Za koga cete glasati na izborima 2014?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#276 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
vake face se ni Ron Jeremy ne bi postidio 
- BadCopy
#277 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Ma samo za nacionalne stranke.
od zla oca od gore matere
od zla oca od gore matere
- SmokingMan
#278 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Lažna nada kod ljudi nikada ne umire,a kod nas je to baš čest slučaj.
Ništa od glasanja,idemo dalje...
- Havatar
#279 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Prije mjesec dana je DF imala 62 % na ovoj anketi a sad ima 38% . Poceli su da padaju cim im se toliko smanjio % i na ovom forumu.
- Paranoid
#280 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Slažem se...i ja mislim da Izbora 2014 neće biti..z1xter wrote:Lažna nada kod ljudi nikada ne umire,a kod nas je to baš čest slučaj.![]()
-
Great Cornholio
#281 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Ko je ba ono, u kojoj je stranci, nije valjda da će neko za ono glasat'JoseMujica wrote:vake face se ni Ron Jeremy ne bi postidio
- JoseMujica
#282 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
već je dobio brigadir eSSo AS više glasova od ovih FGR-ovaca zajedno...a tad nije imao ko pravi Bošnjak bijelog BMW đipa i da savija stoje za šmrkanje belog
-
Great Cornholio
#283 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Kažu da nije dobro na osnovu izgleda ocjenjivati nečije psihičke osobine, ali vala ovog sam onda odlično procijenio, onako "na slijepo", vidi se "iz aviona" da je čovjek pošten, karakteran i veoma inteligentan.JoseMujica wrote:već je dobio brigadir eSSo AS više glasova od ovih FGR-ovaca zajedno...a tad nije imao ko pravi Bošnjak bijelog BMW đipa i da savija stoje za šmrkanje belog
-
Great Cornholio
#284 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Vratiće se ti glasovi SDP -u, neće sigurno otići nekoj nacionalističkoj stranci.Havatar wrote:Prije mjesec dana je DF imala 62 % na ovoj anketi a sad ima 38% . Poceli su da padaju cim im se toliko smanjio % i na ovom forumu.
-
Steely Dan
#285 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Glasacu za DF !
,, O svemu mozemo razgovarati ali o granicama BiH i njenoj cjelovitosti nema razgovora ,, Zeljko Komsic .
,, O svemu mozemo razgovarati ali o granicama BiH i njenoj cjelovitosti nema razgovora ,, Zeljko Komsic .
- JoseMujica
#286 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
pravi čovjek iz naroda...veliki vjernik, pošten, rumen, lijep, skroman, lišen formalizma pokondirenih tikvi, borac i Alijin oficir, takoretji svecki čoek a naš eSSo AS, s kojim nas je Allah pogledo da se ima ko s anamonima nosatGreat Cornholio wrote:Kažu da nije dobro na osnovu izgleda ocjenjivati nečije psihičke osobine, ali vala ovog sam onda odlično procijenio, onako "na slijepo", vidi se "iz aviona" da je čovjek pošten, karakteran i veoma inteligentan.JoseMujica wrote:već je dobio brigadir eSSo AS više glasova od ovih FGR-ovaca zajedno...a tad nije imao ko pravi Bošnjak bijelog BMW đipa i da savija stoje za šmrkanje belog
-
Great Cornholio
#287 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Ako je tako, ako će neko za takvog kandidata glasati, onda vam samo Allah može pomoći, mislim na vas normalne Sarajlije, kojih valjda ima još malo.JoseMujica wrote:
pravi čovjek iz naroda...veliki vjernik, pošten, rumen, lijep, skroman, lišen formalizma pokondirenih tikvi, borac i Alijin oficir, takoretji svecki čoek a naš eSSo AS, s kojim nas je Allah pogledo da se ima ko s anamonima nosat
- JoseMujica
#288 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
već nam je pomogao prosvijetljenjem zaluDŽenog puka da zaokruži prvo Aliju prvovjenčanog i sada brigadira eSSa ASa nad a.s.ovima
- MedenoSrce
-
Great Cornholio
#290 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Proglasite ba neku autonomiju unutar KS, mislim na vas normalne Sarajlije, ne vidim na koji način da se zaštitite od potpune dominacije ESa i FahraJoseMujica wrote:već nam je pomogao prosvijetljenjem zaluDŽenog puka da zaokruži prvo Aliju prvovjenčanog i sada brigadira eSSa ASa nad a.s.ovima
Nije smiješno, niti malo, i ne znam na šta će ovo sve izaći, ako se dopusti da sva vlast pređe u ruke nacionalista i primitivaca budućnost Bih je pod velikim znakom pitanja.
- MedenoSrce
#291 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
a do sada je vlast bila u rukama ...?!Great Cornholio wrote: Nije smiješno, niti malo, i ne znam na šta će ovo sve izaći, ako se dopusti da sva vlast pređe u ruke nacionalista i primitivaca budućnost Bih je pod velikim znakom pitanja.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#292 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
promijenio sam adresu i općinu tako da nikog osobno neću znati
tako da sam u zbunilu za koga glasati
vjerovatno kombinacija sdp-a i naše stranke
tako da sam u zbunilu za koga glasati
vjerovatno kombinacija sdp-a i naše stranke
-
Great Cornholio
#293 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Svačijim, niko nije imao potpunu dominaciju.MedenoSrce wrote:a do sada je vlast bila u rukama ...?!Great Cornholio wrote: Nije smiješno, niti malo, i ne znam na šta će ovo sve izaći, ako se dopusti da sva vlast pređe u ruke nacionalista i primitivaca budućnost Bih je pod velikim znakom pitanja.
Ja bih lično volio da se raspiše referendum na kojem bi se postavilo pitanje " Da li ste da se u BiH narednih 20 godina ukinu Izbori, da se zabrani našim ljudima da upravljaju ovom "državom", da BiH postane protektorat MZ?-. Ja bih zaokružio DA.
- JoseMujica
#294 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
malo fulaš...nisam ja Sarajlija, pogotovo ne normalniGreat Cornholio wrote:Proglasite ba neku autonomiju unutar KS, mislim na vas normalne Sarajlije, ne vidim na koji način da se zaštitite od potpune dominacije ESa i FahraJoseMujica wrote:već nam je pomogao prosvijetljenjem zaluDŽenog puka da zaokruži prvo Aliju prvovjenčanog i sada brigadira eSSa ASa nad a.s.ovima![]()
![]()
Nije smiješno, niti malo, i ne znam na šta će ovo sve izaći, ako se dopusti da sva vlast pređe u ruke nacionalista i primitivaca budućnost Bih je pod velikim znakom pitanja.
-
Great Cornholio
#295 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Onda za tebe ima nade
A Eso je Sarajlija, ili ?
A Eso je Sarajlija, ili ?
- madner
#296 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Focak, ali je poderao rodni list 
-
Great Cornholio
#297 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Zbog njih puž nosi kućicu na leđimamadner wrote:Focak, ali je poderao rodni list
-
zippoo87
#298 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
vidim i dalje ima dosta apstinenata
u ovakvom trenutku,u ovakavom stanju u kojem se nalazi narod i drzava,ne glasati za neku normalnu,gradjansku opciju je potpuno odsustvo pameti i najgrublje vrijedjanje ljudi koji zele dobro BiH a ne samo sebi (jer nacionalne stranke samo to zele)
a ko nije bio siguran,evo mu dokaz ovo sa presudom sejdic/finci i ukidanju IPA fondova za BiH a iole pametan clan foruma zna da je sejdic/finci tehnicki problem bio
znaci,"nase" politicare zaboli desno mudo i za IPA fondove i za sve a neki ce MORONI ovdje opet glasati za iste
nadam se da ce i u 2014. jos vece siromastvo malo "razrijediti" mozak i da ce neki doci pameti i konacno poceti glasati po zaslugama a ne po "famEliji" i za 50 KM
posebno apstinenti treba da prestanu apstinirati,jer procentualno,njih je negdje oko 45-50% i to je snaga koja moze srusiti gamad SDA,SDP,HDZ i ostale
u ovakvom trenutku,u ovakavom stanju u kojem se nalazi narod i drzava,ne glasati za neku normalnu,gradjansku opciju je potpuno odsustvo pameti i najgrublje vrijedjanje ljudi koji zele dobro BiH a ne samo sebi (jer nacionalne stranke samo to zele)
a ko nije bio siguran,evo mu dokaz ovo sa presudom sejdic/finci i ukidanju IPA fondova za BiH a iole pametan clan foruma zna da je sejdic/finci tehnicki problem bio
znaci,"nase" politicare zaboli desno mudo i za IPA fondove i za sve a neki ce MORONI ovdje opet glasati za iste
nadam se da ce i u 2014. jos vece siromastvo malo "razrijediti" mozak i da ce neki doci pameti i konacno poceti glasati po zaslugama a ne po "famEliji" i za 50 KM
posebno apstinenti treba da prestanu apstinirati,jer procentualno,njih je negdje oko 45-50% i to je snaga koja moze srusiti gamad SDA,SDP,HDZ i ostale
-
Bodkin
- Havatar
#300 Re: Za koga ce te glasati na izborima 2014?
Za to nisu krivi nasi politicari nego medjunarodna zajednica koja umjesto da natjera politicare da sprovedu odluku suda u djelo Sejdic -Finci pretvorila u pregovore o "hrvatskom pitanju" i nacinima kako da HDZ ima sigurnog clana predsjednistva cak su predlagali da glas jednog Hrvata vrijedi kao glas 15 Bosnjaka i sad kad to nije proslo krivi "nasi" politicari. :howyesno:zippoo87 wrote:vidim i dalje ima dosta apstinenata