Mislim da je druga radnja musko radi radnja izgleda kao WC lik nosi kuharski kaputic bez potkosulje ili majce dlake ispadaju sa grudi svugdje , zidovi puni crnih fleka , kao da taj WC nije okrecio samo dodao ono meso da se vrti . Izvinjavam se ako je doslo do zabune .WildRedRose wrote:jel ti mislis na prvu radnju sa donerom od šina ? ona zena kratke kose sto radi godinama ? ako da, stvarno ne znam sta ti ne valja tamo, meni je ono ubjedljivo najbolji doner koji ima u Sadamskot wrote:
Sva Hrana na carsiji je SUPER nemam rijeci .
OSIM DONERA "PORED" SA DESNE STRANE SEBILJA od CARSIJE ili LJEVE od Vratnika . TO je fakat ludilo neznam ko im dade na takvom mjestu da drže takvu poganu prostoriju i radnika . Cak i porcija nevalja . Volio bi da kakvi inspektori tu prostoriju od 45 kvadratnih centimetara posjeti . FUJ .... I to pored Sebilja kojeg svaki turist posjeti .
Cuj najbolji doner u SA , zar ima neko bolji od luxora ?? 'B' faza (valjda ).. Edit:" luxor" ima dostavu ali samo za firme kad zoves kazes ja imam firmu u kuci ili stanu i to prodje
Mozda grijesim u imenu i fazi