Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#276 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by sha_ba »

spreca wrote:
Ma.Le.Na wrote:hoce jezik pravo :meza1:
ma hica ba :razz: :lol:
ne vjeruem da ti se omaklo :shock: :mrgreen:
MedenoSrce

#277 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by MedenoSrce »

_mufljuz_ wrote:imao sam jaranicu oko 15g i nakon 15g smo se drmnuli prema tome ne postoje.
a da sam nesto vala nasrt'o na nju i nisam - samo sam se malo dotjerao vise popilo se malo vise iz kafane smo umjesto casica kupili bocu - otisli na neki vidik - i to je bilo to...

i jos nesto - jebo tu jaranicu koja jaranu ne da kad mu je kriza....

fala ljepo
nek si ti omastio brcine

kad je kriza i da je jaran u pitanju treba da ti pruzi bar ruku u nevolji :mrgreen:

mene samo interesuje kako uspijevate susprezati cinjenicu da vas neko privlaci? Meni se jos nije desilo da se s nekim druzim i kao skontam poslije toliko vremena da mi je napet, ako mi je neko napet, ne druzim se nego odmah u akciju i znamo na cemu smo
Butmiran

#278 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Butmiran »

_mufljuz_ wrote:imao sam jaranicu oko 15g i nakon 15g smo se drmnuli prema tome ne postoje.
a da sam nesto vala nasrt'o na nju i nisam - samo sam se malo dotjerao vise popilo se malo vise iz kafane smo umjesto casica kupili bocu - otisli na neki vidik - i to je bilo to...

i jos nesto - jebo tu jaranicu koja jaranu ne da kad mu je kriza....

fala ljepo
:thumbup: Bar sise da pokaže kad si tužan. :lol:
damskot

#279 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by damskot »

Ima ono nešto, što nas "ljude" razdvaja od životinja !
Karma je čudo ... Nisam vjernik ali 100% vjerujem u karmu .
Muhamed Đakmić

#280 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Muhamed Đakmić »

damskot wrote:Ima ono nešto, što nas "ljude" razdvaja od životinja !
Što znači da prijateljstvo nije iskreno :D
ultima_palabra

#281 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ultima_palabra »

Butmiran wrote: Bar sise da pokaže kad si tužan.
Temperatura te puca, a ona metne dvije hladne sise na čelo :mrgreen:
MedenoSrce wrote:mene samo interesuje kako uspijevate susprezati cinjenicu da vas neko privlaci? Meni se jos nije desilo da se s nekim druzim i kao skontam poslije toliko vremena da mi je napet, ako mi je neko napet, ne druzim se nego odmah u akciju i znamo na cemu smo
Ma ima tu dosta gradacije... imaš "jaranice" koje nisu jaranice, nego samo pretvaranje ne bi li se došlo do cilja. Imaš one kod kojih ti je druženje primarno, ali ne bi se bunio ako bi te spopala... imaš neke kod kojih bi morala biti dobra količina alkohola i još neke okolnosti da bi se desilo. Imaš i neke sa kojima je seks isključen u bilo kojoj varijanti.
spreca

#282 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

damskot wrote:Ima ono nešto, što nas "ljude" razdvaja od životinja !
i ja u sise ,guzu i ficku
MedenoSrce

#283 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by MedenoSrce »

ultima_palabra wrote: Ma ima tu dosta gradacije... imaš "jaranice" koje nisu jaranice, nego samo pretvaranje ne bi li se došlo do cilja. Imaš one kod kojih ti je druženje primarno, ali ne bi se bunio ako bi te spopala... imaš neke kod kojih bi morala biti dobra količina alkohola i još neke okolnosti da bi se desilo. Imaš i neke sa kojima je seks isključen u bilo kojoj varijanti.
ehh to me interesuje, kako se uspijevate pretvarati? Meni kad se neko svidja ja se sva da prostite uzbudim, crvenim se, ne mogu da disem, drugaciji mi je pogled kada gledam tu osobu (nisam ofirna nikako :mrgreen: , samo svijetlim ko bozicno drvce) srecom se to desava jako rijetko inace to moje srce ne bi izdrzalo :-D
Mozete pretpostaviti koja bi to patnja bila da se druzim lafo s osobom koja mi se svidja :D
ultima_palabra

#284 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ultima_palabra »

MedenoSrce wrote:
ultima_palabra wrote: Ma ima tu dosta gradacije... imaš "jaranice" koje nisu jaranice, nego samo pretvaranje ne bi li se došlo do cilja. Imaš one kod kojih ti je druženje primarno, ali ne bi se bunio ako bi te spopala... imaš neke kod kojih bi morala biti dobra količina alkohola i još neke okolnosti da bi se desilo. Imaš i neke sa kojima je seks isključen u bilo kojoj varijanti.
ehh to me interesuje, kako se uspijevate pretvarati? Meni kad se neko svidja ja se sva da prostite uzbudim, crvenim se, ne mogu da disem, drugaciji mi je pogled kada gledam tu osobu (nisam ofirna nikako :mrgreen: , samo svijetlim ko bozicno drvce) srecom se to desava jako rijetko inace to moje srce ne bi izdrzalo :-D
Mozete pretpostaviti koja bi to patnja bila da se druzim lafo s osobom koja mi se svidja :D
Eh pa to je od osobe do osobe, možda si prirodno stidljiva :P :mrgreen:

Muškarci dosta koriste to, mada je po meni to pretvaranje najgora moguća taktika... jednom kad si u frend zoni, izlaz je moguć samo uz maksimalne žrtve :mrgreen: Ne isplati se ako nije u pitanju neka ljubav života.
MedenoSrce

#285 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by MedenoSrce »

ultima_palabra wrote: možda si prirodno stidljiva :P :mrgreen:

Muškarci dosta koriste to, mada je po meni to pretvaranje najgora moguća taktika... jednom kad si u frend zoni, izlaz je moguć samo uz maksimalne žrtve :mrgreen: Ne isplati se ako nije u pitanju neka ljubav života.
slusaj, nemoj pokusavati da mi kompromitujes forumsku personu 8-) :P

Kakav mazohista moras biti da slusas ko joj se svidja, sta bi s njim radila ili sta je uostalom radila
una_bo

#286 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by una_bo »

Yatagonn wrote:Da li je u redu da zena ima bliskog muskog prijatelja?

Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..
kakvo je ovo pitanje?
jel iz pozicije momka/supruga ili te žene?

pošto sam ja mišljenja da mi niko ne može "narediti" s kim ću se družiti, i naravno da mi je predivno ako imam (a imam) muškog prijatelja. i to bliskog.

Uopće me ne zanima šta će moj partner reći, nije me on rodio niti ću ja njega i bilo koga drugog pitati s kim ću se družiti.

možda sam ja promašila vijek, možda smo mi još uvijek na nivou pećinskog čovjeka, ako se mom partneru ne sviđa moje društvo, možda je vrijeme da nađe neku jadnicu koja će i poslušati njegov izbor njenog prijatelja.
spreca

#287 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

una_bo wrote:

Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..
kakvo je ovo pitanje?

pošto sam ja mišljenja da mi niko ne može "narediti" s kim ću se družiti, i naravno da mi je predivno ako imam (a imam) muškog prijatelja. i to bliskog.

Uopće me ne zanima šta će moj partner reći, nije me on rodio niti ću ja njega i bilo koga drugog pitati s kim ću se družiti.

možda sam ja promašila vijek, možda smo mi još uvijek na nivou pećinskog čovjeka, ako se mom partneru ne sviđa moje društvo, možda je vrijeme da nađe neku jadnicu koja će i poslušati njegov izbor njenog prijatelja.
ti si izgleda osudjena na krehanje sa tim najboljim prijateljom...............ma izasli smo mi iz pecine neki dan.....sad treniramo desanku
ultima_palabra

#288 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ultima_palabra »

MedenoSrce wrote:
ultima_palabra wrote: možda si prirodno stidljiva :P :mrgreen:

slusaj, nemoj pokusavati da mi kompromitujes forumsku personu 8-) :P

Kakav mazohista moras biti da slusas ko joj se svidja, sta bi s njim radila ili sta je uostalom radila
Nije to tako lako, imaš ti dosta goodwilla ovdje :mrgreen:

Slažem se, moraš biti pravi Werther :)
una_bo

#289 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by una_bo »

kakav ti je to zaključak?
ti si jedan od onih što mu žena pleše kako ti sviraš? nek joj je sa srećom :D

vidiš dokle tvoj um dopire, tebi druženje podrazumijeva i KREHANJE? (malo mi je čudna ova riječ, ali u tvojim krajevima to sigurno znači spolno općiti?)
radostan dan

#290 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by radostan dan »

MedenoSrce je napisao/la:
mene samo interesuje kako uspijevate susprezati cinjenicu da vas neko privlaci? Meni se jos nije desilo da se s nekim druzim i kao skontam poslije toliko vremena da mi je napet, ako mi je neko napet, ne druzim se nego odmah u akciju i znamo na cemu smo.
od 2010. te čitam, tek sad skontO da si muško...
radostan dan

#291 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by radostan dan »

una_bo wrote:
vidiš dokle tvoj um dopire, tebi druženje podrazumijeva i KREHANJE? (malo mi je čudna ova riječ, ali u tvojim krajevima to sigurno znači spolno općiti?)
taslačenje je termin koji rabi, krehanje koriste ovi iz kreševa...
shmizlica

#292 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by shmizlica »

radostan dan wrote:
mene samo interesuje kako uspijevate susprezati cinjenicu da vas neko privlaci? Meni se jos nije desilo da se s nekim druzim i kao skontam poslije toliko vremena da mi je napet, ako mi je neko napet, ne druzim se nego odmah u akciju i znamo na cemu smo.
:shock: medena?
una_bo

#293 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by una_bo »

nije ona mislila da MU JE NAPET, nego ta osoba i odnos da je napet. ako sam dobro shvatila
spreca

#294 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

una_bo wrote:kakav ti je to zaključak?

nije vazno sad dokle moj dopire....kazu da duboko................ti ces se snaci,ako imas srednji prst....nece ti trebati uopste cvst :mrgreen:
spreca

#295 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

radostan dan wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: radosni...sad si najebo ko zuti :lol:
una_bo

#296 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by una_bo »

spreca wrote:
una_bo wrote:kakav ti je to zaključak?

nije vazno sad dokle moj dopire....kazu da duboko................ti ces se snaci,ako imas srednji prst....nece ti trebati uopste cvst :mrgreen:
vidim da voliš da je čvrst, bolje onda da upoznaš mog bliskog prijatelja. proslijedim ti kontakt ;)
MedenoSrce

#297 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by MedenoSrce »

radostan dan wrote:
ma jok bolan, samo na tu stranu tjeram frizuru :mrgreen:
fantom slobode

#298 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by fantom slobode »

shmizlica wrote:
radostan dan wrote:
:shock: medena?
previse se feminizirala... :-)
radostan dan

#299 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by radostan dan »

una_bo wrote:nije ona mislila da MU JE NAPET, nego ta osoba i odnos da je napet. ako sam dobro shvatila

aaaa...onda do mene, do mene... :mrgreen:
Postao/la MedenoSrce dana 20/12/2013 19:09

ma jok bolan, samo na tu stranu tjeram frizuru :mrgreen:
;-)
Butmiran

#300 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Butmiran »

una_bo wrote:

kakvo je ovo pitanje?

Hoćeš da kažeš da ti ne bi smetalo da tvoj muž konstantno ide kod prijateljice kući, ona njemu da dolazi, piju kafe itd.?
Post Reply