hellue wrote:Kada budu njegovi glasaci i Bosnjaci trazili ostavku mozda i bude plakao, tip mi je odvratan zbog milion stvari ali kada vidim koliko smeta vama "östalim" nekako mi postane "simpatican" iskljucivo zbog toga, tjera vas na dugogodisnje kmecanje.
Nisi glasala zbog njega, placanje poreza koji ide za njegovu platu je tvoj osnov za trazenje ostavke, Radmanovic te se ne tice, Komsica necu ni spominjati.
Stoga ostavi ti Bosnjacima njihovog predsjednika na miru, oni su ga birali, oni ce ga i smjeniti ako im ne bude odgovarao!!
Počelo je brojanje krvnih zrnaca, vidim, što je potpuno fašisoidan način komunikacije za koji se nakad na ovom forumu dobivao ban. No, meni ne smeta, jer ti ne znaš koje sam ja nacionalnosti, niti igdje piše na forumu.
Sve i da sam Eskim, ja sam građanin ove zemlje, a predsjedništvo je državna institucija. Na takvom načinu razmišljanja bi ti Dodik čestitao. Takvi mu trebaju i odgovaraju. Što kad se poveže se muško šovinističkim izjavama koje stoje napisane pod tvojim nikom daju stvarnu sliku glasača i simpatizera Bakira I.
I za tvoju info, Bošnjaci su mahom glasali Komšića. samo pogledati broj glasova