da, nije mi nikad problem bio pogledati istini u oci, kakva god da je, to mi zapravo i daje snagu za borbu kroz zivot (ne samo ljubav, ljubav je tu najmanji porblem kakvih sve ima) a tema je specificna pa sam uopste odlucio da napisem koju...i da, ustajem ja, otreem se, znam i da ovi "zajebani" likovi sto bi sami bosnu oslobodili da sutra rat bude prolaze kroz iste ili slicne situacije...sve je to za ljudesour cherry wrote:Ostavljaš dojam iskrenog muškarca,što je rijetkost.hehe, ne, interesantno je sto ovakvom pricom ostavljam dojam mozda pomalo, ne znam...hajmo reci "mekog" muskarca, cinjenica je da se ne ponasam na taj nacin u stvarnosti, kako rekoh svejedno mi je, ovdje samo pricam o losim iskustvima, ali dobro...na forumu sam gdje su ultra mega giga frajeri i frajerke (a gdje bi drugo bili nego li na forumu) pa onda prosjecan ispada "kme kme"
Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
betametazon
#276 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
- dale cooper
#277 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Da rezimiramo:
Life is hard. Then you die. Then they throw dirt in your face. Then the worms eat you. Be grateful it happens in that order.

Life is hard. Then you die. Then they throw dirt in your face. Then the worms eat you. Be grateful it happens in that order.
-
todd_smith
#278 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
reci`derplain vanilla wrote:pa da dozivi nervni slom ako se cura odmah ne zaljubi, i ondaK ja kriva?todd_smith wrote:Vanilo nadji mu ti kakvi molim te
imam ja je'nu za tebe
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#279 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
koju bolan borbu kad ne smijes curi prici zbog straha da ces biti odbijenbetametazon wrote:da, nije mi nikad problem bio pogledati istini u oci, kakva god da je, to mi zapravo i daje snagu za borbu kroz zivot (ne samo ljubav, ljubav je tu najmanji porblem kakvih sve ima) a tema je specificna pa sam uopste odlucio da napisem koju...i da, ustajem ja, otreem se, znam i da ovi "zajebani" likovi sto bi sami bosnu oslobodili da sutra rat bude prolaze kroz iste ili slicne situacije...sve je to za ljudesour cherry wrote:Ostavljaš dojam iskrenog muškarca,što je rijetkost.hehe, ne, interesantno je sto ovakvom pricom ostavljam dojam mozda pomalo, ne znam...hajmo reci "mekog" muskarca, cinjenica je da se ne ponasam na taj nacin u stvarnosti, kako rekoh svejedno mi je, ovdje samo pricam o losim iskustvima, ali dobro...na forumu sam gdje su ultra mega giga frajeri i frajerke (a gdje bi drugo bili nego li na forumu) pa onda prosjecan ispada "kme kme"
nije to borba, ima to drugacije ime
-
betametazon
#280 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ja jedno a vi drugo, nije stvar u tome da ne smijem nego sam sve manje zainteresovan, pa svjestan sam da nije propast svijeta biti odbijen, nidje veze, ali nisam od onih koji ce po svaku cijenu prici stotinama njih, polako...plain vanilla wrote:
koju bolan borbu kad ne smijes curi prici zbog straha da ces biti odbijen
nije to borba, ima to drugacije ime
- plain vanilla
#281 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ne moras glumiti Tarzana, dovoljno je da odglumis muskobetametazon wrote:ja jedno a vi drugo, nije stvar u tome da ne smijem nego sam sve manje zainteresovan, pa svjestan sam da nije propast svijeta biti odbijen, nidje veze, ali nisam od onih koji ce po svaku cijenu prici stotinama njih, polako...plain vanilla wrote:
koju bolan borbu kad ne smijes curi prici zbog straha da ces biti odbijen
nije to borba, ima to drugacije imedogodit ce se i bez mog forsiranja i glumljenja tarzana
bolan, znas li ti koliko je slobodnih djevojaka? i cak i kad nadjes neku i dalje ces se morati truditi inace ce te ostaviti
-
betametazon
#282 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
jbg, meni se svidja jedna zauzetaplain vanilla wrote:
ne moras glumiti Tarzana, dovoljno je da odglumis muskotj da se prestanes ponasati kao uvrijedjena mlada
bolan, znas li ti koliko je slobodnih djevojaka? i cak i kad nadjes neku i dalje ces se morati truditi inace ce te ostaviti
- plain vanilla
#283 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ako je zauzeta nije umrlabetametazon wrote:jbg, meni se svidja jedna zauzetaplain vanilla wrote:
ne moras glumiti Tarzana, dovoljno je da odglumis muskotj da se prestanes ponasati kao uvrijedjena mlada
bolan, znas li ti koliko je slobodnih djevojaka? i cak i kad nadjes neku i dalje ces se morati truditi inace ce te ostavitivalja nam je oduzimat
skovat cemo plan, vidis koliko nas je, mora nestA upaliti
- MedenoSrce
#284 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
betametazon wrote: ja jedno a vi drugo, nije stvar u tome da ne smijem nego sam sve manje zainteresovan,
betametazon wrote:sjecacu se kako sam bivao odbijen, prevladam ja taj strah katkad ali.
onda si se pogresno izrazio
-
betametazon
#285 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
da, nije to klasicni strah, nego vise recimo neka demotivacija...i ono sto pokusam pokusam onako blago...a evo, kako rekoh u postu iznad, mislim da mi treba pravi poticaj kao sto je ova "zauzeta", recimo tu i da budem odbijen bilo bi mi zao ali bi mi mnogo vise zao bilo da ne pokusam nikakoMedenoSrce wrote:betametazon wrote: ja jedno a vi drugo, nije stvar u tome da ne smijem nego sam sve manje zainteresovan,betametazon wrote:sjecacu se kako sam bivao odbijen, prevladam ja taj strah katkad ali.
onda si se pogresno izrazio
p.s. samo je "problem" sto je poprilicno dosta mladja od mene...ali opet tjesim se da nije nista nevidjeno do sad
-
sour cherry
#286 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Bićeš odbijen 
-
todd_smith
#287 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Bjez` bolan, Vanila rece da ima kakvu za mene ova skrtica i dalje place kako nema nikakvu, pusti zenu da meni na miru nadje kakvu, kad tebi nista ne odgovara 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#288 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Malo ste odlutali sa teme, poenta je na 'normalnoj'. 
- alkalna_baterija
#289 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Haj' definišite normalnu.
- plain vanilla
#290 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
imam ja je'nu spremnu za tebetodd_smith wrote:Bjez` bolan, Vanila rece da ima kakvu za mene ova skrtica i dalje place kako nema nikakvu, pusti zenu da meni na miru nadje kakvu, kad tebi nista ne odgovara
samo jos da i nju obavijestim
- plain vanilla
#291 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pa i treba da ti bude zao ako ne pokusasbetametazon wrote:
da, nije to klasicni strah, nego vise recimo neka demotivacija...i ono sto pokusam pokusam onako blago...a evo, kako rekoh u postu iznad, mislim da mi treba pravi poticaj kao sto je ova "zauzeta", recimo tu i da budem odbijen bilo bi mi zao ali bi mi mnogo vise zao bilo da ne pokusam nikako
p.s. samo je "problem" sto je poprilicno dosta mladja od mene...ali opet tjesim se da nije nista nevidjeno do sad
a ako te i odbije, ides dalje...
-
todd_smith
#292 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Sliku da vidim prvo, nije povrsnost u pitanju ali ne nasjedam ja na te fore....opetplain vanilla wrote:imam ja je'nu spremnu za tebetodd_smith wrote:Bjez` bolan, Vanila rece da ima kakvu za mene ova skrtica i dalje place kako nema nikakvu, pusti zenu da meni na miru nadje kakvu, kad tebi nista ne odgovara![]()
- plain vanilla
#293 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pa prvo da vidimo tvoju slikutodd_smith wrote:Sliku da vidim prvo, nije povrsnost u pitanju ali ne nasjedam ja na te fore....opetplain vanilla wrote:imam ja je'nu spremnu za tebetodd_smith wrote:Bjez` bolan, Vanila rece da ima kakvu za mene ova skrtica i dalje place kako nema nikakvu, pusti zenu da meni na miru nadje kakvu, kad tebi nista ne odgovara![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#294 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Stavlj'o je Todd zvani zavjesa sliku sa Papetom, ma boNbona.
-
todd_smith
#295 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Evo vidis kad ti musko kaze da sam fin...
-
betametazon
#296 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
sour cherry wrote:Bićeš odbijen
nema veze, vraticu se opet
- alkalna_baterija
#297 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Mlitavi hoće slagat, ne vjerujemo dok ne vidimo.todd_smith wrote:Evo vidis kad ti musko kaze da sam fin...
- plain vanilla
#298 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
de ba, mani finoce, da vidimo jesil lijeptodd_smith wrote:Evo vidis kad ti musko kaze da sam fin...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#299 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Leetoni nikada ne laže.
- ultima_palabra
#300 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Iskreno mislim da i momci i cure postavljaju previše uslova. Ako nije visoko obrazovan, IQ preko 150, nema stan, vikendicu, Mercedes/Audi/BMW, državni posao, ne gotivi muziku, knjige, kafane baš kakve ona voli, ima teških iskustava iza sebe... onda ništa od toga. Isto tako i likovi... već je bilo takvih postova
Zapita li se on/ona koliko ima primjeraka ljudske vrste koji to ispunjavaju i da li je vrlo vjerovatno da su zauzeti, ako već postoje
Zapitaju li se šta oni sami nude?
Treba malo razmišljati izvan (samo)zadatih granica... lijepo vam može biti i sa osobom koja ne ispunjava baš sve uslove na vašoj check-listi
Neka humana/emocionalna inteligencija je najbitnija, uz naravno minimum neke fizičke privlačnosti.
Zapita li se on/ona koliko ima primjeraka ljudske vrste koji to ispunjavaju i da li je vrlo vjerovatno da su zauzeti, ako već postoje
Treba malo razmišljati izvan (samo)zadatih granica... lijepo vam može biti i sa osobom koja ne ispunjava baš sve uslove na vašoj check-listi