Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fukara_tz wrote:...u tom smislu što su im sekli pojedine delove tela, polne organe, ispaljivali im manevarske metke u anuse, tako da su zarobljena lica umirala u velikim mukama”
uvijek su u jednom bili bolji...imaju nevjerovatnu mastu ...ili samo projiciraju sto su radili u bliskoj proslosti ..to i lici na takve zivotinje
fukara_tz wrote:...u tom smislu što su im sekli pojedine delove tela, polne organe, ispaljivali im manevarske metke u anuse, tako da su zarobljena lica umirala u velikim mukama”
uvijek su u jednom bili bolji...imaju nevjerovatnu mastu ...ili samo projiciraju sto su radili u bliskoj proslosti ..to i lici na takve zivotinje
citam neki dan, htjedose Srbi postaviti spomenik Risti Djogi u Zvorniku ...majke mi, nisu normalni...do te mjere se ide sa provokacijama povratnika...cuj Djogo..boze sacuvaj
ali, ''ispaljivali im manevarske metke u anuse'' na to samo mogu dzaba je... joj, pa tuzlaci su najgori zlocinci..nije Arkan dzaba is'o u O.S. ''Tusanj'' nekadasnju, Jusuf Jakupovic...
Alfons Kauders wrote:Evo, samo da se oprostim od svojih dragih tuzlaka i jos drazih tuzlanki, pa se mozda nekad opet vidimo na nekom drugom forumu ili na nekoj kafici...
Alfons Kauders wrote:idem polako, kupim prnje... nisam pozeljan na ovom forumu... a ne volim se nalaziti u drustvu gdje nisam dobrodosao... imam pametnija posla...
ko je sad tebe pritisno?
daj ba.. sta je ovo ljudi, osu sve ko stara carapa..
Alfons Kauders wrote:idem polako, kupim prnje... nisam pozeljan na ovom forumu... a ne volim se nalaziti u drustvu gdje nisam dobrodosao... imam pametnija posla...
ko je sad tebe pritisno?
daj ba.. sta je ovo ljudi, osu sve ko stara carapa..
ne dam da me neki primitivac, da prostis, jebe u zdrav mozak... to ne dopustam ni prijateljima, ni drotovima, ni dusmanima... a kamoli tamo nekom moderatorima
ma frka je trenutno.. i mene je jucer neko nakratko bio baniro.. ni mu ni be.. odjednom ne merem vise nista na forumu napisat.. elem, predomislilo se ubrzo i eto sad sve fercera..
pricekaj dok se "revolucija i rezultati revolucije" ne primire, pa da vidimo kako ce to onda sve izgledati.. jebo demonstrativne odlaske.. poslije ti ponos ne da, a ti bi se rado vratio medju staru raju i tak.. nije ni to rjesenje..
Nisam hebiga upratio o cemu se radi, al nije ni vazno, vazno je da nam drug Alfonso ostane....ovdje ti nama drug pisi a zaobidjes tamo gdje ti ne godi.
Piticu intervenisi i ti malo , bice neobicno bez vasih zajebancija
ko te bolan dir'o Kundera dragi?
ako sam dobro vidjela, nije bilo nekih *ranja na tz forumu, osim sto nas ove sarajlijice s vremena na vrijeme bocnu a sto se tice ostalih podforuma, e ne merem to upratit cak ni da mi placaju...ciganluk ko sto rece ti..
OBILJEŽAVANJE DRUGE GODIŠNJICE RADA TELEVIZIJE "SLON EXTRA"
U povodu 2. godišnjice rada televizije "SLON EXTRA" u subotu 30.07. radio Slon, TV "Slon extra" i restoran “Diskrecija” organizuju javno snimanje TV emisije “UVIJEK SA VAMA” u terminu od 13:00 do 15:00. U programu učestvuju: Nedžad Salković, Hame, Lejla Mešalić, Ibrahim Jukan, Zekija Suman, Aida Srna, Mirza Hamzić, Nesko i Sabina Kasumović. Restoran "Diskrecija", subota 30. juli od 13:00 do 15:00 sati, ulaz slobodan.