Legalizacija kanabisa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dust in the wind

#276 Re: Legalizacija kanabisa

Post by dust in the wind »

sta je ovo.... utihla tema :)
Adriatic

#277 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Adriatic »

dust in the wind wrote:sta je ovo.... utihla tema :)
Stigla roba.
dust in the wind

#278 Re: Legalizacija kanabisa

Post by dust in the wind »

Adriatic wrote:
dust in the wind wrote:sta je ovo.... utihla tema :)
Stigla roba.
hahhahah... ajd dobro...neka rolaju :D
Zatamnjena stakla

#279 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Zatamnjena stakla »

robara
azea

#280 Re: Legalizacija kanabisa

Post by azea »

Da pitamo ekipu sa teme "gledanje u grah" kada ce se legalizovati ??
Zatamnjena stakla

#281 Re: Legalizacija kanabisa

pa legalizovana je
Brkooo

#282 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Brkooo »

pratim :oops:
newera86

#283 Re: Legalizacija kanabisa

Post by newera86 »

za legalizaciju sam
al da je precjenjena supstanca- to svakako
swanfilter

#284 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

newera86 wrote:za legalizaciju sam
Jer pusis/si pusio smece ...
sokkia

#285 Re: Legalizacija kanabisa

Post by sokkia »

kakva ba legalizacija, koga bi onda murija hapsila ?? :-)
newera86

#286 Re: Legalizacija kanabisa

Post by newera86 »

swanfilter wrote:
pa kao i svi mi ovdje sto pusimo smece. al je i to smece dovoljno da zakljucam nakon sat vremena, 5 min hahaha i to je to.
precjenjeno stvarno, ja kao povremeni konzument (nekad svakodnevni) bar to priznam :D
Havatar

#287 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Havatar »

Brkooo wrote:pratim :oops:
Da nisi policajac :oops:
swanfilter

#288 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

newera86 wrote:
swanfilter wrote:
pa kao i svi mi ovdje sto pusimo smece. al je i to smece dovoljno da zakljucam nakon sat vremena, 5 min hahaha i to je to.
precjenjeno stvarno, ja kao povremeni konzument (nekad svakodnevni) bar to priznam :D
Nisi ti pusio ono sto bi trebao, je..ga kada zivimo u rupi. Da probas stvar koja ce ti cijelim tjelom strujiti, mozak iz glave izbaciti (nista neg misljeno), ne bi nikada to rekao ...

Treba znati i pusiti. Ja sam nekada budio se sa joxom u ruci, al nakon vremena skontas da se silujes, gubis polako, a to ne vidis uopste. Skontao sam okrenuti plocu i sada pred spavanje jedan afghan cokoladice, i to je to. Utonem u san kao beba, budim se kao Usain Bolt .. Zadovoljan ...
Zatamnjena stakla

#289 Re: Legalizacija kanabisa

ima l' đe kakih dobrih vrhova?
Adnansu

#290 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Adnansu »

ovdje ne sigurno :D
Zatamnjena stakla

#291 Re: Legalizacija kanabisa

imaju al' ne daju
salvatore paradise

#292 Re: Legalizacija kanabisa

Post by salvatore paradise »

newera86 wrote:
swanfilter wrote:
Mozda tebi ne lezi?
newera86

#293 Re: Legalizacija kanabisa

Post by newera86 »

swanfilter wrote: Nisi ti pusio ono sto bi trebao, je..ga kada zivimo u rupi. Da probas stvar koja ce ti cijelim tjelom strujiti, mozak iz glave izbaciti (nista neg misljeno), ne bi nikada to rekao ...

Treba znati i pusiti. Ja sam nekada budio se sa joxom u ruci, al nakon vremena skontas da se silujes, gubis polako, a to ne vidis uopste. Skontao sam okrenuti plocu i sada pred spavanje jedan afghan cokoladice, i to je to. Utonem u san kao beba, budim se kao Usain Bolt .. Zadovoljan ...
bio sam u amsterdamu 2 godine zaredom :D dok se jos moglo :mrgreen:
nije problem toliko ni u napusavanju koliko u onome kako ispuniti to napuseno vrijeme, dojade stvari koje su najbolje u takvom stanju, a osakati te za neke druge aktivnosti koje bi htio raditi a ne mozes jer zahtjevaju koncentraciju, cist um, kontakt sa ljudima koje ne znam (a ne volim da vide da sam preduvan). jbg zivotno doba i godine nose svoje, ne znam da li imas djecu- cisto sumnjam.
a kad kazem da je precjenjena tacno znam sta mislim. ne kazem da je losa kad je sa smislom i kontrolisano, al jebiga pogledaj grad. imas cijelu generaciju koje je sjebala jer ne rade nista osim sto bleje ispred zgrade, lijeni i neambiciozni.
to je ono najgore, uzme tu neku ostrinu covjeku, ohladi ambicije, a vrijeme prodje brzo u duvanju.
bit zdrav trijezan i normalan je jos uvijek bolje od bilo kakve droge i opijata :thumbup:
a ponekad kad se nakupi materijala (kao sad) za stress relief je beton :D
berenice

#294 Re: Legalizacija kanabisa

Post by berenice »

newera86 wrote:
swanfilter wrote: Nisi ti pusio ono sto bi trebao, je..ga kada zivimo u rupi. Da probas stvar koja ce ti cijelim tjelom strujiti, mozak iz glave izbaciti (nista neg misljeno), ne bi nikada to rekao ...

bio sam u amsterdamu 2 godine zaredom :D dok se jos moglo :mrgreen:
nije problem toliko ni u napusavanju koliko u onome kako ispuniti to napuseno vrijeme, dojade stvari koje su najbolje u takvom stanju, a osakati te za neke druge aktivnosti koje bi htio raditi a ne mozes jer zahtjevaju koncentraciju, cist um, kontakt sa ljudima koje ne znam (a ne volim da vide da sam preduvan). jbg zivotno doba i godine nose svoje, ne znam da li imas djecu- cisto sumnjam.
a kad kazem da je precjenjena tacno znam sta mislim. ne kazem da je losa kad je sa smislom i kontrolisano, al jebiga pogledaj grad. imas cijelu generaciju koje je sjebala jer ne rade nista osim sto bleje ispred zgrade, lijeni i neambiciozni.
to je ono najgore, uzme tu neku ostrinu covjeku, ohladi ambicije, a vrijeme prodje brzo u duvanju.
bit zdrav trijezan i normalan je jos uvijek bolje od bilo kakve droge i opijata :thumbup:
a ponekad kad se nakupi materijala (kao sad) za stress relief je beton :D
:thumbup:
Tako nekako. Teško je naći mjeru. Ja sam motala svaki dan sigurno jedno 12-13 godina. Nisam nikada prešla na nešto teže, odstudirala, radila cijelo vrijeme, ali uvijek u potrazi :roll:
Evo ja npr. imam sreću što sam sama od sebe hiper, pa nisam baš skroz otupila i nisu mi se ambicije puno umanjile. Ali jesu, koliko toliko i to mi nije svejedno. Sada, kada imam svoje dijete, ne bih voljela da ga sutra vidim naduvanog.
Što se tiče legalizacije, ja sam za.
Orgasmatron

#295 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Orgasmatron »

Otupi covjek od svakodnevnog pusenja, znam po sebi, niti imas volje za bilo sta, sve ti mrsko, i ja se onda cudim kad god nekog pitam da nesto radimo, svima mrsko, a prije drugacije bilo. Isprva bilo zanimljivo, ali kasnije zajebano, postalo mi teze komunicirati s ljudima, pricam gluposti i sl...Od nove godine sam smanjio i super se osjecam. Ne hodam po gradu napusen stalno, zatvorim se u kucu, citam, slusam glazbu i slicne stvari.

Ali generalno, za legalizaciju.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#296 Re: Legalizacija kanabisa

Post by crysis »

Image
celava_dlaka

#297 Re: Legalizacija kanabisa

Post by celava_dlaka »

http://www.glamur.ba/ucenik-za-8-mart-u ... marihuane/

„Znam da sam učinio lošu stvar, ali bilo mi je neugodno da u školu dođem bez poklona. Ukrao sam mamino cvijeće, jer ona sigurno ne bi primjetila da fali jedna saksija pošto ih ima jako mnogo”, kroz suze je govorio dječak.

Ako je istina :lol:
ratomir

#298 Re: Legalizacija kanabisa

Post by ratomir »

ma dobro bi bilo da se legalizuje,sta ja evo pusim ponekad i nisam probo tezu drogu,al jesam tezi alkohol i gore posljedice od alkohola nego od kunice.
a gledo sam onu emisiju neku britansku ,mozda je jos neko,pa izbacili listu ovih opijata i koji najgore djeluju na covjeka,pa eto samo da napomene od mare niko nije crko ili predoziro,a alkohol je u vrhu.
Orgasmatron

#299 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Orgasmatron »

jao kakve gluposti, cuj marihuana put do tezih droga, jest al za nekog tko je nestabilan u glavi, pametan covjek nece sigurno otici dalje jer nije potrebno niti to zeli

zivio dzoks!
GaRGa

#300 Re: Legalizacija kanabisa

Post by GaRGa »

Orgasmatron wrote:jao kakve gluposti, cuj marihuana put do tezih droga, jest al za nekog tko je nestabilan u glavi, pametan covjek nece sigurno otici dalje jer nije potrebno niti to zeli

zivio dzoks!

naucno je dokazano da su svi ovisnici o heroinu dakle 100% u Bosni prije heroina probali burek dok ih je samo 80% probalo marihuanu...
Post Reply