Blind date
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma pusti zakon i pravdu Mirci, bolje ti je poradi na manirima
:D
-
Zakon i pravda
Evo vracam se na svoju temu nakon duzeg vremena. Iako je napisano 12 stranica nije mnogo receno. Opet bez konkretnih poteza.
Ali evo da ucinimo stvari zanimljivim...imam kod sebe ulaznice za premijeru filma "Mi nismo andjeli 2" sutra u BKC-u. Ovim putem pozivam zainteresovanu forumasicu da mi se pridruzi. Poslije toga mozemo negdje na pice/veceru da nastavimo nas "blind date".
E-mail je [email protected].
Sta sad?
Ali evo da ucinimo stvari zanimljivim...imam kod sebe ulaznice za premijeru filma "Mi nismo andjeli 2" sutra u BKC-u. Ovim putem pozivam zainteresovanu forumasicu da mi se pridruzi. Poslije toga mozemo negdje na pice/veceru da nastavimo nas "blind date".
Sta sad?
-
zensko
a sta ako se javi vise zainteresiranih forumashica, koju ces odabrati, kakvi su kriteriji?Zakon i pravda wrote:Evo vracam se na svoju temu nakon duzeg vremena. Iako je napisano 12 stranica nije mnogo receno. Opet bez konkretnih poteza.
Sta sad?
-
Zakon i pravda
Kriteriji su zakoniti i pravicni.
Posalji poruku, po mogucnosti i sliku (i ja cu svoju) i to je to.
-
car-x
ja mislio da je zakon ipak pravedan tip i da bi nako da izadje na slijepo s nekom od forumasica, da se zeza i dobro provede, ali kako trazi sliku, sumljam u casne namjere.. ipak bi zakon da nesto naguzi na brzinu..Zakon i pravda wrote:Kriteriji su zakoniti i pravicni.
-
Zakon i pravda
Pise "po mogucnosti" a i ja zauzvrat nudim svoju tako da je zadovoljen uslov pravicnosti.
Samo ime kaze care...zakonito i posteno.
Ona koja se javi nece zazaliti...naprotiv.
Samo ime kaze care...zakonito i posteno.
Ona koja se javi nece zazaliti...naprotiv.
-
Zakon i pravda
Zamolio sam je da postupa diskretno i sa povjerenjem tako da se nadam da je nece prosljediti.
U svakom slucaju cemo na tome vidjeti kakvo je zensko "zensko".
U svakom slucaju cemo na tome vidjeti kakvo je zensko "zensko".
-
Zakon i pravda
Strpljenja molim, jos ni ja nisam dobio povratnu reakciju na sliku.
Da li je to pozitivno ili negativno ostaje da se vidi.
Da li je to pozitivno ili negativno ostaje da se vidi.
-
Zakon i pravda
Poruka primljena...odgovor prosljedjen
Cvijet na ceki je staromodno i prevazidjeno....zensko zasluzuje moderan i poseban romanticni tretman....ali hvala na brizi A.
Cvijet na ceki je staromodno i prevazidjeno....zensko zasluzuje moderan i poseban romanticni tretman....ali hvala na brizi A.
-
Zakon i pravda
Interesantan tekst ali drugi scenario, bez lazne skromnosti mnogo bolji, ocekuje zensko.
Zivim u SA, imam sve zube, zivim u stanu (sam) i u svakom slucaju nastojat cu pruziti dami ugodnu vecer u kinu...bez duplih stokova hvala
Zivim u SA, imam sve zube, zivim u stanu (sam) i u svakom slucaju nastojat cu pruziti dami ugodnu vecer u kinu...bez duplih stokova hvala
-
Zakon i pravda
Prerano progovorih...ipak je zensko odustala.
Izgleda da joj se ipak slika nije dopala.
Toliko o temi "blind date" kao i o Zakonu i pravdi...srdacno vas sviju pozdravljam....bilo je lijepo druziti se sa vama.
Zbogom.
Izgleda da joj se ipak slika nije dopala.
Toliko o temi "blind date" kao i o Zakonu i pravdi...srdacno vas sviju pozdravljam....bilo je lijepo druziti se sa vama.
Zbogom.