Jah....Tomahawk11 wrote:Sto je smijesno? Steli se, sta sad. Francuzi treci put imaju stelu. Moze im se.rajv0sa wrote:Dobro neko rece, kako god da se izvuce, bit ce nekih teorija da je namjesteno
Ko se jos sjeca ove patnje od utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jah....Tomahawk11 wrote:Sto je smijesno? Steli se, sta sad. Francuzi treci put imaju stelu. Moze im se.rajv0sa wrote:Dobro neko rece, kako god da se izvuce, bit ce nekih teorija da je namjesteno
Meni nesto kao fali sto mi nismo u onom bubnjuKvaziExpert wrote:Ne znam ljudi, gledao sam izvlacenje, mijesanje kuglica, sve ocekujuci neki sumnjiv momenat, meni ono ne izgleda namjesteno, vi kako hocete.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Mozda. Ali Ukrajina je najslabije ime. To je ta fora. To sto su Hrvati trenutno down ili sto Grci imaju problem sa realizacijom...to je neka druga prica.ultima_palabra wrote:Pa ne znam baš... nije Ukrajina naivna, Francuzima bi možda lakše bilo da su dobili Hrvate ili Grke. Jedino što nije bilo moguće je Francuska-Portugal
Sad je situacija stani-pani. Sad nema mjesta za gresku. Ako se ispadne, nema vise druge sanse. Nema SP. Znas sta to znaci za jednu Francusku? Katastrofa. Bice katastrofa i za susjede ako ne odu.Crvena Tifoza wrote:Pa kad namjestaju, zasto nisu onda Francuzi direktno otisli? Ili Portugal? Ili, ne znam ni ja vise kome sve stele.
Ma nisam ni poredio ,onako sam stavio utakmicu. Prekucala je sve grcke po dosadi, ali to se i ocekuje od baraza, nije niko budala da jurisa.Tomahawk11 wrote:Mozda. Ali Ukrajina je najslabije ime. To je ta fora. To sto su Hrvati trenutno down ili sto Grci imaju problem sa realizacijom...to je neka druga prica.ultima_palabra wrote:Pa ne znam baš... nije Ukrajina naivna, Francuzima bi možda lakše bilo da su dobili Hrvate ili Grke. Jedino što nije bilo moguće je Francuska-Portugal
@rajv0sa, nasao si porediti, ta Slovenija (uzmi u obzir nabrijanost na sosede) i ovaj Island nisu ni blizu protivnici.
mali_milojica wrote:
P.S.
Volio bih da prodje Hrvatska. Ne moze mi biti drazi neki Sigurdson,Olafson i ostali sonovi,od Rakitica,Srne,Corluke,Kranjcara,Pletikose
Pade mi na pamet, sjeća li se iko baraža Sco-Eng? Pijani Škoti su većinom jurišali (doduše jalovo) k'o u Brejvhartu i glat zijanili...isto k'o u Brejvhartu.rajv0sa wrote: Ma nisam ni poredio ,onako sam stavio utakmicu. Prekucala je sve grcke po dosadi, ali to se i ocekuje od baraza, nije niko budala da jurisa.
Kad je bio ovaj žrijeb o kojem ti pričaš?Linmer wrote:I je l' namješteno?![]()
Mnogo sreće za Hrvate u žrijebu, sa ovakvom situacijom unutar reprezentacije, sa slabom podrškom nacije teško bi se mogli nadati nečemu protiv Francuza, pa i Šveđana, ali ovako imaju odličnu priliku i sumnjam da će je propustiti. Izgleda da BiH u Brazilu neće biti jedina repka iz ex-Yu.
Što se ostalih duela tiče, očekujem neizvjesnije duele između Francuza i Šveđana, te Portugala i Ukrajine, budući da Portugal nije briljirao i da nisu ostavili jači dojam. Ukrajina reprezentacija sa dosta potencijala, podmlađena ekipa koja će vjerujem biti tvrd orah za Portugal, iako su Portugalci favoriti. Francuzi na papiru favoriti, no Švedska je u dvomeču sa Njemačkom pokazala svu svoju snagu. Što se Grka tiče, vjerovatno 0-0 u Rumuniji, te minimalna pobjeda u Grčkoj za SP. Taktički im Rumuni nisu dorasli, znaju oni igrati ovakve utakmice i mislim da idu dalje.
Linmer wrote:I je l' namješteno?![]()
Mnogo sreće za Hrvate u žrijebu, sa ovakvom situacijom unutar reprezentacije, sa slabom podrškom nacije teško bi se mogli nadati nečemu protiv Francuza, pa i Šveđana, ali ovako imaju odličnu priliku i sumnjam da će je propustiti. Izgleda da BiH u Brazilu neće biti jedina repka iz ex-Yu.
Što se ostalih duela tiče, očekujem neizvjesnije duele između Francuza i Šveđana, te Portugala i Ukrajine, budući da Portugal nije briljirao i da nisu ostavili jači dojam. Ukrajina reprezentacija sa dosta potencijala, podmlađena ekipa koja će vjerujem biti tvrd orah za Portugal, iako su Portugalci favoriti. Francuzi na papiru favoriti, no Švedska je u dvomeču sa Njemačkom pokazala svu svoju snagu. Što se Grka tiče, vjerovatno 0-0 u Rumuniji, te minimalna pobjeda u Grčkoj za SP. Taktički im Rumuni nisu dorasli, znaju oni igrati ovakve utakmice i mislim da idu dalje.
Linmer wrote:![]()
![]()
Ko će ga znati kad su Platini i co. to odradili.
Tipicne Bosanske gluposti.Tomahawk11 wrote:Zato sto nije. Sto Hrvatska ili Grcka nisu dobile Francusku? Racuna se na to da ce Hrvati proci Island, a Grci Rumune, ide se sistemom eliminacije 'neinteresantnih' reprezentacija. Ruzno je to, ali je tako. Zasto se nisu mogli sastati Ukrajina i Island ili Rumunija? Pa da neka od tih reprezentacija ima sansu da ode na prvenstvo. Vecina je na prvu izabrala par prije izvlacenja Ukrajina - Francuska. I gle cuda, bas tako biIcedMFEarth wrote:Zašto nije slučajno ?Tomahawk11 wrote:I sta, posten izboj?! Aha...malo sutra![]()
Budala je znala da ce Francuska dobiti Ukrajinu. Nije moglo drugacije. Sto li?
Hrvati Islanda, Grcka Rumuniju....nije slucajno![]()
Portugal - Svedska....tu se moze reci da nije stela i to ce biti najzanimljiviji duel u barazu.
A sta mislis hocel Italijani pobjediti Zimbabwe ili su Kanadjani preslabi za Australiju?Linmer wrote:I je l' namješteno?![]()
Ovo za Ibru i Ronalda je fakat, dvije zive legende. Ili recimo sta ce sa Bale-om? Nista...TheMule wrote:
Ni jedan od ovih timova nije interesantan osim Svedske(Ibra), Portugala (Ronaldo), i Francuske (svjetska sila). U ovom slucaju, jedan od Ibre i Ronalda nece ici, sto je veliki udarac za SP. Francuska je imala samo 25% sanse da naleti na Portugal, a ove ostale (Grcka, Hrvatska, Ukrajina) su otprilike iste jacine. Nema nista sumljivo.