Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

pajero

#276 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by pajero »

Ma nemam se ja sta sekirati...nemam jos djece a Arzija ce biti 2m pod zemljom dok ja dobijem djecu i dok krenu u JU djeca GRADA SARAJEVA!

Obratiti posebnu paznju na 1:44-1:50

FOČANSKI PROPISI

#277 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by FOČANSKI PROPISI »

EmiRem wrote:Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
Ne bi ti tako pričao, ne bi te uopšte bilo, da ja i meni slični ne kupismo puške od Sena(h)ida Memića.
Sad možeš,ožeži!
Rajvosa26

#278 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Rajvosa26 »

FOČANSKI PROPISI wrote:@Rajvosa 26,
Ne znam jesi li primjetio da ja na ovom forumu poštujem svakog sagovornika,slagao se s njim ili ne.Isto tako mi nije važno odakle je,koje starosne dobi,koja je opcija i sl.
Što se tiče Jeleča ,laž je da ga ja namećem nekome,bez obzira na proljeća koja nosim u duši i srcu,bez obzira što je iznjedrio preko stotinu visokoobrazovanih kadrova.
Mene se slabo poštuje,mada imam šta reći.
Ne postujes, cim nameces svoje. Ne moras ti mene u pm poslati, da bih ja rekao da me ne postujes. Pokazao si da ne postujes obicaje drugih ljudi i drugacija shvatanja. Nijednom nisi rekao, nek se dijele ti prokleti paketici, pa ko hoce nek ih uzme, ko ne, ne mora, svako ima svoje. Ali nisu oni u pitanju, vec stav ljudi poput tebe. Nisi ni trunku fleksibilan, kosmopolit, demokrata itd...Ja te ne vrijedam i stvarno mi ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo to raditi. Samo sam rekao sta mislim.
EmiRem

#279 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by EmiRem »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Ne bi ti tako pričao, ne bi te uopšte bilo, da ja i meni slični ne kupismo puške od Sena(h)ida Memića.
Sad možeš,ožeži!
E hvala ti sto si me bas TI spasio, Keyboard Warrior-e
Rajvosa26

#280 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Rajvosa26 »

emigrazione wrote:Jelec nema veze sa Focom, udaljeniji je od Foce vise nego Visoko od Sarajeva
Koga briga vise za Jelecom, gdje je i sta je. Popusti s tim, tema je nesto sasvim drugo.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#281 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

ja malograđanštine brate mili...niste bolje od Arzije ni zaslužili :-)

Jeleč jeste mentalni Beč za ovakvo Sarajevo!
Joker88

#282 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Joker88 »

Isto tako ako smo multi drzava, multi ono, multi ono treba uvesti slobodne dane za Bajrame, Bozice, Vaskrs i Uskrs...
Ove godine su nas zakinuli za Bajram, umalo da nam ne uzmu i Dan drzavnosti. :bih: :bih:

A sto se tice doticne, ako vec zeli da ukine Djeda Mraza iz ne znam kojeg razloga, nek se pocne pokrivati u skladu sa vjerom...

Image
FOČANSKI PROPISI

#283 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

JoseMujica wrote:ja malograđanštine brate mili...niste bolje od Arzije ni zaslužili :-)

Hrasnica i nije Sarajevo,kako onda neko odavle može prljati njegovu dušu?
FOČANSKI PROPISI

#284 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Rajvosa26 wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:@Rajvosa 26,
Ne znam jesi li primjetio da ja na ovom forumu poštujem svakog sagovornika,slagao se s njim ili ne.Isto tako mi nije važno odakle je,koje starosne dobi,koja je opcija i sl.
Što se tiče Jeleča ,laž je da ga ja namećem nekome,bez obzira na proljeća koja nosim u duši i srcu,bez obzira što je iznjedrio preko stotinu visokoobrazovanih kadrova.
Mene se slabo poštuje,mada imam šta reći.
Ne postujes, cim nameces svoje. Ne moras ti mene u pm poslati, da bih ja rekao da me ne postujes. Pokazao si da ne postujes obicaje drugih ljudi i drugacija shvatanja. Nijednom nisi rekao, nek se dijele ti prokleti paketici, pa ko hoce nek ih uzme, ko ne, ne mora, svako ima svoje. Ali nisu oni u pitanju, vec stav ljudi poput tebe. Nisi ni trunku fleksibilan, kosmopolit, demokrata itd...Ja te ne vrijedam i stvarno mi ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo to raditi. Samo sam rekao sta mislim.
Koliko sam shvatio, ispravite me ako griješim:
Najveće dostignuće savremene civilizacije je DEDA MRAZ i paketići koje on dijeli.
Kad je tako, neka i meni donese.
relevantan

#285 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by relevantan »

Jednoglasnom odlukom UO JU Djeca Sarajeva usvojeno da Djed Mraz dolazi, samo sa jednom malom izmjenom :oops: mamama i djeci ulaz zabranjen :evil: :D očevi, babe i tate popustite opasače :mrgreen: :mrgreen:

:dance: :mrgreen:
novi.dan.nova.nafaka

#286 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

:lol:
Jao hejtera...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#287 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

FOČANSKI PROPISI wrote:
JoseMujica wrote:ja malograđanštine brate mili...niste bolje od Arzije ni zaslužili :-)

Hrasnica i nije Sarajevo,kako onda neko odavle može prljati njegovu dušu?
vičam ja za ove što im Jeleč smeta
FOČANSKI PROPISI

#288 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

EmiRem wrote: Sto je ove arzije i slicne ''spustio'' u gradove i unistio sve sto je gradjanima NORMALNO bilo....
Volio bih kad bi nam, onako, hronološki nabrojao to što je građanima normalno bilo,a Arzija,ja i slični nama uništili.

p.s.
Evo jedne, naše, novokomponovane koju sam napisao daleke '77,a aktuelna je i danas.

HAUSTORČAD

VI IMATE OČEVE
RODILA VAS MAJKA
ALI DOBA BEHARA
TO JE ZA VAS BAJKA

BEZBRIŽNI STE,VESELI
KO SIROČAD RATA
DOK PROLJEĆE GLEDATE
S DESETOGA SPRATA

VAMA DANI PROLAZE
BEZ REDA I TOKA
A DUŠA VAM OSTARI
PRIJE SVAKOG ROKA

REF.
DJECO HAUSTORA
JA VAS SVIJU ŽALIM
I NAD VAŠIM DJETINJSTVOM
TUŽNE SVIJEĆE PALIM
pussysmoke

#289 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by pussysmoke »

Većina onih koji sada pljuju po Deda Mrazu, su prije rata trčali kod mame ili tate u preduzeće po paketiće! Koja ironija!
FOČANSKI PROPISI

#290 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

pussysmoke wrote:Većina onih koji sada pljuju po Deda Mrazu, su prije rata trčali kod mame ili tate u preduzeće po paketiće! Koja ironija!
Šta je tebi čudno? Mi pljujemo i po TITI,a štafetu mu nosali.
manki

#291 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by manki »

pussysmoke wrote:Većina onih koji sada pljuju po Deda Mrazu, su prije rata trčali kod mame ili tate u preduzeće po paketiće! Koja ironija!
+1

Takav smo mi narod, licemjeran, neprincipijelan, dvolican, itd.. Poput doticne:

Zašto ne na UNSA?
Arzija Mahmutović doktorsku disertaciju brani na fakultetu u Istočnom Sarajevu

Objavljeno 20.12.2012 u 10:20
Bivša direktorica JU "Djeca Sarajeva" Arzija Mahmutović, koja će se najvjerovatnije nakon odluke Općinskog suda u Sarajevu vratiti na to mjesto prijavila je temu za doktorsku disertaciju.

Image

Mahmutović je prijavila temu: "Pedagoški i didaktičko-metodički aspekti formiranja opštih pojmova u starijem predškolskom i mlađem osnovnoškolskom uzrastu".

Ono što je zaista zanimljivo da je Arzija Mahmutović svoju doktorsku disertaciju prijavila na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Mnogi bi sada rekli, kako to da osoba koja je pravila razlike među djecom u vrtićima u Sarajevu, tako što je zabranila podjelu paketića uz Djeda Mraza sada svoju doktorsku disertaciju brani u Istočnom Sarajevu. Bivša direktorica se tada oglušila na brojna upozorenja, kako u sarajevskim vrtićima ima djece koja bi željeli podjelu paketića uz Djeda Mraza, te da na taj način ne pravi vjersku razliku među djecom.

Iz njene biografije može se vidjeti da je ona postdiplomski studij završila na odsjeku za pedagogju Filozofskog fakulteta Pale.
Zašto ne na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, pitanje je na koji odgovor zna vjerovatno samo Arzija Mahmutović...
:lol: :-)
dzejkej

#292 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by dzejkej »

manki wrote: Zašto ne na UNSA?

Obj
imamo mi ovakvih doktora i na UNSA zaposlenih.. nista novo..
dzejkej

#293 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by dzejkej »

safran wrote:
Partizzanka wrote: a uostalom ako se pobune roditelji u dovoljnom broju ... ili jos bolje ispisu djecu iz vrtica i upisu u privatna ... nece ni njena do zore sjati!
Ma bravoooooo! Plaćaj zdravstveno - liječi se privatno! Kupi kupon pa se snalazi do posla i natrag! Plaćaj porez - dijete upiši u privatni vrtić i plaćaj punu cijenu! Ma sjajna ideja ...... A da to nije možda stvarna Arzijina misija ?
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
safran

#294 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by safran »

dzejkej wrote:

Obj
Nakon doktorata Arzija će biti izabrana u nastavničko zvanja na Pedagoskoj pa vi skontajte dimenzije njenog uticaja kad počne educirati edukatore.

Lekcija br. 1 Komunikacija sa roditeljima tj. stavljanje roditelja na njihovo mjesto.
dzejkej

#295 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by dzejkej »

safran wrote:
dzejkej wrote:

Obj
Nakon doktorata Arzija će biti izabrana u nastavničko zvanja na Pedagoskoj pa vi skontajte dimenzije njenog uticaja kad počne educirati edukatore.

Lekcija br. 1 Komunikacija sa roditeljima tj. stavljanje roditelja na njihovo mjesto.
opet, nista novo.. ne znam sto se svi ibrete na ovakve stvari, ovo je postalo normalno a posljedice ce osjetiti tek generacije koje dolaze..
FOČANSKI PROPISI

#296 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Rekoh ja da smo mi u Buničkom potoku donijeli odluku da Arzija ide na više položaje.
horion_bosona

#298 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by horion_bosona »

SVAKA MI JE ZLATNA; SEDAM DANA & LJUDI
CETVRTAK, 13. DECEMBAR

Sud je presudio da se ARZIJA MAHMUTOVIC treba vratiti na direktorsko mjesto u JU “Djeca Sarajeva“. Sudske
presude nije korektno niti prihvatljivo komentirati. Moj komentar bi, da to nije tako, bio: “Dvjesto dajem, otkrijte je, tristo dajem, pokrijte je!
:lol: :lol: :lol:
FOČANSKI PROPISI

#299 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Da je bogdo više Arzija:
Hem pametna,hem obrazovana,hem muslimanka...
safran

#300 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by safran »

.... hem prijatna, hem ljubazna, hem korektna ...... NOT
Post Reply