JThomas wrote:1. Dinamo - Austria Beč 70-30 (austria za jedan gol prošla islanđane. dinamo je bolja ekipa)
2. Ludogorets - Basel 10-90 (ludogorets dobar protiv partizana ali basel je dvije klase više, po meni najbolja ekipa od šampiona)
3. Viktoria Plzen - Maribor 80-20 (obje ekipe igraju lijepo, tehnički, po zemlji ali mislim da je plzen za klasu bolji. biće dobre utakmice za gledati i dosta golova za kladionicu)
4. Šahter Karagandy - Celtic 15-85
5. Steaua - Legia Varšava 65-35 (legia dosta tanka protiv moldea koji nije nešto, trebalo bi da je steaua bolja)
1. Lyon - Real Sociedad 75-25 (presudiće iskustvo u evropi)
2. Schalke - Metalist 60-40 (metalist jak k'o beton, da nije priče o suspenziji ja bi stavio 50-50)
3. Pacos de Ferreira - Zenit 15-85
4. PSV - Milan 20-80 (mislim da je prevelika razlika, psv sa podmlađenom ekipom ipak neće moći da se nosi sa milanom)
5. Fenerbahče - Arsenal 35-65 (fener dobar ali ipak očekujem da arsenal prođe)
Da ne dajem svoje prognoze, lakše da tebi repliciram
1. Mislim da je Dinamo izrazitije Bolji od Austrije. Njihov fudbal je prilično loš, a Dinamo neće propustiti ovakvu priliku. Prije da je ovo 90-10.
2. Ok
3. Ja bih čak dao veće šanse Mariboru, iako ni oni nisu neka sila. Svejedno, Viktoria je veliki favorit.
4. Glup par. Hajmo Šahter
5. Ok
1. Boga mi sumnjam. Lyon nije ništa specijalno, a Sociedad nije loš sekunde. Ja bih rekao da je u najmanju ruku 50-50.
2. Ok. Žali Bože finog Metalista (iako možda i iznenade).
3. Ok.
4. Žali Bože PSV isto
5. Ma Fener em nema sreće em nisu nešto aman zaman. Arsenal neloše prošao.