Ma ne mogu ja sad ulazit u to jesul ukradena ili nisu, nije moja stvar a i nemam pravo osudjivat ikoga.. Ja znam koliko je meni trebalo da zaradim i koliko sam rada morao ulagati, da ne pricam o tome koliko je bilo preradjenih subota/nedelja (u bih).. svakom svojeZviz wrote:
Pa u BiH ta bjesnija auta su vecinom ukradena auta, nije da kazem da ovi koji ih sad vozaju da su ih krali nego se zna ko krade, kome se prodaju i ko ih dalje prodaje kao polovne ili ko fol nove. Nije da se dicim ali imam daljeg rodjaka koji se tom logistikom bavi i sve se zna. U BiH postoji zakon za male ribe a za veline ne dok nestanu nekoj drugoh vecoj ribi na zulj - to ce tako ostati za uvijek.
Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
-
mirzet87sa
#276 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
- anonimnaosoba
#277 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Znači, trebamo bojkotovati Choco LipsEntropio wrote:Mursel Sulja je vlasnik firme Skuter doo. Oni uvoze i distribuiraju Choco Lips.Zviz wrote:@ Hendrix 16.000KM a premjestaj u drugi hotel jos 12.500KM ovo zvuci ne van seriski nego i nerealno barem za BiH uslove da neznam koju poziciju ima. Kao prvo da je neki direktor neke firme dvoumim da bi isao preko agencije, jer takvi pretezno idu direkt ili preko svojih veza a i da jest opet cisto sumljam da bi zivko novine. Ovo meni jednostavno zvuci blago receno kao sprdanje sa ljudima koji ce da procitaju ovaj clanak. I ja imam velik apetit kad idem na odmor i bio sam u hotelima gdje je noc bila 200€ da padnes na dupe hotel, pa opet za 10 dana sa letom i super provodim nisamo potrosio 8.000€!! Za te pare mogao otici na Bahamaska ostrva biti 7 dana all inclusive. Nemogu da shvatim jel ta firma zivi od stvarno takvih levata poput "jade" a opet nemogu da vjerujem da je ovaj "jado" toliko levat.
- Steph
#278 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Al' je i dobra pa joj se može.P308 wrote:Da, da...znam mu ja kcerku, umisljena mala samo takoEntropio wrote:Mursel Sulja je vlasnik firme Skuter doo. Oni uvoze i distribuiraju Choco Lips.Zviz wrote:@ Hendrix 16.000KM a premjestaj u drugi hotel jos 12.500KM ovo zvuci ne van seriski nego i nerealno barem za BiH uslove da neznam koju poziciju ima. Kao prvo da je neki direktor neke firme dvoumim da bi isao preko agencije, jer takvi pretezno idu direkt ili preko svojih veza a i da jest opet cisto sumljam da bi zivko novine. Ovo meni jednostavno zvuci blago receno kao sprdanje sa ljudima koji ce da procitaju ovaj clanak. I ja imam velik apetit kad idem na odmor i bio sam u hotelima gdje je noc bila 200€ da padnes na dupe hotel, pa opet za 10 dana sa letom i super provodim nisamo potrosio 8.000€!! Za te pare mogao otici na Bahamaska ostrva biti 7 dana all inclusive. Nemogu da shvatim jel ta firma zivi od stvarno takvih levata poput "jade" a opet nemogu da vjerujem da je ovaj "jado" toliko levat.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#279 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Ako je na uvozu i distrobuciji Choco Lips u BiH ima viska 16.000KM za odmor ja cu sutra poceti sa uvozom koje kakvih cololada sto BiH trziste jos nije vidjelo. Jel ko u talu... samo da pomogne oko papira, ja placam sve inkl i d.o.o. resigtraciju.anonimnaosoba wrote:Znači, trebamo bojkotovati Choco LipsEntropio wrote:Mursel Sulja je vlasnik firme Skuter doo. Oni uvoze i distribuiraju Choco Lips.Zviz wrote:@ Hendrix 16.000KM a premjestaj u drugi hotel jos 12.500KM ovo zvuci ne van seriski nego i nerealno barem za BiH uslove da neznam koju poziciju ima. Kao prvo da je neki direktor neke firme dvoumim da bi isao preko agencije, jer takvi pretezno idu direkt ili preko svojih veza a i da jest opet cisto sumljam da bi zivko novine. Ovo meni jednostavno zvuci blago receno kao sprdanje sa ljudima koji ce da procitaju ovaj clanak. I ja imam velik apetit kad idem na odmor i bio sam u hotelima gdje je noc bila 200€ da padnes na dupe hotel, pa opet za 10 dana sa letom i super provodim nisamo potrosio 8.000€!! Za te pare mogao otici na Bahamaska ostrva biti 7 dana all inclusive. Nemogu da shvatim jel ta firma zivi od stvarno takvih levata poput "jade" a opet nemogu da vjerujem da je ovaj "jado" toliko levat.
Last edited by Zviz on 27/07/2013 16:46, edited 1 time in total.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#280 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
pedofilu ...P308 wrote:Da, da...znam mu ja kcerku, umisljena mala samo takoEntropio wrote:Mursel Sulja je vlasnik firme Skuter doo. Oni uvoze i distribuiraju Choco Lips.Zviz wrote:@ Hendrix 16.000KM a premjestaj u drugi hotel jos 12.500KM ovo zvuci ne van seriski nego i nerealno barem za BiH uslove da neznam koju poziciju ima. Kao prvo da je neki direktor neke firme dvoumim da bi isao preko agencije, jer takvi pretezno idu direkt ili preko svojih veza a i da jest opet cisto sumljam da bi zivko novine. Ovo meni jednostavno zvuci blago receno kao sprdanje sa ljudima koji ce da procitaju ovaj clanak. I ja imam velik apetit kad idem na odmor i bio sam u hotelima gdje je noc bila 200€ da padnes na dupe hotel, pa opet za 10 dana sa letom i super provodim nisamo potrosio 8.000€!! Za te pare mogao otici na Bahamaska ostrva biti 7 dana all inclusive. Nemogu da shvatim jel ta firma zivi od stvarno takvih levata poput "jade" a opet nemogu da vjerujem da je ovaj "jado" toliko levat.
-
celava_dlaka
#281 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Odakle ovolika ljubomora u Sarajevu ?
-
korisnik101
#282 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
glupost.Zviz wrote: Pa u BiH ta bjesnija auta su vecinom ukradena auta, nije da kazem da ovi koji ih sad vozaju da su ih krali nego se zna ko krade, kome se prodaju i ko ih dalje prodaje kao polovne ili ko fol nove. Nije da se dicim ali imam daljeg rodjaka koji se tom logistikom bavi i sve se zna. U BiH postoji zakon za male ribe a za veline ne dok nestanu nekoj drugoh vecoj ribi na zulj - to ce tako ostati za uvijek.
pa nismo mi zimbabve.
ti pricas kao da nikad nisi bio u Bih.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#283 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Uvoze oni još neke proizvode, ali obogatili su se na Choco Lipsu. Tih 16000 je sića za Sulju... Choco Lips je bio pravi pogodak za njih.Zviz wrote:Ako je na uvozu i distrobuciji Choco Lips u BiH ima viska 16.000KM za odmor ja cu sutra poceti sa uvozom koje kakvih cololada sto BiH trziste jos nije vidjelo. Jel ko u talu... samo da pomogne oko papira, ja placam sve inkl i d.o.o. resigtraciju.anonimnaosoba wrote:Znači, trebamo bojkotovati Choco LipsEntropio wrote: Mursel Sulja je vlasnik firme Skuter doo. Oni uvoze i distribuiraju Choco Lips.
- anonimnaosoba
#284 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
@ Entropio ti je to dobro objasnio, te čokoladice idu k'o halva otkako su se pojavile na našem tržištu, pa ti vidi šta se može zaraditi s njimaZviz wrote:Ako je na uvozu i distrobuciji Choco Lips u BiH ima viska 16.000KM za odmor ja cu sutra poceti sa uvozom koje kakvih cololada sto BiH trziste jos nije vidjelo. Jel ko u talu... samo da pomogne oko papira, ja placam sve inkl i d.o.o. resigtraciju.
- mk ultra
#285 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Skuter radi i sa FDS, i jos nekim brendovima cigara ... Nema boljeg šverca nego cigaramaEntropio wrote: Uvoze oni još neke proizvode, ali obogatili su se na Choco Lipsu. Tih 16000 je sića za Sulju... Choco Lips je bio pravi pogodak za njih.
Neko je spomenuo ljubomoru... Odakle to ? Naravno da bi svako volio da ima, al zaboli me q za mursela i to što mu je ljetovanje u vrijednosti dobre godišnje plate normalnog građanina propalo...
- Zviz
#286 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
anonimnaosoba wrote:@ Entropio ti je to dobro objasnio, te čokoladice idu k'o halva otkako su se pojavile na našem tržištu, pa ti vidi šta se može zaraditi s njimaZviz wrote:Ako je na uvozu i distrobuciji Choco Lips u BiH ima viska 16.000KM za odmor ja cu sutra poceti sa uvozom koje kakvih cololada sto BiH trziste jos nije vidjelo. Jel ko u talu... samo da pomogne oko papira, ja placam sve inkl i d.o.o. resigtraciju.
Pa onda bolje se prodaju u BiH nego u Madzarskoj odakle poticu
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#287 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Choco Lips je turski proizvod. Vjerovatno jedini turski slatkiš koji valja.Zviz wrote:anonimnaosoba wrote:@ Entropio ti je to dobro objasnio, te čokoladice idu k'o halva otkako su se pojavile na našem tržištu, pa ti vidi šta se može zaraditi s njimaZviz wrote:Ako je na uvozu i distrobuciji Choco Lips u BiH ima viska 16.000KM za odmor ja cu sutra poceti sa uvozom koje kakvih cololada sto BiH trziste jos nije vidjelo. Jel ko u talu... samo da pomogne oko papira, ja placam sve inkl i d.o.o. resigtraciju.
Pa onda bolje se prodaju u BiH nego u Madzarskoj odakle poticu
- anonimnaosoba
#288 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Turske su čokoladice
Vjeruj da idu sjajno, ja sam ih npr. pojeo i previše do sad, dobre su, a nisu ni skupe (pola marke-60 feninga), pa ti vidi otkud tom Murselu 16k KM za ljetovanje...
- mk ultra
#289 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
+ Cayenne Dizloanonimnaosoba wrote:Turske su čokoladiceVjeruj da idu sjajno, ja sam ih npr. pojeo i previše do sad, dobre su, a nisu ni skupe (pola marke-60 feninga), pa ti vidi otkud tom Murselu 16k KM za ljetovanje...
- dječak sa šibicama
#290 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Neki dan na Al Jazeeri tema Bugarska, i kazu da je i tamo isto ko kod nas, zemlja relativno siromasna, eto najsiromasnija drzava EU, ali po Sofiji bijesna kola, turbofolk djevojke u pratnji, ta nekakva elita divlja, po ulicama Sofije reklo bi se da je blagostanje u drzavi.
Logika, izgled vara, drzava je veca od jednog grada.
Logika, izgled vara, drzava je veca od jednog grada.
- Zviz
#291 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Hoces cokoladu sa kanabisom? To je hit! To ide ko halva!anonimnaosoba wrote:Turske su čokoladiceVjeruj da idu sjajno, ja sam ih npr. pojeo i previše do sad, dobre su, a nisu ni skupe (pola marke-60 feninga), pa ti vidi otkud tom Murselu 16k KM za ljetovanje...
-
Shaptach kobilama
#292 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Pomenuti MS je sandžos koji je kao i mnogi počeo pred Evropom ...pijaca pijaca ...danas je to što jeste ali je bio i ostao uvijek tip "gladan ga qrac napravio "...nikakav ko insan , guli radnike i da može radili bi mu na zrak i vodu ...jedino što me u cijeloj priči iznenadilo je da je ( ako je ) izkeširao 16 milja za odmor ...vjerovatno je to ženino maslo ( nju ne znam ) ...
-
pearlica
#293 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
A pomalo je cijela prica smijesna jer cuj od kada je luksuz ici na odmor u Tursku i to za 16 000 KM.... da je otisao na Maldive to mu se garant nebi desilo 
- respo
#294 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
bili ona na kafu da joj malo oslobodim misliP308 wrote:
Da, da...znam mu ja kcerku, umisljena mala samo tako
- respo
#295 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
mirzet87sa wrote:A vozim i sam skuplje auto, pa imam priliku upoznat dosta raje.. takva furka, zna se ko sta vozi medju rajomgidra wrote: Mirzete ti prava neka gradska mahaluša![]()
Sva skupa auta nabroja koja se vozaju u Sarajevu još i poznaješ vlasnike.
- Steph
#296 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Mo'š joj bit' babo.respo wrote:bili ona na kafu da joj malo oslobodim misliP308 wrote:
Da, da...znam mu ja kcerku, umisljena mala samo tako
- respo
#297 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
boli me briga jel joj mogu ili ne mogu biti al babo sigurno ne mogu 
- Zviz
#298 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
pearlica wrote:A pomalo je cijela prica smijesna jer cuj od kada je luksuz ici na odmor u Tursku i to za 16 000 KM.... da je otisao na Maldive to mu se garant nebi desilo
Sta zna seljak sa Sandzaka sta su Maldivi...
- respo
#299 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
zviz imam osjecaj ti malo malo pa ono ko sam ko ja sta zna ovaj sta zna onaj
ovo je ne vezano za ovog sulju nego inace smijes se onim siromasnim jer ti kao imas ne znam ni ja koliko a ko ima priblizno ili vise sta zna seljak
ovo je ne vezano za ovog sulju nego inace smijes se onim siromasnim jer ti kao imas ne znam ni ja koliko a ko ima priblizno ili vise sta zna seljak
- Zviz
#300 Re: Odakle ovoliki LUKSUZ na ulicama Sarajeva?
Ja se nikada nisam nikome se smijao ali kako da se ne smijem covjeku koji je ko eto na papiru neki zesci poduzetnik, kupi odmor preko agencije za 16.000KM i onda ga presvuku ko zadnje krme preko stola, pa onda jos tako uspjesan biznisman ode u stampu i ispica svoj uzansi scrnario sa doticnom agencijom i samim odmaralistem i navodi cijene da obicni ljudi sa 500KM prosjecnom platom imali sta da citaju - mozda cijelo sazaljenja prema njemu. Ako se neko ovdje ismijava i smije obicnom narodu onda vam to cini taj seljak sa Sandzaka. On je za mene obicni seljak, jer ja dok sam zivio u Sarajevu on je hodao po makadamu i na kartonu sverco cigarete. A to sto su mu vasi (kad kazem vasi mislim, zato sto nemam pavo glasanja u BiH) politicari takvima ko njemu dopustaju da svoje guzove sire ko kakva metastaza pa je manje vise citav grad preplavljen govnima koja do juce nisu imala WC solju a danas izvode gospodu, onda ja zaista imam obraza da se smije takvim jadama, jer su za mene oni niko i nista. Sa parom mozes mnogo sta kupiti, ali zanje, karakter i zdravlje NIKAD! Ja sam za takve BOG. I da je vise ljudi kao ja to isto Sarajevo bi bilo cisto a ne iz dana u dan sve vise licilo na koktejl mjesavinu sandzaklija predvodnji gangsterom toboze akademikom Ganicem i onim nepismenim glupanom vlasnik avaza Radoncicem.respo wrote:zviz imam osjecaj ti malo malo pa ono ko sam ko ja sta zna ovaj sta zna onaj