Izet Hajrović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SkyLimit
#276 Re: Izet Hajrović
Imam neki osjećaj da jednostavno nije drag Sušiću,a spasio mu je posao golom u Slovačkoj,po meni zaslužuje veću minutažu,ali to sam samo ja.
- Havatar
#277 Re: Izet Hajrović
Izet ga je fakticki spasio od Slovacke a nece momka da nagradi, ubaciva ga pa na kapaljku zadnji 20 min kad je raspad sistema.. a i da ga negdje pohvalio poslije Slovacke, nije.SkyLimit wrote:Imam neki osjećaj da jednostavno nije drag Sušiću,a spasio mu je posao golom u Slovačkoj,po meni zaslužuje veću minutažu,ali to sam samo ja.
- Kinaski
#278 Re: Izet Hajrović
Protiv agrentine odigro bezobrazno , mali ima muda vidi se . Seva argentince ko djecu malu
- Havatar
#279 Re: Izet Hajrović
Izet Hajrović dao gol u utakmici protiv Basela
- szlava
#280 Re: Izet Hajrović
Al nije se jos safetu dokaza za prvi sastavHavatar wrote:Izet Hajrović dao gol u utakmici protiv Basela
- nKrkan
#281 Re: Izet Hajrović
Sajo je pratio Prcića na tekmi PSG Sošoszlava wrote:Al nije se jos safetu dokaza za prvi sastavHavatar wrote:Izet Hajrović dao gol u utakmici protiv Basela![]()
-
Dead Man Walking
#282 Re: Izet Hajrović
Potpisao za Galatu izgleda, 4500000 ojra transfer.
- ganjeta
#283 Re: Izet Hajrović
Je li definitivno?
-
Dead Man Walking
#284 Re: Izet Hajrović
Na wiki je vec igrac Galate, ali ne znam ni ja jel sve gotovo.
- ganjeta
#285 Re: Izet Hajrović
Ma jebo viki, dobro bi bilo da ode u Galatasnajper, mjera za njega
.
- IcedMFEarth
#286 Re: Izet Hajrović
Izet Top
Mancini Flop
Mancini Flop
-
todd_smith
#287 Re: Izet Hajrović
Dobar potez ako je istina.
Ima dobre igrace u Galati da se dodatno oblikuje u odlicnog igraca. ABda mozda i protiv Chelsea u LP zaigra nekoliko minuta.
Ima dobre igrace u Galati da se dodatno oblikuje u odlicnog igraca. ABda mozda i protiv Chelsea u LP zaigra nekoliko minuta.
- horion_bosona
#288 Re: Izet Hajrović
Turska trenutno i nije baš liga u kojoj se strani mladi igrači afirmišu i razvijaju. Tamo se ide tek po dobar ugovor. Galata je veliki klub, valjda će imati razumjevanje za njegove godine i neophodno vrijeme za adaptaciju.
Bolje bi mu legao prelazak u Bundesligu.
Bolje bi mu legao prelazak u Bundesligu.
- -danTe-
#289 Re: Izet Hajrović
Ne znam koliko mu je ovo pametno, posto je kod njih ogranicen br. stranaca.
I to ce od iduce sezone 4 moci da igraju u isto vrijeme (tako sam procitao). S obzirom da je Muslera stranac, Drogba, Snejider, Melo, Eoue, Nounkeu, Riera, Bruma ce pretpostavljam dobijati vise sanse, Elmander se vraca sa posudbe... Tesko ce mu biti ako ode dole.Turkey :
8 foreign players can be signed
only 5 are allowed to play on the pitch during match day
6 can be named for match day
- Havatar
#290 Re: Izet Hajrović
Dobice on odmah drzavljanstvo-danTe- wrote:Ne znam koliko mu je ovo pametno, posto je kod njih ogranicen br. stranaca.
I to ce od iduce sezone 4 moci da igraju u isto vrijeme (tako sam procitao). S obzirom da je Muslera stranac, Drogba, Snejider, Melo, Eoue, Nounkeu, Riera, Bruma ce pretpostavljam dobijati vise sanse, Elmander se vraca sa posudbe... Tesko ce mu biti ako ode dole.Turkey :
-
mega_mashcine
#291 Re: Izet Hajrović
Eto toliko o tome:
IZET HAJROVIĆ O TRANSFERU U GALATASARAY: NEMA NIŠTA OD TOGA!
Naš reprezentativac i fudbaler Garsshoppera Izet Hajrović proteklih je dana povezivan sa turskim Galatasarayem.- Mogu samo reći da od transfera u Galatasaray nema ništa. Iskreno, ne znam što mediji uopšte objavljuju takve informacije kada su neistinite. - govori za Reprezentacija.ba Izet Hajrović.- Trenutno sam skoncentrisan isključivo na svoj Grasshopper sa kojim želim osvojiti titulu na kraju sezone, kao i na to da što spremniji dočekam Svjetsko prvenstvu u Brazilu i sa Bosnom i Hercegovinom napravim što bolji rezultat. - poručuje iz Ciriha Hajrović.Galatasaray je trenutno trećeplasnirani tim turske Super Lige, a nakon što su izborili plasman u "knock-out" faze Lige Šampiona u osmini finala igrat će protiv Chelsea.
Sa klupe ih vodi menadžer Roberto Mancini koji u timu ima zvijezde poput Drogbe i Snejidera, a koji se nedavno u Istanbulu susreo sa članom stručnog štaba naše reprezentacije Elvirom Baljićem.
Naš reprezentativac i fudbaler Garsshoppera Izet Hajrović proteklih je dana povezivan sa turskim Galatasarayem.- Mogu samo reći da od transfera u Galatasaray nema ništa. Iskreno, ne znam što mediji uopšte objavljuju takve informacije kada su neistinite. - govori za Reprezentacija.ba Izet Hajrović.- Trenutno sam skoncentrisan isključivo na svoj Grasshopper sa kojim želim osvojiti titulu na kraju sezone, kao i na to da što spremniji dočekam Svjetsko prvenstvu u Brazilu i sa Bosnom i Hercegovinom napravim što bolji rezultat. - poručuje iz Ciriha Hajrović.Galatasaray je trenutno trećeplasnirani tim turske Super Lige, a nakon što su izborili plasman u "knock-out" faze Lige Šampiona u osmini finala igrat će protiv Chelsea.
Sa klupe ih vodi menadžer Roberto Mancini koji u timu ima zvijezde poput Drogbe i Snejidera, a koji se nedavno u Istanbulu susreo sa članom stručnog štaba naše reprezentacije Elvirom Baljićem.
- Mali_Vuk
#292 Re: Izet Hajrović
http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /140102030
Joj bombe!
Nije Galatasnajper loš klub za Izeta. Tu je igranje u ligi prvaka, uvijek u vrhu u domaćoj ligi, veliki grad, dobri navijači.. A i bila bi to dobra odskočna daska za neki još veći klub.
Joj bombe!
Nije Galatasnajper loš klub za Izeta. Tu je igranje u ligi prvaka, uvijek u vrhu u domaćoj ligi, veliki grad, dobri navijači.. A i bila bi to dobra odskočna daska za neki još veći klub.
- and
#293 Re: Izet Hajrović
eto baš će njima prvo dati izjavu da je potpisaomega_mashcine wrote:Eto toliko o tome:
- kamen spoticanja
#294 Re: Izet Hajrović
Transfer zvanično zavrsen...galatasaray prijavio dovodjenje hajrovica na istanbulsku berzu
- and
#295 Re: Izet Hajrović
još prije par dana.sad mogu i hajroviću i rep.ba javiti 
- kamen spoticanja
#296 Re: Izet Hajrović
Maloprije prijavljen na berzu...sad je zvanicnoand wrote:još prije par dana.sad mogu i hajroviću i rep.ba javiti
- Edin H.
#297 Re: Izet Hajrović
IcedMFEarth wrote:Izet Top
Mancini Flop
Velika privilegija i cast, ali ujedno i obaveza igrati za i biti ucenik GRANDE Manchinija
- jeza u ledja
#299 Re: Izet Hajrović
Meni su uvijek prelasci u ove velike turske, ruske, ukrajinske klubove suhveli. Shvatam da je Galata po igrackom kadru mozda recimo medju prvih 5 klubova Serie A ali vecina preostalih turskih klubova su mnogo losiji pa ti vecinu utakmica igras protiv klubova koji ne bi ni opstali u Italiji, a kamoli Ger/Esp/Eng.
Slicno je sa Rusijom.
Ali ovako opet , igras u Evropi sa velikim, za razliku od da nosis dres recimo Lacija.
Sa srecom Izete, i na hajr.
Slicno je sa Rusijom.
Ali ovako opet , igras u Evropi sa velikim, za razliku od da nosis dres recimo Lacija.
Sa srecom Izete, i na hajr.
- Kinaski
#300 Re: Izet Hajrović
Pa ako je tako nema sta trazit u Galati fakat-danTe- wrote:Ne znam koliko mu je ovo pametno, posto je kod njih ogranicen br. stranaca.