Nisi me razumio...Pisao sam ono gore onome sto je pisao za odgoj, koji nema nikakve veze sa tim sto se desilo. I ovo nije jedini, ima ih mali milion, dezurni uvijek cekaju da komentarisu o stvarima o kojima nemaju pojma.sorcerer wrote:zaon1 wrote: cuo sam da je u zadnje vrijeme upao u lose drustvo...![]()
![]()
![]()
![]()
cuj upao u lose drustvo,to je prica za morone ...
bil ti skocio s nebodera da ti drustvo kaze ??? daj ba mani se supljare ,svaka uracunljiva osoba je LICNO odgovorna za svoje postupke i sad kad je znao glumiti mangupa pjan bez vozacke, neka odgovara za to.zelim da mu produzavaju jos par godina zatvor.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
zaon1
#276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Reglan
#277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidio sam ga u nedjelju u troli.Kaze pomozite braco tek sam izasao iz bolnice.Raja mu daje lovu.Nisam znao do veceras o kome je rijec. 
- Hemera
#278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
boli nas q za nekim beskorisnikom sto pati po zatvoruzaon1 wrote:Nisi me razumio...Pisao sam ono gore onome sto je pisao za odgoj, koji nema nikakve veze sa tim sto se desilo. I ovo nije jedini, ima ih mali milion, dezurni uvijek cekaju da komentarisu o stvarima o kojima nemaju pojma.sorcerer wrote:zaon1 wrote: cuo sam da je u zadnje vrijeme upao u lose drustvo...![]()
![]()
![]()
![]()
cuj upao u lose drustvo,to je prica za morone ...
bil ti skocio s nebodera da ti drustvo kaze ??? daj ba mani se supljare ,svaka uracunljiva osoba je LICNO odgovorna za svoje postupke i sad kad je znao glumiti mangupa pjan bez vozacke, neka odgovara za to.zelim da mu produzavaju jos par godina zatvor.
-
Ogre
#279 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zna li neko sta je bilo u sopingu na grbavici, onaj dio kod poste zablokiran za prolaz zutom policijskom trakom?
- sorcerer
#280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da su ga roditelji odgojili kako treba ne bi mu palo na pamet da pravi takve pizdarije....zaon1 wrote: Nisi me razumio...Pisao sam ono gore onome sto je pisao za odgoj, koji nema nikakve veze sa tim sto se desilo.
- BHF_Manijak
#281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koga boli djon sto je debil upao u lose drustvo? Sta sad, pola grada u losem drustvu pa je opravdanje ako porokaju ostatak grada?
Frajer je balavi smrad koji je ubio zenu. Govno se napilo i ko papak 140 kroz grad, sta ima mangupe nisam te prepozno. Da je imalo normalna drzava kao sto nije, levat bi preko 20 godina odrobijao! Nemati vozacke, sjesti za volan pjan i jos se qrcit sa 140 na sat, ma mrs u...
Roditelji nisu direktno krivi, ili u ovom slucaju roditelj, ali JESU kad ovako histericno svoje balavo deriste pocnu braniti koje je UBICA! Poslije ovakvih sranja uvijek mozes cuti roditelje krivih kako su "moja djeca sjajna, ma ja zaista ne znam otkud to moj Faruk/Nihad/Ivan/pizda mterna.., da uradi, uvijek je bio fino i mirno dijete", aha sta ima jos...
Frajer je balavi smrad koji je ubio zenu. Govno se napilo i ko papak 140 kroz grad, sta ima mangupe nisam te prepozno. Da je imalo normalna drzava kao sto nije, levat bi preko 20 godina odrobijao! Nemati vozacke, sjesti za volan pjan i jos se qrcit sa 140 na sat, ma mrs u...
Roditelji nisu direktno krivi, ili u ovom slucaju roditelj, ali JESU kad ovako histericno svoje balavo deriste pocnu braniti koje je UBICA! Poslije ovakvih sranja uvijek mozes cuti roditelje krivih kako su "moja djeca sjajna, ma ja zaista ne znam otkud to moj Faruk/Nihad/Ivan/pizda mterna.., da uradi, uvijek je bio fino i mirno dijete", aha sta ima jos...
-
nervoza
#282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
znaci to je onaj lik sto prvo naglas nesto isprica pa pruzi ruku da mu se da kesa? neka neko potvrdi, da ga pljunem sljedeci put...Nota wrote:
ovaj?
- burekdzijabezmesa
#283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
potukli seOgre wrote:zna li neko sta je bilo u sopingu na grbavici, onaj dio kod poste zablokiran za prolaz zutom policijskom trakom?
- Logovan
#284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Je l' bilo noževa, boksera, palicaburekdzijabezmesa wrote:potukli seOgre wrote:zna li neko sta je bilo u sopingu na grbavici, onaj dio kod poste zablokiran za prolaz zutom policijskom trakom?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bachje wrote:ako mislis na dzeparosa evo ga sa pajdom u akciju krenorelevantan wrote:Ne mogu da skontam koji je to?
najmoćnije mi je bilo kad su pomogli starijem gospodinu da uđe u tramvaj i maznuli mu kovertu iz džepa
i u sred tramvaja gledaju šta su maznuli
kad ono papiri unutra
-
cunga lunga
#286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nemate ga sta samarati a frajer ubijao u logorima.bachje wrote:treba mu samarcinu puci sljedeci put kad ga neko vidi i svima reci da je macolom ubijao po logorima
Ako mu necete slomiti obje ruke i noge onda ga nemojte ni dirati.
Ja ako ga sretnem, necu ugroziti svoju slobodu naravno, ali zavrsice mnogo lose. Tj u bolnici i crnoj hronici..
- O'zone
- Globalni moderator
#287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Veoma glup ako te već interesuje imaš šta protiv?zaon1 wrote:Kako moras biti glup i da komentarises o necemu sto ne znas.O'zone wrote:Vidi mame što se buni što je uništen život njenom sinu BU HU HU kako je nije sramota![]()
Sajmo, Sajmo kako si kloca odgojila treba ga doživotno strpat u zatvorMirsadu Subašiću peti put produžen pritvor
Handžić: Tragično nastradao
Kantonalni sud u Sarajevu donio je rješenje kojim je Mirsadu Subašiću (18) peti put produžen pritvor. Subašić se tereti da je 26. maja ove godine skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Zlatan Handžić, a teško povrijeđena državljanka Španije Sonja Montero-Galvez (Sonia).
Mirsadova majka Sajma Beganović kazala je da će uložiti prigovor Sudu na rješenje o produženju pritvora te da će zatražiti ukidanje.
- Sud bi trebao da donese presudu, utvrdi kaznu i na taj način da Mirsad vrati dug društvu. Zar nije istovremeno obaveza tog istog društva da nastoji da Mirsada socijalizira i vrati redovnom životu, a ne da napravi trajnog kriminalca. Način na koji se do sada postupalo s Mirsadom je svjesno uništavanje njegovog života - rekla je Beganović.
Prema optužnici, Subašić je pod utjecajem alkohola i bez položenog ispita, krećući se iz pravca Grbavice prema Skenderiji, automobilom "audi A6" udario u "peugeot 206" koji je stajao ispred semafora. Subašić je vozio brzinom od 137 kilometara na sat, a od siline udara vozač "peugeota" Zlatan Handžić smrtno je stradao na licu mjesta. Subašić je napustio mjesto nesreće, zbog čega se također tereti za nepružanje pomoći povrijeđenima.
Normalno da je taj momak kriv, ali kako mozes kriviti njegovu mamu kako ga je odgojila ? Znam licno tog Mirsada, isli smo u istu skolu, nikad nije bio problem, mama se borila za njega (kao sto vidis razvedeni su mu roditelji zbog toga je razlicito prezime), a sto se tice alkohola cuo sam da je u zadnje vrijeme upao u lose drustvo...
Niko ne moze opravdati to sto je on uradio, ali nemoj pricati gluposti.
Mogu mu kriviti mater posebno nakon ove izjave. Ubije momka djevojku napravi invalidom i sad "kao" njemu uništavaju život!!?
Sad sud treba njeno dijete da socijalizira i vrati na pravi put?! Pa koji je k... ona radila?! Samohranih majki na svakom čošku pa ne vidim da ima dosta diletanata iz takvih porodica jer se bore da djecu izvedu na pravi put čak se i ovdje po forumu javljaju tražeći savjete i neprepuštaju ih ulici i lošem društvu.
Kako volim Vas tipove "ma dobar je to momak"
- insomnia78
#288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vi ste svi naravno toliko moralni da nebi stali iza svog djeteta?
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
- holowey
#289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
naravno da bih stao iza svog djeteta...pa ga iz tog polozaja degenecio dok krv ne propisa...a tek bih onda pustio da ga i policija namarise i da odlezi koju godinu...insomnia78 wrote:Vi ste svi naravno toliko moralni da nebi stali iza svog djeteta?
s' moje sokocalo
- BHF_Manijak
#290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sjecam se jednom u tramvaju ovih levata. Sjeli do nakvog dede u tramvaju i nesto su zagledali izmedju sjedista (dedo do prozora sjedio) i boka tramvaja (jebiga ne znam kako drugacije da se izrazimBlack swan wrote:
najmoćnije mi je bilo kad su pomogli starijem gospodinu da uđe u tramvaj i maznuli mu kovertu iz džepa
kad ono papiri unutra![]()
![]()
![]()
- Truba
#291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ima ona... što bih ja pretukla tvoje dijete kako se to ponašaholowey wrote:naravno da bih stao iza svog djeteta...pa ga iz tog polozaja degenecio dok krv ne propisa...a tek bih onda pustio da ga i policija namarise i da odlezi koju godinu...insomnia78 wrote:Vi ste svi naravno toliko moralni da nebi stali iza svog djeteta?
s' moje sokocalo
kono i ja bih da je tvoje...
nekako su danas prava ljudi koji sranja naprave veća od ljudi koji ne čine probleme...
nekako je sve relativizirano... doktorat, ubica, kurva,neradnik, radnik... svi super... samo nek si se rodio...
ko zna šta je majka mislila... s tim što je rekla...
nadam se da je mislila da bude na slobodi dok ne počne proces...
- respo
#292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma reaguju malo sutrarudy81 wrote:jel do mene il se i vama cini da ljudi sve vise reaguju na ova dzeparenja
ja neki dan upozorio na glas gospodju da pazi da je ne izbunare
i tek tada raja pocela pricati nesto vidjela sam ja vidio sam ja
al niko da im kaze
tek kad sam znaci ja rekao alo nemoj dzepariti i kad su izasli na sljedecoj onda se prica razvezala
svi gledaju a sute
e nabijem ja takve ljude na neku stvar
-
LadyDip
#293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pitanje: dali se u BiH krivicni postupci vode samo od strane drzave ili moze privatno lice da pokrene postupak protiv nekoga?
Na primjer: zadobijes lakse tjelesne povrede braneci se od napadaca koji je htjeo da ti nesto ukrade. Pri tome ili prepoznas ko je ili dobijes informacije o tome ko je bio tvoj napadac. U tom slucaju, da li mozes ti kao privatno lice da pokrenes postupak protiv napadaca za nanosenje tjelesnih povreda ili mozes samo da prijavis policiji pa da oni vode postupak (ako im je to u interesu, a s obzirom na trenutna desavanja, izgleda da im nije u interesu)?
Na primjer: zadobijes lakse tjelesne povrede braneci se od napadaca koji je htjeo da ti nesto ukrade. Pri tome ili prepoznas ko je ili dobijes informacije o tome ko je bio tvoj napadac. U tom slucaju, da li mozes ti kao privatno lice da pokrenes postupak protiv napadaca za nanosenje tjelesnih povreda ili mozes samo da prijavis policiji pa da oni vode postupak (ako im je to u interesu, a s obzirom na trenutna desavanja, izgleda da im nije u interesu)?
- Truba
#294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mislim da je problem što od klošara niš ne možeš naplatiti
-
LadyDip
#295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, naplata je slabo moguca. Hipoteticko pitanje: ako se dokaze krivica u tom 'privatnom' postupku, dali napadac moze da odsluzi kaznu u zatvoru zbog nanosenja tjelesnih povreda?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#296 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ako ne može da plati onda kao zatvor, al tamo nema mjesta i eto 
- bachje
#297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
neki dan on vozim se u tramvaju kad on sa ovim svojim jaranom. i udje neki dedo, pocese se vrtiti oko njega. dedo ne zna jel poso ili je doso. kad ustade jedna djevojka i ponudi dedu da sjede. a celo poce da psuje sve po spiku, onako u njedra. jest mi bilo smjesnoBlack swan wrote:bachje wrote:ako mislis na dzeparosa evo ga sa pajdom u akciju krenorelevantan wrote:Ne mogu da skontam koji je to?
kad ono papiri unutra![]()
![]()
![]()
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sent from my GT-I9000
- Truba
- cappy_tempo
#300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.telegraf.rs/vesti/436958-bru ... jasa-video
e kad bi kod nas sve ove silne "mangupe" ovako sutali 90% njih ne bi vise ni zvaku ukralo. ako opet zajebe zna sta ga ceka,samo sto svaki put kad bude uhapsen treba ga vise gazati nogama. naravno ne treba snimati
ali im po glavi treba skakati.
ljudska prava i slicna prica macku o rep okacite. gdje su prava gradjana koji ni krivi ni duzni najebu od nekog idiota sa nozem radi mobitela ili sto neki idiot lafo puca ali rani 5. osobu tamo,a ne drugog idiota...
e kad bi kod nas sve ove silne "mangupe" ovako sutali 90% njih ne bi vise ni zvaku ukralo. ako opet zajebe zna sta ga ceka,samo sto svaki put kad bude uhapsen treba ga vise gazati nogama. naravno ne treba snimati
ljudska prava i slicna prica macku o rep okacite. gdje su prava gradjana koji ni krivi ni duzni najebu od nekog idiota sa nozem radi mobitela ili sto neki idiot lafo puca ali rani 5. osobu tamo,a ne drugog idiota...