Desničari osvajaju Evropu!

Post Reply
fazer

#276 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by fazer »

Sva sreca pa Macron dolazi na vlast :wink:

Image

Poljaci ce moci samo da sanjaju ovaku kulturolosku raznolikost. Stavrno mi nisu jasni zasto ne zele bogacenje svoje zemlje :?
JedanOdBraceMorica

#277 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by JedanOdBraceMorica »

Poljska i Madjarska su posljednji bastioni zdravog razuma u Evropi... Poljaci opstali pored onakvog Sovjetskog saveza i sad da puste beduine i nindze da se slobodno secu, aha sta ima :izet:
NajdraziVodjaa

#278 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by NajdraziVodjaa »

Cuj sto lika demokrata, liberal, moderni, urbani i napredni seln izvrijedja rijecima zao mi je sto prljas zrak koji ja udisem :lol: Samo kulturno :thumbup:

libtardi su gori fasisti i od onih sto su to izmislili, samo ga na drugi nacin interpretiraju.
listopad

#279 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by listopad »

Macron je garcon Angele Merkel kako ga je nazvao jedan njemacki politicar. Ako pobijedi, a vjerojatno hoce, nastaviti ce sa istom politikom mjera stednje kao i Hollande. Zahvaljujuci takvima sirom Europe jacaju razni Le Peni. Sve to u kombinaciji sa krajnje iracionalnom politikom koja potice masovnu imigraciju iz islamskih zemalja ce imati grozne posljedice, pogotovo u jednoj zemlji sa vec ogromnim muslimanskim stanovnistvom. Steta sto se Melenchon nije uspio progurati, jer, ovisno o iskrenosti njegovog programa, je samo on mogao sprijeciti jacanje ultradesnicarske ublehe zvana Le Pen, koja ce zahvaljujuci neoliberalnom Macronu postati jos jaca.
Sara03

#280 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Sara03 »

fazer wrote:Sva sreca pa Macron dolazi na vlast :wink:

Image

Poljaci ce moci samo da sanjaju ovaku kulturolosku raznolikost. Stavrno mi nisu jasni zasto ne zele bogacenje svoje zemlje :?
Joj, šta se naroda okupilo; k'o na obilježavanju godišnjice RTS televizije. :lol:
seln

#281 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

NajdraziVodjaa wrote:Cuj sto lika demokrata, liberal, moderni, urbani i napredni seln izvrijedja rijecima zao mi je sto prljas zrak koji ja udisem :lol: Samo kulturno :thumbup:

libtardi su gori fasisti i od onih sto su to izmislili, samo ga na drugi nacin interpretiraju.
Hoces da spasis Evropu?
Ubij se.
fazer

#282 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by fazer »

Osobe koje ne zele u svojim zemljama ljude koji uzvikuju "Smrt zidovima" , "Heil Hitler" i salutiraju nacistickim pozdravom su po nekima i sami nacisti. :izet: :izet: :izet:

I dalje se pitam zasto Cesi ne zele primiti ljude koji prizeljkuju smrt jednoj etnickoj i vjerskoj skupini? :?
Sara03

#283 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Sara03 »

Pazi da ti ne umreš, mržnja je opasna bolest.

Mora da te plaho stegne oko srca, kad ne daj Bože vidiš pokrivenu hanumu. :lol:
fazer

#284 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by fazer »

http://news.nationalpost.com/news/world ... -is-jewish

Neka novi gradjani Njemacke paze da ne umru mladi...jer je mrznja teska bolest.

Cim je novi gradjanin Njemacke saznao da je ucenik u razredu Zidov odmah mu se stisnula saka.
seln

#285 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

:sax:
fazer wrote:Osobe koje ne zele u svojim zemljama ljude koji uzvikuju "Smrt zidovima" , "Heil Hitler" i salutiraju nacistickim pozdravom su po nekima i sami nacisti. :izet: :izet: :izet:

I dalje se pitam zasto Cesi ne zele primiti ljude koji prizeljkuju smrt jednoj etnickoj i vjerskoj skupini? :?
Osobe Koje ne zele ama bas nikoga...

Image
seln

#286 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

fazer wrote:http://news.nationalpost.com/news/world ... -is-jewish

Neka novi gradjani Njemacke paze da ne umru mladi...jer je mrznja teska bolest.

Cim je novi gradjanin Njemacke saznao da je ucenik u razredu Zidov odmah mu se stisnula saka.
Ovi nisu ni isli u skolu, a opet vrijedno udaraju sve i svakoga...

Image
seln

#287 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

Image

Image
dembele

#288 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by dembele »

Cekaj malo...pa zar to nisu nosioci europskih vrijednosti :-D
seln

#289 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

dembele wrote:Cekaj malo...pa zar to nisu nosioci europskih vrijednosti :-D
Jesu. Natakli su europske vrijednosti na qrac, pa ih nosaju.
A ovaj trol danas radi prekovremeni, covjek bi pomislio da Evropa vrvi od hordi Arapa, koji samo jedva cekaju da zakolju svakog Evropljana kojeg vide.
Odavno nisam vidio tako malicioznog trola.
Sara03

#290 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Sara03 »

dembele wrote:Cekaj malo...pa zar to nisu nosioci europskih vrijednosti :-D
O da, da... :oops:

Serbian family tree - primjer njihovog suživota i tolerancije.

Cinična stoka.
fazer

#291 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by fazer »

I britanija se obogatila!

Image

U manjku argumenata pojedinci skrecu sa problema u jednoj drazavi na problem koji se nalazi u drugoj drzavi i govore "aaaa vide njih sta rade".

Image
NajdraziVodjaa

#292 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by NajdraziVodjaa »

seln wrote:
NajdraziVodjaa wrote:Cuj sto lika demokrata, liberal, moderni, urbani i napredni seln izvrijedja rijecima zao mi je sto prljas zrak koji ja udisem :lol: Samo kulturno :thumbup:

Hoces da spasis Evropu?
Ubij se.
Nadam se da nece desnica pobjediti jer iako bi volio i uzivao ujedno bi mi bilo uznemirajuce slusati kmecanje tebe i tebi slicnih, bojim se neki bi ruku na sebe digli :lol:

Vidim postavljas slike navijaca Hrvatske, nemoj zaobici ni BHF i njihovo miroljubivo antifa skandiranje zidovima nedavno :mrgreen:
Last edited by NajdraziVodjaa on 24/04/2017 17:26, edited 1 time in total.
animals

#293 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by animals »

seln wrote:
fazer wrote: Ovi nisu ni isli u skolu, a opet vrijedno udaraju sve i svakoga...

Image
Ovi se ne mogu sa Arapima porediti..
ali sa Srbima slicnog ideoloskog misljenja i Bosnjacima sa Turskim zastavama mogu..
debili svi do jedni..slucajno znam ovo mjesto i ovaj lokal..
fazer

#294 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by fazer »

http://www.derwesten.de/politik/nrw-cdu ... 10209.html

U njemackom CDU clanovi turskog porijekla ne skrivaju podrsku ekstremistickoj grupi "Sivi Vukovi".

Image
Sara03

#295 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Sara03 »

NajdraziVodjaa wrote: Nadam se da nece desnica pobjediti jer iako bi volio i uzivao ujedno bi mi bilo uznemirajuce slusati kmecanje tebe i tebi slicnih, bojim se neki bi ruku na sebe digli :lol:
Biće haparata za tebe i ovog ustašoida - ne brini se. :lol:
NajdraziVodjaa

#296 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by NajdraziVodjaa »

Nema zime za mene, meni je ovo win win situacija ako pobjede desnicari drago ce mi biti zbog libtarda nevjerovatna uzivancija je bila slusati te kmecavce nakon Brexita i Trumpa i njihove nebuloze a neke od omiljenih su mi kako bi zabranili pravo glasa starijma od 45 (liberalno i demokratski), ili ono nije ovo realno idemo peticija za novi referendum, hocemo nove izbore :lol: :lol: a sa druge strane ako desnica ne pobjedi opet uzivancija i iskren da budem jedva cekam dan kad u tim zemljama africki, arapski, srednjoazijski (uglavnom likovi sa fazerovih sliak) doslje budu natopolovicna vecina u odnosu na domicilno stanovnistvo. Imam dobar osjecaj da oni kad budu vlast nece biti bas tako tolerantni :mrgreen:

zapadne drzave ce kad tad skupo platiti sto ih vode libtardi, necemo ih zaliti :oops:
insomnia78

#297 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Ih kad ste to vi skontali pa krenuli preventivno Jos 90-tih
insomnia78

#298 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Image

Da, prva stvar koju ce Macron da uradi je da uvede serijat
insomnia78

#299 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

JedanOdBraceMorica wrote:
cyprus wrote:
JedanOdBraceMorica wrote:Svako moze biti i rasista i nacionalista i desnicar, ali ce biti kritikovan samo ako je bijelac, po mogucnosti Evropljanin... Pogledaj ksenofobiju u Japanu, to niko nikad ne kritikuje, a kada se u EU pojavi politicar koji ne zeli masu neradnika, silovatelja i u nemalom broju slucajeva ratnih zlocinaca u svojoj zemlji, taj je prozvan novim Hitlerom i momentalno mu se u nos utrljava floskula "jel to ta zapadna demokratija". Ne vidim zasto nije demokratski reci nekome da ga ne zelis u svojoj blizini, ljudi imaju apsolutno pravo na to
Nemali broj neradnika, silovatelja i raznih zločinaca postoji i među bijelcima, ali oni izgleda nisu problem... Zašto je neradnik iz Afrike veći problem od evropskog neradnika? :-)

Btw, među imigrantima je mnogo manji procenat neradnika, terorista i kriminalaca nego što se to potencira... U većoj mjeri je to pošten i normalan svijet koji samo želi bolje šanse da uspije u životu nego što mu to pruža država u kojoj je imao peh da se rodi...
Bjelacki silovatelji i zlocinci su u zatvorima, a neradnici zive na ulici i u najboljem slucaju primaju socijalnu pomoc i jedu jednom dnevno, ni jedni ni drugi ni treci se ne tovare na teret drugim drzavama... Koliko su ti emigranti posteni najbolje govori cinjenica da vecina ocekuje da predje granicu bez ikakvih dokumenata, olicenje postenja i ljudskosti.
Nisu ni Njemci ni Francuzi i Englezi rodjeni pod sretnom zvijezdom nego su stoljecima razvijali svoje drzave, ginuli za njih, izucavali razne nauke, pronalazili inovacije, pisali knjige itd, sve to dok su beduini opcili sa kamilama a ovi u Africi plesali oko vatre; drzave i narodi u njima su isli drugacijim putevima napretka ili nazatka pa samim tim ne mogu sve drzave i svi narodi svijeta biti na istom stepenu razvijenosti
Najsmjesnije je sto se vas par tu vidis nadmocnijim a po svim parametrima ste blize beduinima i ovim plesacima oko vatre. Mislis da ce te evropski fasisti gledati sa strahopostovanjem zbog boje koze? :lol: Za njih si ti isti ko i crnci i arapi. Dosljo iz neke vukojebine koji im uzurpira drzavu
insomnia78

#300 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

.
Last edited by insomnia78 on 24/04/2017 18:36, edited 1 time in total.
Post Reply