sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
whitelegend07

#276 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by whitelegend07 »

ćiribiribela wrote:
whitelegend07 wrote: a ovu odozgo predstavljaju sve ono loše što su rat i poslijeratna dešavanja izbacili na površinu. :)

A prije rata nije bilo šunda i kiča? I btw, to gore sto si nabrojao, sve je to od prije rata, osim te Sandre. :D :D

Dzej ftw :lol:
Jeste bilo šunda i kića prije rata, ali u daleeeko manjoj mjeri. I ovi pjevači, taj Džej, Ljuba, sad Karleuša i ove ostale...možda bi pjevali kvalitetniju muziku(ne možda, nego sigurno), da nije bilo tog rata, koji je sa sobom donio srozavanje svih kriterija, izvrtanje sistema vrijednosti, probudio najniže strasti kod ljudi...u to vrijeme, turbo-folk je bio idealan plan kako pridobiti narod i zaraditi. Sad, što se mi i 20 godina kasnije nismo makli s mjesta...to je drugi par cipela. Htjela ti priznati ili ne, turbo -folk je ratno dijete. Začeto u ratu, a ovo što sad gledaš po raznoraznim TV stanicama je pubertet tog istog turbo-folka. A on je najgori. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#277 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Velkoski »

Image

Ovo je muzika za dušu. 8-)
ćiribiribela

#278 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ćiribiribela »

Svi gresimo. :D :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#279 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Velkoski »

ćiribiribela wrote:Svi gresimo. :D :D
al' ti nisi smeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaa
whitelegend07

#280 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by whitelegend07 »

leet wrote:Image

Ovo je muzika za dušu. 8-)
Ma bravo leet, sunce moje. :D Pravo si mi pomogao. :D E pa eto ti, uporedi Sinanovu muziku do tih nekih ratnih godina i nakon '93? Neuporedivo, jel'de? Prije imaš, pa da ne pretjeram, ali lijepe pjesme, što ti kažeš, baš pjesme za dušu, a poslije...a ništa, poslije imaš "hitove" poput "Trezan", "Pijem na eks" i ostale nebuloze i smijurije od pjesama. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#281 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Velkoski »

sada imam

:(

sad ću se napit' tačno
ćiribiribela

#282 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ćiribiribela »

A kako ti znas kad si slusao samo jednu pjesmu jednom? :D :D

necu da zacatavam vise, piiiis :D
whitelegend07

#283 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by whitelegend07 »

ćiribiribela wrote:A kako ti znas kad si slusao samo jednu pjesmu jednom? :D :D

necu da zacatavam vise, piiiis :D
Pa vidi, rekao sam da sam se zadao i da sam zapravo slušao njegovu pjesmu samo tu. :mrgreen: Ali nice try. :D
Jbg, ćiribiri, nisam mutav. Kad se stalno vrte po TV-u te "pjesme", a ti siluješ daljinski ne bi li našao nešto što se zapravo da slušati, neke pjesme ti, iako to nikako ne želiš, uđu u uši. :D

Ali, da sam svojevoljno slušao taj odron, to je bilo samo tu noć. :D
anjaistkrank

#284 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by anjaistkrank »

da ne zachatavam temu, ali moram se malo odbraniti nakon napada.

radio sam jako dugo kao urednik muzickog programa na jednoj muzickoj televiziji i samim tim sam upoznat sa razlicitim zanrovima muzike, jer moras zadovoljiti potrebe svih gledalaca. i dobro sam radio taj posao. :izet: nisam muzicki obrazovan tipa da sam isao u muzicku skolu ili nesto, ali muzikom se bavim od kad znam za sebe. ja licno sam ljubitelj soula i funka, ali isto tako cijenim i ostale muzicke zanrove. odrastao sam uz balasevice ploce koje su bile jedina stvar koje je stari spasio u ratnim vremenim. ne slusam narodnjake, ali oni danas uspjevaju da dobiju publiku, imaju svoju publiku koja to slusa i cijeni i voli. da je to losa muzika, ne bi privalica tolike mase ljudi za sobom. nikad kod kuce kad sam sam ne slusam narodnu muziku, ali zbog prirode trenutnog posla budem prisutan u x lokala gdje se pusta ta muzika i vidim ljude koji se zabavaljaju uz to. i na kraju da postavim pitanje, osim u jeziku na kojem pjevaju, kakva je razlika izmedju, recimo, jelene karleuse i nicky minaj. kad smo vec toliko osvjesteni i slusamo samo stranu muziku.

stvarno necu da zacatavam temu, ali moram baciti malo argumenata u svoju odbranu, a to je da ne postoji losa muzika.

@pakice, od sad me prati samo na podforumu kucni ljubimci ;)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#285 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ladyblue18 »

A mogli ste fino na pdf-u muzika otvoriti temu o ovome jelda pa se svadjati do sutra :)
Ovo je ujedno i kraj ove prepirke, ili nazovite to kako hocete.
shmizlica

#286 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

nemoj tako lady.....pa to je krucijalno pitanje u vezi....đeš se zabavljati s nekim ko ne sluša tvoj žanr muzike, ili ne gleda filmove koje ti voliš.....ma bjaaaaži, ma bjaaaaži :oops: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#287 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ladyblue18 »

shmizlica wrote:nemoj tako lady.....pa to je krucijalno pitanje u vezi....đeš se zabavljati s nekim ko ne sluša tvoj žanr muzike, ili ne gleda filmove koje ti voliš.....ma bjaaaaži, ma bjaaaaži :oops: :mrgreen:
Ravno smaku svijeta :oops:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#288 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Matijevic_Vlado »

shmizlica wrote:nemoj tako lady.....pa to je krucijalno pitanje u vezi....đeš se zabavljati s nekim ko ne sluša tvoj žanr muzike, ili ne gleda filmove koje ti voliš.....ma bjaaaaži, ma bjaaaaži :oops: :mrgreen:
a ja uvijek kazem nek se one nama prilagodjavaju, dosta smo se mi njima prilagodjavali :mrgreen:
tendzera

#289 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tendzera »

Znači,zato se nećeš zabavljati su menom? :roll:
bajadera7

#290 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by bajadera7 »

- kad mi se pocne hvaliti sta sve ima, sta je mogao samo da je htio, sta mu je stari itd :-x :-x,
- kad misli da je frajer i po bez pokrica,
- kad mu ni jedno zensko ne moze promaci, pa bleji ko tele,
- kad vidim muskarca u japankama aaaaaaaaaa :cry:
shmizlica

#291 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

tendzera wrote:
Znači,zato se nećeš zabavljati su menom? :roll:
razotkrio si me :oops: :mrgreen:
lemniskata

#292 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by lemniskata »

uskrsno_respo wrote:
lemniskata wrote:odbija me momentalno bez prava na popravni:
- nedostatak higijene
- nedostatak obrazovanja
- oni krkani sa "dobrim" autima što izbace laktove kroz prozor i odvrnu neku muziku od koje blackout dobijem
- mamini sinovi
- kvazi mangupi
- oni što bi gurali u sve što hoda ali kad ih pitaš s kakvom djevojkom se vide počnu rečenicu sa "fina i nevina..."

valjda je dosta :razz:
E posto sam suprotnost mozemo na kafu :)
Ako me nećeš izraditi :D

Sent from my LT26ii using Tapatalk
Efedrin

#293 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Efedrin »

neki dan upratim lika, ovako: stoji pored mene, prica na mobi, objasnjava nekome kako nema vremena, kako ima ugovorenu masažu, al ono drzi mobitel sa neka dva prstica, kao da je vruc ili tako nesto, a na njemu je ono ko kraća jaknica, majcia sa dubokim dekolteom i naravno prsa obrijana, tj. vosak ili sta znam, ono duboke cizmice preko tola, farmerica koje su ga utegle, ma hajde, sad me zanima da li dame to ama bas imalo vole, da li gotive to, posto ja ne mogu da vjerujem dokle ta moda ide, ono kao furanje na CR7.
pakica_

#294 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

Efedrin wrote:neki dan upratim lika, ovako: stoji pored mene, prica na mobi, objasnjava nekome kako nema vremena, kako ima ugovorenu masažu, al ono drzi mobitel sa neka dva prstica, kao da je vruc ili tako nesto, a na njemu je ono ko kraća jaknica, majcia sa dubokim dekolteom i naravno prsa obrijana, tj. vosak ili sta znam, ono duboke cizmice preko tola, farmerica koje su ga utegle, ma hajde, sad me zanima da li dame to ama bas imalo vole, da li gotive to, posto ja ne mogu da vjerujem dokle ta moda ide, ono kao furanje na CR7.
voljele mi to ili ne voljele, nikakve nam koristi, obzirom da su takvi ovdje gej :lol:
i dobro si me napomen'o, cizme preko hlaca- bljah!!!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#295 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by plain vanilla »

e mislila sam da sam jedina cudakinja kojoj smetaju sandale, japanke i sl :D
hvala vam sto se izjasniste :kiss:
bajadera7

#296 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by bajadera7 »

plain vanilla wrote:e mislila sam da sam jedina cudakinja kojoj smetaju sandale, japanke i sl :D
hvala vam sto se izjasniste :kiss:
:kiss:
dale cooper

#297 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dale cooper »

ladyblue18 wrote:
Drage moje nije to ni tako nebitno. Ne vidim kako bih mogao bit na istoj talasnoj duzini sa nekim ko otkida
na stihove tipa "otiš'o si sarmu probo nisi". Rijec je o necijem stanju uma ili nedostatku istog. :D
shmizlica

#298 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

dale cooper wrote:
ladyblue18 wrote:
Drage moje nije to ni tako nebitno. Ne vidim kako bih mogao bit na istoj talasnoj duzini sa nekim ko otkida
na stihove tipa "otiš'o si sarmu probo nisi". Rijec je o necijem stanju uma ili nedostatku istog. :D
ne nužno dale :roll:
dale cooper

#299 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dale cooper »

shmizlica wrote:
dale cooper wrote:
Mislis? Ja imam drugacija iskustva. :|
shmizlica

#300 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

dale cooper wrote:
shmizlica wrote:
dale cooper wrote:
Mislis? Ja imam drugacija iskustva. :|
znaš onaj izuzetak od pravila :roll:
Post Reply