Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
seln

#276 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by seln »

pici wrote:Hrle pošto pola koke u Pešti
Pola chrvene.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#277 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by pici »

od kad nisam ono probo HotDog ilitiga Ćuna upo saHmuna... ijjjjjj
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#278 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by _BataZiv_0809 »

seln wrote: A to ima veze sa temom...kako...?
E moj komrejd Muhika, deceniju si skoro na forumu i siguran sam da si bio svjedokom ovakvih scena, kad ga spuca inspiracija.

Pamtim to, kao da je bilo danas, dok je uvazeni pisao sa drugog i mnogo poznatije alter ega, na temi o kaznama za parkiranje u ulici Valtera Perica u Sarajevu.

Njegov odgovor u vidu traktata o ponasanju u kruznom toku i ukljucenju na glavnu ulicu u Italiji, Spaniji, Poljskoj i Belgiji, te naravno Danskoj je kandidat za anale klix foruma.
hrle1976

#279 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by hrle1976 »

seln wrote:
Pola chrvene.
Image
Nema nista bolje od sirovog mesa na ovaj nacin... ili Carpaccio
Image
takodje raw
seln

#280 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by seln »

hrle1976 wrote:
seln wrote:
Pola chrvene.
Image
Nema nista bolje od sirovog mesa na ovaj nacin... ili Carpaccio
Image
takodje raw
Dobro, shvatili smo... bio si svuda, jeo si svasta, za razliku od bosanske fukare...
pici

#281 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by pici »

imam utisak da ovaj karapiĆio je dobar za dugotrajan sex
hrle1976

#282 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by hrle1976 »

Mozda jesam, ali to neznaci da netreba uzeti recept u ruke necega drugoga pa probati pa bili to puzevi golaci. Isto sa fastfoodom u SA. Sta fali da dodje KFC, fali, jer ce sa sigurnoscu neko izgubiti koju porciju cevapa ili koju kg bureka preko tezge, jer ce zasigurno se naci neko da ode u taj isti KFC, a sjecam se i price oko McD koja je isto se ovdje odvijala. Nece niko, propasti ce, nemoze to paprirati cevapima i sl. Taj isti McD i jos drugih fercaju ko singerice, ma ko svicarski sat. Ja ipak mislim da otvoreni ljudi nisu ovdje a da ovdje ne svi su neki konzervativci za koje je sarma, punjene paprike, grah jedno jedino. I to ima svoj ukusu ali jesti svaki dan isto, jebiga ga. Umire se od iste hrane. Ko jede isto brze ce mrndrkunti to je znanstveno dokazano. Isto sto mozda nevelja jesto 4x sedmicno hamburgere tako nevelja jesti i sarmu 4x sedmicno ili piletinu sa krompirom.
pici

#283 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by pici »

naravno da treba mešat,,, ev ja mjenjam ženmske pa sa ko kolibri a kamol hranu
Matzan

#284 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by Matzan »

_BataZiv_0809 wrote:
seln wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Jos oni vako ko Hrle, sve neka elita, a kad smo jeli, mi morali racun platit :oops:
A sta mislis zasto su Svicarci bogati? :D
Ja ba, ka'e da nije bio cicija ne bi bio beg :oops:

*ebo ga ti, neće čovjek trzati American Express Black za par ojrića. :roll:
hrle1976

#285 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by hrle1976 »

zforumas wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Jos oni vako ko Hrle, sve neka elita, a kad smo jeli, mi morali racun platit :oops:
Da vidis u Frankfurtu cevapdzinica Sarajevo..to nasa raja dolazi jede, i samo allahimanet niko ne placa :lol:
Otisao ja kaze zena de ne moras placati ni ti naplatim ja od svaba :lol: :lol: :lol:

Nema od takvog posla nista, jer ovi sto jedu dzaba ce se uvisestruciti sad pa sad a sta onda dignuti nos kad kaze kapak jer gubi znaci sa vremeno nema tone. Svakom naplacijes uslugu - zlatno pravilo. Ja da imam restoran, odnosno da se bavim tim, ma da si mi komsija ima cijena izvoli plati. To je tako ide. Nema tu nista, zemljaci smo ono smo ovo smo. Ti si musterija ja sam prodavac ove usluge izvoli sta te zanima, ako nista molim lijepo vrata su tamu.
seln

#286 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by seln »

Matzan wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
seln wrote:
A sta mislis zasto su Svicarci bogati? :D
Ja ba, ka'e da nije bio cicija ne bi bio beg :oops:

Nix ojrica, frankli...
ovo_malo_duse

#287 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by ovo_malo_duse »

Tomahawk11 wrote:
hrle1976 wrote:
Tomahawk11 wrote:Kakve bolan kifle?!
Imas koliko hoces hamburgera sa frisko pripremljenim pecivom. Ne rade svi hamburger na kiflu od tri dana (ko sto radi McD :oops: ).
O kvaliteti samog hamburgera ne bih. Ima ih sigurno kvalitetnih, ko voli pojesti hamburger s vremena na vrijeme.
Medjutim, sta mi znamo...bolje se to vidi/zna iz Ceske/Danske/odakle vec.
Pa sto ja ne okusi te najbolje "svjetske" hamburgere? Probao sam ih u 15-20 ponudjaca u SA. Izvini tesko mogu reci ko je bio najbolji ili najgori (sve u pet deka) a kad usporedim sa jednim NY, bolje da nepisem o daljini ukusa. Izvini. Smjesno poceti raspravu da u BiH je to bolje. Isto kad bi sad US amerikanac tvrdio da kod njih su bolji cevapi od onih u SA.
Nisam rekao da su najbolji svjetski. Samo kazem da su puno bolji od onih iz McD. Ne znam kakav je taj iz NY, nisam bio u prilici da probam.
Sto ih nisi okusio? Zato sto ne znas gdje ih prave. Nisi bio na lokaciji. Nisi probao.
Pusti ba Hrleta opet ga prenosi, Najblize sto je on vidio od NY je neka od kulisa u tv serijama. Cuj probao u 15-20 ponudjaca u SA. Haj nabroj 5 komada a da nisu opste poznati svima, ja ti placam koliko mos pojest za jedan dan. ahahhhaha
sunceKOtepsija

#288 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by sunceKOtepsija »

hrle1976 wrote:U Prahi imas 20 McD'a sa onima na Aerodromu zaokruzi na 22 komada!

10 komada Burger King, 21 komada KFC, jedno 20-25 komada imas ovih samostalnih tkz americkih burger coskova / restorana kako god - u vecini slucaja su vlasnici naki iz USA ili Cesi koji su tamo proveli 30 godina zivota. 7 komada Subway

Da nepricam o Wendy's, New York Pizza, Pizza Hut, Carls Jr. itd.

Mislim samo da je Budimpesta najjaca u Europi po pitanju broja US fastfood lanaca.
cudi me, nije sad prag nek grad, al opet ako je fast food za sirotinju onda da li to zanci da je i u pragu dosta sirotinje?
pici

#289 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by pici »

kad smo kod švaba ja ti onomade u štutgardu da odem u švabski FasteFhude i nagovoriše me u Turski i jošH doner... mati draga šHa ono ubacuju u njeg, pa ni pas s maslom nebi pojo...užas... čitavo vrijeme bio u švabskom WCu i pio tablete protiv sraĆke
Matzan

#290 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by Matzan »

seln wrote:
Matzan wrote:
Nix ojrica, frankli...
Ma to sa francima su neki kokuzi, ovo za karticu i ojriće se odnosilo na europskog, a opet našeg hrleta.
zforumas

#291 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by zforumas »

pici wrote:kad smo kod švaba ja ti onomade u štutgardu da odem u švabski FasteFhude i nagovoriše me u Turski i jošH doner... mati draga šHa ono ubacuju u njeg, pa ni pas s maslom nebi pojo...užas... čitavo vrijeme bio u švabskom WCu i pio tablete protiv sraĆke
da ti nisu turili drogu u heroin :?
Heller

#292 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by Heller »

hrle1976 wrote:
zforumas wrote:
Da vidis u Frankfurtu cevapdzinica Sarajevo..to nasa raja dolazi jede, i samo allahimanet niko ne placa :lol:
Otisao ja kaze zena de ne moras placati ni ti naplatim ja od svaba :lol: :lol: :lol:

Nema od takvog posla nista, jer ovi sto jedu dzaba ce se uvisestruciti sad pa sad a sta onda dignuti nos kad kaze kapak jer gubi znaci sa vremeno nema tone. Svakom naplacijes uslugu - zlatno pravilo. Ja da imam restoran, odnosno da se bavim tim, ma da si mi komsija ima cijena izvoli plati. To je tako ide. Nema tu nista, zemljaci smo ono smo ovo smo. Ti si musterija ja sam prodavac ove usluge izvoli sta te zanima, ako nista molim lijepo vrata su tamu.
Jedan klub u Tz je bio poznat, lokalci u cosak i ne smetajte, pijte kolko morete, klepamo SFOR po usima 12$ Heineken, al se zaokruzi na 15$ :lol: :lol: :lol: konobari i gazda zapalcu kad se tog vremena sjete
pici

#293 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by pici »

zforumas wrote:
pici wrote:kad smo kod švaba ja ti onomade u štutgardu da odem u švabski FasteFhude i nagovoriše me u Turski i jošH doner... mati draga šHa ono ubacuju u njeg, pa ni pas s maslom nebi pojo...užas... čitavo vrijeme bio u švabskom WCu i pio tablete protiv sraĆke
da ti nisu turili drogu u heroin :?
mislišH heroin u drogu... morebidbidne
zforumas

#294 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by zforumas »

Heller wrote: Jedan klub u Tz je bio poznat, lokalci u cosak i ne smetajte, pijte kolko morete, klepamo SFOR po usima 12$ Heineken, al se zaokruzi na 15$ :lol: :lol: :lol: konobari i gazda zapalcu kad se tog vremena sjete
akademija nije garant :mrgreen:
Heller

#295 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by Heller »

zforumas wrote:
Heller wrote: Jedan klub u Tz je bio poznat, lokalci u cosak i ne smetajte, pijte kolko morete, klepamo SFOR po usima 12$ Heineken, al se zaokruzi na 15$ :lol: :lol: :lol: konobari i gazda zapalcu kad se tog vremena sjete
Prekoputa, debeli gazda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nego zasto bi jeo fast food restoranima kad odem npr do Moscanice na Dolac Malti i raznesem porcija graha + pola porcije sitnog cevapa il neceg drugog s malo salate izadje 5 KM da dahnut nemereš :lol:
zforumas

#296 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by zforumas »

Heller wrote:
zforumas wrote:
Prekoputa, debeli gazda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sejo i Vili na smjenu cugali :lol:
cyber1921

#297 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by cyber1921 »

Hocel meni neko rec hoce li se ovo otvarat kod nas ? Smiješni ste mi vi što se svađate jel bolji burek il kfc, svako voli što voli i tjt :thumbup:
TheMule

#298 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by TheMule »

Mijesaju se neki pojmovi. Cevapdzinice, picerije, i ascinice nisu "fast food". Fast food je haman spremljena hrana koja se napravi za 40 sekundi, mozda do 2 minute za velike hamburgere. Sve ostalo, pomfrit, specijaliteti, itd, su ili vec napravljeni ili ispod tog vremena.
hrle1976

#299 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by hrle1976 »

sunceKOtepsija wrote:
hrle1976 wrote:U Prahi imas 20 McD'a sa onima na Aerodromu zaokruzi na 22 komada!

10 komada Burger King, 21 komada KFC, jedno 20-25 komada imas ovih samostalnih tkz americkih burger coskova / restorana kako god - u vecini slucaja su vlasnici naki iz USA ili Cesi koji su tamo proveli 30 godina zivota. 7 komada Subway

Da nepricam o Wendy's, New York Pizza, Pizza Hut, Carls Jr. itd.

Mislim samo da je Budimpesta najjaca u Europi po pitanju broja US fastfood lanaca.
cudi me, nije sad prag nek grad, al opet ako je fast food za sirotinju onda da li to zanci da je i u pragu dosta sirotinje?
Za Ceske standarde Praha je skupa. Ta tkz. sirotinja je doslovno istjerana iz brojnih cetvrti. U nekim prefireijama su cijene na nivou samog centra. Vecina ovih fastfood restoran zivi od turista. Praha godisnje posjeti turista koliko citav jadran ljeti. Iz nekih ne opisanih razloga dosta skandinavskih skola (sredjih) kad idu na eskurziju odluce se za Prahu, a ta djecurlija pretezno jede fastfood. U Prahi sa fastfood coskom, ako znas praviti, nemozes propasti jedino da guras otrov u hranu, ali onda ces zarvsiti u bajbuku. Imas brdo onih street stands gdje mozes kobasicu i ostalo kupiti na 1001 nacin. Jos samo nedostaje Taco Bell i pokoji "Dindi's Mindi's"
drag_gost

#300 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

Post by drag_gost »

hrle, imal kfc u Praha?
Post Reply