Sa_dy wrote:Kako li to ovo sve stignes upratiti![]()
![]()
.....
I stvarno se pitam koliko moze ti biti dosadno u zivotu da te zanima ciji muz guzcu ne pere, il da gledas da li neka tamo "pere i susi" uloske, i da li nosi gace deset dana ili ih mijenja par puta na dan, ili se smatras necijim poznanicima i prijateljima, i dolazis im u kucu da bi vidjela da li su mahnule prasinu, oprale prozore
Zasto se zene u braku zapuste?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sirri
#276 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Hahahaha, šta ja sve pročitah na ovoj temi.

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#277 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Sa_dy wrote:
Kako li to ovo sve stignes upratiti![]()
![]()
I hajd ba vise ne trunite gluposti, danas vala svaka zena vodi racuna o sebi
, pa cak i ove zene koje su udate koje se "zapuste" tipa udebljaju se, prestanu se sminkati,ne utezu se ipak drze do sebe (pri tom mislim na svakodnevnu higijenu), do kuce, djece, supruga.
Eno teme "sta vas nervira kod muza/zene" niko se nije pozalio da mu zena il muz je peksin, da se ne kupa, da ne cisti kucu...da se ne brine o djeci, da mu je sve usmrdjeno
I stvarno se pitam koliko moze ti biti dosadno u zivotu da te zanima ciji muz guzcu ne pere, il da gledas da li neka tamo "pere i susi" uloske, i da li nosi gace deset dana ili ih mijenja par puta na dan, ili se smatras necijim poznanicima i prijateljima, i dolazis im u kucu da bi vidjela da li su mahnule prasinu, oprale prozore
A inace, samo strucno trolla
- kritichar
#278 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
lady, ti se nemoj zapustiti 
-
seksan
#279 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Pitas mene koliko mi je dosadno a ti imas skoro preko 40 000 komentara na forumu.Sa_dy wrote:Kako li to ovo sve stignes upratitiseksan wrote: Nije to nista! Ja sam vidjela zenu koja pere uloske i susi ih!![]()
Ne slazem se d aje to kucni odgoj. Imam dosta poznanic koje su pedantne a djeca im katastrofa i obrnuto! To sve zavisi od osobe do osobe. Znam osobu kojoj je bilo muka kad se trebala kupati!![]()
Medjutim ima jedan bizaran slucaj koji sma ja cula gdje je jedna zena pricala da joj muz nakon velike nuzde nije prao guzicu..samo se obrise papirom!![]()
![]()
I hajd ba vise ne trunite gluposti, danas vala svaka zena vodi racuna o sebi
, pa cak i ove zene koje su udate koje se "zapuste" tipa udebljaju se, prestanu se sminkati,ne utezu se ipak drze do sebe (pri tom mislim na svakodnevnu higijenu), do kuce, djece, supruga.
Eno teme "sta vas nervira kod muza/zene" niko se nije pozalio da mu zena il muz je peksin, da se ne kupa, da ne cisti kucu...da se ne brine o djeci, da mu je sve usmrdjeno
Za uloske na primjer jer sam iz hotela vidjela.
Samo kod mene radi profesionalna deformacija pa sve i svasta utice na neciji sexualni zivot.
Trece o ciscenju imas i drugu stvar gdje zena toliku snagu potrosi na ciscenje , pa kad treba da zadovolji muza- nema snage!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#280 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Zelis reci da na tvoj seksualni zivot uticu saznanja o zenama koje peru uloske i o muzevima koji ne peru guzice? Intresantno.
I brzo mijenjas iskaze, prvo si vidjela zenu da pere uloske i susi ih, a onda je profesor pricao koji je usput bas interesantan profesor. A sad si promijenila pa napisala da si vidjela u hotelu.
I brzo mijenjas iskaze, prvo si vidjela zenu da pere uloske i susi ih, a onda je profesor pricao koji je usput bas interesantan profesor. A sad si promijenila pa napisala da si vidjela u hotelu.
- Cholina_Lokica
#281 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Kad ostanes bez argumenata udario po tome koliko ko ima postova, a ti za 20 dana naberes 500 
-
seksan
#282 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Ne na moj nego na zivot nj.partnera/ica kao sto je onaj clan pisao zbog cega mu je bivsa zena bivsa.ladyblue18 wrote:Zelis reci da na tvoj seksualni zivot uticu saznanja o zenama koje peru uloske i o muzevima koji ne peru guzice? Intresantno.
Profa je pricao dok mu je zena lezala u Svicarskoj da druga zena nije imala gaca pamucnih nego je mijenjala papirne gace, Za jednokratnu upotrebu.
Zbunila sam se, jer ima mnogo tih prica.. bizarnih.. gdje se covjek sokira..
ILi sexa se sa svojom ZENOM a misli na drugu!
Last edited by seksan on 20/08/2013 11:10, edited 1 time in total.
- lavorpunvode
#283 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
ahahahahaha
i ja bas kontam da ti kazem da o glupostima "deveras" a onda mi naumpade da evo pomno pratim tvoje price o ovim glupostima. Odoh da se zamislim nad sobom.

i ja bas kontam da ti kazem da o glupostima "deveras" a onda mi naumpade da evo pomno pratim tvoje price o ovim glupostima. Odoh da se zamislim nad sobom.
-
seksan
#284 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
sherbett wrote:Cijela europa se brise wc papirom....ja ne kuzim sta je tu cudno....
Valjda se pere vodom.
To je to...
- MedenoSrce
#285 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
pa mijenjala ih je
sta fali sto su klix, bolje i to nego da je pamucne nosila 5 dana
sady za 48 mjeseci nakuckala te postove a ti za 20 dana 500, hajde ti prvo kod sebe prasinu pobrisi
sady za 48 mjeseci nakuckala te postove a ti za 20 dana 500, hajde ti prvo kod sebe prasinu pobrisi
- Cholina_Lokica
#286 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Ovaj... jednokratke gace su napravljene za bolnice, prvo puno su prakticnije, drugo, sterilne su te je manja mogucnost infekcija i svega ostalog. Zene poslije poroda ih skoro sve koriste u bolnicamaseksan wrote:
Profa je pricao dok mu je zena lezala u Svicarskoj da druga zena nije imala gaca pamucnih nego je mijenjala papirne gace, Za jednokratnu upotrebu.Nisam ni znala da to postoji dok nije on pricao. sad skontaj sta je ljudima higijena. i kako se lezi po drugim bolnicama.
ILi sexa se sa svojom ZENOM a misli na drugu!
-
iTo
#287 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Boga mi tesko ce je iko stic, mislim na sa dy, u prosjeku posta 30-ak postova dnevno 
-
seksan
#288 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Cholina_Lokica wrote:Ovaj... jednokratke gace su napravljene za bolnice, prvo puno su prakticnije, drugo, sterilne su te je manja mogucnost infekcija i svega ostalog. Zene poslije poroda ih skoro sve koriste u bolnicamaseksan wrote:
Profa je pricao dok mu je zena lezala u Svicarskoj da druga zena nije imala gaca pamucnih nego je mijenjala papirne gace, Za jednokratnu upotrebu.Nisam ni znala da to postoji dok nije on pricao. sad skontaj sta je ljudima higijena. i kako se lezi po drugim bolnicama.
ILi sexa se sa svojom ZENOM a misli na drugu!Puno su "higijenskije" od normalnih gaca ako cemo vec o higijeni, analgono tome, ti ne brines dovoljno o svojoj higijeni jer ne znas za to
Sta mrsko ti prati i otkuhavati gacice?
U pravu je jedan clan sto je bio ovdje kada procita necija zenska razmisljanja i stavove zgadi mu se zenski rod.
- Ramzess Veliki
#289 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Cijela europa pere anus da bude čist za davanje na korištenje.sherbett wrote:Cijela europa se brise wc papirom....ja ne kuzim sta je tu cudno....
- Cholina_Lokica
#290 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Haj' sto lupetas, al' haman pa ne znas ni citati kako trebaseksan wrote:
Sta mrsko ti prati i otkuhavati gacice?Ne, njegova se zena nije poradjala.
U pravu je jedan clan sto je bio ovdje kada procita necija zenska razmisljanja i stavove zgadi mu se zenski rod.
-
seksan
#291 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Nije valjda da JEDNE gacice nosis PET dana? Ja ih pet puta dnevno mijenjam.MedenoSrce wrote:pa mijenjala ih jesta fali sto su klix, bolje i to nego da je pamucne nosila 5 dana
Stvarno Fuj!
Odvranto sta covjek procita ovdje!
Last edited by seksan on 20/08/2013 11:24, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#292 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
To im je svima zajednickoSa_dy wrote:standardnoCholina_Lokica wrote:Kad ostanes bez argumenata udario po tome koliko ko ima postova, a ti za 20 dana naberes 500
-
seksan
#293 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Zao mi je samo bošnjaka sta sve moraju trpiti i gledati dok ne steknu tu hrabrost da napuste takve zene! Vjerujte higija je broj 1 sto utice na sexualni zivot. Ona tamo prvi put cuje da se guzica pere poslije velike nuzde, ovoj vamo mrsko otkuhavati gacice, Sta znaju davati argumente ko si ti da gledas ima li prasine, ko si ti da gledas u tudje korpe za ves i slicno! Mislim isto kao d aje to bila uopste tema!
U knjizi Kako biti njegova Hatidza -imas slucaj gdje se zeni zgadilo sto joj je muz kosti bac'o kroz prozor.
Imas isto drugi primjer u toj knjizi gdje se zeni zgadilo sto je morala non stop zateci prljavu wc solju jer joj hairlija nije znao pustit vodu nakon velike nuzde.
U knjizi Kako biti njegova Hatidza -imas slucaj gdje se zeni zgadilo sto joj je muz kosti bac'o kroz prozor.
Imas isto drugi primjer u toj knjizi gdje se zeni zgadilo sto je morala non stop zateci prljavu wc solju jer joj hairlija nije znao pustit vodu nakon velike nuzde.
Last edited by seksan on 20/08/2013 11:30, edited 2 times in total.
- MedenoSrce
#294 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
seksan wrote:Nije valjda da JEDNE gacice nosis PET dana? Ja ih pet puta dnevno mijenjam.MedenoSrce wrote:pa mijenjala ih jesta fali sto su klix, bolje i to nego da je pamucne nosila 5 dana
Stvarno Fuj!
Jok ja nosim ove klix, pa koliko puta imam nuzdu toliko ih puta mijenjam a ti samo pet gluho bilo.
siooo k'o da sam se vratila u osnovnu
- Cholina_Lokica
#295 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Poceli smo i po nacionalnoj liniji udarat 
-
crnoplavo
#296 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
ladyblue18 wrote:Seksan opet puna bizarnih prica.
seksan wrote:
-
seksan
#297 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Sa_dy wrote:A medena sta mislis..da li je cula za dnevne uloske...vlazne maramice ...i slicno![]()
![]()
:
Eto dokle smo stigli, zasto se prati nakon velike nuzde kad imaju dnevni ulosci i "vlazne" maramice!
Da ne pricam koliko se bakterija skuplja na dnevnim uloscima!
Medjutim ovAKVE STVARI MOZETE SAMO CUTI OD OSOBA KOJE SE NE PERU NAKON MALE A DA NE GOVORIMO NAKON VELIKE NUZDE,
FUJ!
Last edited by seksan on 20/08/2013 11:37, edited 2 times in total.
-
crnoplavo
#298 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
seksan wrote:
svasta, ja ni keru ne bacam kroz prozor, snesem i stavim mu makar na papir, uza zid
-
radenska
#299 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Tacno me cudi sto ova tema nije zakljucana. Posljednjih pet stranica samo o gacama i neopranim straznjicama. I to samo prepucavanja.
- kockica_kockica
#300 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Jesi ti ikad bona cula za dnevne uloske? Lakse te hraniti nego ti gace pratiseksan wrote:Nije valjda da JEDNE gacice nosis PET dana? Ja ih pet puta dnevno mijenjam.MedenoSrce wrote:pa mijenjala ih jesta fali sto su klix, bolje i to nego da je pamucne nosila 5 dana
Stvarno Fuj!
Hajde da si rekla dvoje promijenis pa da ti fakat povjerujemo. Toliko gaca prosjecna zena koja radi i aktivna je cijeli dan promijeni. Ali petero gaca je fakat smijesno. Pitam se da li rezervne gace nosis na posao da se presvuces koji put na pauzi nakon rucka?
I dnevni ulozak se mijenja vise puta na dan da se nebi bakterije nakupljale (ono dnevni ne znaci da ga nosis cijeli dan) samo se aludira da se koristi danju