leet wrote:![]()
![]()
DNK test postao obavezan pri rođenju jebo te.
Hajd to...a kako upratiti muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
leet wrote:![]()
![]()
ova gornja situacija bi ratna...hahahahaleet wrote:![]()
![]()
dita von teese wrote:leet wrote:![]()
![]()
Hajd to...a kako upratiti muskarca
alchak.ba wrote:izostao je tvoj odgovorhurmasica:D wrote:Posto se spominje sex za jednu noc ...kako se ponasate nakon toga ? Muskarci, da li ipak nazovete doticnu nakon odradjenog posla ili sutite o tome iako se poznajete ...u krugu ste istih ljudi ....djevojke, da li cekate da vas on nazove nakon svega ili mozda vi njega pozovete ? ili ipak sve ostaje na toj noci ?
Pa desio ti se prvi sex s momkom, a svaki takav sex s nekim moze biti prvi i zadnji.... zar ne?hurmasica:D wrote:alchak.ba wrote:izostao je tvoj odgovorhurmasica:D wrote:Posto se spominje sex za jednu noc ...kako se ponasate nakon toga ? Muskarci, da li ipak nazovete doticnu nakon odradjenog posla ili sutite o tome iako se poznajete ...u krugu ste istih ljudi ....djevojke, da li cekate da vas on nazove nakon svega ili mozda vi njega pozovete ? ili ipak sve ostaje na toj noci ?
ja nemam odgovornije mi se desilo takvo sto
nego onako mi na um pade pitanje posto se spominjalo
Haj' da se ne lažemo i da fino priznamo da je svima fizički izgled na prvom mjestu, sve ostalo je šupljiranje.valter033 wrote:whitelegend07 wrote:Što si bona tako negativna?
Ne znam ko od vas napisa da zaljubljenost i ljubav nisu isto. Apsolutno se slažem. Ne da nisu isto, ni slično to dvoje nije. Zaljubljenost je kad te privlače nečiji fizički atributi, osmijeh, jagodice, oči, kosa i to. A kad voliš, dakle kad je ljubav u pitanju, onda fokus uopšte nije na njenom izgledu. Reče neki mudrac: ako ne znaš zbog čega baš ona, e to je ljubav.
Uglavnom; pokušat ću nešto srediti ovih dana, nekako probati stupiti kako treba u kontakt s njom, ne preko djetinjastih fb objava i sl. Da se nađemo, popričamo k'o ljudi(iako je rekla da "smo si sve rekli" i da "nemamo o čemu više pričati"), pa da vidimo. Ovo čekanje, neizvjesnost i to da se ništa ne dešava, da tapkamo u mjestu k'o bosanska ekonomija, me ubija.
Zaljubljenost je kad te privlace fizicki atributi? Kako li si samo povrsan, pitam se koliko te djevojke oko tebe moraju biti plitke kad padaju na nekog takvog. Ne rekoh li ili da si neki balavac ili si odrastao, ali samo po broju godina.. Veza s tobom je u startu osudjena na propast, jer se svaka u svojoj osnovi bazirana na fizickom aspektu. U jednu ruku je to i dobro, jer ces kad-tad zveknuti glavom od zid, samo sto ce ti vjerovatno biti kasno, ali to sad vec nije bitno...
Hvalaleet wrote:Bit će da ne možemo svi imati Adrianu Limu a npr. neko voli i dubok novčanik.
I ustvari pardon, zaboravih da forumaši uglavnom gledaju kakvu ko dušu ima, pardon još jednom.
hvala na odgovoru, vrlo si ljubaznahurmasica:D wrote:da desio se, ali ne istog dana kad smo se upoznali![]()
kad s njim provedem odredjeni dio vremena, nije to vise one night stand ..naravno da je moguce da se ne javi kad dobije...eto, ja cekam da se javi ...
Momak, koji je tvoj problem? Nisi mi jasan nikako. Prvo, napadaš me tu, uopšte nemaš kočnicu, napišeš šta god ti padne na pamet. Drugo, trollaš temu bezze. Treće, sve i da ne trollaš, sve i da je u redu napadati nekoga ovako nasumice, kao ti mene sada, opet ti to ne bi išlo jer, ako si pogodio i forum, nisi pogodio osobu. Riješi frustracije negdje drugo, kani se mene, života ti. Ima nas puno ovdje registrovanih, nađi nekog drugog forumaša, pa te frustracije uzrokovane nejebicom, nesanicom, maltretiranjem u porodici, čime li već, riješi negdje drugo. Kani se mene i na nekom drugom treniraj ulogu psa puštenog s lanca.valter033 wrote:whitelegend07 wrote:Što si bona tako negativna?
Ne znam ko od vas napisa da zaljubljenost i ljubav nisu isto. Apsolutno se slažem. Ne da nisu isto, ni slično to dvoje nije. Zaljubljenost je kad te privlače nečiji fizički atributi, osmijeh, jagodice, oči, kosa i to. A kad voliš, dakle kad je ljubav u pitanju, onda fokus uopšte nije na njenom izgledu. Reče neki mudrac: ako ne znaš zbog čega baš ona, e to je ljubav.
Uglavnom; pokušat ću nešto srediti ovih dana, nekako probati stupiti kako treba u kontakt s njom, ne preko djetinjastih fb objava i sl. Da se nađemo, popričamo k'o ljudi(iako je rekla da "smo si sve rekli" i da "nemamo o čemu više pričati"), pa da vidimo. Ovo čekanje, neizvjesnost i to da se ništa ne dešava, da tapkamo u mjestu k'o bosanska ekonomija, me ubija.
Zaljubljenost je kad te privlace fizicki atributi? Kako li si samo povrsan, pitam se koliko te djevojke oko tebe moraju biti plitke kad padaju na nekog takvog. Ne rekoh li ili da si neki balavac ili si odrastao, ali samo po broju godina.. Veza s tobom je u startu osudjena na propast, jer se svaka u svojoj osnovi bazirana na fizickom aspektu. U jednu ruku je to i dobro, jer ces kad-tad zveknuti glavom od zid, samo sto ce ti vjerovatno biti kasno, ali to sad vec nije bitno...
Zato što znam kakva raja ovdje zalazi.Muhamed Đakmić wrote:A jarane, ako nećeš one komentare, što nisi napisao ima ispit, dolazi joj tetka iz Dizeldorfa ili što si ikako to u zagradi napisao?
Koliko su instrukcije kod nje?whitelegend07 wrote:Zato što znam kakva raja ovdje zalazi.Muhamed Đakmić wrote:A jarane, ako nećeš one komentare, što nisi napisao ima ispit, dolazi joj tetka iz Dizeldorfa ili što si ikako to u zagradi napisao?A i sam sa takav, ni meni ne bi ništa čedno i normalno naumpalo na ovo "instrukcije".
Ali cura fkt daje instrukcije.
![]()
@leet
E tu sam grešku davno napravio. Rekao sam joj koliko mi znači.
burek_in_space wrote:Koliko su instrukcije kod nje?whitelegend07 wrote:Zato što znam kakva raja ovdje zalazi.Muhamed Đakmić wrote:A jarane, ako nećeš one komentare, što nisi napisao ima ispit, dolazi joj tetka iz Dizeldorfa ili što si ikako to u zagradi napisao?A i sam sa takav, ni meni ne bi ništa čedno i normalno naumpalo na ovo "instrukcije".
Ali cura fkt daje instrukcije.
![]()
@leet
E tu sam grešku davno napravio. Rekao sam joj koliko mi znači.![]()
Je li ista cijena za prakticnu nastavu...ja imam polozene testove...vrijede jos...whitelegend07 wrote:burek_in_space wrote:
Koliko su instrukcije kod nje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ne mogu da vjerujem.Jedan čas 10, dva ćasa 15 KM.
Ne pričamo o istim instrukcijama. Ona daje instrkucije iz matematike, uglavnom srednjoškolcima i nekima s prve godine nekih fakulteta, gdje je matematika sporedni predmet.fantom slobode wrote:Je li ista cijena za prakticnu nastavu...ja imam polozene testove...vrijede jos...whitelegend07 wrote:burek_in_space wrote:
Koliko su instrukcije kod nje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ne mogu da vjerujem.Jedan čas 10, dva ćasa 15 KM.
evo, mozemo u mom autu...nije problem...Ako ima npr. Corsu, onda ti je to isto, imam i ja taj automobil...idemo putem trampe, ja njenu redovno odrzavam, a ona meni instrukcije...one prakticne...kao evo ovo je pravilan polozaj...ovako se ubacuje i u brzinu i tako to...moglo bi se o tom nadugo i nasiroko...whitelegend07 wrote:Ne pričamo o istim instrukcijama. Ona daje instrkucije iz matematike, uglavnom srednjoškolcima i nekima s prve godine nekih fakulteta, gdje je matematika sporedni predmet.fantom slobode wrote: Je li ista cijena za prakticnu nastavu...ja imam polozene testove...vrijede jos...
Da nije komsijino a u hrvatskoj je DNS da nije susjedovoleet wrote:![]()
![]()
Ma da, samo se uozbilji...i malo razradi razgovor...divno je slusati kako odgovara...a nakiti obavezno...na kraju upitaj za tu prakticnu nastavu...jer eto ti se ne razumijes, ali ljudi pitaju...whitelegend07 wrote:![]()
![]()
![]()
Dobro je, već sam bio pomislio:"Eto, ljubavi, još jedan s kojim se zbog tebe moram svađati."![]()
A šta, ono da kažem, recimo:"Neki moji prijatelji i jarani bi instrukcije iz matematike, al' nemaju tvoj broj, pa pišu meni i zovu me."??