Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:jb mater, pa jel vi ovo stvarno gledate?
ne moraš gledati. Recimo koje god srbijanske novine otvoriš pojavi se info o VB/BB ili Farmi a o Twitteru da ne govorim. Kafiće, gradska mahalanja neću n iračunati svi bruje o ovome a sa druge se zgražavvaju, pljuju i sl.
ma jedno je kad skupe anonimuse, a la miki, burek, ekrem...
al kad se javne ličnosti ogole i pokažu gorim i primitivnijim od anonimnih, koji su, uzgred, u svom neznanju bar iskreni, nevini i simpatični, zlo mi dođe.
ne zbog njih samih, nego zbog nas, koga i šta konzumiramo...
sve su samo ne to. Vjeruj
Zato neki kojima nude masne pare neće ni da uđu da ne bi razbili fasadu o sebi dok recimo ovi sa B-C-D-Žnj VIP moraju jer im treba lova koju ne mogu zbaviti najstarijim zanatom koji se krije iza zavjese javne ličnosti za veliki broj ovih "poznatih"
plaćali ali kada su vidjeli koji je psiho odustalo a on ninfomanka. Glavna storija za nju u Beogradu je da jadna željna akcije broj telefona trpa od konobara do gostiju ali jazuk niko da se upeca. Pokušala sa rusima, dovodila ih oko kupoprodaje vozova ali se slabo ovadila. Žao mi te djece a pogotovo tog od 16. godina. Ako je na mamu loše mu se piše
StupskaBitanga wrote:plaćali ali kada su vidjeli koji je psiho odustalo a on ninfomanka. Glavna storija za nju u Beogradu je da jadna željna akcije broj telefona trpa od konobara do gostiju ali jazuk niko da se upeca. Pokušala sa rusima, dovodila ih oko kupoprodaje vozova ali se slabo ovadila. Žao mi te djece a pogotovo tog od 16. godina. Ako je na mamu loše mu se piše
sace nju pustiti u kucu pa kada se uvali Ukiju u krilo ima da ga ne pusta samo se plasim kako se pokazao da ce ostati nedoje ovaj nezadovoljna
@didzej skontali smo mi da si ti lafac cim ti se sindi djasvi
StupskaBitanga je napisao/la:
plaćali ali kada su vidjeli koji je psiho odustalo a on ninfomanka. Glavna storija za nju u Beogradu je da jadna željna akcije broj telefona trpa od konobara do gostiju ali jazuk niko da se upeca. Pokušala sa rusima, dovodila ih oko kupoprodaje vozova ali se slabo ovadila. Žao mi te djece a pogotovo tog od 16. godina. Ako je na mamu loše mu se piše
a ja mislio samo ja znam...
drug htio da baci petobanku, ja ga nagovarO da preusmjeri na gloriju...
Last edited by radostan dan on 29/03/2013 23:19, edited 2 times in total.
ne moraš gledati. Recimo koje god srbijanske novine otvoriš pojavi se info o VB/BB ili Farmi a o Twitteru da ne govorim. Kafiće, gradska mahalanja neću n iračunati svi bruje o ovome a sa druge se zgražavvaju, pljuju i sl.
al kad se javne ličnosti ogole i pokažu gorim i primitivnijim od anonimnih, koji su, uzgred, u svom neznanju bar iskreni, nevini i simpatični, zlo mi dođe.
Koji je smor bio taj Burek, strašno.
A na Mikiju se produkcija iživljavala, tad su pokazali koji su odron.
StupskaBitanga je napisao/la:
a ja mislio samo ja znam...
drug htio da baci petobanku, ja ga nagovarO da preusmjeri na gloriju...
Koji je smor bio taj Burek, strašno.
A na Mikiju se produkcija iživljavala, tad su pokazali koji su odron.[/quote]
šta je to tad bilo oko mikija,ne sjećam se najbolje?
kakavdanakneiskustvu wrote:
kad ih je sve razvalio i bio viđen sa saso mange evrića u džepu, uvale mu starog kao ukućana...
ne sjećam se dal je izdržao i 36 sati i tražio da ga puste vanka.
kad ih je sve razvalio i bio viđen sa saso mange evrića u džepu, uvale mu starog kao ukućana...
a toga se sjećam,a čini mi se da je bio i akter nekog sukoba sa nekim oko politike,tako nešto
a toga se sjećam,a čini mi se da je bio i akter nekog sukoba sa nekim oko politike,tako nešto
S Macom, ako se ne varam.
Inače ima nizak prag tolerancije i nikakvu samokontrolu, ali produkcija je oblikovala zadatke i dešavanja prema njemu, odnosno radili su sve da bi njega izbacili iz takta. Što kaže @radosni, doveli su mu oca za kojeg je pričao da se ne podnose...