Bila su to zlatna vremena - imalo se za promitvne aktivnosti....Vitez Koja wrote:HM 2011 wrote:Takve činjenice možemo nabrajati do sutra za svakoga i to puno užasavajuće od svega ovoga i neoborive pred bilo kojim sudom - a sve navedeno se može provjeriti, dokazati legalnost, i ako ima nelegalnosti sruštiti.........Vitez Koja wrote:Mi dodjosmo i do kalesijskih zvukova, ali izreceno ostaje tacno, a ono glasi ovako:
1.zena radi u telecomu (polutacno, jer u medjuvremenu se doticna penzionisala),
2.jedan sin radi u telecomu (dobio poziv za konkurs kada je bio na birou) i
3.andjeo sa greskom je u Milanu,a u isto vrijeme, njemu se uplacuju, od strane KS, doprinosi.
Recimo - predpostavimo da su otac i mati povukli veze za zapošljvanje sina, možda čak i mati prije nego otac....
ali za sve ostalo - nemamo materijala za raspravu o toj porodici - a u to ubrajam i fudinu želju da bude priznati umjetnik.... I od svih ljudi na ovom svijetu na Zaima se moralo napasti, Zaima, koji bez obzira na sve nabrojano, što je u suštini beznačajno u poređenju sa aktivnostima nekoga drugoga, kvalitetno doprinosi radu Skupštine tokom poslaničkog mandata ?
Sad je pitanje šta - konkretno postižemo sa ponavljanjem ? Liječenje frustracija ? Ostvarenje ideja veličine ?
Eto realno sagledaj - pa odluči ?
I da, kada smo kod zelja, kako niko od nas ne moze racunati, na odredjena fin. sredstva, a koje je dobio andjelic sa greskom, od strane FDS-a za snimanje albuma ili spota? Mislim, nije na prvu toliko cudno, jer je u pitanju umjetnik sa zeljom da bude priznat, ali malo je cudno, sto je neko od njegovih, u to vrijeme sjedio u NO FDS-a.
Ja samo postavljam pitanja...isto kao i poslanici. Koliko sam vidio na sva ova pitanja je i sam Zaim odgovorio potvrdno...I naravno, samo podsjecam, gdje se krije laz Nedzada Fazlije?
Primjera radi fudo koliko znam je pjevao u 7UP, pa onda krenuo u solo vode, samom pojavom kao novitet na sceni privukao je ogromnu pažnju, čak ga je i maca parodirao (znači imao je efekta), a onda standardno slijede i sponzorstva...
Iako je ta informaicja o članu uže porodice u Nadzornom odboru neprovjerena, informacije radi
Nadzorni odbor nadzire rad upravnog odbora i direktora (dobiju potpisane stvari na pregled), a oni na drugu stranu nadziru rad sektora marketinga ?
Duhanska industrija troši koliko sredstava za marketing ?
Šta ima nejasno ?
Sad sam pogledao poster - piše fino Hayat production ???????????