Povreda tokom sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#276 Re: Povreda tokom sexa
Ma šta se brinete, sve će to narod ..... podmazati, 
- dale cooper
#277 Re: Povreda tokom sexa
Mene je jedino na ovoj temi začudilo da još uvijek ima ovako darežljivih prijatelja/ica. 
Last edited by dale cooper on 06/01/2013 21:55, edited 1 time in total.
-
Sanchezsa90
#278 Re: Povreda tokom sexa
Rodjendan mi je uskoro pa eto bujrum , naravno ja ne pijem tako da si sigurnaeluna wrote:nego sanchez - kad opet planiraš kakvu proslavu![]()
- eluna
#279 Re: Povreda tokom sexa
ma nemam pojma - meni još uvijek raste po nekibabyline wrote:eluna koliko zuba ti imas
- moon_walker_90
#280 Re: Povreda tokom sexa
fatamorgana wrote:Ma šta se brinete, sve će to narod ..... podmazati,
- mO k3
#281 Re: Povreda tokom sexa
nemoj zaborav'tSanchezsa90 wrote:Zasto ne molim te ?! Iskoristimo svaku priliku za dominantnu penetraciju .

Ima i u kanisteru
- fatamorgana
#282 Re: Povreda tokom sexa
Jel' sva tri?babyline wrote:odoh oprati zube, brzo ce valentinovo
-
raketa
#283 Re: Povreda tokom sexa
IMAO SAM JA ISTI PROBLEM BRATE!!! I JARANE NIJE NISTA STRASNO ! OTPAO MI JE SAM !Sanchezsa90 wrote:Eh ovako je to biloNovogodisnja penetracija se pretvorila u nocnu moru.
Znaci imao sam odnos sa djevojkom za novu , nije da se hvalim vjerujte nije vrijedno pohvale .
Eh tokom samog cina djevojka je bila nenormalno suha na sve moguce nacine sam pokusao da je navlazim cak sam i kolom
posipao koja mi je bila pri ruci ali moze jedan period cim izvadim spolovilo da ne kazem ku*ac ne mozes ga vratiti , isto da joj neko fen ugura automatski se sasusi. Pocelo me to nervirati i ja k'o sivonja navalim i na taj nacin zavrsimo penetraciju znaci svaki put kada ispadne ja to nekako uguram na jedvite jade , a moram napomenuti da je ispao bezbroj puta pijan ja pijana ona . Sad idemo o posljedicama .
![]()
Sve je to ok bilo i sutra samo me malo prepone bolile ali nista strasno . To jutro kad sam se vratio kuci sam se na foru istusirao i pravac da odspavam pa i nisam mogao odmah primjetiti bilo sta. Sutradan dok sam se kupao primjetim blagi otok sa lijeve strane penisa jel' , nije nesto mnogo , a ni neprimjetno . Eh i gledam ja ono wtf da me nije nesto ujelo i tako dok sam dirao napipam nesto kod samog korjena penisa nesto kao one zile ( ne znam kako se to strucno zove ) i sad ova na lijevoj strani mi gura u kožicu . Ne djeluje mi da je to neki lom mislim osjetio bih nema krvarenja ili da je modro ,nista sto bi mi ukazivalo na to ali osjeti se kao da nije na svom mjestu. I sad prilikom erekcije me to malo boli ali najnormalnije sam ga otresao k'o da sutra ne postoji sve znaci radilo .Ali evo sad ga testirao digne se ali nije tvrd kao prije , jeste poprilicno ali do toga je bio ko kamen , 22 su mi godine sto se i ocekuje. Prvo sam pomislio da sam da malo preforsirao nesto se isteglo doci ce samo sve na svoje mjesto standardna glupost i zavaravanje . Ali evo proslo je 3-4 dana to stoji kako stoji bas se lako moze napipati i osjecam se nelagodno strah me da dozivim erekciju. Da li je neko imao slican problem ili mozda neko zna sta je u pitanju . Fkt nije zajebancija pogotovo sad kada sam malo guglao ali se samo istraumirao sta sve ima ali za svoj slucaj nisam nasao objasnjenje. Ako je nesto strasno nadjite molim vas najblazi nacin da to kazete jer ne znam kako cu podnijeti. Hvala unaprijed.
-
aduka11
#284 Re: Povreda tokom sexa
Koje ludilo, sreća pa nije djevojka na ginekologiji završila. 
- eluna
#285 Re: Povreda tokom sexa
možda i jeste - ne znamo - ne javlja seaduka11 wrote:Koje ludilo, sreća pa nije djevojka na ginekologiji završila.
-
Sanchezsa90
#286 Re: Povreda tokom sexa
Jok ide sljedeci put sky colaŽenski Dr.Med wrote:nemoj zaborav'tSanchezsa90 wrote:Zasto ne molim te ?! Iskoristimo svaku priliku za dominantnu penetraciju .
Ima i u kanisteru
-
raketa
#287 Re: Povreda tokom sexa
Trebao si na slamku gurati da je detaljno navlazis da upije to fino....
-
Hoshnesh
#288 Re: Povreda tokom sexa
Mozda je i na ortopediji sa nogama u gipsu, u zraku, onako rascerecena. Pa mozda se zato ne moze ni javiti da cujemo njeno misljenje. Jadnicaaduka11 wrote:Koje ludilo, sreća pa nije djevojka na ginekologiji završila.
- eluna
#289 Re: Povreda tokom sexa
kako se da primjetiti - drugarica nema kad da se javi zbog zadobijene infekcije ...............SANCHEZ - hočeš li platiti kolegici preglede i lijekove???babyline wrote:hmmm ako ce te utjesiti nisi jedini, evo ima slican problem doduse neka cura
http://answers.yahoo.com/question/index ... 415AAY89KD
-
sweet_sin
#290 Re: Povreda tokom sexa
ja ne kontam sta ce mu WD40.. ne zali se da je zahrdjao pa mu WD40 preporucuje se da odhrdja...Sanchezsa90 wrote:Jok ide sljedeci put sky colaŽenski Dr.Med wrote:nemoj zaborav'tSanchezsa90 wrote:Zasto ne molim te ?! Iskoristimo svaku priliku za dominantnu penetraciju .
Ima i u kanisteru
-
Sanchezsa90
#291 Re: Povreda tokom sexa
Bih da ima potrebe ali kao sto sam naglasio ona je u najboljem redu .eluna wrote:kako se da primjetiti - drugarica nema kad da se javi zbog zadobijene infekcije ...............SANCHEZ - hočeš li platiti kolegici preglede i lijekove???babyline wrote:hmmm ako ce te utjesiti nisi jedini, evo ima slican problem doduse neka cura
- eluna
#292 Re: Povreda tokom sexa
prije bih rekla da je ona pametna pa ne priča okoloSanchezsa90 wrote:Bih da ima potrebe ali kao sto sam naglasio ona je u najboljem redu .eluna wrote:kako se da primjetiti - drugarica nema kad da se javi zbog zadobijene infekcije ...............SANCHEZ - hočeš li platiti kolegici preglede i lijekove???babyline wrote:hmmm ako ce te utjesiti nisi jedini, evo ima slican problem doduse neka cura
http://answers.yahoo.com/question/index ... 415AAY89KDOvdje sam ja izvukao deblji kraj ako nisi primjetila
-
raketa
#293 Re: Povreda tokom sexa
Bih da ima potrebe ali kao sto sam naglasio ona je u najboljem redu .Sanchezsa90 wrote:eluna wrote:kako se da primjetiti - drugarica nema kad da se javi zbog zadobijene infekcije ...............SANCHEZ - hočeš li platiti kolegici preglede i lijekove???babyline wrote:hmmm ako ce te utjesiti nisi jedini, evo ima slican problem doduse neka cura
Iduci put uzmi Totmast i podmazi ga fino.
-
aduka11
#294 Re: Povreda tokom sexa
Onda ti buraz ne znaš da zišgu ko insan, nema trećeg.Sanchezsa90 wrote:Bih da ima potrebe ali kao sto sam naglasio ona je u najboljem redu .eluna wrote:kako se da primjetiti - drugarica nema kad da se javi zbog zadobijene infekcije ...............SANCHEZ - hočeš li platiti kolegici preglede i lijekove???babyline wrote:hmmm ako ce te utjesiti nisi jedini, evo ima slican problem doduse neka cura
http://answers.yahoo.com/question/index ... 415AAY89KDOvdje sam ja izvukao deblji kraj ako nisi primjetila
- armma
#295 Re: Povreda tokom sexa
Pa drug jesi li ozdravio odnosno je li ozdravio 
-
Sanchezsa90
#296 Re: Povreda tokom sexa
Ako je okolo anoninmno pricanje ne forumu neka mi odpadne
Buraz mozdan ne znam ali nije se ni jedna zalila do sada
Buraz mozdan ne znam ali nije se ni jedna zalila do sada
-
sha_ba
#297 Re: Povreda tokom sexa
Nego pitanje: jel Valentinovo il 8. Mart??? Da se organizujem za pranje ova tri zuba i okupam 
Da budem spremna...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da budem spremna...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Sanchezsa90
#298 Re: Povreda tokom sexa
Povukla mi se ona kvrga poprilicno ali se i dalje moze napipati , a on radi mogu ti reci sinoc sam ga na staru dobru prijateljicu lisu ann otresao zamantalo mu searmma wrote:Pa drug jesi li ozdravio odnosno je li ozdravio
- armma
#299 Re: Povreda tokom sexa
Ma nemoj da te to sputava u tvojim daljnjim radnjama, bice to okSanchezsa90 wrote:Povukla mi se ona kvrga poprilicno ali se i dalje moze napipati , a on radi mogu ti reci sinoc sam ga na staru dobru prijateljicu lisu ann otresao zamantalo mu searmma wrote:Pa drug jesi li ozdravio odnosno je li ozdravio
- Ironman1921
#300 Re: Povreda tokom sexa
Dobro je da nije otpaoSanchezsa90 wrote:Povukla mi se ona kvrga poprilicno ali se i dalje moze napipati , a on radi mogu ti reci sinoc sam ga na staru dobru prijateljicu lisu ann otresao zamantalo mu searmma wrote:Pa drug jesi li ozdravio odnosno je li ozdravio