BAKIRE ODLAZI

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#276 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Man of steel wrote:Bakir ovo, Bakir ono..

Od 1. stranice gdje smo čitali kako je Bakir neelokventan, neobrazovan i kako se ne zna izražavati, dogurali smo do 12. gdje se piše da je čak i narkoman.

Aferim, Fahro bi bio ponosan :D
:D
dugogodišnja doza avaza je ostavila poslejdice samo na esdeaovce koji "narkomanski pogled spašavanja fotelje" čitaju "Bakir narkoman" :D
Man of steel

#277 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Man of steel »

Narkomanski pogled, pogled pun mržnje, krvave oči...vidim da ti ne fali inspiracije kada određene epitete pripisuješ Bakiru.

I da uistinu misliš da je narkoman, to sigurno ne bi bila uvreda ni za top 5 pored svih bljuvotina koje se ovdje pišu protiv njega.
KatarinaKosaca

#278 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Man of steel wrote:Narkomanski pogled, pogled pun mržnje, krvave oči...vidim da ti ne fali inspiracije kada određene epitete pripisuješ Bakiru.
Ne fali, ne. Zaista inspiriše. I trudi se, nema govora. Glupost, cinizam i nepoštenje , 3 u 1 su jako inspirativan element poreskom obvezniku i čestitom građaninu.
Man of steel wrote:I da uistinu misliš da je narkoman, to sigurno ne bi bila uvreda ni za top 5 pored svih bljuvotina koje se ovdje pišu protiv njega.
Biti narkoman uopće nije uvreda. Biti narkoman je biti bolesnik. A bolesne ljude vrijeđati rade samo fašisti. A SDA-ovci sve sa Bakirom na čelu "narkoman" koriste kao uvredu. Zaključak didaktički dolazi sam....
KatarinaKosaca

#279 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Inače Bakirvo omiljeni kadrovik je pravnica Alma Čolo. Od kako je završila faks ona je u stranci i na budžetu :D
Ipak, ono što je karakteriše je, da je za razliku od rahmetli Dede koji nije sprovodio revanšizam čak ni nad Edinom Rešidović, ova vrla pravnica Čolo kad se zaposlila prvo pitala ko je u ministarstvu bio sekretar SK i tu ženu poslala na čekanje, pa onda u penziju. Sa tim jedinim i isključivim kriterijumom.
Da danas vjerujem da će to biti pravedan sudija?
hellue

#280 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hellue »

Od 1. stranice gdje smo čitali kako je Bakir neelokventan, neobrazovan i kako se ne zna izražavati, dogurali smo do 12. gdje se piše da je čak i narkoman.

Ostavku uglavnom traze ljudi koji nisu ni glasali za njega, uzitak je citati ovo ocajno kmecanje...zabavi nikad kraja :D :D
KatarinaKosaca

#281 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Plače Bakir i cmizdi, kmeči i moli. "Popravičemo" "Ispravičemo" "Biče bolje". Niti zna niti umije napraviti bolje, a što je najgore neće, jer nesposobnost i glupost se može hallaliti, ali pokvarenost ne.
Ko, onda kmeči u cijeloj priči? Ko ima, a ko daje zabavu za medije? :D
hellue

#282 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hellue »

KatarinaKosaca wrote:Plače Bakir i cmizdi, kmeči i moli. "Popravičemo" "Ispravičemo" "Biče bolje". Niti zna niti umije napraviti bolje, a što je najgore neće, jer nesposobnost i glupost se može hallaliti, ali pokvarenost ne.
Kada budu njegovi glasaci i Bosnjaci trazili ostavku mozda i bude plakao, tip mi je odvratan zbog milion stvari ali kada vidim koliko smeta vama "östalim" nekako mi postane "simpatican" iskljucivo zbog toga, tjera vas na dugogodisnje kmecanje.
Nisi glasala zbog njega, placanje poreza koji ide za njegovu platu je tvoj osnov za trazenje ostavke, Radmanovic te se ne tice, Komsica necu ni spominjati.
Stoga ostavi ti Bosnjacima njihovog predsjednika na miru, oni su ga birali, oni ce ga i smjeniti ako im ne bude odgovarao!!
VjecitiStudent

#283 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

hellue wrote:
KatarinaKosaca wrote:Plače Bakir i cmizdi, kmeči i moli. "Popravičemo" "Ispravičemo" "Biče bolje". Niti zna niti umije napraviti bolje, a što je najgore neće, jer nesposobnost i glupost se može hallaliti, ali pokvarenost ne.
Kada budu njegovi glasaci i Bosnjaci trazili ostavku mozda i bude plakao, tip mi je odvratan zbog milion stvari ali kada vidim koliko smeta vama "östalim" nekako mi postane "simpatican" iskljucivo zbog toga, tjera vas na dugogodisnje kmecanje.
Nisi glasala zbog njega, placanje poreza koji ide za njegovu platu je tvoj osnov za trazenje ostavke, Radmanovic te se ne tice, Komsica necu ni spominjati.
Stoga ostavi ti Bosnjacima njihovog predsjednika na miru, oni su ga birali, oni ce ga i smjeniti ako im ne bude odgovarao!!
Bakire, čuvaj se

Image
Man of steel

#284 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Man of steel »

hellue wrote:
Puno sereš, kako ti tako i ona.

A Bakir?

Bakir onakav, narkomanskog pogleda, bez elokventnosti i uglađenih manira je kao član predjedništva u BiH privukao investicije u visini nekoliko stotina miliona maraka.

Što se toga tiče mislim da mu niko ni blizu nije, i ako ćemo praviti listu onih koji trebaju otići mislim da se svakom realnom i objektivno nastrojenom, on neće nalaziti među prioritetima.

Toliko.
Aspekt

#285 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Aspekt »

Styling wrote:
KatarinaKosaca wrote:Jako direktno i nediplomatski jučer kardinal Puljić reče da ima ovdje dovoljno kruha za sve, samo ako se manje krade, onaj do njega u luđačkom narkonamskom pogledu spašavanja fotelje i svoje guze u njoj se i ne zacrveni. :roll:
Da bi se zacrvenio na ovu izjavu, morao bi imati obraz, moral i postenje a njemu ocigledno niko nije pojasnio znacenje tih termina. Dzon obraz nista ne dotice.
Bas bi bilo da da oni koji se na forumu kamufliraju kao Bosnajci objasne sta to znaci imati ,, obraz ,, 8-) 8)
Aspekt

#286 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Aspekt »

ja ne vjerujem da bi jedan ,, posteni musliman ,, bio narkoman . ali kada smo kod droge gledam bakira na BHT u dnevniku kako kaze da su demonstarcije organizirali centri moci i da je nadjeno 12 kg droge u jednom autu . to biva droga , 12 kg droge insspriralo gradjane na demonsrtracije .
Sto se tice investicija koje spominjes :lol: :lol: :lol: :lol: SDA bagra je ukrala 10 milijardi dolara za oruzje i hranu kada je ovaj narod bio na rubu nestanka . SDA bagra ne moze privuci nikakve investicije . Ona moze iz pecine dovesti nekog Abu Hilu Hamida kojemu ce SDA dati ukradene pare i prikazati ih kao investicije . to se zove pranje novca . Ako si na strani Bakira onda si mu ili rod ili su u talu sa njim . Covjek posten , bez posla i bez kruha sigurno nisi . Ja to garantiram zivotom da ako branis Bakira nisi castan ni posten covjek . Imao si koristi od izdajnicke i lopovske bagre i zato branis mafiju . Nisi, cist dok branis SDA !!!!!!!!!!!!! dok branis covjeka koji je rekao ,, Nije kriv SDA , kriv je narod sto nije slijedio SDA ,, Dok branis covjeka koji je to rekao crn ti obraz . Crn ko ugarak . a ti sada nastavi :cry: :twisted:
KatarinaKosaca

#287 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

hellue wrote:Kada budu njegovi glasaci i Bosnjaci trazili ostavku mozda i bude plakao, tip mi je odvratan zbog milion stvari ali kada vidim koliko smeta vama "östalim" nekako mi postane "simpatican" iskljucivo zbog toga, tjera vas na dugogodisnje kmecanje.
Počelo je brojanje krvnih zrnaca, vidim, što je potpuno fašisoidan način komunikacije za koji se nakad na ovom forumu dobivao ban. No, meni ne smeta, jer ti ne znaš koje sam ja nacionalnosti, niti igdje piše na forumu.
Sve i da sam Eskim, ja sam građanin ove zemlje, a predsjedništvo je državna institucija. Na takvom načinu razmišljanja bi ti Dodik čestitao. Takvi mu trebaju i odgovaraju. Što kad se poveže se muško šovinističkim izjavama koje stoje napisane pod tvojim nikom daju stvarnu sliku glasača i simpatizera Bakira I.
I za tvoju info, Bošnjaci su mahom glasali Komšića. samo pogledati broj glasova :D
VjecitiStudent

#288 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Ko bi još, pri zdravoj pameti, glasao za ratnog dezertera?
almir90

#289 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

VjecitiStudent wrote:Ko bi još, pri zdravoj pameti, glasao za ratnog dezertera?
Oni koji još gledaju crno-bijeli TV, a internet i malo bolje informisanje im nije jača strana. Jer, eto vidiš po forumu i općenito, niko dobro ne piše za Baketa. A, otiđi u neko lokalno selo pa spomeni SDA i Baketa, zakivaju ga u zvijezde, jeb'o ih on sve.
Styling

#290 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

Pa, tema je o Bakiru. FahrA pljujemo na njegovoj temi.
KatarinaKosaca

#291 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Fahro je čedo SDA, koje se udebljalo i okuražilo i pohasilo, pa udarilo na hranitelja. Još uvijek čekam da Bakir nastavi na pola rečenice na kojoj je stao pred izbore 2010 da nam kaže sve o Fahri i početnom kapitalu. More bit ipak mu ne odgovara to reći.
Nego :zid:
opet proljevi medijskog cirkusa ponižavanja inteligencije BIH građana. Ono nije da smo plaho pametni, ali nismo ni ono čime nas Bakir smatra, ipak. :facepalm:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-iz ... /140310069

Nemoj samo štedjeti na upošljavanju savjetnika za medije, krajnje ti je vrijeme
Lokman

#292 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Lokman »

Image
Kakva mu je alternativa, Bakir Izetbegović je zlatan...!!!!

Jako dobar intervju predsjednika Izetbegovića. Žalosno je da jedini on una političkoj tržnici ima argumentaciju da može osigurati konkretan novac i investicije, što je jedini lijek za našu situaciju. Šta radi konkurencija? Neradnik i ljenčuga Komšić se nada da će BiH biti prvak svijeta u nogometu a kameleon i Vučićev pušikurac Radončić i njegova desna ruka Mirsad Kebo nam obećavaju pravnu državu od ponedjeljka.... :lol:
Last edited by Lokman on 10/03/2014 16:50, edited 1 time in total.
stakasa

#293 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by stakasa »

Lokman wrote:Image

Jako dobar intervju predsjednika Izetbegovića. Žalosno je da jedini on una političkoj tržnici ima argumentaciju da može osigurati konkretan novac i investicije, što je jedini lijek za našu situaciju. Šta radi konkurencija? Neradnik i ljenčuga Komšić se nada da će BiH biti prvak svijeta u nogometu a kameleon i Vučićev pušikurac Radončić i njegova desna ruka Mirsad Kebo nam obećavaju pravnu državu od ponedjeljka.... :lol:
Kebo je poslje Esse najveca persona na politickoj sceni. Ti si ljubomoran
KatarinaKosaca

#294 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

O, kakvim vi , ba investicijama govorite? O Zari :D
Helem, ako je u pitanju državna bolnica, slažem se, investirao je člana obitelji da našim parama radi. O onome da je od Marin Dvora napravljen tunel, da i pod uvjetom da taj Arapin zaista postoji, nije neki trud ni pamet, dati kao babovinu najbolju lokaciju u gradu, za par de3setina radnih mjesta konobara, frizerke i prodavačice, a da sav prihod ide van zemlje. Nekima zaista nedostaje osnovno znanje o tokovima novca , a pričaju o multimilionskim investicijama. :roll:
HomeSweetHome

#295 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HomeSweetHome »

Preporucujem onome kome je tema posvecena da prije nego sto opet probije budzet i nasim parama plati svoje biracko tijelo, da nadje nekog savjetnika za medije ili da ga, ako ga ne daj Boze vec ima, hitno nogira.
Jos bi bolje bilo da se ne pojavljuje u medijima uopste, jer ovakvim kretenskim nastupima izaziva bijes i gadjenje u svakom normalnom insanu u ovoj zemlji. Idealno bi bilo da se povuce iz politike i mirno ceka da dodje red na njega odnosno njegovu optuznicu.
Ne mozes vjerovat' sta co'jek prica, tacno imas dojam da provocira!
Aspekt

#296 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Aspekt »

HomeSweetHome wrote:Preporucujem onome kome je tema posvecena da prije nego sto opet probije budzet i nasim parama plati svoje biracko tijelo, da nadje nekog savjetnika za medije ili da ga, ako ga ne daj Boze vec ima, hitno nogira.
Jos bi bolje bilo da se ne pojavljuje u medijima uopste, jer ovakvim kretenskim nastupima izaziva bijes i gadjenje u svakom normalnom insanu u ovoj zemlji. Idealno bi bilo da se povuce iz politike i mirno ceka da dodje red na njega odnosno njegovu optuznicu.
Ne mozes vjerovat' sta co'jek prica,
tacno imas dojam da provocira
!
tebe i mene i u mene mi buraza :-D ali tamo preko plota ceka seljak i coban i papak i nepismen da glasa za tog lazovbegovica
ps s obzirom na broj glasova koje ima budi siguran da ima pravog savjetnika za medije .
pps upravo ga taj savjetnik savjetuje da se ne obraca tebi . Nije Bakir blesav ko sto izgleda
Sarkazam

#297 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Sarkazam »

Image
:skoljka:
almir90

#298 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

Sarkazam wrote:Image
:skoljka:
Pirat s' trezora :lol:
KatarinaKosaca

#299 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

I onda mi kažu, nisu prosvjedi ništa donijeli. Evo, kako se zna raditi (poslije agitacije Patkovića i ostalih uhljebljenika za spašavanje fotelje, naravno), kad se hoće
http://www.klix.ba/biznis/privreda/izet ... /140311109
I da se ovako i ovo radilo 4 godine, umjesto gdje ću smjestit zeta, gdje sestru, gdje ženu, gdje drugog zeta, da su se iskoristile veze sa arapima, kakvi god arapi bili, danas bi bilo puno, puno bolje
Styling

#300 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

KatarinaKosaca wrote:I onda mi kažu, nisu prosvjedi ništa donijeli. Evo, kako se zna raditi (poslije agitacije Patkovića i ostalih uhljebljenika za spašavanje fotelje, naravno), kad se hoće
http://www.klix.ba/biznis/privreda/izet ... /140311109
I da se ovako i ovo radilo 4 godine, umjesto gdje ću smjestit zeta, gdje sestru, gdje ženu, gdje drugog zeta, da su se iskoristile veze sa arapima, kakvi god arapi bili, danas bi bilo puno, puno bolje
Malo izborna godina, malo strah od novih protesta i eto akcije
Samo da ne bude šuplja na kraju.
Post Reply