Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:bio u centru za s. rad,dobio zahtjev,navodno se dugo čeka na obradu zahtjeva
Ako ti se zuri, a nije ti puno 240 KM, mozes angazovati i privatnog posrednika, bez cekanja
puno mi je,misliš na advokata?
Ne mislim na advokata, svaka radnja je po 360 km.
Mislim na lice ovlašteno da ti obavi privatno posrednistvo u roku od par dana da ne cekas, to moze samo Centar za soc. rad, ili ovlašteni posrednik (ovlašten od strane Minustarstva)
No ako ti je puno, cekaj da dodjes na red kod Centra.
kakavdanakneiskustvu wrote:bio u centru za s. rad,dobio zahtjev,navodno se dugo čeka na obradu zahtjeva
Ako ti se zuri, a nije ti puno 240 KM, mozes angazovati i privatnog posrednika, bez cekanja
puno mi je,misliš na advokata?
Ne mislim na advokata, svaka radnja je po 360 km.
Mislim na lice ovlašteno da ti obavi privatno posrednistvo u roku od par dana da ne cekas, to moze samo Centar za soc. rad, ili ovlašteni posrednik (ovlašten od strane Minustarstva)
No ako ti je puno, cekaj da dodjes na red kod Centra.[/quote]
@kakavdanakneiskustvu, to su uglavnom advokati, doktori, sociolozi itd... Njima ovlast prenese Ministrastva rada i socijalne politike Federacije Bosne i Hercegovine.
@drinski vjerovatno onoliko koliko pise u tarifi, ne znam nisam se razvodio
muminovic wrote:@kakavdanakneiskustvu, to su uglavnom advokati, doktori, sociolozi itd... Njima ovlast prenese Ministrastva rada i socijalne politike Federacije Bosne i Hercegovine.
@drinski vjerovatno onoliko koliko pise u tarifi, ne znam nisam se razvodio
orleanska wrote:Dragi danak uzmes dan za hodanje i odes u cent. I zahtjev pises obides kancelarije sve.. odes na sud raspitas se.. i na kraju advokatu i to je to...
radim,ne mogu baš stići sve to u toku radnog vremena