Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
salle_eh1986

#276 Re: Ervin Zukanovic

Post by salle_eh1986 »

odakle mu pare da ode, živi i trenira u švabiji :D
FreakyStyley

#278 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

Nevezano za sva desavanja u vezi Zukanovica, ovakve ljude treba cijeniti.
vryzas

#279 Re: Ervin Zukanovic

Post by vryzas »

:izet:
insaneinthebrain

#280 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

dodje i taj trenutak, zuka cekamo tvoj povratak u repku :thumbup:
DonVitoNN

#281 Re: Ervin Zukanovic

Post by DonVitoNN »

Image

hodža

#282 Re: Ervin Zukanovic

Post by hodža »

dobrodošao nazad ;) :bih:
Sa_u_srcu

#283 Re: Ervin Zukanovic

Post by Sa_u_srcu »

Zukanovica nije niko povalio...nego je rekao cistu neistinu, tj. Ne on, nego otac je akter svega.
Istina za Zukanovica nije bas onakva kakvom je sebe prestavio u javnosti...
Zukanovic je vjernik, vidjali su ga u drustvu vehabija u dzamiji na alipasinu i pogotovo je bio aktivan ka pojedinim drustvenim portalima, mislim na vehabijske portale i sl. na kojima je pisao sve i svasta i radi toga on nije dobio vizu za ameriku niti ce je ikad dobiti...
Dakle, nista licno protiv momka, nek igra sto se mene tice...ali znam citavu pricu zbog koje nije dobio vizu a ne zato sto ga neko nije volio...
Havatar

#284 Re: Ervin Zukanovic

Post by Havatar »

Svjetsko se igralo u Brazilu. Isto tako to nije razlog što nije pozivan nakon svjetskog i pored toga što je baš takav tip igrača bio potreban.
Sa_u_srcu

#285 Re: Ervin Zukanovic

Post by Sa_u_srcu »

Receno mu je da dodje u Brazil ali je otac poceo da kmeci i da novinari pisu kako mu je sin izigran i sl. A pojma nije imao, da CIA drzi sve te portale pod kontrolom i da prati ko pise i sta pise. Dakle, iz Amerike je Zukanovic nazvan Zamoljen je da suti i da ce biti u brazilu, da mu nisu mogli srediti vizu i da nije do saveza...ali je sljedece jutro poceo ponovo da sere, tj. Ne on nego njegov otac a novine su prenosile njegovo ime...tada je pape rekao na dorucku, pred svima, ne treba mi vise i nece biti u Brazilu.
Dakle nista licno protiv momka, samo da razjasnimo ovo oko Zukanovica, jer nije povaljen od Papeta, nego nije dobio vizu zbog blizine vehabijskom pokretu i nece je nikada ni dobiti kada je Amerika u pitanju.
Logovan

#286 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

hodža wrote:dobrodošao nazad ;) :bih:
Samo da ne bude opet "zaboravljen". :skoljka:
Izabere se novi selektor sa kojim će većina biti zadovoljna, dođe Andora a Zukanovića nema, niti Mahmutovića, itd. A pozove se recimo Vršajević, Kvržić. :oops:
Baltazar_khan

#287 Re: Ervin Zukanovic

Post by Baltazar_khan »

pa to pola grada zna, nije mi jasno kako neko od ovih mahalskih portala nije napisao nešto oko konekcije zukanović-vehabije :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#288 Re: Ervin Zukanovic

Post by Velkoski »

Ne treba mu više viza za Izrael, sad moRe i u repku.. :D
zelenjava

#289 Re: Ervin Zukanovic

Post by zelenjava »

Zuka brat, ko hebe Amere i Sušića :bih:
Tito_i_Partija

#290 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tito_i_Partija »

Sa_u_srcu wrote:Receno mu je da dodje u Brazil ali je otac poceo da kmeci i da novinari pisu kako mu je sin izigran i sl. A pojma nije imao, da CIA drzi sve te portale pod kontrolom i da prati ko pise i sta pise. Dakle, iz Amerike je Zukanovic nazvan Zamoljen je da suti i da ce biti u brazilu, da mu nisu mogli srediti vizu i da nije do saveza...
Dakle nista licno protiv momka, samo da razjasnimo ovo oko Zukanovica, jer nije povaljen od Papeta, nego nije dobio vizu zbog blizine vehabijskom pokretu i nece je nikada ni dobiti kada je Amerika u pitanju.
Znaci, pratila ga CIA po kojekakvim vehabijskim portalima i zaprijetila mu da ne sere, inace mu nece dati da ide u Brazil.

E ne znam jarane, moze bit' svega, ali ja sam cuo da je Zuka Mason a posto je Pape dobar sa Irancima, on mu nije dao da igra, jer nece Pape masonskog spijuna u sastavu. Tako da su ustvari Masoni/Iluminati nastelili da Pape dobije samo 2 boda iz 4 utakmice i da ga istjeraju iz reprezentacije, nastelili su povredu Dzeke i Ibisevica, cak su i otrovali Pjanica, vidio si kako se mali princ slozi na po terena. Sad ce Zuka sasvim sigurno bit' medju prvima koji ce biti pozvani, jer kad novi selektor dodje on ce garant bit' masonski poltron, sve je to tako napravljeno. A sto se vehabija tice, to je sasvim sigurno Medunjanin, vidio si mu brade na svjetskom prvenstvu, to samo moze ili vehabija ili cetnik, drugo ne moze, tako da ce njega izbacit' iz sastava kao i Papeta, jer masoni imaju CIU, a CIA zna sve, jer oni drze sve te portale pod kontrolom.
SmokingMan

#291 Re: Ervin Zukanovic

Post by SmokingMan »

Svašta se ovdje može pročitati... 8-)
Tito_i_Partija

#292 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tito_i_Partija »

SmokingMan wrote:Svašta se ovdje može pročitati... 8-)
Tako kaze i CIA. :D
Dr. Kuca

#293 Re: Ervin Zukanovic

Post by Dr. Kuca »

Bez pomoci jarana zivio sam kod prijatelja.
OldMayor

#294 Re: Ervin Zukanovic

Post by OldMayor »

Zuka mora dobit priliku.

U tome je sva poenta. Ako je mogao igrati Kvrzic u jednoj ovako bitnoj utakmici, onda moze i Zuka, Stilic i ostali.
agent_zero

#295 Re: Ervin Zukanovic

Post by agent_zero »

insaneinthebrain wrote:dodje i taj trenutak, zuka cekamo tvoj povratak u repku :thumbup:
:thumbup: :bih:
Point.

#296 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

Ne vjerujem da je Zuka tolika budaletina da se petlja sa onim bradatim idiotima.
agent_zero

#297 Re: Ervin Zukanovic

Post by agent_zero »

A ko su bradati idioti?
kakotakonikako

#298 Re: Ervin Zukanovic

Post by kakotakonikako »

DonVitoNN wrote:Image

kazu da je slavio sinoc do kasno. provjereno. a ove price o vizi su sama izmisljotinja a pogotovo pravdanje vec bivseg selektora. providno. podatke o (ne)dobijanju vize zna samo nekolicina ljudi u usa ambasadi i to provjerenih, koji zbog sebe nikada ne bi i niti ce to iznijeli nekome. budalastine se pisu.
Sa_u_srcu

#299 Re: Ervin Zukanovic

Post by Sa_u_srcu »

Ne, napisao sam da mu americka ambasada nije dala vizu za Ameriku, radi blizine sa vehabijama i da budem tacniji, pisanju protiv amerike na pojedinim vehabijskim portalima.
I ponavljam jos jednom, nije je dobio radi tog razloga i nece je nikad ni dobiti kada je Amerika u pitanju...
Kada su nasi bilo u Americi, prije odlaska u Brazil receno mu je da ne prica puno i da ne daje nikakve izjave...i da se spremi za put za Brazil...jer mu ni Incko nije uspio pomoci kada je Amerika u pitanju, poceo je da daje izjave i slicno...dakle znam sto posto pricu u detalje i ovo je samo informacija da znate zasto nije otisao sa ekipom...nije mu niko zvrcku postavio nego je sam sebe pokopao...
kakotakonikako

#300 Re: Ervin Zukanovic

Post by kakotakonikako »

podatke o (ne)dobijanju vize zna samo nekolicina ljudi u usa ambasadi i to provjerenih, koji zbog sebe nikada ne bi i niti ce to iznijeli nekome. ostalo su spekulacije. a pogotovo pravdanje bivseg selektora.
Post Reply