Big Ben wrote:Veliki pozdrav PS naciji!
Nisam baš neki forumaš, pogotovo ne na Klix-u, ali me pravo obradovalo da postoji kolika-tolika ekipa koja igra PS4, a da su iz BiH. Odmah da kažem, moj
PSN ID: M-I-R-Z-A
Dodajte me slobodno svi.
Igrao sam i imao sve PS konzole. Sada igram na PS4 i PS VITA.
Sinoć sam skinuo FIFU 15, tako da uvijek možemo baciti koju tekmu. Inače igram FPS-ove (Killzone najviše)...COD i BF4 sam platinum-irao i izbrisao.
Malo sam prelistao prethodne komentare, pa da dam koju opasku i komentar:
Vertig0 wrote:A nije prevelika razlika. Koliko vidim igra je 120KM kod nas u radnjama, a na ps store us 59$=85KM...
Hocu reci da nije neka pljacka i ako kupis digitalnu kopiju igre koju ne mozes kasnije prodati jer su razlike u cijenama i do 50KM.
Zavisi kako gledaš. Uvijek možeš prodati account. Npr. ako digitalnu igre skineš kao fantom i sebe deaktiviraš, uvijek primarni account možeš nekome prodati. Ili share-ati.
dzeno123 wrote:Ja sam i prestao pratiti ps+ ponudu za PS4 jer je ovo sa indie igrama izgubilo svaki smisao. Da nam makar daju popust za Full igre, nama korisnicima pretplate ali jok...
Slažem se. Ali ne možemo očekivati u prvoj godini da nam odmah daju Killzone ili Knack. Vjerujem da će poslije nove godine početi dolaziti AAA igre. Ipak, mislim da ne možemo očekivati da će nam Sony "srediti" npr. Assassins Creed 4 u ovom trenutku, jer konzola se jako dobro prodaje i bez PS+ akcija i niti jedan proizvođač (Ubisoft, EA, Activision, itd) neće prodati Sony-ju svoje igre, koje se još uvijek jako dobro prodaju.
Ne znam za koje si igre gledao i tražio PS+ popust, ali ja uvijek vidim popust na igrama. Npr. Driveclub za PS+ članove košta 49.99$, što je ušteda od 10$. Ja sam prošle sedmice kupio Murasaki Baby za PS VITU i platio sam je 8 EURA (inače košta 10 EURA).
sledge wrote:Nakon godina i godina provedenih sa PS3 i ja sam postao vlasnik četvorke.
S obzirom da nas ima dosta BH vlasnika po svim forumima na netu predlažem da otvorimo svoj forum gdje bi se mogli svi okupljati i pisati o konzoli i igrama, organizovati turnire i sl.
Ako vas ima zainteresovanih koji bi učestvovali u tome javite se na pp, ja imam domenu slobodnu koju bi mogli koristit.
Veliki aplauz za ideju i inicijativu. Jako mi se sviđa ideja da BH gaming zajednica ima mjesto gdje će okupljati i družiti. Pls dodaj me na PSN: M-I-R-Z-A
UnscarD wrote:Mustang1 wrote:Gdje ih nalazis ? U playstation igraonicama ?

hahaha, zar toga ima jos uvijek ...
Razocarala me vijest za DriveClub da nece podrzavati Project Morpheus ... taman sam se ponadao ...zato
Project CARS za PC podrzava Oculus Rift ...i to je nesto .
Nego oko tog sharinga, mene tu malo strah da Sony jednostavno ne ukine tu opciju i da naslovi ne ostanu kod jedog ili drugog...
Sad za sad je ideja super, moram i ja naci nekoga ...imama sad za sad samo UFC i Killzone Shadow Fall (plus ove dzabne naravno) ...u planu klix.
Project Cars će imati podršku za Project Morpheus na PS4.