Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
SSwfin20

#276 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by SSwfin20 »

da li moze big tv na smart tv da se instalira app
exyukonekcija

#277 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by exyukonekcija »

BIg tv koci nema aplikacije a ima samo 38 kanala.
BornInHell

#278 Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by BornInHell »

Moze ide preko nStreamLmode aplikacije vrlo jednostavno samo sto kad uplatis, moras listu kanala da stavis na usb..ako ti treba vise info javi se na pp
Koju imas seriju Smart TV... Ja imam vec dva mjeseca 66 kanala i nekoci rijetko kad
Jeli ti stigla poruka Norvežanine :)

Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by BornInHell on 13/05/2014 20:44, edited 1 time in total.
exyukonekcija

#279 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by exyukonekcija »

meni nije stigla
luckylaka

#280 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

SSwfin20 wrote:da li moze big tv na smart tv da se instalira app
Imam Bigtv treci mjesec na samsung smart tv tj.app.Imaju nekih sitnih problema ali za $ 8 mjesecno ja sam zadovoljan.Instalacija vrlo jednopstavna premda se na pocetku cini komplikovanom.Trenutno imaju 64 kanala i skoro svi kanali se emituju u rezoluciji 720x576 sto znaci da imas vrlo dobru sliku.Izmedju ostalog nude 5 kanala Arena sport,2 kanala Eurosporta,3 kanala sky sporta,zatim Discovery,History,National,Viasat explorer,Viasat history..(svi kanali sa prevodom).Od domacih kanala tu su Hayat,Bn,Facetv,Bht,Federalna,Obn,Hrt,Nova,Rtl,Rts,Prva,Pionkova(milion)...uglavnom sve sto treba.Dva kanala za samce tj.xxx kanali.Tehnicka sluzba skoro uvijek dostupna i moja preporuka je Bigtv.
Charuga
Globalni moderator

#281 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Charuga »

exyukonekcija wrote:poslao sma ti na mail listu kanal pa gledaj dabogda crkao, asto se tice gdesi ti to procitao za dete majmune jedan,bolesno tije tvoj sin........alija izebegovic dasi takav ti bi bio u bosnu a ne u ameriku govno americko........ali nemam vise sta reci od ovog muslimana,idi malo sa loj se obrisi majmune jedan ....
exyukonekcija wrote:jeli alija hoces malo prasetinu dati dam a majmune alija
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» exyukonekcija

trajno
mu_jo

#282 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by mu_jo »

Moj prijedsednik rahmetli Alija Izetbegovic je velikan nasih prostora. Uslove u kojim on je zivio i radio, mogu nadmasiti samo njegova djela. Nek mu je vjecni rahmet.

GLEDAJTE BOSANSKO _ KUPUJTE BOSANSKO_POMAZETE BOSNI I HERCEGOVINI !!!! :bih:
mufa1

#283 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by mufa1 »

Ma ne, nisi se ti ponovo registrovo. Ma jok.
klikerusa

#284 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

A haman da je doslo vrijeme da se i ova diskusija zatvori...
samkoF

#285 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by samkoF »

Repetitor wrote:BHOTTV :thumbup: :thumbup:

Ovo ostalo sve talašika
Potpuno se slazem s tobom , svasta sam mjenjao al BHOTTV ili drugi naziv Bostel net tv je ista firma I dosada po svemu uvjerljivo najbolja.
mu_jo

#286 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by mu_jo »

I ja sam prezadovoljan sa BHOTTV. :thumbup:
luckylaka

#287 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

mu_jo wrote:I ja sam prezadovoljan sa BHOTTV. :thumbup:
@jo_mu moze li na pp lista kanala tog BHOTTV jer na njihovo stranici ono mi nesto sareno.
mu_jo

#288 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by mu_jo »

luckylaka wrote:
mu_jo wrote:I ja sam prezadovoljan sa BHOTTV. :thumbup:
@jo_mu moze li na pp lista kanala tog BHOTTV jer na njihovo stranici ono mi nesto sareno.
Vozdra, moze pasa moj,
I ja sam konto isto kao i ti prije nego sto sam uzeo njihovu pretplatu i to sam im rekao na telefon.

Sada sam na poslu, kada dodjem kuci napravit cu listu i odmah ti je saljem.

Uglavnom imaju oko 70 kanala, najvise Bosanskih. Sada prekeo vikenda im nisu radili sportski kanali Arena Sport (4 kanala) vjerovatno zbog poplava, pa sam Barcelona - Atletiko gledao na Dreamboxu.

Lista kanala dolazi.
SSwfin20

#289 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by SSwfin20 »

luckylaka wrote:
Imam Bigtv treci mjesec na samsung smart tv tj.app.Imaju nekih sitnih problema ali za $ 8 mjesecno ja sam zadovoljan.Instalacija vrlo jednopstavna premda se na pocetku cini komplikovanom.Trenutno imaju 64 kanala i skoro svi kanali se emituju u rezoluciji 720x576 sto znaci da imas vrlo dobru sliku.Izmedju ostalog nude 5 kanala Arena sport,2 kanala Eurosporta,3 kanala sky sporta,zatim Discovery,History,National,Viasat explorer,Viasat history..(svi kanali sa prevodom).Od domacih kanala tu su Hayat,Bn,Facetv,Bht,Federalna,Obn,Hrt,Nova,Rtl,Rts,Prva,Pionkova(milion)...uglavnom sve sto treba.Dva kanala za samce tj.xxx kanali.Tehnicka sluzba skoro uvijek dostupna i moja preporuka je Bigtv.
zvuci dobro a da li mogu dobiti kakva upustva kako da instaliram big tv na sasmung sta je sve potrebno i td...
luckylaka

#290 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

SSwfin20 wrote:
luckylaka wrote:
zvuci dobro a da li mogu dobiti kakva upustva kako da instaliram big tv na sasmung sta je sve potrebno i td...
@SSwfin20 saljem na p.p.
luckylaka

#291 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

iptvoffice wrote:IPTV je televizija koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale. Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. Na taj način želimo da izađemo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore , Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš IPTV. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. U okviru IPTVmožete pratiti preko 93 kanala , regionalnih i nacionalnih TV stanica.
KONTAK:
mail:[email protected]
Jos jednom da upozorim moderaciju i eventualne pretplatnike da se isti ponovo registruju i pokusavaju izvuci pare na guzove a ustvari ne nude nista.Cisto lopovska posla.Ako vec planirate uzeti neku iptv moja preporuka je Nettv,Bosnatv,Fastv,Bigtv ljudi koji su puno uradili u zadnje vrijeme na svojim iptv.Ove drkadzije sto hoce eure na guzove treba odmah odstraniti.
stari_sarajevski_gospodin

#292 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by stari_sarajevski_gospodin »

Jel iko korisio net tv plus? Na njihovoj stranici pisu da nude preko 200 ex-yu kanala al nikako da nadjem koje kanale nude. Hvala.
VIP Networks

#293 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Gledajte preko 140 Ex-Yu kanala, preko 300 Radio stanica i video klub sa preko 500 naslova domaće produkcije. Nas paket izmedju ostalog sardzi kompletnu Pink ponudu, sve Hayatove kanale, BN, kao i sve sportske kanale.
Da bi videli kompletnu ponudu i dobili vise informacija obratite se na [email protected]

Uskoro i sve ovo mozete pratiti na Vasem smart telefonu ili tabletu.
Dead Man Walking

#294 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Dead Man Walking »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Jel iko korisio net tv plus? Na njihovoj stranici pisu da nude preko 200 ex-yu kanala al nikako da nadjem koje kanale nude. Hvala.
Koristim ja, odlicni su. Doduse kanale stalno mjenjaju, sad su ukinuli HRTove, ali inace imas sve BH kanale osim Hayata, kamarau kanala iz Srbije i okruzenja, sve SportKlub kanale, te dosta stranih, CNN, BBC, Al Jazeera, itd.
Bex12

#295 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Bex12 »

zna li neko mozda da li ce NetTVPlus poboljsati signal BHT sad, posto vidim da najavljuju BHT u HD za vrijeme prvenstva ?
SRBAIPTV

#296 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by SRBAIPTV »

KO JE VIDEO VIDEO JE
EVO JEDNA BESPLATNA LISTA NA DEMO SERVERU SAM DIGAO OD SEPTEMBRA KRECE IPTV SA 60 KANALA OVO JE FREE TEST
Pozdrav
Samsung-&-Delilah

#297 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Samsung-&-Delilah »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Jel iko korisio net tv plus? Na njihovoj stranici pisu da nude preko 200 ex-yu kanala al nikako da nadjem koje kanale nude. Hvala.
neće ti ih prikazat vjeruj mi jer često mjenjaju ponudu,neke ukidaju a neke bezvezne dodaju
zajebavo sam se ja s njima godinu dana.mislim da su precjenjeni
uglavnomja

#298 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by uglavnomja »

Dead Man Walking wrote:
Koristim ja, odlicni su. Doduse kanale stalno mjenjaju, sad su ukinuli HRTove, ali inace imas sve BH kanale osim Hayata, kamarau kanala iz Srbije i okruzenja, sve SportKlub kanale, te dosta stranih, CNN, BBC, Al Jazeera, itd.

Sta su bolan ukinuli :shock: :shock:
Pa sve utakmice gledam na hrt2 jer je slika na bht katastrofa. Ne zbog nettv nego jer je tak'a!

Stari gospodine, skines player i trazis 3 dana grats gledanja ( ne moze poslije 8 navece) i skontas ima li te. Kanala ima gomila, cca 200, ne vjerujem ih iko sve gleda jer je masa bezzeznih, lokalnih, reklamnih ... Ali sve ono sto treba je tu, bht, ftv, tv1, face, obn, tvsa , tuzla mostar ... Rtrs, .... Zatim rts 1,2, b92, prva, pinkova 6 miliona, hrtovi, rtlovi, nove ...crna gora 4-5 kanala, zatim slovenci i makedonci (slovemci za skijanje :thumbup: ), zatim filmski, muzicki, djeciji ... Jedina zamjerka nema arena sportova.
Dead Man Walking

#299 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Dead Man Walking »

Mozda su vratili, nisam provjeravao zadnjih dana, ali su HRTovi bili ukinuti prije 2-3 sedmice.
stari_sarajevski_gospodin

#300 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by stari_sarajevski_gospodin »

Hvala vam na vase odgovore. Isto tako me zanima oko toga da se samo kupi box pa da se preko njega gledaju domace kanale. Mozel mi neko samo pojasniti kako to funkcionise? Cuo sam za Android box i da ljudi mogu preko njega da gledaju.
Post Reply