VARANJE !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dita von teese

#276 Re: VARANJE !

Post by dita von teese »

leet wrote::lol: :lol:

DNK test postao obavezan pri rođenju jebo te. :mrgreen:

Hajd to...a kako upratiti muskarca :-?
fantom slobode

#277 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

ova gornja situacija bi ratna...hahahaha

Treba uvijek upitati, kad te obavjesti, jedno od kljucnih pitanja je:...a s kim si ti to trudna? ... :lol: :lol: :lol: ja obavezno upitam...ko pita ne skita...a neke imaju rjesenje zvano Mehmedbasic...usput im, valjda... :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#278 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

dita von teese wrote:

Hajd to...a kako upratiti muskarca :-?

neka skontaju koji im je najsumnjiviji... :lol: :lol:
hurmasica:D

#279 Re: VARANJE !

Post by hurmasica:D »

alchak.ba wrote:
hurmasica:D wrote:Posto se spominje sex za jednu noc ...kako se ponasate nakon toga ? Muskarci, da li ipak nazovete doticnu nakon odradjenog posla ili sutite o tome iako se poznajete ...u krugu ste istih ljudi ....djevojke, da li cekate da vas on nazove nakon svega ili mozda vi njega pozovete ? ili ipak sve ostaje na toj noci ? :D
izostao je tvoj odgovor

ja nemam odgovor :D nije mi se desilo takvo sto :) nego onako mi na um pade pitanje posto se spominjalo :mrgreen:
alchak.ba

#280 Re: VARANJE !

Post by alchak.ba »

hurmasica:D wrote:
alchak.ba wrote:
hurmasica:D wrote:Posto se spominje sex za jednu noc ...kako se ponasate nakon toga ? Muskarci, da li ipak nazovete doticnu nakon odradjenog posla ili sutite o tome iako se poznajete ...u krugu ste istih ljudi ....djevojke, da li cekate da vas on nazove nakon svega ili mozda vi njega pozovete ? ili ipak sve ostaje na toj noci ? :D
izostao je tvoj odgovor

ja nemam odgovor :D nije mi se desilo takvo sto :) nego onako mi na um pade pitanje posto se spominjalo :mrgreen:
Pa desio ti se prvi sex s momkom, a svaki takav sex s nekim moze biti prvi i zadnji.... zar ne?
e sad, jel se ti prva javljas ili cekas da se on javi?
hurmasica:D

#281 Re: VARANJE !

Post by hurmasica:D »

da desio se, ali ne istog dana kad smo se upoznali :)
kad s njim provedem odredjeni dio vremena, nije to vise one night stand ..naravno da je moguce da se ne javi kad dobije :D ...eto, ja cekam da se javi ...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#282 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

valter033 wrote:
whitelegend07 wrote:Što si bona tako negativna? :D

Ne znam ko od vas napisa da zaljubljenost i ljubav nisu isto. Apsolutno se slažem. Ne da nisu isto, ni slično to dvoje nije. Zaljubljenost je kad te privlače nečiji fizički atributi, osmijeh, jagodice, oči, kosa i to. A kad voliš, dakle kad je ljubav u pitanju, onda fokus uopšte nije na njenom izgledu. Reče neki mudrac: ako ne znaš zbog čega baš ona, e to je ljubav. :)

Uglavnom; pokušat ću nešto srediti ovih dana, nekako probati stupiti kako treba u kontakt s njom, ne preko djetinjastih fb objava i sl. Da se nađemo, popričamo k'o ljudi(iako je rekla da "smo si sve rekli" i da "nemamo o čemu više pričati"), pa da vidimo. Ovo čekanje, neizvjesnost i to da se ništa ne dešava, da tapkamo u mjestu k'o bosanska ekonomija, me ubija.

Zaljubljenost je kad te privlace fizicki atributi? Kako li si samo povrsan, pitam se koliko te djevojke oko tebe moraju biti plitke kad padaju na nekog takvog. Ne rekoh li ili da si neki balavac ili si odrastao, ali samo po broju godina.. Veza s tobom je u startu osudjena na propast, jer se svaka u svojoj osnovi bazirana na fizickom aspektu. U jednu ruku je to i dobro, jer ces kad-tad zveknuti glavom od zid, samo sto ce ti vjerovatno biti kasno, ali to sad vec nije bitno...
Haj' da se ne lažemo i da fino priznamo da je svima fizički izgled na prvom mjestu, sve ostalo je šupljiranje.
petunija

#283 Re: VARANJE !

Post by petunija »

Pa kako se onda neki gabori udadoše/oženiše?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#284 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Bit će da ne možemo svi imati Adrianu Limu a npr. neko voli i dubok novčanik.

I ustvari pardon, zaboravih da forumaši uglavnom gledaju kakvu ko dušu ima, pardon još jednom.
Muhamed Đakmić

#285 Re: VARANJE !

Post by Muhamed Đakmić »

Leet hoće reći, a ja se sto posto slažem, da postoji neki prag izgleda ispod kojeg ne bi išao. Odnosno da 95% cura može kategorisati na prvi pogled u sviđa mi se/ne sviđa mi se grupe. Ma ne 95% nego 100% :D

Eh sad, meni se svidi osoba xx na prvu, ljepuškasta, nije manekenka, ali ono, nije ni loša. Uđem u dublju komunikaciju sa njom, i shvatim da mi odgovara po svemu. Naravno da je ne bih ostavio kad naiđe neka Adriana Lima, kako neki ovdje pokušavaju predstaviti stvari.

Samo, da mi se nije svidjela na prvu, ne bih nikad ni ušao sa njom u bilo kakav odnos.
petunija

#286 Re: VARANJE !

Post by petunija »

leet wrote:Bit će da ne možemo svi imati Adrianu Limu a npr. neko voli i dubok novčanik.

I ustvari pardon, zaboravih da forumaši uglavnom gledaju kakvu ko dušu ima, pardon još jednom.
Hvala :kiss:
alchak.ba

#287 Re: VARANJE !

Post by alchak.ba »

hurmasica:D wrote:da desio se, ali ne istog dana kad smo se upoznali :)
kad s njim provedem odredjeni dio vremena, nije to vise one night stand ..naravno da je moguce da se ne javi kad dobije :D ...eto, ja cekam da se javi ...
hvala na odgovoru, vrlo si ljubazna :)
whitelegend07

#288 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

valter033 wrote:
whitelegend07 wrote:Što si bona tako negativna? :D

Ne znam ko od vas napisa da zaljubljenost i ljubav nisu isto. Apsolutno se slažem. Ne da nisu isto, ni slično to dvoje nije. Zaljubljenost je kad te privlače nečiji fizički atributi, osmijeh, jagodice, oči, kosa i to. A kad voliš, dakle kad je ljubav u pitanju, onda fokus uopšte nije na njenom izgledu. Reče neki mudrac: ako ne znaš zbog čega baš ona, e to je ljubav. :)

Uglavnom; pokušat ću nešto srediti ovih dana, nekako probati stupiti kako treba u kontakt s njom, ne preko djetinjastih fb objava i sl. Da se nađemo, popričamo k'o ljudi(iako je rekla da "smo si sve rekli" i da "nemamo o čemu više pričati"), pa da vidimo. Ovo čekanje, neizvjesnost i to da se ništa ne dešava, da tapkamo u mjestu k'o bosanska ekonomija, me ubija.

Zaljubljenost je kad te privlace fizicki atributi? Kako li si samo povrsan, pitam se koliko te djevojke oko tebe moraju biti plitke kad padaju na nekog takvog. Ne rekoh li ili da si neki balavac ili si odrastao, ali samo po broju godina.. Veza s tobom je u startu osudjena na propast, jer se svaka u svojoj osnovi bazirana na fizickom aspektu. U jednu ruku je to i dobro, jer ces kad-tad zveknuti glavom od zid, samo sto ce ti vjerovatno biti kasno, ali to sad vec nije bitno...
Momak, koji je tvoj problem? Nisi mi jasan nikako. Prvo, napadaš me tu, uopšte nemaš kočnicu, napišeš šta god ti padne na pamet. Drugo, trollaš temu bezze. Treće, sve i da ne trollaš, sve i da je u redu napadati nekoga ovako nasumice, kao ti mene sada, opet ti to ne bi išlo jer, ako si pogodio i forum, nisi pogodio osobu. Riješi frustracije negdje drugo, kani se mene, života ti. Ima nas puno ovdje registrovanih, nađi nekog drugog forumaša, pa te frustracije uzrokovane nejebicom, nesanicom, maltretiranjem u porodici, čime li već, riješi negdje drugo. Kani se mene i na nekom drugom treniraj ulogu psa puštenog s lanca. ;)
whitelegend07

#289 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Hahahahaha, ne mo'š vjerovati, majke mi. Čovječe, jel' tebi ikad iko rekao da tvoje mišljenje ne mora biti i jedino ispravno? Znaš, u civilizovanom svijetu imamo ime za te koji se kunu u jednoumlje i za te koji misle da o svemu znaju sve i da su uvijek u pravu. ;) A i, odakle tebi uopšte ideja, dopuštenje, smjelost na me izvrijeđaš i napadneš? Ohani, čovječe, nije svijet tvoj.

Mislim to šta hoću, radim to šta hoću. To što si mi htio reći, mogao si uraditi i na puno prihvatljiviji i civilizovaniji način, a ne tako, k'o onaj zadnji brdar i primitivac. Nauči ser ponašati u društvu, ophoditi se prema drugim ljudima. Biće lakše i tebi, a i ljudima oko tebe. Isto prijateljski savjet.

Ali, da prestanemo s ovim, da ne trollamo temu, privlačimo sankcije i tako dalje...izvini što imam svoje mišljenje i što čitav svijet, uključujući i mene, ne razmišlja kao ti. Oprosti što sam drugačiji. Eto, jel' O.K.??? Izađi na zrak, opusti se, ne valja biti tako negativan.

S ovim sam gotov. Živio ti meni. ;)

OT:
Čuli smo se. I ona je za to da popričamo, da sve nedoumice riješimo, da ne bude repova kasnije, pa da se i ona i ja kajemo zbog nečeg. Ali, sutra ne može, daje instrukcije(bez "onih" komentara, molim :D ), pa onda u četvrtak valjda.

Eto, javim se, aBd, u četvrtak naveče. :D

Vozdra raja, ovi koji me nisu napali, dr'žte mi fige. :-D :oops:
Muhamed Đakmić

#290 Re: VARANJE !

Post by Muhamed Đakmić »

A jarane, ako nećeš one komentare, što nisi napisao ima ispit, dolazi joj tetka iz Dizeldorfa ili što si ikako to u zagradi napisao? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#291 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Umjesto da se ti igraš s njom, ona se igra s tobom :twisted:
whitelegend07

#292 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Muhamed Đakmić wrote:A jarane, ako nećeš one komentare, što nisi napisao ima ispit, dolazi joj tetka iz Dizeldorfa ili što si ikako to u zagradi napisao? :D
Zato što znam kakva raja ovdje zalazi. :D A i sam sa takav, ni meni ne bi ništa čedno i normalno naumpalo na ovo "instrukcije". :D Ali cura fkt daje instrukcije. :lol: :-D

@leet

E tu sam grešku davno napravio. Rekao sam joj koliko mi znači.
burek_in_space

#293 Re: VARANJE !

Post by burek_in_space »

whitelegend07 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:A jarane, ako nećeš one komentare, što nisi napisao ima ispit, dolazi joj tetka iz Dizeldorfa ili što si ikako to u zagradi napisao? :D
Zato što znam kakva raja ovdje zalazi. :D A i sam sa takav, ni meni ne bi ništa čedno i normalno naumpalo na ovo "instrukcije". :D Ali cura fkt daje instrukcije. :lol: :-D

@leet

Koliko su instrukcije kod nje? 8-) :mrgreen:
whitelegend07

#294 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

burek_in_space wrote:
whitelegend07 wrote:

@leet

:o :lol: :lol: :lol:

E ne mogu da vjerujem. :D Jedan čas 10, dva časa 15 KM. :mrgreen:
Last edited by whitelegend07 on 14/08/2013 15:14, edited 1 time in total.
fantom slobode

#295 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:
burek_in_space wrote:

E ne mogu da vjerujem. :D Jedan čas 10, dva ćasa 15 KM. :mrgreen:
Je li ista cijena za prakticnu nastavu...ja imam polozene testove...vrijede jos...
whitelegend07

#296 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

fantom slobode wrote:
whitelegend07 wrote:
burek_in_space wrote:

E ne mogu da vjerujem. :D Jedan čas 10, dva ćasa 15 KM. :mrgreen:
Je li ista cijena za prakticnu nastavu...ja imam polozene testove...vrijede jos...
Ne pričamo o istim instrukcijama. Ona daje instrkucije iz matematike, uglavnom srednjoškolcima i nekima s prve godine nekih fakulteta, gdje je matematika sporedni predmet. :D
fantom slobode

#297 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:
fantom slobode wrote: Je li ista cijena za prakticnu nastavu...ja imam polozene testove...vrijede jos...
Ne pričamo o istim instrukcijama. Ona daje instrkucije iz matematike, uglavnom srednjoškolcima i nekima s prve godine nekih fakulteta, gdje je matematika sporedni predmet. :D
evo, mozemo u mom autu...nije problem...Ako ima npr. Corsu, onda ti je to isto, imam i ja taj automobil...idemo putem trampe, ja njenu redovno odrzavam, a ona meni instrukcije...one prakticne...kao evo ovo je pravilan polozaj...ovako se ubacuje i u brzinu i tako to...moglo bi se o tom nadugo i nasiroko...

A sto se tice instrukcija iz matematike, ne mogu da se sjetim ima li tu prakticne nastave, ali i to upitaj...ako odgovori da ima...mogu ti reci da ce mi postati bas onako sumnjiva...

naravno da se salim, a eto ti teme za razgovor sa doticnom...reci, ljudi se interesuju...
whitelegend07

#298 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

:lol: :lol: :lol:

Dobro je, već sam bio pomislio:"Eto, ljubavi, još jedan s kojim se zbog tebe moram svađati." :D

A šta, ono da kažem, recimo:"Neki moji prijatelji i jarani bi instrukcije iz matematike, al' nemaju tvoj broj, pa pišu meni i zovu me."?? :mrgreen:
moa

#299 Re: VARANJE !

Post by moa »

Da nije komsijino a u hrvatskoj je DNS da nije susjedovo :D
fantom slobode

#300 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote::lol: :lol: :lol:

Dobro je, već sam bio pomislio:"Eto, ljubavi, još jedan s kojim se zbog tebe moram svađati." :D

A šta, ono da kažem, recimo:"Neki moji prijatelji i jarani bi instrukcije iz matematike, al' nemaju tvoj broj, pa pišu meni i zovu me."?? :mrgreen:
Ma da, samo se uozbilji...i malo razradi razgovor...divno je slusati kako odgovara...a nakiti obavezno...na kraju upitaj za tu prakticnu nastavu...jer eto ti se ne razumijes, ali ljudi pitaju...
Post Reply