ne obaziruci se na tipove "C", "D", "E"...isl. ili da lagani izadjes iz te kombinacije.
ta tvoja riba nikad nece prestati flertovati.
Sretno Breza!
Nemoj se ljutit, ali zvucis kao kakva balavica
- MisterNo1
#279 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
nije on balavac, setnja, piknik, keks do besvjesti...sve je to super ali mora
staviti rampu i sam sebi kazati sta zeli ince ce otoci i klinac krasni.
-
angeldimov
#280 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Ok, a objasni mi zasto to onda to sve radi ako ne mora, ako moze sve uz manje truda i diskretno.Amy82 wrote:A sto se ti hvatas tih nekih povrsnih znakova, tipa upoznao sestru, sestrice, otisao na nekoliko izleta itd.angeldimov wrote:Pa rekao sam joj da se mozemo nastaviti vidjati, ako zeli moze da dodje blizu mog grada i nacemo neki prostor. I to je to. Bez novih godina, prvih majeva, rodjendana itdMisterNo1 wrote:ocigledno je problem to sto si se zaljubio u tu ribu. moj savjet ti je da nastavis
kecati ne obaziruci se na tipove "C", "D", "E"...isl. ili da lagani izadjes iz te kombinacije.
ta tvoja riba nikad nece prestati flertovati.
Sretno Breza!
Nemoj se ljutit, ali zvucis kao kakva balavica![]()
-
angeldimov
#281 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Pa ja sam sebi reko sta zelim. Da se tucamo. Ali ona je vremeom dizala rampu i govorila da zeli vise i da ce nam biti ljepse ako sebi pruzimo vise. nisam jaMisterNo1 wrote:nije on balavac, setnja, piknik, keks do besvjesti...sve je to super ali mora
- LieToMe
#282 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
angeldimov wrote:Pa ja sam sebi reko sta zelim. Da se tucamo. Ali ona je vremeom dizala rampu i govorila da zeli vise i da ce nam biti ljepse ako sebi pruzimo vise. nisam jaMisterNo1 wrote:nije on balavac, setnja, piknik, keks do besvjesti...sve je to super ali mora
- Bluemore
#283 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
flert mu je problem, pomalo
-
angeldimov
#284 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Problem je sto postoji raskorak. Ona se ponasa i prica prema meni savrseno i kao nikad nijedna zena, ali sam primijetio da zna flertovati. Zbog toga joj ja kazem da to nije ok i da ce nam veza biti cisto seks ubuduce, ona to ne moze da prihvati jer ne zeli polovicno.LieToMe wrote:angeldimov wrote:Pa ja sam sebi reko sta zelim. Da se tucamo. Ali ona je vremeom dizala rampu i govorila da zeli vise i da ce nam biti ljepse ako sebi pruzimo vise. nisam jaMisterNo1 wrote:nije on balavac, setnja, piknik, keks do besvjesti...sve je to super ali mora
staviti rampu i sam sebi kazati sta zeli ince ce otoci i klinac krasni.ja evo 12 strana pokusavam da shvatim sta je tvoj problem
moRe bit da je do mene
- LieToMe
#285 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
A i ti njoj kopas po mobitelu, laptopu...angeldimov wrote:Problem je sto postoji raskorak. Ona se ponasa i prica prema meni savrseno i kao nikad nijedna zena, ali sam primijetio da zna flertovati. Zbog toga joj ja kazem da to nije ok i da ce nam veza biti cisto seks ubuduce, ona to ne moze da prihvati jer ne zeli polovicno.LieToMe wrote:angeldimov wrote:
Pa ja sam sebi reko sta zelim. Da se tucamo. Ali ona je vremeom dizala rampu i govorila da zeli vise i da ce nam biti ljepse ako sebi pruzimo vise. nisam jaja evo 12 strana pokusavam da shvatim sta je tvoj problem
moRe bit da je do mene
-
angeldimov
#286 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Pa ja sam sebi reko sta zelim. Da se tucamo. Ali ona je vremeom dizala rampu i govorila da zeli vise i da ce nam biti ljepse ako sebi pruzimo vise. nisam ja[/quote]
ja evo 12 strana pokusavam da shvatim sta je tvoj problem
moRe bit da je do mene
[/quote]
Problem je sto postoji raskorak. Ona se ponasa i prica prema meni savrseno i kao nikad nijedna zena, ali sam primijetio da zna flertovati. Zbog toga joj ja kazem da to nije ok i da ce nam veza biti cisto seks ubuduce, ona to ne moze da prihvati jer ne zeli polovicno.[/quote]
A i ti njoj kopas po mobitelu, laptopu...
men se cini da ti ne znas bil piskio ili kakio, ili bi oboje istovremeno i jos uzvjetar
onako narodno receno
[/quote]
Ne, to sam radio dok sam mislio da zaista mozemo imati potpunu vezu, o kakvoj ona stalno prica.
Problem je sto postoji raskorak. Ona se ponasa i prica prema meni savrseno i kao nikad nijedna zena, ali sam primijetio da zna flertovati. Zbog toga joj ja kazem da to nije ok i da ce nam veza biti cisto seks ubuduce, ona to ne moze da prihvati jer ne zeli polovicno.[/quote]
A i ti njoj kopas po mobitelu, laptopu...
Ne, to sam radio dok sam mislio da zaista mozemo imati potpunu vezu, o kakvoj ona stalno prica.
- Garden of illusion
#287 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Uživaš u osjećaju važnosti koji ti daje...ona popularna vjerovatno vrlo atraktivna žena, ima i izaziva popriličnu pažnju drugih muškaraca, između svih njih ona bira tebe, mazi te, pazi, kuha, daje ti osjećaj da si bitan i da vrijediš više od drugih, ti cvjetaš u svemu tome, imaš ego kao planina, imaš ženu koju i drugi žele a ona želi tebe, godi ti to sve, razumljivo, kome ne bi...ali onda se uključuju emocije i ti bi i da si jedan jedini...tražiš dokaze i potvrdu njene ljubavi, ljubomoran si, hoćeš i dalje to prvo mjesto na koje te je postavila i sve ti smeta...mislim da si ti taj koji je želio podići vezu na viši nivo ali nisi uspio, to te emotivno opterećava i želiš da vratiš filing koji si ranije imao s njom, ne smiješ se više prepustiti "posebnim trenucima" jer se bojiš da ćeš ih izgubiti i da će naići drugi interesantniji od tebe...iskreno, mislim da će i naići i što je najgore sam ćeš doprinijeti tome, većina žena ne voli osjetiti da emotivno lomi muškarca pored sebe, nećeš to moći sakriti i potražiće novu metu, nekog ko je dovoljno jak da se nosi s njom, takvom kakva jeste, pustolovna je i željna izazova i dokazivanja sebe u svojim i tuđim očima, a ti ćeš ostati sam...žao mi je iskreno, ali imaćeš lijepu uspomenu kad bol prođe a i to je nešto...mlad si, naći ćeš sebi ljubav koja to zaista i jeste a sad za sad uživaj i pati, vjerovatno ti tako godi...sretno u svakom slučaju 
-
angeldimov
#288 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Svaka cast zaa odgovor !!Garden of illusion wrote:Uživaš u osjećaju važnosti koji ti daje...ona popularna vjerovatno vrlo atraktivna žena, ima i izaziva popriličnu pažnju drugih muškaraca, između svih njih ona bira tebe, mazi te, pazi, kuha, daje ti osjećaj da si bitan i da vrijediš više od drugih, ti cvjetaš u svemu tome, imaš ego kao planina, imaš ženu koju i drugi žele a ona želi tebe, godi ti to sve, razumljivo, kome ne bi...ali onda se uključuju emocije i ti bi i da si jedan jedini...tražiš dokaze i potvrdu njene ljubavi, ljubomoran si, hoćeš i dalje to prvo mjesto na koje te je postavila i sve ti smeta...mislim da si ti taj koji je želio podići vezu na viši nivo ali nisi uspio, to te emotivno opterećava i želiš da vratiš filing koji si ranije imao s njom, ne smiješ se više prepustiti "posebnim trenucima" jer se bojiš da ćeš ih izgubiti i da će naići drugi interesantniji od tebe...iskreno, mislim da će i naići i što je najgore sam ćeš doprinijeti tome, većina žena ne voli osjetiti da emotivno lomi muškarca pored sebe, nećeš to moći sakriti i potražiće novu metu, nekog ko je dovoljno jak da se nosi s njom, takvom kakva jeste, pustolovna je i željna izazova i dokazivanja sebe u svojim i tuđim očima, a ti ćeš ostati sam...žao mi je iskreno, ali imaćeš lijepu uspomenu kad bol prođe a i to je nešto...mlad si, naći ćeš sebi ljubav koja to zaista i jeste a sad za sad uživaj i pati, vjerovatno ti tako godi...sretno u svakom slučaju
-
GaRGa
#289 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
sve si joj dosadniji svakim danom pogotovu sa ovakim ponasanjem
nes jos dugo...
nes jos dugo...
-
angeldimov
#290 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Ona to uopste ne pokazuje.I dalje je zaludjena samnom kao na pocetku, i dalje planira svaki susret i smara me oko prvog maja.GaRGa wrote:sve si joj dosadniji svakim danom pogotovu sa ovakim ponasanjem
nes jos dugo...
-
arena1
#291 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Šta ti u stvari hoćeš?angeldimov wrote:Ona to uopste ne pokazuje.I dalje je zaludjena samnom kao na pocetku, i dalje planira svaki susret i smara me oko prvog maja.GaRGa wrote:sve si joj dosadniji svakim danom pogotovu sa ovakim ponasanjem
nes jos dugo...
Da imaš "imaš djevojku" u svom mjestu , a da ona ne smije flertovati sa strane
Pa ti si postavio standarde i pravila , a ona ide logikom ako možeš ti imati djevojku , zašto ja ne bih mogla razmjeniti par poruka sa nekim drugim.
Ona je tebe upoznala sa rodbinom , prijateljima , kćerkom.S kim si ti nju upoznao od svojih?
- Kaćunak
#292 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
a to jos traje. Ahaa.
-
Shaptach kobilama
#293 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Uh ja prob'o pažljivo iščitat...zaintigirali me palačinci i ono ona 11 ja 7 puta ..pa sestra ..rekoh moglo bi tu svašta da se (z)dogodi..al ne mogah do kraja...e sad ako je neko bio strpljiv i pratio temu interesira me jel bio kakav grupnjak il ne daj Bože ishoda sa ljudskim žrtvama

-
sha_ba
#294 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
a joj saptac kobilama
- LieToMe
#295 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Shaptach kobilama wrote:Uh ja prob'o pažljivo iščitat...zaintigirali me palačinci i ono ona 11 ja 7 puta ..pa sestra ..rekoh moglo bi tu svašta da se (z)dogodi..al ne mogah do kraja...e sad ako je neko bio strpljiv i pratio temu interesira me jel bio kakav grupnjak il ne daj Bože ishoda sa ljudskim žrtvama![]()
ona je njemu bila zanimljiva, sexali se do iznemoglosti, upoznao joj svu famAliju, pazila ga mazila, on joj citao poruke na mobitelu i laptopu, neke profile sta vec...onda je konstatovao da ona flertuje i sa drugima, ona se nesto vadila, on se ljutio, bacao neke stvari po kuci... onda su se dogovorili da se samo sexaju... i kako zavrsi evo ni ja vise ne znam
on hoce samo sex... ona valjda isto hoce ali i hoce neku vezu...
Men se cini da on ovdje salta raju, da je sve ovo plod maste ili zelje (odmah se ogradjujem u startu to je mojevidjenje) dijagnozu sam mu uspostavila jos na 7oj strani men se cini
Uglavnom...meni se cini (slobodna procjena) da je ovdje sve obrnuto... da on hoce vezu, hoce da se veze ali da je zena ta koja nece (koja je uz to starija, zna sta nece...) on se tu malo gubi...
-
angeldimov
#296 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
Nisam je upoznao jer je to drugacije.arena1 wrote:Šta ti u stvari hoćeš?angeldimov wrote:Ona to uopste ne pokazuje.I dalje je zaludjena samnom kao na pocetku, i dalje planira svaki susret i smara me oko prvog maja.GaRGa wrote:sve si joj dosadniji svakim danom pogotovu sa ovakim ponasanjem
nes jos dugo...
Da imaš "imaš djevojku" u svom mjestu , a da ona ne smije flertovati sa strane![]()
Pa ti si postavio standarde i pravila , a ona ide logikom ako možeš ti imati djevojku , zašto ja ne bih mogla razmjeniti par poruka sa nekim drugim.
Ona je tebe upoznala sa rodbinom , prijateljima , kćerkom.S kim si ti nju upoznao od svojih?
1. Vdjamo se u njenom gradu, kod nje jer zivi sama, tj, kuca do sestre
2. Mnogo je lakse njoj koja je u potpunosti samostalna i nema nikog kao autoritet da upozna sa sestrom sestricem i prijateljima nego meni
Dalje, ona je znala da imam djevojku i kad smo se tek poceli dopisivati. To je nije sprijecilo da me zove kod sebe. Da me upoznaje, da me vodi, da pravimo male planove. Ti mislis da ona te poruke razmjenuje zato sto ja imam djevojku kuci?
Ja nijedan datum , nijedan rodjedan ne obiljezavam sa djevojkom, sve sa njom.
-
angeldimov
#297 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
prijatelju, nista slagao nisam. ni jedno slovo. sta imam od toga.LieToMe wrote:Shaptach kobilama wrote:Uh ja prob'o pažljivo iščitat...zaintigirali me palačinci i ono ona 11 ja 7 puta ..pa sestra ..rekoh moglo bi tu svašta da se (z)dogodi..al ne mogah do kraja...e sad ako je neko bio strpljiv i pratio temu interesira me jel bio kakav grupnjak il ne daj Bože ishoda sa ljudskim žrtvama![]()
ukratko:
ona je njemu bila zanimljiva, sexali se do iznemoglosti, upoznao joj svu famAliju, pazila ga mazila, on joj citao poruke na mobitelu i laptopu, neke profile sta vec...onda je konstatovao da ona flertuje i sa drugima, ona se nesto vadila, on se ljutio, bacao neke stvari po kuci... onda su se dogovorili da se samo sexaju... i kako zavrsi evo ni ja vise ne znam![]()
on hoce samo sex... ona valjda isto hoce ali i hoce neku vezu...
Men se cini da on ovdje salta raju, da je sve ovo plod maste ili zelje (odmah se ogradjujem u startu to je mojevidjenje) dijagnozu sam mu uspostavila jos na 7oj strani men se cinia mogu mu i napismeno objezbejditi ako ga interesuje...
Uglavnom...meni se cini (slobodna procjena) da je ovdje sve obrnuto... da on hoce vezu, hoce da se veze ali da je zena ta koja nece (koja je uz to starija, zna sta nece...) on se tu malo gubi...
Tacno je kako sam rekao, zato situacija i jeste specificna.
- LieToMe
#298 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
u redu meni sad samo vise nije jasno sta ti ovdje hoces od ljudi koji su procitali sumrak sagu na 13 strana i rekli ti sta misle
slozio si se sa nekima, sa nekima nisi i ne moras...tvoje demokratsko pravo...
ja onako sa strane stvarno ne znam sta ti vise hoces...koji je u stvari tvoj problem
evo ja sam se stvarno trudila da budem i neutralna, tvojoj tematici i prici sam prisla krajnje ozbiljno i profesionalno (ako te zanima mogu dati cak kratko strucno misljenje ali mislim da ti ne bi bilo u interesu da idemo do te mjere)...
sad te stvarno najozbiljnije, mrtva ozbiljna, pitam koji je stvarno tvoj problem
evo kako ti ja konkretno mogu pomoci i hocu vrlo rado samo da se vise ne spominju peskiri, sex do iznemoglosti, flertovi i slicno jer stvarno ne mogu vise
koje je tvoje konkretno pitanje u moru ovih pitanja na ovih 13 strana...eto
ja onako sa strane stvarno ne znam sta ti vise hoces...koji je u stvari tvoj problem
evo ja sam se stvarno trudila da budem i neutralna, tvojoj tematici i prici sam prisla krajnje ozbiljno i profesionalno (ako te zanima mogu dati cak kratko strucno misljenje ali mislim da ti ne bi bilo u interesu da idemo do te mjere)...
sad te stvarno najozbiljnije, mrtva ozbiljna, pitam koji je stvarno tvoj problem
koje je tvoje konkretno pitanje u moru ovih pitanja na ovih 13 strana...eto
- Ramzess Veliki
#299 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
A daaaajjjj j...ga tema, šta hoćeš - da dobiješ priznanje kao veliki jebač?angeldimov wrote:Nisam je upoznao jer je to drugacije.
1. Vdjamo se u njenom gradu, kod nje jer zivi sama, tj, kuca do sestre
2. Mnogo je lakse njoj koja je u potpunosti samostalna i nema nikog kao autoritet da upozna sa sestrom sestricem i prijateljima nego meni
Dalje, ona je znala da imam djevojku i kad smo se tek poceli dopisivati. To je nije sprijecilo da me zove kod sebe. Da me upoznaje, da me vodi, da pravimo male planove. Ti mislis da ona te poruke razmjenuje zato sto ja imam djevojku kuci?
Ja nijedan datum , nijedan rodjedan ne obiljezavam sa djevojkom, sve sa njom.
Imaš curu i dereš stariju, i???
Ljudi imaju po 5-6- zakonitih žena i stotinjak ljubavnica pa ne pričaju o tome.
I 7 puta u 24 sata su ništa posebno. To može svako ko se bavi sportom.
-
GaRGa
#300 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?
procitoo ono smece od 50 nijasni sive pa se nalozio izlgeda