S.Korea all about

Post Reply
Qler

#276 Re: S.Korea all about

Post by Qler »

Bodkin wrote:
Qler wrote:Ja nesto kontam, ako S. Koreja zakuha sa Amerima i ovi zarate, Iran odmah klizeci ulijece Izraelu, a ako slučajno Ameri sa Izraelom zarate protiv Irana, S.Koreja ce garant uletiti Amerima klizeci, dok Rusi i Kinezi budu cekali da se vidi kako se razvija situacija, pa onda ako bude povoljno i oni ulete i shebu i Amere i sve koji im se pridruze...

U glavnom, mirise na WW3 :) Sretno nam :) :run:

Ja odoh u Njemacku :D
pa jel mislis da ameri nemaju dovoljno da se tuku sa korejom i uz izrael sa iranom :)
Kako god imaju manje nego da se tuku samo sa jednim... A mislis da Rusi i Kinezi nece pomagati ove druge?
Tiger 033

#277 Re: S.Korea all about

Post by Tiger 033 »

Jel' ovo poceo rat? Ja spav'o! :sleep: ako jest' "KO JE POCEO RAT" :?: :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#278 Re: S.Korea all about

Post by KatarinaKosaca »

Tiger 033 wrote:Jel' ovo poceo rat? Ja spav'o! :sleep: ako jest' "KO JE POCEO RAT" :?: :D
Gdje je zoom? Nisam bila njegov odani fun, ali nedostaje :-) :-)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#279 Re: S.Korea all about

Post by UnscarD »

Bilo kakav ozbiljniji konflikt izmedju Koreja vrlo lako moze uvuci u sukob Kinu koja je sa Japanom vec neko vrijeme u napetim odnosima oko onih ostrva. Nije nemoguce da S.Koreja gadja i pogodi Japan koji bi onda odgovorio a na taj odgovor bi reagovala Kina koja nikada nije prezalila i oprostila zvjerstva Japana nad Kinezima prije i tokom WW2.
To bi onda bio vec sukob Kine i USA a kako bi ostali reagovali (Iran, Izrael , Rusija) se moze samo nagadjati. Ne treba zaboraviti ni Tajvan koji ima svoju vojsku koja nije uopste naivna. Ne vjerujem da bi Iran napao Izrael jer vjerujem da Izrael sam, bez pomoci USA moze da sravni Iran sa zemljom, prije svega zbog nukleranog arsenala kojim raspolaze. U tom slucaju (ozbiljnog Izrael napada na Iran) je vec debelo ugrozen interes Rusije i nije iskljuceno da bi se onda i Rusija umijesala.
Ipak, ja mislim da je ovo sve samo neozbiljna retorika nadobudnog i dokazivanja zeljnog mladog Kim Jonga usmijerena prije svega na svoj sopsveni narod.
U svakom slucaju, mozda je sada pravo vrijeme da kupite taj Samsung ili LG TV koji zelite...mogli bi poskupiti naglo :)
Naslovnica

#280 Re: S.Korea all about

Post by Naslovnica »

Mirno spavajte, rata neće biti.
8-)
Tiger 033

#281 Re: S.Korea all about

Post by Tiger 033 »

Naslovnica wrote:Mirno spavajte, rata neće biti.
8-)
Ja mislim da hoce :roll: svaki dan prethodne dvije godine citam po portalima kako S.Korea zvecka oruzjem i prijeti ratom :shock: ali nikako da okine ;-) ali ovaj put mislim da hoce, jer nam se @Katarina pravo zabrinula :zjev:
Opetja033

#282 Re: S.Korea all about

Post by Opetja033 »

KatarinaKosaca wrote:
Tiger 033 wrote:Jel' ovo poceo rat? Ja spav'o! :sleep: ako jest' "KO JE POCEO RAT" :?: :D
Gdje je zoom? Nisam bila njegov odani fun, ali nedostaje :-) :-)

Fakat, sta je sa njim?
karanana

#283 Re: S.Korea all about

Post by karanana »

UnscarD wrote:Bilo kakav ozbiljniji konflikt izmedju Koreja vrlo lako moze uvuci u sukob Kinu koja je sa Japanom vec neko vrijeme u napetim odnosima oko onih ostrva. Nije nemoguce da S.Koreja gadja i pogodi Japan koji bi onda odgovorio a na taj odgovor bi reagovala Kina koja nikada nije prezalila i oprostila zvjerstva Japana nad Kinezima prije i tokom WW2.
To bi onda bio vec sukob Kine i USA a kako bi ostali reagovali (Iran, Izrael , Rusija) se moze samo nagadjati. Ne treba zaboraviti ni Tajvan koji ima svoju vojsku koja nije uopste naivna. Ne vjerujem da bi Iran napao Izrael jer vjerujem da Izrael sam, bez pomoci USA moze da sravni Iran sa zemljom, prije svega zbog nukleranog arsenala kojim raspolaze. U tom slucaju (ozbiljnog Izrael napada na Iran) je vec debelo ugrozen interes Rusije i nije iskljuceno da bi se onda i Rusija umijesala.
Ipak, ja mislim da je ovo sve samo neozbiljna retorika nadobudnog i dokazivanja zeljnog mladog Kim Jonga usmijerena prije svega na svoj sopsveni narod.
U svakom slucaju, mozda je sada pravo vrijeme da kupite taj Samsung ili LG TV koji zelite...mogli bi poskupiti naglo :)
ima li gdje srbije i uleta na kosovo?
ima li gdje kod nas kakve frke?
UnscarD

#284 Re: S.Korea all about

Post by UnscarD »

Evo samo da mi se zagrije kristalna kugla ...bila na balkonu pa da je ne palim odmah :D
UnscarD

#285 Re: S.Korea all about

Post by UnscarD »

Ali salu na stranu, ako bi se ove svijetske sile o sebi zabavile i ne bi imali vremena da nas nadgledaju, nije iskljucno da bi ovo "bure baruta" opet explodiralo ...
Mister Yes

#286 Re: S.Korea all about

Post by Mister Yes »

UnscarD wrote:Evo samo da mi se zagrije kristalna kugla ...bila na balkonu pa da je ne palim odmah :D
Za svaki slučaj uradi "double check" sa grahom :D
udrch

#287 Re: S.Korea all about

Post by udrch »

šta kaže onaj Kim-on-nešto, "vrijeme je da raščistimo sa američkim imperijalistima"..
ja samo nisam skonto šta hoće da raščisti..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#288 Re: S.Korea all about

Post by JoseMujica »

tako je druže Kim...i jest vakat da sve ovo sranje pretvoris u p.č..n dim
udrch

#289 Re: S.Korea all about

Post by udrch »

ma moj Mujice, nije da nije, ali brate smiješno nekako..
jedino što bi bilo raščišćeno bi bile kasarne, aerodromi, mostovi, nuklearke, tenkovi, ali u njegovoj koreji..
zambaklija

#290 Re: S.Korea all about

Post by zambaklija »

meni je najsmiješnija izjava debelog pimpeka S.K. odlučni smo u odbrani naše DEMOKRATIJE :shock: :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
cindrlimindrli

#291 Re: S.Korea all about

Post by cindrlimindrli »

udrch wrote:šta kaže onaj Kim-on-nešto, "vrijeme je da raščistimo sa američkim imperijalistima"..
ja samo nisam skonto šta hoće da raščisti..
Image

Tesko je ostati spokojan na ove prijetnje, pogotovo kad vidis naprednu tehnologiju kojom raspolazu. Smjesta
smo najebali kad bilmezi upale onaj kalifer iza.
cindrlimindrli

#292 Re: S.Korea all about

Post by cindrlimindrli »

Religious Fantastic wrote:jel' ovo 2.4 Ghz antena koju mozes ometati wireless ruterom?!
Pojma nemam sta je, samo izgledao pravo zajebano. :D
udrch

#293 Re: S.Korea all about

Post by udrch »

cindrlimindrli wrote:
Religious Fantastic wrote:jel' ovo 2.4 Ghz antena koju mozes ometati wireless ruterom?!
Pojma nemam sta je, samo izgledao pravo zajebano. :D
zajebaniji su ovi hakeri oko njega :D ..
karanana

#294 Re: S.Korea all about

Post by karanana »

moderan mis. i crveno ugradjeno dugme da pokrene kataklizmu.
je li im ono vrs donirala shapke?
JoseMujica

#295 Re: S.Korea all about

Post by JoseMujica »

haj ba udrch šta te boli briga sve i da dekne sve u tri pm...ti se kao vjernik moreš nadati dženetu :D
cindrlimindrli

#296 Re: S.Korea all about

Post by cindrlimindrli »

karanana wrote:moderan mis. i crveno ugradjeno dugme da pokrene kataklizmu.
je li im ono vrs donirala shapke?
Kazu da je Denis Rodman donirao mis i igricu da ljudi ne moraju skakati u provaliju kad veliki vodja igra tetrisa.
dakine

#297 Re: S.Korea all about

Post by dakine »

Sta je ovo djeco, kakva je ovo tehnologija..najebali smo ko zuti :D
chupacabra

#298 Re: S.Korea all about

Post by chupacabra »

Trackball mis je poklon od Dennisa Rodmana kad je bio u posjeti svom "velikom" prijatelju.
udrch

#299 Re: S.Korea all about

Post by udrch »

Religious Fantastic wrote:
JoseMujica wrote:haj ba udrch šta te boli briga sve i da dekne sve u tri pm...ti se kao vjernik moreš nadati dženetu :D
:lol: :thumbup:
ne razumijem šta se ti fanatikos smiješ..na tribine pa navijaj..

ovoj je interno između mene i Mujice..
znači Mujice, normalno da se nadam dženetu, neću valjda završiti kao materijal da se potore Senahidove višnje na Ilidži..
JoseMujica

#300 Re: S.Korea all about

Post by JoseMujica »

ma haj na...ja kao razočarani racionalista podržavam svakog ko je dekne...mi ljudi tako smo smetlje i opasnost po planetu da je jedini racionalan potez s ciljem opstanka prirode ukinuće Čovjeka...možda nakon toga i vanzemaljci uspostave kontakt sa delfinima ili orangutanima
Post Reply