Ovo čak nema niti u Rio De Janeiru, u Karakasu, u Hondurasu, na Jamajci... Čak i u većim gradovima ovih "opasnih gradova" možete šetati glvnim trgovima i oko glavnih atrakcija...U Sarajevu to nije slučaj...U Sarajevu policija samo izvrši uviđaj i konsatuje žrtve...Košarkaš Kaknja Aldin Muflizović uboden je nožem oko 22.30 sati u nedjelju kod BBI centra, na Trgu djece Sarajeva. Muflizović se s djevojkom vraćao kući kada ih je opkolila grupa sarajevskih razbojnika s crnim maskama na glavi.
Oteli torbicu
U telefonskom razgovoru Muflizović nam je kazao da je napadnut nakon što su razbojnici zatražili novac i mobitele i počeli prijetiti.
- Jedan od trojice razbojnika mi je prišao sleđa i krenuo da mi izvadi novčanik, na što sam se trznuo i odgurnuo ga od sebe. Za to vrijeme je drugi uzeo torbicu moje djevojke. Kaiš torbice je pukao, krenuo sam za torbicom i u tom trenutku me je treći napao sleđa i nož mi zabio u nogu - kaže Muflizović.
Obavljen uviđaj
Nakon što je povrijeđen odmah je s djevojkom otišao u CUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje su ljekari ustanovili da nije teže povrijeđen. Zašili su mu ranu, a policija je obavila uviđaj.
- Imam ranu koja će me spriječiti da igram naredno kolo prvenstva protiv Servitiuma. Vratit ću se protiv Čapljine narednog vikenda - ističe košarkaš KK Kakanj Aldin Muflizović.
Košarkaš Kaknja Aldin Muflizović uboden je nožem oko 22.30 sati u nedjelju kod BBI centra, na Trgu djece Sarajeva. Muflizović se s djevojkom vraćao kući kada ih je opkolila grupa sarajevskih razbojnika s crnim maskama na glavi.
Oteli torbicu
U telefonskom razgovoru Muflizović nam je kazao da je napadnut nakon što su razbojnici zatražili novac i mobitele i počeli prijetiti.
- Jedan od trojice razbojnika mi je prišao sleđa i krenuo da mi izvadi novčanik, na što sam se trznuo i odgurnuo ga od sebe. Za to vrijeme je drugi uzeo torbicu moje djevojke. Kaiš torbice je pukao, krenuo sam za torbicom i u tom trenutku me je treći napao sleđa i nož mi zabio u nogu - kaže Muflizović.
Obavljen uviđaj
Nakon što je povrijeđen odmah je s djevojkom otišao u CUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje su ljekari ustanovili da nije teže povrijeđen. Zašili su mu ranu, a policija je obavila uviđaj.
- Imam ranu koja će me spriječiti da igram naredno kolo prvenstva protiv Servitiuma. Vratit ću se protiv Čapljine narednog vikenda - ističe košarkaš KK Kakanj Aldin Muflizović.
Najopasnija mjesta u Sarajevu
- bach
#276 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Dakle, Trg ispred BBI, strogi najstržiji centra grada. Glavnog grada jedne evropske države.
-
iamia
#277 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Jesi li ti ikad bio u Rio de Zaneiru, Karakasu, Hondurasu ??
nisi.
vidim.
zato mozes izvaliti gornju glupost.
Zar BBI ne zatvara u 10 u nedjelju ??
u pola 11 je sve pusto oko tog centra. nije to glavna atrakcija.
osim toga ovaj slucaj meni zvuci kao narucen.
sto nisi kopirao citav tekst??
------------------------
--- = Dobro sam sada. Imam tu ranu koja će me spriječiti da igram naredno kolo prvenstva protiv Servituma. Nadam se da ću se vratiti protiv Čapljine narednog vikenda. Idem na previjanja svaki dan i bit će to sve uredu", rekao je za Kakanj-x mladi košarkaš KK Kakanj Aldin Muflizović koji je u prošlom kolu Prvenstva u košarci protiv prvoplasirane ekipe Mladosti iz Mrkonjić grada bio najzaslužniji za pobjedu Kakanjaca sa ubačenih dvadeset poena
=================================
znaci, neko je htio da povrijedi najboljeg igraca u timu.
a ta pljacka mobitela je kao izgovor.
sta ce tri covjeka da pljackaju jedan mobitel ?
nisi.
vidim.
zato mozes izvaliti gornju glupost.
Zar BBI ne zatvara u 10 u nedjelju ??
u pola 11 je sve pusto oko tog centra. nije to glavna atrakcija.
osim toga ovaj slucaj meni zvuci kao narucen.
sto nisi kopirao citav tekst??
------------------------
--- = Dobro sam sada. Imam tu ranu koja će me spriječiti da igram naredno kolo prvenstva protiv Servituma. Nadam se da ću se vratiti protiv Čapljine narednog vikenda. Idem na previjanja svaki dan i bit će to sve uredu", rekao je za Kakanj-x mladi košarkaš KK Kakanj Aldin Muflizović koji je u prošlom kolu Prvenstva u košarci protiv prvoplasirane ekipe Mladosti iz Mrkonjić grada bio najzaslužniji za pobjedu Kakanjaca sa ubačenih dvadeset poena
=================================
znaci, neko je htio da povrijedi najboljeg igraca u timu.
a ta pljacka mobitela je kao izgovor.
sta ce tri covjeka da pljackaju jedan mobitel ?
- dječak sa šibicama
#278 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Ne trebas ici u Rio de Janeiro da bi znao gdje se tamo moze slobodno hodati, a gdje ne.
Covjek jasno govori o centru grada.
Covjek jasno govori o centru grada.
-
iamia
#279 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
BBi i okolina u nedjelju navece oko pola 11 je .. relativno prazna !
ali to je nevazno ako je neko narucio ovo,.. onda se moglo dogoditi i pred zgradom vlade u podne.
ali to je nevazno ako je neko narucio ovo,.. onda se moglo dogoditi i pred zgradom vlade u podne.
- JThomas
#280 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
što dodatno ide u prilog teoriji da su isplanirano sačekali košarkaša kk kaknja da ga namjerno povrijede, ko da je jebeni kobi brajant...
dobru ti neku robu trošiš...
-
iamia
#281 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
ne mora biti kobi bryant.
mozda je usao u neke kriminalne strukture. duguje novac nekom. obecao da ce izgubiti.. a nije..
ne znamo njegovu situaciju..
dobro... hajde,. ja sam drogiran,, a vi ste adrenalni zdravljaci koji zive u gorem gradu nego rio de zaneiro..
buahaha.. usra se.,
mozda je usao u neke kriminalne strukture. duguje novac nekom. obecao da ce izgubiti.. a nije..
dobro... hajde,. ja sam drogiran,, a vi ste adrenalni zdravljaci koji zive u gorem gradu nego rio de zaneiro..
buahaha.. usra se.,
Last edited by iamia on 23/02/2013 22:51, edited 2 times in total.
- dječak sa šibicama
#283 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Ma ja, isplanirana sacekusa za kosarkasa cuvenog KK Kakanj, pola jedanaest centar Sarajeva - sve pusto.JThomas wrote:što dodatno ide u prilog teoriji da su isplanirano sačekali košarkaša kk kaknja da ga namjerno povrijede, ko da je jebeni kobi brajant...
Nije ovaj vidio centra Sarajeva, ocito.
- bach
#284 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Radiš li ti bilo šta korisno u životu osim što pišeš glupusti na svakoj, APSOLUTNO svakoj temi ovog foruma...iamia wrote:ne mora biti kobi bryant.
dobro... hajde,. ja sam drogiran,, a vi ste adrenalni zdravljaci koji zive u gorem gradu nego rio de zaneiro..![]()
buahaha.. usra se.,
-
iamia
#285 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
wtf ?
tri covjeka opljackala jednog mladica i njegovu trebu...... TRI .. fakin covjeka. zBOG MOBITELA.
jesi li ti ikad bio u BBi ?
mobitela , i smartphona na svakom cosku.
na prvom spratu ima prodavnica mobitela.. odmah pored prodavnice odjece na desnoj strani.
ima jedno 100 mobitela na tom cosku. sto nisu ta trojica dosla i podijelila tri samara prodavaocu i digla sto mobitela ... umjesto jedan, dva ???
jebiga,, necu da drmam vas kavez vise.
dosta sam rekao o ovoj temi. odoh,,
do vidjenja.
tri covjeka opljackala jednog mladica i njegovu trebu...... TRI .. fakin covjeka. zBOG MOBITELA.
jesi li ti ikad bio u BBi ?
mobitela , i smartphona na svakom cosku.
na prvom spratu ima prodavnica mobitela.. odmah pored prodavnice odjece na desnoj strani.
ima jedno 100 mobitela na tom cosku. sto nisu ta trojica dosla i podijelila tri samara prodavaocu i digla sto mobitela ... umjesto jedan, dva ???
jebiga,, necu da drmam vas kavez vise.
dosta sam rekao o ovoj temi. odoh,,
do vidjenja.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#286 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
slazem se sa gospodinom iamia
sve je to zbog kosarke ,momak bio u formi pa da ga sjebu do kraja prvenstva 
- mrtva kokoš
#287 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
hajde sta placete, pogotovo ovaj bach, nemaju svi toplu sobu i internet koji im placa mama, moraju ljudi od necega zivjeti
dvije mu dlake skinuo, odmah neko poredjenje sa RdJ i sl. glupostima. eno hamšik treci put opljackan pa nije dobio ni upola redova ko ovaj neki mufzilovic 
- Neradnik
#288 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Nije radnja radila garant, vidis u koliko se sati desiloiamia wrote: na prvom spratu ima prodavnica mobitela.. odmah pored prodavnice odjece na desnoj strani.
vozdricaiamia wrote: do vidjenja.
- bach
#289 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Nekako me naracija i neke cake iz crtića podjećaju na današnje Sarajevo.
- pohakontas
#290 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Mene ono sve oko vranice podsjeca na geto
- TDK-90
#292 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Hvala Bogu pa ne zivim u Sarajevu ovakvom kakav je, citajuci i slusajuci vijesti izgleda da ne postoji obitelj u Sarajevu u kojoj neki clan nije ostecen ili mu je auto ukradeno ili obijeno ili je stan opljackan ili je zrtva na ulici ili je zrtva neke prevare/prodaje itd,itd
-
Bodkin
#293 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
ne lupaj vise ziv bioiamia wrote:ne mora biti kobi bryant.
dobro... hajde,. ja sam drogiran,, a vi ste adrenalni zdravljaci koji zive u gorem gradu nego rio de zaneiro..![]()
buahaha.. usra se.,
-
sneki712
#294 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Uzasno, tužno , iako davno odlucih da ne idem u bivšu jugu, da li se osjeti manja gužva dijaspore zbog ovih i drugih razloga. Ne bih smjela rizikovati svoje dijete i da je rambo cuva u Sa. Bez uvrede
-
iamia
#295 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
drzi se donje krakace..TDK-90 wrote:Hvala Bogu pa ne zivim u Sarajevu ovakvom kakav je, citajuci i slusajuci vijesti izgleda da ne postoji obitelj u Sarajevu u kojoj neki clan nije ostecen ili mu je auto ukradeno ili obijeno ili je stan opljackan ili je zrtva na ulici ili je zrtva neke prevare/prodaje itd,itd
-
kox
#296 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Ne znam kada i gdje ti vidiš manje dijaspore, al' hajde de. A za sigurnost nidje veze, statisticki Sarajevo je sigurnije nego većina glavnih gradova u Evropi pa samim tim pretpostavljam i u sjevernoj Americi .
Last edited by kox on 03/04/2013 23:52, edited 1 time in total.
-
iamia
#297 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
ja jos nisam vidio slucaj gdje tri covjeka idu krasti jedan mobitel.Bodkin wrote:ne lupaj vise ziv bioiamia wrote:ne mora biti kobi bryant.
buahaha.. usra se.,
ako to po tebi ima smisla,, onda.... hmmm
- bach
#298 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
To što ti nisi vidio kratere na Mjesecu, to ne znači da Mjesec ne postoji...iamia wrote:ja jos nisam vidio slucaj gdje tri covjeka idu krasti jedan mobitel.Bodkin wrote:ne lupaj vise ziv bioiamia wrote:ne mora biti kobi bryant.
buahaha.. usra se.,
ako to po tebi ima smisla,, onda.... hmmm
-
iamia
#299 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
postoji nesto sto se zove logika, majka mu stara.
-
neko_sa_strane
#300 Re: Najopasnija mjesta u Sarajevu
Alipašino ubjedljivo vodi! Znači dobro su me uputili da tamo ne iznajmljujem stan iako je bilo povoljno.