hebi ga, trebala sam, pa onda bit' jos gora sto ne moze da mi vjeruje i sl.miki.ba wrote:A i ti necessa tako finim momkom, e dje nisi supak.pakica_ wrote:mogu l' ja apropo ove sitVacije nesto da pitam? ma mogudalalala wrote:
Nemam baš 30, imam 27, ali i to je drugačije nego kad imaš recimo 17Vjeruj, duša me boli kad skontam kako sam neke ljude zeznula. Pitam se što mi je to trebalo. Ali u tim godinama ono što više momaka zezneš, veća si faca, pa ti samim tim i samopouzdanje poraste. Šta ja znam, sad mi je to preglupo i žao mi tih ljudi, ali nisam tad tako razmišljala. Tad mi je bilo bitno samo da se ja dobro osjećam..Posebno mi je žao jednog momka s kojim sam par puta izašla, on fin, zaljubio se i zavlačila sam ja njeg par mjeseci da bi se na kraju s njegovim drugom speljala. Nakon 10 godina, mrzim se zbog toga.
helem, jednom davno jedan ograsi'o pa se zaljubi u mene, obasip'o me paznjom, poklonima, ovim, onim, al' dzaba, meni se lik nije svidj'o i Bog! tjerala sam samu sebe da mi se svidi jer je momak stvarno super, al' jednostavno JOK! i ja sam to njemu uredno rekla.. vise puta.. jok, nece on da odustane, on ce meni promijeniti misljenje, bla bla bla.. helem, nakon sto sam mu x puta rekla da mi se stvarno ne svidja i da se ne vidim sa njim u nekom furanju (
) na kraju sam ope' ja ispala supak.. ZASTO?! dakleM, nit' sam ga zavlacila, nit' sam mu ikad davala neku nadu, a ispala sam najgora od sve djece.. moze li mi neko objasniti tu logiku
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#276 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
- Goldenhand
- Quaresma
#278 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ove cizme su epik
sve me odbijaju osim ovakvih

sve me odbijaju osim ovakvih
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#279 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
mene nerviraju trebe sto satro svrsavaju kad vide kera, ono kako ej sladak i to i one sto se kao raznjeze na one debilne gifove sa bebama, dinosaurima i pickama tetkinim. ocamQuaresma wrote:ove cizme su epik![]()
sve me odbijaju osim ovakvih![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- klixoris
#281 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Joj svaka cast ! Baletanke sam skroz bio zaboravio na svojoj listi... Mrzim ih samo tako !Goldenhand wrote:
Fuj.
Zato sto su fuj !sherbett wrote:što vas toliko nerviraju te balerinke?
- ultima_palabra
#282 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Meni su baletanke koliko toliko ok, znam da su ženama praktične... ali ove čizme
Još ima ona neka ljetna varijanta... apsolutno dno, kad ono obuče na +40 odmah zamišljam kakve se fungalni procesi dole odvijaju

Još ima ona neka ljetna varijanta... apsolutno dno, kad ono obuče na +40 odmah zamišljam kakve se fungalni procesi dole odvijaju

- alijagoro
#283 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ako nema barem solidnu guzicu,prodavanje sumnjivih moralnih vrijednosti pod moderno/napredno,ove sto bi se jebale a da im ne udze.
- Muhamed Đakmić
- alijagoro
#285 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jesam nesto pogresno napisaoMuhamed Đakmić wrote:Aljo care
-
pakica_
#286 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
fakat su fuj! i one i ove uggsice i ove heklane cizmeklixoris wrote:Zato sto su fuj !sherbett wrote:što vas toliko nerviraju te balerinke?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#287 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Zivjele baletanke 
- Muhamed Đakmić
#288 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ne, zato sam i rekao da si caralijagoro wrote:Jesam nesto pogresno napisaoMuhamed Đakmić wrote:Aljo care.
- Goldenhand
#289 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nemoj mi to radit.Nema ništa goreladyblue18 wrote:Zivjele baletanke
Ne znam koje su gore.Te,il one što se useru kad vide kera.Nema mi ništa gore,šetamo normalno kad se odjednom ona sakrije iza mene,a ono pudlica prelazi ulicubrad90 wrote: mene nerviraju trebe sto satro svrsavaju kad vide kera, ono kako ej sladak
- Brkooo
#290 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Meni bas to prejako kad se boji svega ... i baja i cuka i maca... osjecam se onda kao njen brkati zastitnikGoldenhand wrote: Ne znam koje su gore.Te,il one što se useru kad vide kera.Nema mi ništa gore,šetamo normalno kad se odjednom ona sakrije iza mene,a ono pudlica prelazi ulicu
- Goldenhand
#291 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Osjećam se budala kad prolazim Titovom i ona mene vuće zbog nekog malog cukice,koliko god da mi prijalo egu to što ispadnem ko njen zaštitnikBrkooo wrote:Meni bas to prejako kad se boji svega ... i baja i cuka i maca... osjecam se onda kao njen brkati zastitnikGoldenhand wrote: Ne znam koje su gore.Te,il one što se useru kad vide kera.Nema mi ništa gore,šetamo normalno kad se odjednom ona sakrije iza mene,a ono pudlica prelazi ulicu![]()
![]()
-
pakica_
#292 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pa dobro, nije bas da svrsavam kad vidim keraGoldenhand wrote:Ne znam koje su gore.Te,il one što se useru kad vide kera.Nema mi ništa gore,šetamo normalno kad se odjednom ona sakrije iza mene,a ono pudlica prelazi ulicubrad90 wrote: mene nerviraju trebe sto satro svrsavaju kad vide kera, ono kako ej sladak
a @goldenhand sta je s muskarcima koji se sakrivaju kad ja prolazim ulicom sa svojim pascetom
- ćiribiribela
#293 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pricajte sta hocete, ali baletanke su zakon.

- Goldenhand
#294 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
To nisu muškarcipakica_ wrote:pa dobro, nije bas da svrsavam kad vidim keraGoldenhand wrote:Ne znam koje su gore.Te,il one što se useru kad vide kera.Nema mi ništa gore,šetamo normalno kad se odjednom ona sakrije iza mene,a ono pudlica prelazi ulicubrad90 wrote: mene nerviraju trebe sto satro svrsavaju kad vide kera, ono kako ej sladakal' volim kerove i rado cu prici i izgnjaviti svakog
![]()
a @goldenhand sta je s muskarcima koji se sakrivaju kad ja prolazim ulicom sa svojim pascetomuteg'o rucku, nabacio brze cvike, obuo air max, niko k'o on, ugleda mog kera, sakrije se iza havera
Hmsherbett wrote:ja ako nemam di oprat ruke, koliko god da mi je sladak, neću ga dirati..
- pink floydd
#295 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Počeli ste da serete svega mi. Cuj sad i cipele i cizme mogu nekog da odbiju...braco mila
. Sve da obuce baletanke i ove pletene preko njih, ako ima dobar dekolte svi bi zabalili za njom. Cut the crap sto bi rekli kolege sa bi bi sija.
- kockica_kockica
#296 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
JA bih tebe natakarila na stikle da hodas u njima nekoliko dana...Goldenhand wrote:
Fuj.
Fuj2.
Onda bi te pitala sta mislis o baletankama
Bezze, ne volim baletanke niti ih nosim, ali eto...
Jesu ovi muski muhanati
- madner
#297 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Niske individue!
-
GaRGa
#298 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nije da mi smetal al mi je smijesno kad se nafuraju na lazi koje im frajeri ispricaju da bi ih povalili 
- republica
#299 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nerviraju me one "fine" curice, zeljne pažnje, povjerenja, nježnosti. Svako malo " gdje si, šta si ", šatro samo tebe voli tebi vjeruje bla, bla, blaa i one cure koje cijeli život ganjaju neku karijeru bez ŽIVOTA! Onda takvu jednu oženiš, nevina, prefina, sve fino par mjeseci, eventualno godina, onda joj dosadi tvoja čuna i ode ona landarati sa strane. Draže su mi "divlje" djevojke, bez puno pažnje u vezi, djevojke koje izlaze, hodaju a i pored toga su uredne, regularne, školuju se. Djevojke koje su prošle nešto u životu. Onda takvu oženiš, ona se smiri i fino vam/nam. One što nakon 10 dana veze na fbu objave 100.000 statusa za tebe, slika zajedničkih, citata iznad slika, fujjjjj i što dalje od mene. Na neki način one "fine" su najgore 
-
pakica_
#300 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
e mudro li ga zboris, republiko, aferim!republica wrote:Nerviraju me one "fine" curice, zeljne pažnje, povjerenja, nježnosti. Svako malo " gdje si, šta si ", šatro samo tebe voli tebi vjeruje bla, bla, blaa i one cure koje cijeli život ganjaju neku karijeru bez ŽIVOTA! Onda takvu jednu oženiš, nevina, prefina, sve fino par mjeseci, eventualno godina, onda joj dosadi tvoja čuna i ode ona landarati sa strane. Draže su mi "divlje" djevojke, bez puno pažnje u vezi, djevojke koje izlaze, hodaju a i pored toga su uredne, regularne, školuju se. Djevojke koje su prošle nešto u životu. Onda takvu oženiš, ona se smiri i fino vam/nam. One što nakon 10 dana veze na fbu objave 100.000 statusa za tebe, slika zajedničkih, citata iznad slika, fujjjjj i što dalje od mene. Na neki način one "fine" su najgore