Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#276 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

mobsterc wrote:Cisto informativno...sto su se tolike zene nalozile na 50 shades of grey?
mozda zbog kvaliteta
htcxone

#277 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

burek_in_space wrote:
htcxone wrote: @burek :D mostarsko raskršće pa skrenees desno prema kiseljaku, poslije jedno 500 metara (il vise) ima autobusna stanica a preko puta autobusne Azel France (vjerovatno tu šiju i pakuju robu za poslovnice u gradu jer vidim do dolazi dosta radnica a i radnika)
banana city ubija pare na ovaj nacin
Moglo bi se danas na pauzi skoknuti do tamo i popiti kafa.
pokusaj uletiti kad je pauza za dorucak tad ih naleti :lol:
mobsterc

#278 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by mobsterc »

spreca wrote:
mobsterc wrote:Cisto informativno...sto su se tolike zene nalozile na 50 shades of grey?
mozda zbog kvaliteta
Naravno...naloze se i na porsche zbog kvaliteta izrade, cuj.
Kada sam rekao naloziti, mislio sam napaliti, a knjiga je kvalitetna ko prosjecni bosanski proizvod.
spreca

#279 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by spreca »

mobsterc wrote:
spreca wrote:
mozda zbog kvaliteta
Naravno...naloze se i na porsche zbog kvaliteta izrade, cuj.
Kada sam rekao naloziti, mislio sam napaliti, a knjiga je kvalitetna ko prosjecni bosanski proizvod.
ma najlakse se je napaliti ako ima dzabalame
Ramzess Veliki

#280 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Ramzess Veliki »

loose end wrote:@htcxcone, Ramzess Veliki & co.

ako je vecina zena u vasoj okolini takva, onda se vi dobro zapitajte s kim se druzite jer to vise govori govori o vama samima nego o zenama u globalu. ja recimo uopce ne poznajem zene kakve vi opisujete, a ni muskarce koji razmisljaju kao vi. :-)
..........
dajte malo dodjite sebi, promijenite drustvo (i musko i zensko), idite psihijatru, sta god, samo se rijesite te ogorcenosti jer zagadjujete okolinu, pa makar i ovu virtualnu...
J...mu, da ja ipak prodam motor? :shock:
Muškarci sa kojima se družim su pravi muškarci, maljavi i neobrijani, osjećaju se na mašinsko ulje i nose tetovaže veličine livade, oblače se u crnu kožu i voze ljute mašine, a žene su prave žene, maljave i neobrijane, osjećaju se na mašinsko ulje i nose tetovaže ... malo manje od livade, oblače se u crnu kožu i voze se na ljutim mašinama. Može li biti nešto bolje od toga? :lol:

OT: Dokle smo došli? :lol:
fenjer1982

#281 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by fenjer1982 »

Sve razmisljam bil se javila ili ne. Vidim kako muski "pljuju" po zenskom rodu, a ne polaze od sebe.
Evo jednog dobrog vlastitog primjera:

Prije jednom 10 godina upoznam tipa na mircu. Jos sam bila pazljiva, ako bi spomenu ista sa sex ja bi ukidala takve tipove i nikad nisam slala sliku. Naivno sam kontala ako se nekom svidi moj humor i prica, onda mu nece biti bitan moj izgled.
Nakon par mjeseci chata s njim dogovorimo se da posaljemo slike medusobno. Tad nisam imala internet i nisam obracala paznju sto mi nije odmah odgovarao. Nakon sedam dana javi se on meni na telefon eto da izademo. Ja se kulturno sredim, malo sminke, pantale, pristojna majca ili kosulja (nisam nosila dekolte niti minjak) i pojavim se na dogovorenom mjestu.
Cek, cek njega nema. Umalo se nisam rasplakala (do tad mi nije palo napamet da bih mogla izvisit), kad se tip pojavi.
Kaze nisam te prepoznao. ...
Sad ide najbitniji dio: prica on meni da ne moze vjerovati da je ono moja slika (a to mi je bila bas dobra slika hahah), i kad ju je vidio da nije htio izaci samnom, nego su ga jarani nagovarali 7 dana da mi se javi (a mene je izgleda tad bas tesko bilo uvrijediti jer bas nista mu nisam na to rekla). Platim ja svoju kahvu jer je student i setamo gradom, kad on zaustavlja jarane na cesti da me pokaze hahahahhahaha.

Uglavnom izasli smo jos koji put (stvarno me je bilo tesko uvrijediti) i tu je bio kraj .

Koliko bilo zena da gledaju na materijalne stvari, toliko ima muskaraca koji gledaju da je pored njih atraktivna zena. I jedno i drugo zanemaruju pri tom razum.
Znam da je tesko, al iz licnog iskustva nije nemoguce da kad ti se neko svidi analiziras njegove osobine. Da li je npr cicija? Ja sam to gledala na malim stvarima npr kako dijeli stvari sa kolegama, da li se sjeti pocastiti ljude.
A zasto mi je to bilo bitno? Sutra kad ja budem htjela da pomognem nekome koga nikad nisam vidjela ili rodbini da mi ne prigovara i brani.

I jos nesto u toku mog samackog zivota izlazila u City pub, brazil ... nikad al bas nikad mi niko nije prisao, na muskom fakultetu jedna me osoba pozvala van. :) Al nekako mi nije bilo bas tesko zbog toga, uvijek bi mi palo napamet: hvala Bogu, ko zna cega te je dragi Allah sve sacuvao.

Malo ukljucite mozak kad nekog trazite, s razlogom je tu. :) Bolje sprijeciti nego ljeciti. :)
Ramzess Veliki

#282 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Ramzess Veliki »

Molim da se vratimo na temu, a ona glasi "Slobodan sam i dobar, a žene me neće". Treba otvoriti temu "Slobodna sam i dobra a muški me neće" jer je izgleda i ona nužno potrebna. Na toj temi ćemo hvaliti žene, a ružiti mrske muškarce kojima je sisa bitnija od doktorata. :mrgreen:
htcxone

#283 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

Ramzess Veliki wrote:Molim da se vratimo na temu, a ona glasi "Slobodan sam i dobar, a žene me neće". Treba otvoriti temu "Slobodna sam i dobra a muški me neće" jer je izgleda i ona nužno potrebna. Na toj temi ćemo hvaliti žene, a ružiti mrske muškarce kojima je sisa bitnija od doktorata. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
thea

#284 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by thea »

Jeli ovaj slobodan konacno postavio svoj profil sa fotografijom. Da vidimo zasto je slobodan. :)
mobsterc

#285 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by mobsterc »

Pa naravno... to i jeste poenta, a ovdje neke pricaju kako im je vazna dobrota, dusa, sta li vec... a u sustini vecina je sasvim uobicajeno plitka.
loose end

#286 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by loose end »

Ramzess Veliki wrote:
loose end wrote:@htcxcone, Ramzess Veliki & co.

ako je vecina zena u vasoj okolini takva, onda se vi dobro zapitajte s kim se druzite jer to vise govori govori o vama samima nego o zenama u globalu. ja recimo uopce ne poznajem zene kakve vi opisujete, a ni muskarce koji razmisljaju kao vi. :-)
..........
dajte malo dodjite sebi, promijenite drustvo (i musko i zensko), idite psihijatru, sta god, samo se rijesite te ogorcenosti jer zagadjujete okolinu, pa makar i ovu virtualnu...
J...mu, da ja ipak prodam motor? :shock:
Muškarci sa kojima se družim su pravi muškarci, maljavi i neobrijani, osjećaju se na mašinsko ulje i nose tetovaže veličine livade, oblače se u crnu kožu i voze ljute mašine, a žene su prave žene, maljave i neobrijane, osjećaju se na mašinsko ulje i nose tetovaže ... malo manje od livade, oblače se u crnu kožu i voze se na ljutim mašinama. Može li biti nešto bolje od toga? :lol:

OT: Dokle smo došli? :lol:
sta je ovo, humor u pokusaju

a hateceu covjek vise ne zna sta bi reko, jarane eto tvoj mikrokosmos je slika i prilika planete zemlje i to je to. zene koje ti kazu da nisi upravu su se pronasle u tome, a muskarci se nabacuju forumasicama :-)
htcxone wrote:pocela je rasprava takos to ste pokusale grupno da nam dokazete kako ste vi mentalno jace i kako ste vi sve od reda pametnije od nas i kako vam trebaju IZAZOVI :)
nije tacno, to ti je rekla JEDNA forumasica (sherbet, 'vako nesto cini mi se), a grupno ti pokusavamo dokazati da su generalizacije gluposti, a ovo su bile tvoje:
htcxone wrote:budimo realni, vi same ne znate sta hocete a onda prvi koji vam obeca kule i gradove skinete se i hop u krevet po mogucnosti u brak, onda poslije JOJ BOLI GLAVA, on kreten, on vakav on nakav, ja necu da budem u kuci itd...
pa si onda na osnovu neke tuke koju ti poznajes dosao do zakljucka da, citiram, "zene ne znaju sta zele". ja ti sve vrijeme isto tako pokusavam objasniti da samo zato sto postoje muskarci koji su nevidjeni moroni ne znaci da su svi muskarci takvi, al hajd ti i dalje po svom, nije frka, tuci "argumentima". a o ostalim primjerima koje si naveo necu govoriti nista vise osim da si naveo najgori ljudski olos, sto muski sto zenski.

jebem ti eto na sta izadje rasprava s budalama, fakat te prvo spuste na svoj nivo pa te dotuku iskustvom :run:
sha_ba

#287 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by sha_ba »

gora si ti sto se palis.... :-)
loose end

#288 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by loose end »

ma jesam, slazem se
alchak.ba

#289 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by alchak.ba »

ma zene su cudo!
mobsterc

#290 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by mobsterc »

Ona bi zeljela da se ne pali, ali se ipak pali... ergo, zene ne znaju sta hoce, quod erat demonstrandum. :D
loose end

#291 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by loose end »

mobsterc wrote:Ona bi zeljela da se ne pali, ali se ipak pali... ergo, zene ne znaju sta hoce, quod erat demonstrandum. :D
kolicina gluposti koju ovdje neki napisu nekad jednostavno bude too damn high da bi covjek ostao imun na to ;-) ali slazem se da treba stremiti ka tome :mrgreen:
ho oponopono

#292 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ho oponopono »

Image

... ne vrijedi!Image
alchak.ba

#293 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by alchak.ba »

mobsterc wrote:Ona bi zeljela da se ne pali, ali se ipak pali... ergo, zene ne znaju sta hoce, quod erat demonstrandum. :D
znaju one jako dobro sta hoce. a mudre i inteligentne znaju i sta nece
JThomas

#294 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by JThomas »

dobar espap sam nađe kupca :D
ho oponopono

#295 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ho oponopono »

... bojazan od tih manipulativnih stvorenja a što je najgore sa takvima završe na kraju! Image
huremka

#296 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by huremka »

alchak.ba wrote:
znaju one jako dobro sta hoce. a mudre i inteligentne znaju i sta nece
:thumbup:
Ramzess Veliki

#297 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Ramzess Veliki »

loose end wrote: sta je ovo, humor u pokusaju
Ne, to je sakrivanje stvarnog identiteta. Taman posla da pišem ko je iza ovog nicka. Tad bi moji postovi dobili na težini što mi nije primarni cilj. Ali vidim ti imaš problem sa komunikacijom ... Veoma sam malo kritizirao žene na temu koja je zadata, a ti se kao veliki dušebrižnik koji se brine o pravima žena da ih se ne smije kritizirati tako grčevito loviš na sve rečeno.
Joker88

#298 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Joker88 »

sherbett wrote:ja samo ne kužim one žene vrtirepke šta se pale na porsche!
moja mama je uvijek govorila da je taj tip auta za kompleksaše.... :roll:
sreca pa nam je Sarajevo puno automobila marke porsche :D

Ja ne znam sto korisite to kao izgovor, "eto ja nemam dobro auto pa ne mogu naci curu" ..pobogu...
Ramzess Veliki

#299 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:ja samo ne kužim one žene vrtirepke šta se pale na porsche!
moja mama je uvijek govorila da je taj tip auta za kompleksaše.... :roll:
A znaš ... žene vole nekada iskreno zaplakati.
A udobnije je plakati u Porscheu nego na biciklu. :D

A Porsche je ... Porsche. :thumbup: Glamour, sjaj, ne vozi ga svako ... svakako ne kokuz. 8-)
MedenoSrce

#300 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by MedenoSrce »

Ja znam trojicu koji voze porsche i sva trojica su sretno ozenjena i usput budi receno te su porschee stekli u tim sretnim brakovima
Post Reply