znam da se tomislav ima popit' u valceru, a odakle oni nabavljaju, e to ti ne znammakse seljanko makse wrote:Imal gdje kod nas da se kupi ovo Tomislav pivo i ova cannabis Vodka?
a za vodku s'travom.. ni to ne znam
znam da se tomislav ima popit' u valceru, a odakle oni nabavljaju, e to ti ne znammakse seljanko makse wrote:Imal gdje kod nas da se kupi ovo Tomislav pivo i ova cannabis Vodka?
Nema u BiH te vodke.makse seljanko makse wrote:Imal gdje kod nas da se kupi ovo Tomislav pivo i ova cannabis Vodka?
Ubilo me kad sam predzadnji put bio u SaJThomas wrote:tomislav ima točeno u bikers baru na čvili.
najgori su oni sto dodju samo da napare oci ko fol ne piju..............a nista ne pisuuskrsno_respo wrote:jbt koji smo mi alkosi
imamo 10 stranica i 10 hiljada pregleda teme
ih, kol'ko sam puta to izjavilamire - ložač wrote:Evo u ova doba se pitam koliko ce Vas drage kolege i kolegice sutra pred svojim komsijama, prijateljima i porodicom svečano da izjavi : JA OD DANAS VIŠE NE PIJEM!!!
.. ali ni MANJEpakica_ wrote:ih, kol'ko sam puta to izjavilamire - ložač wrote:Evo u ova doba se pitam koliko ce Vas drage kolege i kolegice sutra pred svojim komsijama, prijateljima i porodicom svečano da izjavi : JA OD DANAS VIŠE NE PIJEM!!!
Evo već me glava boli samo od slikewannabe_ultra wrote:
ispred granapa
dok se ne ubandacišZAGORS wrote:Ehh, sada imam jedno pitanje ali bez zezanjaKoliko je normalno popiti alkohola u 7 dana ?
koliko tvoj stajling može podnijetiZAGORS wrote:Ehh, sada imam jedno pitanje ali bez zezanjaKoliko je normalno popiti alkohola u 7 dana ?
eno sad u 7 danaZAGORS wrote:Ehh, sada imam jedno pitanje ali bez zezanjaKoliko je normalno popiti alkohola u 7 dana ?
Također bih želio znati,posebno nakon tamnog erdingera koji me malo razočarao.boogy wrote:Ako neko skonta gdje u Sarajevu ima uzeti ovo Tomislav pivo, neka napiše
primate li i treceg ?uskrsno_respo wrote:ajmo zajedno jednu popitiPerdita_Durango wrote:Rakija.