Zasto je pederluk izopacen i bolestan a anal na zeni nije?pecpec wrote:Ma imas svakakvih muskaraca neki ga ne vole ni zabit,samo bi da gledaju![]()
Pederluk je nesto izopaceno i bolesno to je smjesno poredit sa necim na zeni.
kako nagovoriti curu na anal sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#276 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
-
zoomba
#277 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Hjuston imamo problemho oponopono wrote:...i šta sad na kraju bi...idemo li u anale...
- pecpec
#278 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Isto da pitas sto je pederluk kad ti pusi muskarac a zena nije.Zena je zena i tu se sva prica zavrsava,porediti se ne moze.supercali wrote:Zasto je pederluk izopacen i bolestan a anal na zeni nije?pecpec wrote:Ma imas svakakvih muskaraca neki ga ne vole ni zabit,samo bi da gledaju![]()
- triconja
#279 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Sad si mu ga sukno u debelo mesopecpec wrote:Isto da pitas sto je pederluk kad ti pusi muskarac a zena nije.Zena je zena i tu se sva prica zavrsava,porediti se ne moze.supercali wrote:Zasto je pederluk izopacen i bolestan a anal na zeni nije?pecpec wrote:Ma imas svakakvih muskaraca neki ga ne vole ni zabit,samo bi da gledaju![]()
-
zoomba
- supercali
#281 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Nemoj ravnati svijet po sebipecpec wrote:Isto da pitas sto je pederluk kad ti pusi muskarac a zena nije.Zena je zena i tu se sva prica zavrsava,porediti se ne moze.supercali wrote:Zasto je pederluk izopacen i bolestan a anal na zeni nije?pecpec wrote:Ma imas svakakvih muskaraca neki ga ne vole ni zabit,samo bi da gledaju![]()
Ne zavrsava tu ptica nego ti neces da prihvatis da imas muskaraca koji vole muskarce i da to treba biti normalno sve dok ne ugrozava tebe
Ako vec poredis pusenje nije "normalno" ni zena da ti pusi a pusi
- pecpec
#282 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Ne ravnam ja nista po sebi,poredit odnos između muskarca i zene i muskarca sa muskarcem je za zdrav razum neprihvatljivo.Vole ljudi i zivotinje pa ih karaju,vole starci djecu i rade bludne radnje pa je to pedofilija itd itd.
Necemo zalaziti dalje jer nema smisla.
- Nastasia
#283 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
pecpec wrote:Iz neutralnog ugla,nazvala je muskarce koje ga vole zabit u guz latentnim pederima,od toga je sve pocelo.
Ne znam cemu takvi komentari ocigledno dama ne shvata kako muskarci gledaju na zene kad je sex u pitanju.Zena je zena i da ima 100 rupa muskarac bi joj u te rupe zavuko i to nema nikakve veze sa pederlucima.
Moju je prijateljicu momak ganjo po kući da je udari kurcem u lakat.
Na konto one priče "nevina, al' u lakat"
- HowForWhom
#284 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Gdje ih samo nalaziteNastasia wrote:pecpec wrote:Iz neutralnog ugla,nazvala je muskarce koje ga vole zabit u guz latentnim pederima,od toga je sve pocelo.
Ne znam cemu takvi komentari ocigledno dama ne shvata kako muskarci gledaju na zene kad je sex u pitanju.Zena je zena i da ima 100 rupa muskarac bi joj u te rupe zavuko i to nema nikakve veze sa pederlucima.
- Nastasia
#285 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Takvi su na svakom koraku.Pitar_na_motoru wrote:Gdje ih samo nalaziteNastasia wrote:pecpec wrote:Iz neutralnog ugla,nazvala je muskarce koje ga vole zabit u guz latentnim pederima,od toga je sve pocelo.
Zemlju moraš rovit da nađeš nekog iole normalnog.
- MarlboroGold
#286 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
e jebiga...Nastasia wrote:pecpec wrote:Iz neutralnog ugla,nazvala je muskarce koje ga vole zabit u guz latentnim pederima,od toga je sve pocelo.
- medvjed23
#287 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
hoće li ta "neutralna" priča protiv bolesnih pedera?
- Bloo
- Globalna šefica
#288 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Zapravo ima fin dokumentaracpecpec wrote:Ne ravnam ja nista po sebi,poredit odnos između muskarca i zene i muskarca sa muskarcem je za zdrav razum neprihvatljivo.Vole ljudi i zivotinje pa ih karaju,vole starci djecu i rade bludne radnje pa je to pedofilija itd itd.
Wildlife Documentary Wild Deviants ?
O tom "devijantnom" kako ljudi poput tebe vole nazvati ovo ponašanje, ali u životinjskom svijetu
lezbo gušterice
gorile koji daju blow job jedan drugom...
a ništa prirodnije od prirode
- pecpec
#289 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Ne mozes mjeriti mentalitet zivotinja i ljudi samim tim i njihove postupke.Bloo wrote:Zapravo ima fin dokumentaracpecpec wrote:Ne ravnam ja nista po sebi,poredit odnos između muskarca i zene i muskarca sa muskarcem je za zdrav razum neprihvatljivo.Vole ljudi i zivotinje pa ih karaju,vole starci djecu i rade bludne radnje pa je to pedofilija itd itd.
O tom "devijantnom" kako ljudi poput tebe vole nazvati ovo ponašanje, ali u životinjskom svijetu![]()
lezbo gušterice
- Bloo
- Globalna šefica
#290 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Pa ako podemo od cestog komentara da homoseksualizam nije "prirodan" - imaš ga u prirodi.pecpec wrote:Ne mozes mjeriti mentalitet zivotinja i ljudi samim tim i njihove postupke.Bloo wrote:Zapravo ima fin dokumentaracpecpec wrote:Ne ravnam ja nista po sebi,poredit odnos između muskarca i zene i muskarca sa muskarcem je za zdrav razum neprihvatljivo.Vole ljudi i zivotinje pa ih karaju,vole starci djecu i rade bludne radnje pa je to pedofilija itd itd.
O tom "devijantnom" kako ljudi poput tebe vole nazvati ovo ponašanje, ali u životinjskom svijetu![]()
lezbo gušterice
Ako s druge strane pokrenemo pricu da je homoseksualizam los jer kao svoju svrhu nema razmnozavanje, nismo valjda zivotinje da svaki odnos zavrsava djecom, već da je seks i nesto drugo (osim ako ti nisi tip koji svkai put kad ima seks napravi zeni dijete) - užitak. I životinje i ljudi uživaju u njemu očito.
Samo zato sto se tebi nesto gadi i nije ti jasno, ne znaci da je lose. Sve dok se dvoje odraslih ljudi slazu sta da rade izmedu cetiri zida, te nema prisile, ne vidim problem.
A otkako je svijeta i vijeka, svega u bozjoj basci
- pecpec
#291 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Slazem se ja sa tobom i narkomanu je droga ok a za nekog je nezamislivo.Neka radi svako sta voli sto se mene tice.
- Bloo
- Globalna šefica
#292 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
a od droge manje supak boli, i nemas nadimak cmarni kolutic u raji...pecpec wrote:Slazem se ja sa tobom i narkomanu je droga ok a za nekog je nezamislivo.
tako da je droga def vise ok
- pecpec
#293 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Droga nikad nije bila ok jer od covjeka napravi ne covjeka.
- Bloo
- Globalna šefica
#294 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Apsolutno ne razumijem tvoje razmisljanje. Neprihvatljivo mi je da to smatraš, ako nisi nikada probao.pecpec wrote:Droga nikad nije bila ok jer od covjeka napravi ne covjeka.
Meni od droge bude super i budem dobro raspolozena.
-
zoomba
#295 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Jel to iz iskustva il onako zamisljas?Bloo wrote:a od droge manje supak boli, i nemas nadimak cmarni kolutic u raji...pecpec wrote:Slazem se ja sa tobom i narkomanu je droga ok a za nekog je nezamislivo.
tako da je droga def vise ok
- pecpec
#296 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Nisam licno ali kao da jesam jer znam iskustva i vidim iz dana u dan.Ljudi prodaju stanove zavrsavaju na ulicama,prose,sve zbog smrdljive droge.Evo ti sve ove zvijezde koje se drogiraju ranije okoncaju svoje zivote,sve zbog smeca zvanog droga.Ko to opravdava nije normalan.Bloo wrote:Apsolutno ne razumijem tvoje razmisljanje. Neprihvatljivo mi je da to smatraš, ako nisi nikada probao.pecpec wrote:Droga nikad nije bila ok jer od covjeka napravi ne covjeka.
- Bloo
- Globalna šefica
#297 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
A negdje je totalni raspad sistema. Ljudi prodaju svoje tijelo muskarcima i zenama za drogu!pecpec wrote:Nisam licno ali kao da jesam jer znam iskustva i vidim iz dana u dan.Ljudi prodaju stanove zavrsavaju na ulicama,prose,sve zbog smrdljive droge.Evo ti sve ove zvijezde koje se drogiraju ranije okoncaju svoje zivote,sve zbog smeca zvanog droga.Ko to opravdava nije normalan.Bloo wrote:Apsolutno ne razumijem tvoje razmisljanje. Neprihvatljivo mi je da to smatraš, ako nisi nikada probao.pecpec wrote:Droga nikad nije bila ok jer od covjeka napravi ne covjeka.
Dupli horor.
- pecpec
#298 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
Droga je kurac ali ti to ni jedan narkoman nece priznat jer mu je pomutila mozak i smatrat ce te neprijateljem kad mu to kazes.
- medvjed23
#299 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
i meni je bilo super dok mi nisu vene kolapsiraleBloo wrote:Apsolutno ne razumijem tvoje razmisljanje. Neprihvatljivo mi je da to smatraš, ako nisi nikada probao.pecpec wrote:Droga nikad nije bila ok jer od covjeka napravi ne covjeka.
- pecpec
#300 Re: kako nagovoriti curu na anal sex
I bas bi bilo fino jelde da si rikno,za porodicu i okolinu kojoj je stalo do tebe.medvjed23 wrote:i meni je bilo super dok mi nisu vene kolapsiraleBloo wrote:Apsolutno ne razumijem tvoje razmisljanje. Neprihvatljivo mi je da to smatraš, ako nisi nikada probao.pecpec wrote:Droga nikad nije bila ok jer od covjeka napravi ne covjeka.
Kanite se sranja i nosite se sa problemima,to je zivot a nemojte ko misevi bjezat u jos vece sranje zvano droga i alkohol.