ma radi svoje, ako se oklizneš sama si se okliznula, ako izraste u nešto baš veliko tim bolje
Roditelji ne odobravaju moju vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PeppermintSA
#276 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Made in Bosnia
ma radi svoje, ako se oklizneš sama si se okliznula, ako izraste u nešto baš veliko tim bolje
Imaš svega 20 godina - čeka te još mnogo veza, neprevaziđenih ljubavi, one night stands koje bi rado zaboravila, avanturica i razočarenja 
- respo
#277 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
zaboravio si da je ocekuje kafa s respom koja je nezaboravna 
-
u_bedu96
#278 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
.
Last edited by u_bedu96 on 01/07/2014 14:46, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#279 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
ne petljaj
inače
godinu poslije prvog topika
kakva je situacija
guzi li lik i zašto ne
inače
godinu poslije prvog topika
kakva je situacija
guzi li lik i zašto ne
-
arslanbey
#280 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
u_bedu96 wrote:Ne znam da li ce iko odgovoriti na moj post ali ipak pisem. I ja imam isti problem sa roditeljima. Bila sam sa momkom 9 mj i oni su tada odjednom nekako skontali da ima neko romsko porijeklo. I ja u to nisam vjerovala i vidjali smo se u tajnosti. Kad je proslo 3 mjeseca nakon sto su mi zabranili s njim ja sam im rekla da smo jos uvijek zajedno. Tad su mi zabranili sve zivo. Nisam smjela izac iz kuce,ni do prijateljice koja zivi 5 min od mene. Oduzeli su mi mobitel,nisam imala pristup netu,niti ikakav kontakt sa vanjskim svijetom,osim nekog starog mobitela kojeg sam nasla negdje i imala sam sim karticu tako da smo se moj dragi i ja dop jedno 5 mj tako. Sreca je bila u tome da sam isla u skolu tada pa sam bjezala sa nekih casova i vidjala se s njim. I tako prodje 5 mjeseci kazne. Zatim smo se ja i on posvadjali i prekinuli i ja to kazem svojima. Oni su mi odma kupili novi mobitel,stoo puta bolji od onog sto sam imala,mogla sam ic gdje sam htjela,radit sta hocu,znaci sve mi je bilo dopusteno. Medjutim mi smo se nakon 3 dana pomirili. I od tada pocinjem im lagati. Znaci 4 mjeseci laganja je proslo. A sad,mama mi je neki dan saznala da sam s njim tj vidjela me,starija sestra je znala cijelo vrijeme i izlazila je s nama i pokrivala me,znaci sve. Medjutim jucer je nastao haos u kuci.![]()
Naime,sestri je dojadilo lagat a jos je i mama saznala. Mama me nije spopadala nit je galamila,samo mi je rekla radi sta hoces. Problem je sada u mom ocu. On je taj koji je to saznao. Da on sazna da sam lagala cijelo vrijeme ja bi bila poparena. I jucer su mi mama i sestra rekle da moram reci to ocu,i dogovorile smo se da cu mu polako nekako to reci ali se bojim njegove reakcije. On je inace zadrt covjek. Lako plane,i galami vrlo cesto zbog nekih gluposti. Molim neki savjet. Da li se ko nasao u ovakvoj situaciji ? Kako da mu kazem ?Najradije bi otisla od kuce ali mi to nije rjesenje
![]()
![]()
Reci da ne budu toliki primitivci
Inace imam u porodici slican slucaj,i otac ni nakon 20 godina nije prihvatio snahu jer je srpkinja
-
u_bedu96
#281 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Mah govorila sam im. Svadjala se sa njima svaki dan galama je bila u kuci. Uzas. ali nista ne pomaze..
- Steph
#282 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
I imaj žensko dijete..
Podrška ocu.
Podrška ocu.
- KPNCTNJAH
#283 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Nije ni otac budala, vec je skontao da opet nestaju sahtovi oko kuce, nije slucajnost...
- Steph
#284 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Da ne hoda sa Ramizovim malim?
- ultima_palabra
#285 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
KPNCTNJAH wrote:Nije ni otac budala, vec je skontao da opet nestaju sahtovi oko kuce, nije slucajnost...
-
Objektivni navijac
#287 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Pa vidis da su njih tri lagale starog covjeka. Puna podrska ocuEurosa wrote:Nakon godinu i po babo se sad buni?Sta je radio do sada? Cekao da to postane ozbiljno?
-
Avetinho
#288 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ovaj mi je dio najbolji.u_bedu96 wrote:...Sreca je bila u tome da sam isla u skolu tada pa sam bjezala sa nekih casova i vidjala se s njim...
-
LARVA
#289 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
.
Last edited by LARVA on 06/02/2015 04:06, edited 1 time in total.
-
u_bedu96
#290 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Nisam htjela da odgovaram na postove nakon onog mog jer su bili besmisleni. Glupost je da na moju pricu neko odgovara sa komentarima kao "ovaj dio mi je najbolji" i tome slicno. Halo narode,ne znate ko je ustvari moj otac,ako ga se uopce moze nazvati ocem. On nije ni covjek on je monstrum. Vi koji ste ismijavali mene i govorili kako je glupost sto krijemo i ja i sestre i mama od mog oca da sam jos uvijek sa tim momkom,vi ustvari niste svjesni koliko ste glupi. Jer,vi ne znate da je taj "moj otac" mene pokusao silovati prije par godina. Na moju srecu to je bio samo pokusaj nista se nije desilo sto je on planirao. I to je dva puta pokusao da uradi ali mu nije uspjelo. Pa dajte sad pametnjakovici recite dal imam pravo da tako lazem oca i da idem protiv njegove volje ili trebam da ga postujem i da radim sve sto on zeli. 
-
trenutno nedostupan
#291 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Imas li neku drugu soluciju, opciju, rjesenje? Ne kazem da trebas raditi po nalogu roditelja, ali ako ti je draze zivjeti u strahu i imati TOG momka onda OK zivi tako, a sa druge strane sama si iskusila situaciju kada nisi bila sa tim momkom.u_bedu96 wrote:Nisam htjela da odgovaram na postove nakon onog mog jer su bili besmisleni. Glupost je da na moju pricu neko odgovara sa komentarima kao "ovaj dio mi je najbolji" i tome slicno. Halo narode,ne znate ko je ustvari moj otac,ako ga se uopce moze nazvati ocem. On nije ni covjek on je monstrum. Vi koji ste ismijavali mene i govorili kako je glupost sto krijemo i ja i sestre i mama od mog oca da sam jos uvijek sa tim momkom,vi ustvari niste svjesni koliko ste glupi. Jer,vi ne znate da je taj "moj otac" mene pokusao silovati prije par godina. Na moju srecu to je bio samo pokusaj nista se nije desilo sto je on planirao. I to je dva puta pokusao da uradi ali mu nije uspjelo. Pa dajte sad pametnjakovici recite dal imam pravo da tako lazem oca i da idem protiv njegove volje ili trebam da ga postujem i da radim sve sto on zeli.
Sama odluci, ali odluci za sebe ili protiv sebe.
- supercali
#292 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
koliko ti imas godina?u_bedu96 wrote:Nisam htjela da odgovaram na postove nakon onog mog jer su bili besmisleni. Glupost je da na moju pricu neko odgovara sa komentarima kao "ovaj dio mi je najbolji" i tome slicno. Halo narode,ne znate ko je ustvari moj otac,ako ga se uopce moze nazvati ocem. On nije ni covjek on je monstrum. Vi koji ste ismijavali mene i govorili kako je glupost sto krijemo i ja i sestre i mama od mog oca da sam jos uvijek sa tim momkom,vi ustvari niste svjesni koliko ste glupi. Jer,vi ne znate da je taj "moj otac" mene pokusao silovati prije par godina. Na moju srecu to je bio samo pokusaj nista se nije desilo sto je on planirao. I to je dva puta pokusao da uradi ali mu nije uspjelo. Pa dajte sad pametnjakovici recite dal imam pravo da tako lazem oca i da idem protiv njegove volje ili trebam da ga postujem i da radim sve sto on zeli.
da zivim sa takvim "ocem" ja bi ga napustio i trazio srecu negdje drugdje pa mozda cak i sa tim deckom kojeg krijes od oca
pokusao te silovati i opet sutis? i zivis s njim?
- alkalna_baterija
#293 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
ma put on ignore ba, trol žešći, ovo što priča nema dodira s ikakvim razumomsupercali wrote:koliko ti imas godina?u_bedu96 wrote:Nisam htjela da odgovaram na postove nakon onog mog jer su bili besmisleni. Glupost je da na moju pricu neko odgovara sa komentarima kao "ovaj dio mi je najbolji" i tome slicno. Halo narode,ne znate ko je ustvari moj otac,ako ga se uopce moze nazvati ocem. On nije ni covjek on je monstrum. Vi koji ste ismijavali mene i govorili kako je glupost sto krijemo i ja i sestre i mama od mog oca da sam jos uvijek sa tim momkom,vi ustvari niste svjesni koliko ste glupi. Jer,vi ne znate da je taj "moj otac" mene pokusao silovati prije par godina. Na moju srecu to je bio samo pokusaj nista se nije desilo sto je on planirao. I to je dva puta pokusao da uradi ali mu nije uspjelo. Pa dajte sad pametnjakovici recite dal imam pravo da tako lazem oca i da idem protiv njegove volje ili trebam da ga postujem i da radim sve sto on zeli.
da zivim sa takvim "ocem" ja bi ga napustio i trazio srecu negdje drugdje pa mozda cak i sa tim deckom kojeg krijes od oca
pokusao te silovati i opet sutis? i zivis s njim?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- lua
#295 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Evo ti ovo: http://www.kcsr.ba/index.php?option=com ... &showall=1, i ovdje imaš SOS brojeve za nasilje u porodici: http://www.16dana.ba/kako-i-gdje-zatraziti-pomoc/u_bedu96 wrote:Nisam htjela da odgovaram na postove nakon onog mog jer su bili besmisleni. Glupost je da na moju pricu neko odgovara sa komentarima kao "ovaj dio mi je najbolji" i tome slicno. Halo narode,ne znate ko je ustvari moj otac,ako ga se uopce moze nazvati ocem. On nije ni covjek on je monstrum. Vi koji ste ismijavali mene i govorili kako je glupost sto krijemo i ja i sestre i mama od mog oca da sam jos uvijek sa tim momkom,vi ustvari niste svjesni koliko ste glupi. Jer,vi ne znate da je taj "moj otac" mene pokusao silovati prije par godina. Na moju srecu to je bio samo pokusaj nista se nije desilo sto je on planirao. I to je dva puta pokusao da uradi ali mu nije uspjelo. Pa dajte sad pametnjakovici recite dal imam pravo da tako lazem oca i da idem protiv njegove volje ili trebam da ga postujem i da radim sve sto on zeli.
Ne znam da li je istina ovo što pišeš, ako jeste onda mi je jako žao da osoba koja je (pretpostavljam) 1996.godište mora prolaziti takve psihičke i fizičke torture. Ovo za silovanje nikako nije zajebancije, najiskrenije ti govorim. Ukoliko tvoj otac zlostavlja tebe i ostale članove tvoje familije traži stručnu pomoć. Silovanje je krivično djelo i mogao bi malo zasvirati klavir. Inače, mislim da ti taj dečko i nije neki dečko, kada se posvađa s tobom i prekine dok ti je u kući haos. Na tvom mjestu bih dobro razmislila, jako si mlada. Prvo pokušaj da središ porodične odnose, a onda vidi s kim ćeš se zabavljati. Ovo je stvarno dobronamjeran savjet, želim ti puno sreće i snage.
-
Mutivoda
#296 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
@u_bedu - jbg. sjeba ti sve ovim postom

- ema_
- CoCoLoCo
#298 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ne kontam tu supersposobnost kod vrlih i iskusnijih chaterki i chatera, da na osnovu necijeg posta, pogotovo sa ovom tematikom nekoga okarakterisu kao trola. Sta to se ko biva ne dogadja i po bosni da otac il ocuh cerku naskoci, nesta cudno u tome jel. Da znate kolko toga ima sjebali bi se, i uopste cura ne lici na trola, i btw, naucite pobogu vecjednom sta je trolanje pa serite o tome jal vidite neciji ozbiljniji post. Haman postalo jal se ne sprdas trol si.
-
Mutivoda
#299 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Nije troll, samo malo kaki. 
- CoCoLoCo
#300 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ma i da kaki eto ona, ima raje kralju koja je dozivila takva sranja, ja sam imam medju prijateljicama par koje su dozivjele ova sranja, nije to za zajebancije nimalo, ne mora njena prica ni bit istinita, al citace neko jarane ko ima tu frku. I meni ne lici na trola i jbga, moze bit i da ne znam prepoznat ko vrli superforumasi, ili jednostavno nisam dovoljno dugo trovan forumskom paranojom