Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Bosna i Hercegovina će u grupi F završiti na ovom mjestu:

1.
60
15%
2.
280
69%
3.
42
10%
4.
22
5%

Total votes: 404

Mezzo-x

#276 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Mezzo-x »

Maracanã 78.000 mjesta :D

Image

Image

Image

Image
5 0 5

#277 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by 5 0 5 »

kakav je vjetar na marakani? mozda se i asmiru posreci. ;-)
udrch

#278 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by udrch »

DonVitoN wrote:
udrch wrote:
DonVitoN wrote:Sacekati mjesec maj vidjecemo sa kojim imenima raspolazemo suvise smo kratki eto da se u Martu ili Aprilu ne daj boze povr. neko od nasi bitni ili da dva eto problema naravno da moze i njima ali ne gledajmo na njih gledamo samo sebe..

Suvise nam je kratka klupa.
jarane ti ne bi trebao dočekati ni novu godinu, a kamoli mart, april.
evo okuplja se ekipa da dođemo da te vješamo na onom nekom trgu u Bihaću..
jebiga, sam si to predložio..
Nije ti to fino tako druze ali halalim.
Previse uzimas forum zaozbiljno, opusti se.
:)
ma ja bih tebi halalio, ali ovi što si ih peglo danima neće..jež dolazi iz Amerike maksuz..
udrch

#279 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by udrch »

am2804 wrote:Solidna grupa.
Što reče Predrag Pašić večeras, bilo je bitno da ne budemo u grupi sa dvije južno-američke ekipe ili sa još jednom evropskom.
ako je to Paja rekao onda je levat..jer je žrijeb dirigovan i nije moglo u istoj grupi biti dvije južno-američke reprezentacije..
Bosanski_kralj

#280 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Bosanski_kralj »

am2804 wrote:Solidna grupa.
Što reče Predrag Pašić večeras, bilo je bitno da ne budemo u grupi sa dvije južno-američke ekipe ili sa još jednom evropskom.
Jebo ti nas, mi bi na SP, a da tamo igramo sa SM, Maltom i Latvijom.

Protiv Argentine, pola stadiona će biti uz nas, igramo na Marakani, kompletna planeta će nas gledati. Promijeniti formaciju ekipe i pokušati iznenaditi (bod).
Hvala Bogu da je 6 dana "odmora" između ove utakmice i pretpostavljam najvažnije protiv Nigerije, gdje su šanse 50-50%.
Protiv Irana naplatiti sve one prijateljske.
Ono što me u ovom trenutku čini sretnim jeste da ćemo sigurno zabiti gol, koji će također ući u našu historiju.

Hvala Vam Zmajevi
S tim da se ovo boldano nikako nije moglo desiti. :D
hau jes no

#281 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by hau jes no »

cijeli rio ce navijati za nas :bih: :bih:
trcicu trceci

#282 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by trcicu trceci »

nigerija, osim sto im raste bdp ili kako se vec pise :D je zanimljivo sredinom devedesetih imala mnogo unutrasnjih problema

znaci po drugom smo slicni, ali ko ima nafte taj ne zna igrati nogomet, to je jos aristotel rekao
DonVitoN

#283 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by DonVitoN »

udrch wrote:ma ja bih tebi halalio, ali ovi što si ih peglo danima neće..jež dolazi iz Amerike maksuz..
:) :thumbup:
Nisam ja nikoga peglao sto ne znaju cinjenice uzeti..
Citav sam ja rat u Bihacu tj. BIH uhhh neka dodje iz Amerike maksuz :lol:
Jecky 44

#284 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Jecky 44 »

Grupa je nezgodna. Argentina je za klasu jača ekipa od nas, gledati da sa što manjom gol razlikom izgubimo, Iran ćemo dobit, Nigerija nije baš tako naivna reprezentacija evo čitam komentare svi govore da ih preskačemo, ali oni imaju par vrhunskih igrača: Ambrose(Celtic), Omeuro(Chelsea), Musa(CSKA), Mikel(Chelsea), Obinna(Lokomotiva), Moses(Liverpol), Ameobi(Newcatle), Onazi(Lacio) plus osvojili su zadnji Afrički kup nacija i bit će gutavo. Ova zadnja utakmica će biti najnezgodinja . :bih: :bih:
Itakoto

#285 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Itakoto »

Cinjenice? :lol: Placam put u Brazil onome koji mi objasni kako da postavitim DonVitoNa na ignoru listu? :D
detroit-mercy

#286 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by detroit-mercy »

Znal se dje Halid i Enes pjevaju poslije utakmice :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#287 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by It_is_a_Leclerc »

trcicu trceci wrote:nigerija, osim sto im raste bdp ili kako se vec pise :D je zanimljivo sredinom devedesetih imala mnogo unutrasnjih problema

znaci po drugom smo slicni, ali ko ima nafte taj ne zna igrati nogomet, to je jos aristotel rekao
A Nigerija je i dalje na nivou građanskog rata. Bukvalno se rokaju svakodnevno, pale crkve i džamije, otimaju novinari... Tako da je meni fascinantno da uopšte u takvim uslovima neko može igrati fudbal. Svakako mi je drago zbog njih.

Nego. Malo sam se dao u istraživanje. Selektor Iranaca je Portugalac. Mislim da bi trebalo dobro prostudirati tu njihovu igru. Pogotovo ako je nešto na foru latinoameričkog fudbala sa puno pasa, gdje svi igrači hoće da asistiraju, to bi moglo biti problematično. Mada, Iran je ipak ekipa čije glavne zvijezde uglavnom igraju na Tajlandu, tako da bismo trebali ozbiljno ubilježiti bodove ovdje.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 07/12/2013 00:24, edited 1 time in total.
fantom slobode

#288 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by fantom slobode »

DonVitoN wrote:
udrch wrote:ma ja bih tebi halalio, ali ovi što si ih peglo danima neće..jež dolazi iz Amerike maksuz..
:) :thumbup:
Nisam ja nikoga peglao sto ne znaju cinjenice uzeti..
Citav sam ja rat u Bihacu tj. BIH uhhh neka dodje iz Amerike maksuz :lol:
Ma ti si pokazao kako znas
cinjenice uzeti :?: :lol: :lol: :lol:
samo jos odjekuje zvuk tvog prosipanja ko rize i izvaljivanja stoljetnih stabala :lol: :lol: :lol: :lol:

Rijedak zrak, imas li problema sa disanjem...
House

#289 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by House »

Logovan wrote:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... rcegovinu/

Vidi ovog bezobrazluka. :D :lol: Ako ne znaju izgovoriti, neka nauče.

@KingUcheOdoh we are gonna rape you san and yo are gonna learn who are we

:lol:
DonVitoN

#290 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by DonVitoN »

Itakoto wrote:Cinjenice? :lol: Placam put u Brazil onome koji mi objasni kako da postavitim DonVitoNa na ignoru listu? :D
Jadan onaj kome ti platis kahvu helem toliko na forumu a ne zna naci ignor listu, mora da si malo vise pametan.
Itakoto

#291 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Itakoto »

Jecky 44 wrote:Grupa je nezgodna. Argentina je za klasu jača ekipa od nas, gledati da sa što manjom gol razlikom izgubimo, Iran ćemo dobit, Nigerija nije baš tako naivna reprezentacija evo čitam komentare svi govore da ih preskačemo, ali oni imaju par vrhunskih igrača: Ambrose(Celtic), Omeuro(Chelsea), Musa(CSKA), Mikel(Chelsea), Obinna(Lokomotiva), Moses(Liverpol), Ameobi(Newcatle), Onazi(Lacio) plus osvojili su zadnji Afrički kup nacija i bit će gutavo. Ova zadnja utakmica će biti najnezgodinja . :bih: :bih:
Slazem se. Tesko ih je procijeniti. Znaju igrati s Italijom 2-2 ali i izgubiti od mrtvog Jordana.
Bice gusto, bice 0-2 (<-NIG-BIH) :D
Itakoto

#292 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Itakoto »

DonVitoN wrote:
Itakoto wrote:Cinjenice? :lol: Placam put u Brazil onome koji mi objasni kako da postavitim DonVitoNa na ignoru listu? :D
Jadan onaj kome ti platis kahvu helem toliko na forumu a ne zna naci ignor listu, mora da si malo vise pametan.
nemoj se ljutiti Don ali ja fakat ne mogu vise. Nekad od smijeha a nekad i od bijesa... :D
House

#293 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by House »

Udji na profil i pritisni gnjavator :D
todd_smith

#294 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by todd_smith »

jeza u ledja wrote:
U grupi C Obala Lozovace je nivo Nigerije, Kolumbija je ipak laksa od Argentine , zar ne?
Japan jest jaci od Irana.
Pa gledaj sve.

Obala i Japan su obje na nasem nivou (Japan cak i jaci za nijansu, a i obje ekipe imaju mnogo vece iskustvo na ovim takmicenjima).

Ovako nam ispadne da protiv Irana mozemo imati utakmicu koja njima nista ne znaci, dok u ovoj grupi bi se svi borili do zadnje minute, jer ce svi biti u igri.

Kolumbija bi nas pojela isto kao Argentina, mozda ne istom gol razlikom, ali nemamo sta protiv njih traziti.

Izadjemo iz grupe kao 2. imamo ili Svicu ili Francuze u 1/8 finala, dok bi ovdje izasli 2. i imali Urugvay/Italiju/Englesku

Ne znam za tebe, ali ja bih radije ovo prvo.
drug_profi

#295 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by drug_profi »

Ono sto se pod obavezno mora prihvatiti jeste da od tri ekipe u grupi, svaka svaku moze pobijediti. Dakle, izaci i protiv Irana i protiv NIgerije sa respektom i odigrati za pobjedu, jer niko se nece sam naguziti da mu trpamo.

Argentina, da probamo odigrati bunker.
Bosanski_kralj

#296 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Bosanski_kralj »

Uvjeren sam da Nigerija neće pobjediti Iran. :bih:
jeza u ledja

#297 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by jeza u ledja »

todd_smith wrote:
jeza u ledja wrote:
U grupi C Obala Lozovace je nivo Nigerije, Kolumbija je ipak laksa od Argentine , zar ne?
Japan jest jaci od Irana.
Pa gledaj sve.

Obala i Japan su obje na nasem nivou (Japan cak i jaci za nijansu, a i obje ekipe imaju mnogo vece iskustvo na ovim takmicenjima).

Ovako nam ispadne da protiv Irana mozemo imati utakmicu koja njima nista ne znaci, dok u ovoj grupi bi se svi borili do zadnje minute, jer ce svi biti u igri.

Kolumbija bi nas pojela isto kao Argentina, mozda ne istom gol razlikom, ali nemamo sta protiv njih traziti.

Izadjemo iz grupe kao 2. imamo ili Svicu ili Francuze u 1/8 finala, dok bi ovdje izasli 2. i imali Urugvay/Italiju/Englesku

Ne znam za tebe, ali ja bih radije ovo prvo.
Ispravio sam se poslije, prati malo. :D
Kaunas

#298 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Kaunas »

Sta kazu strani mediji, koje ce dvije ekipe u nasoj grupi proci dalje ? Sta kazuuu :D
trcicu trceci

#299 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by trcicu trceci »

Iran je meni bas kanta od ekipe tj.reprenzentacije, pa oni nemaju igraca kako treba
a na prvu nisam mislio da jesu, ono kad kazes iran, sta ja znam nekako ozbiljno zvuci :D
Itakoto

#300 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Itakoto »

Kaunas wrote:Sta kazu strani mediji, koje ce dvije ekipe u nasoj grupi proci dalje ? Sta kazuuu :D
Svak' se zabavio oko sebe. :D Kladionice daju nama prednost pred Nigerijom i Iranom.
Post Reply