Moderators: Charuga, Tomahawk11

ma ja bih tebi halalio, ali ovi što si ih peglo danima neće..jež dolazi iz Amerike maksuz..DonVitoN wrote:Nije ti to fino tako druze ali halalim.udrch wrote:jarane ti ne bi trebao dočekati ni novu godinu, a kamoli mart, april.DonVitoN wrote:Sacekati mjesec maj vidjecemo sa kojim imenima raspolazemo suvise smo kratki eto da se u Martu ili Aprilu ne daj boze povr. neko od nasi bitni ili da dva eto problema naravno da moze i njima ali ne gledajmo na njih gledamo samo sebe..
Suvise nam je kratka klupa.
evo okuplja se ekipa da dođemo da te vješamo na onom nekom trgu u Bihaću..
jebiga, sam si to predložio..
Previse uzimas forum zaozbiljno, opusti se.
ako je to Paja rekao onda je levat..jer je žrijeb dirigovan i nije moglo u istoj grupi biti dvije južno-američke reprezentacije..am2804 wrote:Solidna grupa.
Što reče Predrag Pašić večeras, bilo je bitno da ne budemo u grupi sa dvije južno-američke ekipe ili sa još jednom evropskom.
S tim da se ovo boldano nikako nije moglo desiti.am2804 wrote:Solidna grupa.
Što reče Predrag Pašić večeras, bilo je bitno da ne budemo u grupi sa dvije južno-američke ekipe ili sa još jednom evropskom.
Jebo ti nas, mi bi na SP, a da tamo igramo sa SM, Maltom i Latvijom.
Protiv Argentine, pola stadiona će biti uz nas, igramo na Marakani, kompletna planeta će nas gledati. Promijeniti formaciju ekipe i pokušati iznenaditi (bod).
Hvala Bogu da je 6 dana "odmora" između ove utakmice i pretpostavljam najvažnije protiv Nigerije, gdje su šanse 50-50%.
Protiv Irana naplatiti sve one prijateljske.
Ono što me u ovom trenutku čini sretnim jeste da ćemo sigurno zabiti gol, koji će također ući u našu historiju.
Hvala Vam Zmajevi
udrch wrote:ma ja bih tebi halalio, ali ovi što si ih peglo danima neće..jež dolazi iz Amerike maksuz..
A Nigerija je i dalje na nivou građanskog rata. Bukvalno se rokaju svakodnevno, pale crkve i džamije, otimaju novinari... Tako da je meni fascinantno da uopšte u takvim uslovima neko može igrati fudbal. Svakako mi je drago zbog njih.trcicu trceci wrote:nigerija, osim sto im raste bdp ili kako se vec piseje zanimljivo sredinom devedesetih imala mnogo unutrasnjih problema
znaci po drugom smo slicni, ali ko ima nafte taj ne zna igrati nogomet, to je jos aristotel rekao
Ma ti si pokazao kako znasDonVitoN wrote:udrch wrote:ma ja bih tebi halalio, ali ovi što si ih peglo danima neće..jež dolazi iz Amerike maksuz..![]()
![]()
Nisam ja nikoga peglao sto ne znaju cinjenice uzeti..
Citav sam ja rat u Bihacu tj. BIH uhhh neka dodje iz Amerike maksuz
samo jos odjekuje zvuk tvog prosipanja ko rize i izvaljivanja stoljetnih stabalacinjenice uzeti![]()
![]()
![]()
![]()
Logovan wrote:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... rcegovinu/
Vidi ovog bezobrazluka.![]()
Ako ne znaju izgovoriti, neka nauče.
Jadan onaj kome ti platis kahvu helem toliko na forumu a ne zna naci ignor listu, mora da si malo vise pametan.Itakoto wrote:Cinjenice?Placam put u Brazil onome koji mi objasni kako da postavitim DonVitoNa na ignoru listu?
Slazem se. Tesko ih je procijeniti. Znaju igrati s Italijom 2-2 ali i izgubiti od mrtvog Jordana.Jecky 44 wrote:Grupa je nezgodna. Argentina je za klasu jača ekipa od nas, gledati da sa što manjom gol razlikom izgubimo, Iran ćemo dobit, Nigerija nije baš tako naivna reprezentacija evo čitam komentare svi govore da ih preskačemo, ali oni imaju par vrhunskih igrača: Ambrose(Celtic), Omeuro(Chelsea), Musa(CSKA), Mikel(Chelsea), Obinna(Lokomotiva), Moses(Liverpol), Ameobi(Newcatle), Onazi(Lacio) plus osvojili su zadnji Afrički kup nacija i bit će gutavo. Ova zadnja utakmica će biti najnezgodinja .![]()
nemoj se ljutiti Don ali ja fakat ne mogu vise. Nekad od smijeha a nekad i od bijesa...DonVitoN wrote:Jadan onaj kome ti platis kahvu helem toliko na forumu a ne zna naci ignor listu, mora da si malo vise pametan.Itakoto wrote:Cinjenice?Placam put u Brazil onome koji mi objasni kako da postavitim DonVitoNa na ignoru listu?
Itakoto wrote:Cinjenice?Placam put u Brazil onome koji mi objasni kako da postavitim DonVitoNa na ignoru listu?
Pa gledaj sve.jeza u ledja wrote:
U grupi C Obala Lozovace je nivo Nigerije, Kolumbija je ipak laksa od Argentine , zar ne?
Japan jest jaci od Irana.
Ispravio sam se poslije, prati malo.todd_smith wrote:Pa gledaj sve.jeza u ledja wrote:
U grupi C Obala Lozovace je nivo Nigerije, Kolumbija je ipak laksa od Argentine , zar ne?
Japan jest jaci od Irana.
Obala i Japan su obje na nasem nivou (Japan cak i jaci za nijansu, a i obje ekipe imaju mnogo vece iskustvo na ovim takmicenjima).
Ovako nam ispadne da protiv Irana mozemo imati utakmicu koja njima nista ne znaci, dok u ovoj grupi bi se svi borili do zadnje minute, jer ce svi biti u igri.
Kolumbija bi nas pojela isto kao Argentina, mozda ne istom gol razlikom, ali nemamo sta protiv njih traziti.
Izadjemo iz grupe kao 2. imamo ili Svicu ili Francuze u 1/8 finala, dok bi ovdje izasli 2. i imali Urugvay/Italiju/Englesku
Ne znam za tebe, ali ja bih radije ovo prvo.
Svak' se zabavio oko sebe.Kaunas wrote:Sta kazu strani mediji, koje ce dvije ekipe u nasoj grupi proci dalje ? Sta kazuuu