aditon wrote:Vizionar 1985 wrote:aditon wrote:Ja za svakodnevni surfing koristim Waterfox (64 bitni Firefox za one koji ne znaju) i Chrome. Ta dva pretraživača zbog personalizacije koristim ali i zbog brzne prije svega Waterfoxa. Korisitim i Operu, Tor i pomalo i ovaj Edge, koji je pak najbrži od svih pobrojanih, a s add blockerom, ne bježim ni od upotrebe Edga naročito kad Cortanu koristim.
Sta je ovo.
Ova Vodena lisica sve isto ko na Mozili.
Skino da isprobam kad puf sve isto.
Racun isti, bukmarci isti, addoni itd.

Kao što rekoh, to i jeste mozila firefox odnosno waterfox jer se radi o 64 bitnoj verzii firefoxa. Naravno da je isto, osim što je lisica plave boje i što browser brže radi na 64 bitnim sistemima.
Ma kako skide nesto se poremeti. Prepo se pravo, reko da historija itd. se nije obrisala sa Firefoksa.
Al evo izgleda se vratilo u normalu. Sve je izgleda tu. Izbacivalo mi Skype, Avast itd. dodatke stalno.
Usporila se Lisica vatrena i izbacivalo mi nesto na bukmarcima, al evo normala sad.
Kod mene Firefox x86 valjda bar tako pise samo ne kontam nikako jer je sistem x64 na kompu.
Ne znam kak sam ovo uspio uradit.
Sta ovo znaci jel mi bolje Vodenu il Vatrenu koristit, posto sam IT nepismen/polupismen.