Regrutacija za WORLD OF TANKS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
iceman2010

#276 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by iceman2010 »

sema911 wrote:al su presrali sa onim kinezima sve tenkovi iz "76" i noviji i ti sa pz4 se pokusavas gadjat sa njim ode wot daleko od svoje prvobitne ideje da samo guraju ww2 tenkove mozda u patch 9 dobijemo abramsa, il sta novije, mozda bi to ova djeca volila,.
samo sto je poskupljo vk igram ga svaku vece i popravka koliko primjeti ostala ista za unisten tenk popravka je oko 10k,. stima ako odigrate dobru partiju zaradit 20k i sa stetom ostane dosta,. ista je prica i sa kv1
skupljacete vise srebro ako igrate pametno i ne glumite dasu pa u prvi red i prvi zaginete igrajte uvjek podrsku pustite da drugi ginu, ja bar tako radim, i ide mi pravo solidno,.
pitanjce ko ima kv2 sa 152 jel ostala ista ko prije cjevka, jesu sta mijenjali taj tenkic nameracio sam se opet na zvjer pa nebi da se razocaram
Ja takve kampere nazivam noob-ovima u igri :-D Ja se ganjam sa dva tenka, patim se, a hadzo kampuje daleko od mene, ceka da mene srede, pa da dodju po njega. Imaju oni 2 protiv 1 i sa mnom i sa njim umjesto da se ravnopravno nosimo 2 vs 2, cuvamo ledja jedan drugome i mozda ne strada ni jedan od nas dvojice. Ovako cemo sigurno stradati obojica, a kod njih nece ni jedan. Ti sto kampuju obicno ne znaju igrati i obicno im preporucim tetris umjesto wot-a. Kada se brani baza misle da treba da zagrle zastavu i ne micu nigdje iz onog kruga. Jos se ljute na mene kada podjem da zauzmem bolju poziciju. :lol:
_Belaj_Bager_

#277 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

sema911 wrote:al su presrali sa onim kinezima sve tenkovi iz "76" i noviji i ti sa pz4 se pokusavas gadjat sa njim ode wot daleko od svoje prvobitne ideje da samo guraju ww2 tenkove mozda u patch 9 dobijemo abramsa, il sta novije, mozda bi to ova djeca volila,.
samo sto je poskupljo vk igram ga svaku vece i popravka koliko primjeti ostala ista za unisten tenk popravka je oko 10k,. stima ako odigrate dobru partiju zaradit 20k i sa stetom ostane dosta,. ista je prica i sa kv1
skupljacete vise srebro ako igrate pametno i ne glumite dasu pa u prvi red i prvi zaginete igrajte uvjek podrsku pustite da drugi ginu, ja bar tako radim, i ide mi pravo solidno,.
pitanjce ko ima kv2 sa 152 jel ostala ista ko prije cjevka, jesu sta mijenjali taj tenkic nameracio sam se opet na zvjer pa nebi da se razocaram
Cijevka je ostala ista, ali su umanjili štetu od splash-a tako da skida manje boba nego što je skidala na starom kv-u.

Image
sema911

#278 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911 »

iceman2010 wrote:
Ja takve kampere nazivam noob-ovima u igri :-D Ja se ganjam sa dva tenka, patim se, a hadzo kampuje daleko od mene, ceka da mene srede, pa da dodju po njega. Imaju oni 2 protiv 1 i sa mnom i sa njim umjesto da se ravnopravno nosimo 2 vs 2, cuvamo ledja jedan drugome i mozda ne strada ni jedan od nas dvojice. Ovako cemo sigurno stradati obojica, a kod njih nece ni jedan. Ti sto kampuju obicno ne znaju igrati i obicno im preporucim tetris umjesto wot-a. Kada se brani baza misle da treba da zagrle zastavu i ne micu nigdje iz onog kruga. Jos se ljute na mene kada podjem da zauzmem bolju poziciju. :lol:
ja takve ko ti sto jurcaju glavom bez obzira po mapi najvolim, uvjek takvih nakupim po min 2 u random, pgotovo ivi sada kinezi ostanem par polja iza i oni ko komarci iz zbunja izlijecu,.
a da sam nob brate nisam prije ces ti zaginut nego ja pa ko je onda nob,.
al i ja jurnem al samo u plotun sa drug em smo na mikrofonu pa su dvije glave pametnije od jedne, jer taj juris nazovimo ga sto mnogi rade pa budu smaknuti za 1 minut igre i onda im svi ostali noobovi,. neznam jel igras veci tier pa ti se tek pocnu micat kada ostane 5min,.
a sta bi ja trebao koji evo ganjam njemacke td da idem prvi sa stugu3, jagpanz,il jagd panter.,. sa tigrom h bi mozda mogao, pater 1 sa onom dugom cjevkom nemoze nikako, tigar 2 moze al tesko kada je sam tenk osmisljen da uoci metu daleko i da je sa velike udaljenosti unisti,. drugo su rusi koji preciznost nije jaca strana pa moras prici na 200+m i il se zabit u drugi tenk da ga pogodis,. pa ako fulis stiti te oklop,. kojeg kod ovih tenkova sto ja igram nema,. a i ti ruski su tako osjetljivi ako znas gdje gadjat,.
tako da si ti veci nob ako te neko zvekne a zvekne cesto u prvih par sekundi igre,. i vjeruj vise ti neko iz pozadine moze pomoc koji je podaleko nego neki pored tebe jer hajd ti izviri njusku a ono puca odnekle jos ti u steti napise sema911s tigar h dameged 250hp
madtv

#279 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

arty support :)

strasna kombinacija sa tenkovima :mrgreen: :mrgreen:
c0rE

#280 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

ma sve zavisi od tenka i stila igre :) ko voli iz daljine da gadja bujrum neka gadja, a ne da ovaj sto ga je izvidio nastrada...sa lahkim francuzima nema dalje nego da izlijeces, neko voli agresivniju igru pa rusha, al glupo sto ovi iza trebaju da mu cuvaju ledja isfulaju ove pa belaj onda :)

Sent from my X1 using Tapatalk 2
Warashii

#281 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Jbte
Svaki tenk ima svoju namjenu u WoT-u, al kad neko sa BAt-om , 110 americkom, t-54, IS3 i slicnim tenkovima ostanu na bazi da je "brane" meni se ovo malo kose na glavi digne. Ne treba ni ko muha bez glave al jbte smijes se odaljiti od baze kojih stotinjak metara.
x y puta se desi tako da sasuse nas pet-sest i onda pohvataju ove pametnjakovice koji su se postekali po zbunju fol da skupljaju damage i kradu kilove.
Znalo mi se desiti da ja sa T34 dobijam naredbu tipa "de skautaj" od Hellcata, raznoraznih Tigrova, i slicnih tenkova sa dmg-om oko 200hp-a jer su se oni postekali na brdu a eto da im ja kao bacam svjetlost, ma mrs u pm, ako je neko trebao ostati snajpat onda sam to ja al jednostavno ne volim takvu vrstu igre. Mrzim gledati ljude koji su ostai zadnji u timu prezivjeli i jos se stekaju i bjeze da ne poginu pa jbmti.
Kad ostane T95, Maus donekle E100 ( u negradskim mapama ) pa hajd mogu shvatiti, oni ionako ne jure al kad ostanu oni koji cuvaju svoje dupe i igraju samo za sebe i hebe im se za tim onda bi najradije se vrno prvo pobio takve pa uzivao par dana u banu.
c0rE

#282 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

hahaha apsolutno se slazem sto se toga tice, al od brzih tenkova se ocekuje da budu blizi protivnickom capu nego svom, al nazalost vecina ih igra za sebe, a da ne gledaju pritom tim

sema911

#283 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911 »

Warashii wrote:Jbte
Svaki tenk ima svoju namjenu u WoT-u, al kad neko sa BAt-om , 110 americkom, t-54, IS3 i slicnim tenkovima ostanu na bazi da je "brane" meni se ovo malo kose na glavi digne. Ne treba ni ko muha bez glave al jbte smijes se odaljiti od baze kojih stotinjak metara.
x y puta se desi tako da sasuse nas pet-sest i onda pohvataju ove pametnjakovice koji su se postekali po zbunju fol da skupljaju damage i kradu kilove.
Znalo mi se desiti da ja sa T34 dobijam naredbu tipa "de skautaj" od Hellcata, raznoraznih Tigrova, i slicnih tenkova sa dmg-om oko 200hp-a jer su se oni postekali na brdu a eto da im ja kao bacam svjetlost, ma mrs u pm, ako je neko trebao ostati snajpat onda sam to ja al jednostavno ne volim takvu vrstu igre. Mrzim gledati ljude koji su ostai zadnji u timu prezivjeli i jos se stekaju i bjeze da ne poginu pa jbmti.
Kad ostane T95, Maus donekle E100 ( u negradskim mapama ) pa hajd mogu shvatiti, oni ionako ne jure al kad ostanu oni koji cuvaju svoje dupe i igraju samo za sebe i hebe im se za tim onda bi najradije se vrno prvo pobio takve pa uzivao par dana u banu.
tigar ti nemozes bit scout nikako tezak, spor, manevrise ko titanik, oklop ako nije pod uglom ko da ga nema, tako da je on ja ga bar koristim ko td sa kupolom i takav je najbolji takvog ga dizajnirali,.
al ti hellcat-i brzi posebno amx15-90 kazu mnogi koji ga koriste da to nije scout vec tenk kako i svaki drugi i svi se stekaju daleko, al najblji su oni kada sa pz38na samo uprave i budu ubijeni za par min nevidim svrhu takvog igranja, pogotovo kada mm ubaci ove manje tiere u dosta vece,. dosta ljudi nezna iskoristit prednosti tih malenih tenkica kojima je svrha da se zastekaju u zbunu i sute jok ono sa tier 3 il4 puca po meni sa tigar 2 dovoljno je samo da uperim 10cm cjevku i on gotov, i sta je time dobio otkrio mene jednog i to je sve a zamnom ide par koje nije i njegova ekipa ce kasno skontat,. ovo pogotovo vazi kada se na malinovka penje prema vjetrenjaci uzbrdo,.
il sto ljudi izbjegavaju toliko tigra(h) i panter1 svi kazu da je los,.
iceman2010

#284 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by iceman2010 »

sema911 wrote:
ja takve ko ti sto jurcaju glavom bez obzira po mapi najvolim, uvjek takvih nakupim po min 2 u random, pgotovo ivi sada kinezi ostanem par polja iza i oni ko komarci iz zbunja izlijecu,.
a da sam nob brate nisam prije ces ti zaginut nego ja pa ko je onda nob,.
al i ja jurnem al samo u plotun sa drug em smo na mikrofonu pa su dvije glave pametnije od jedne, jer taj juris nazovimo ga sto mnogi rade pa budu smaknuti za 1 minut igre i onda im svi ostali noobovi,. neznam jel igras veci tier pa ti se tek pocnu micat kada ostane 5min,.
a sta bi ja trebao koji evo ganjam njemacke td da idem prvi sa stugu3, jagpanz,il jagd panter.,. sa tigrom h bi mozda mogao, pater 1 sa onom dugom cjevkom nemoze nikako, tigar 2 moze al tesko kada je sam tenk osmisljen da uoci metu daleko i da je sa velike udaljenosti unisti,. drugo su rusi koji preciznost nije jaca strana pa moras prici na 200+m i il se zabit u drugi tenk da ga pogodis,. pa ako fulis stiti te oklop,. kojeg kod ovih tenkova sto ja igram nema,. a i ti ruski su tako osjetljivi ako znas gdje gadjat,.
tako da si ti veci nob ako te neko zvekne a zvekne cesto u prvih par sekundi igre,. i vjeruj vise ti neko iz pozadine moze pomoc koji je podaleko nego neki pored tebe jer hajd ti izviri njusku a ono puca odnekle jos ti u steti napise sema911s tigar h dameged 250hp
Procitaj ponovo svoj prethodni komentar. Ljudima savjetujes da ostanu pozadi i kampaju. Sta mislis da svi ostanu na zastavi i da kampuju? To bi bas bilo cool. 15 tenkova oko zastave. Evo primjer: Ja i protivnicki tenk i zgrada izmedju nas. Obojica teski tenkovi. Obojica osteceni i treba nam po jedan hit za unistenje. Ti si citav jer si ostao pozadi dok su drugi ratovali i rizikovali. Oni imaju jos jedan tenk koji je na drugom kraju mape. Hoces li cekati i nadati se da ce lik izaci iza zgrade ili ces mi doci pomoci da ga unistimo, pa da onda budemo 2 vs 1? Ili ces cekati dok uniste mene pa onda i tebe? Cesto ti sto ostanu da kmpuju su cijev manje u borbi jer su daleko, pitanje je hoce li pogoditi pokretnu metu, pitanje je hoce li metu i vidjeti jer se borba izmedju dva tenka moze desavati i na mjestu koje kamper ne vidi zbog neke prepreke. Da ne govorim o gradskim borbama.

I ja nisam govorio o bezglavom jurisanju. Govorio sam o dolasku na pola mape i zauzimanju strateskih pozicija na mapi koja mogu donijeti pobjedu. Najlakse je ostati u bazi i kofol glumiti podrsku. Nek ostane takvih malo vise i borba je garantovano izgubljena. Teze ce vise protivnickih tenkova izaci iz zaklona i jurnuti na mene i druge ako vide da ima vise tenkova blizu. Zamisli dva ili tri protivnicka tenka iza zaklona sa jedne, a ja sa druge strane. Ja mogu pucati samo jednom, oni mogu lagano da izadju, popiju tu jednu granatu i uniste me, a onda dodju i po tebe. Ako nema dovoljno tenkova na prvoj liniji borba je garantovano izgubljena. A tenkova nema jer ima previse onih koji razmisljaju kao i ti: Ostani i kamuj, nek se drugi bore, a ja cu ostati pozadi kampovati, pa ako sta cvaknem, cvaknem, a ako ne nema veze, barem citavu borbu nisam zasvjetlio na protivnickoj mapi (naravno ako je borba dobijena), a ako je izgubljena svakako nemam sanse sam protiv 3,4 protivnicka tenka pa cu pokusati negdje da se sakrijem dok oni zauzmu bazu.
čikagoboj

#285 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by čikagoboj »

jaaaa, šta sam im radio lakim lovcem na tenkove sa 7.5 mm topom..pa to ubija gdje god ga pogodis :evil:

samo ima vrlo slab oklop
Warashii

#286 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

sema911 wrote: tigar ti nemozes bit scout nikako tezak, spor, manevrise ko titanik, oklop ako nije pod uglom ko da ga nema, tako da je on ja ga bar koristim ko td sa kupolom i takav je najbolji takvog ga dizajnirali,.
al ti hellcat-i brzi posebno amx15-90 kazu mnogi koji ga koriste da to nije scout vec tenk kako i svaki drugi i svi se stekaju daleko, al najblji su oni kada sa pz38na samo uprave i budu ubijeni za par min nevidim svrhu takvog igranja, pogotovo kada mm ubaci ove manje tiere u dosta vece,. dosta ljudi nezna iskoristit prednosti tih malenih tenkica kojima je svrha da se zastekaju u zbunu i sute jok ono sa tier 3 il4 puca po meni sa tigar 2 dovoljno je samo da uperim 10cm cjevku i on gotov, i sta je time dobio otkrio mene jednog i to je sve a zamnom ide par koje nije i njegova ekipa ce kasno skontat,. ovo pogotovo vazi kada se na malinovka penje prema vjetrenjaci uzbrdo,.
il sto ljudi izbjegavaju toliko tigra(h) i panter1 svi kazu da je los,.
Eto nek ja mogu s T34 da skautiram za njih a imam dmg-a ko njegove dvije granate.
A to sto ti velis za manje tenkove e takvi su mi pravo dragi kad ih nadjem same ustekane u zbunju, sprasim ih ne znaju ni sta ih je snaslo. Vidi frajo juri prema njemu T71, jos vidi light tenk i konta kako ce da omasti brk, za pola minute mu skines pola HP-a i pobjegnes od njeg a on i ne skonta staga je snaslo.
Elem ima i treba biti i skautanja u kojem bi se zastekao, mada ja vecinom zujim, trazim prolaz do artiljerije, otkrivam likove koji pucaju na mene, dajem sansu aritljeriji da nadje tracere artija koji pokusavaju da pogode skauta, o meni je to daleko bolje negoli si samo zastekat.
sema911

#287 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911 »

sta se odma ljutis ko da sam ti ja sa tigrom rekoao to,. mada evo igram vec 3 god. i nisam skonto to da nekome direktno uputis poruku i evo ima po god trazim koja je tika kada nekoga nisanim da objavi,.
al mi nema nista draze te male napenalit, jos kada ih u gusjenicu pa se zakolutaju pa neznaju gdje ce pa onda polako sa panterom 115dmg po 115dgm a kukaju pomazu,. i samo nije fer da ta mala konzervica ko t71,amx, moze onoliko stete napravit neako mi nije fer da amx sa par hitaca me shebe 1500hp,. ok napravljen 74 pa su granate bolje,. al mi nekako nije fer da su u istom mecu sa panterom iz 41,.,
_Belaj_Bager_

#288 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

Jel se neko prijavio za ovaj Super 6 kup?

Image
Warashii

#289 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

sema911 wrote:sta se odma ljutis ko da sam ti ja sa tigrom rekoao to,. mada evo igram vec 3 god. i nisam skonto to da nekome direktno uputis poruku i evo ima po god trazim koja je tika kada nekoga nisanim da objavi,.
al mi nema nista draze te male napenalit, jos kada ih u gusjenicu pa se zakolutaju pa neznaju gdje ce pa onda polako sa panterom 115dmg po 115dgm a kukaju pomazu,. i samo nije fer da ta mala konzervica ko t71,amx, moze onoliko stete napravit neako mi nije fer da amx sa par hitaca me shebe 1500hp,. ok napravljen 74 pa su granate bolje,. al mi nekako nije fer da su u istom mecu sa panterom iz 41,.,
Ih pa ti to od bete skoro pa ruske igras?
A ne ljutim se fakat. Nisam skontao to prvo sto si napisao sorry .
Iskreno u WoT svi misle da su oni najbolji igraci, nekad podjem od samog sebe koji znam ukenjat stvar samo tako, al ja makar za sebe i ne tvrdim da sam neki aman za aman igrac iako igram od 02.06.2011.
A to sto ja velim za skautanje desilo mi se na sandriver gdje smo krenuli sa jedinice spustam se i idem na poziciju D7 a oni ostaju na bazi, njih jedno 5 tenkova tiera V i VI , i stekaju se iza kamenja na F9 i pise on meni kao "T34 pls. scouting" , a ja mu se nasmijem opsujem na bosanskom pa se ustekam u jedan procjep i kazem da mu mama skauta. Pa da to ima neku cijev sa nekih 800-900 dmg-a sutio bi i skauto, al on sa dmg-om maximalno 150 veli meni da skautam sa jako sporim tenkom a usput ako je iko trebao ostati na bazi da snipa sam bio ja .
Eh sto se tice T71 :) zanimljiv je tenk, s tim sto ja samo hvatam bogalje, dakle one sa nekih ostalih 600HP-a jer nisam u stanju da ubijem tenk sa 1500HP-a jer je moj dmg oko 120-150 po granati a imam ih 6, s tim sto ne skida svaka, ima onih sranja poput "we hit them hard" i "penetration" sa 0 dmg-a Boga mi i dingaju. Ali treba se napatiti do njeg, pogotovo s T21 koji ima slican MM ali manje HP-a i nema 6 granata.
sema911

#290 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911 »

zadnji ruski koji sam odigro bilo je nekada prosle god na ljeto kv1s., i tu sam stao,.
to da se stekam je,. uvjek ostanem iza prvog vala nekih 100m jer igram sa takvim tenkicima koji nisu nesto oklopljeni, i moraju se poprilicno otkriti, izlozit slabu stranu da bih mogao i pokusat opalit,. u bazi sam jednom ostao i tada mi se tastatura polila vodom sama od sebe 8-) ,.,
cini ti se da ukenjas ja sam tu expert,. a za sand river ono je bolesno kakavi sve tenkovi glume neke snipere,. sinoc ja sa jagdpanter ispod grebena sakrio se i cekam jer nema sta drugo da radim (dok se pokrenem minuta, onda valja docekat da se smiri top, i vec sam mrtav lola sa shermanom i kv2 salju pls scout,. kv sa 152 nemoze ni planinu pogodit a serman ako pogodi pa bolje mu je da neproba jer se tigar iznad krio, trebal rec da su zveknuti za par min),.,
a to za penetration i udarili smo ih zestorko ako ste igrali pantera sa dugackom cjevkom koja pravi stetu 135max,. i kada ti kaze da si kv5 udraio zestoko pa daj mozda ga dosutra unistim,.,., nasmije te pravoo,.,

a to suport sto igram ne znaci da sam na druggom kraju mape vec tu blizu(ustekan u neki zbun eto samo da me nevide dok ne opalim) da pomognem svojima jer ako pridjem panter nema oklopa, tigar ima al od sira, jagd, i stug jbga sa njma dok izvirim iz coska,.
2uk4

#291 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by 2uk4 »

Ljudi ima bonus code aktivirajte premium 24h
c0rE

#292 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

do prvog marta se moze iskoristit ANTHEM :D

sema911

#293 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911 »

evo sinoc se zajebem aktiviram kod igro nekih sat dva i zaspo a danas radim do 17,., :x :x
sinoc su bile tako dobre partije neznam jel MM ako ti je premium daje bolje jace protivnike,.,.
c0rE

#294 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

ma premium je cudo...uvijek si u plusu...a i imam osjecaj da te s levatima ubacuje...ja kad igram s prem zaradjujem po partiji preko 1000 xp, a vako, stid me i da kazem

sema911

#295 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911 »

ma neznam meni nisu bili levati dok sam imao taj premium na nekoliko sati :x
vjeruj posteno se napatio nacekao za svaki kill, svi strpljivi cekaju, pametno igraju nigdje ne pucaju bokovi, arti radi sto treba, scouti nisu ginuli ko muhe bez glave, uzivancija igrat
Filter

#296 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Filter »

:roll: hajd pitanje za pametne... sta se treba uciniti da se dostigne "elite" status na tenku...npr. na t34 sam zavrsio research i otkrio T34-85 i ne daje mi elite status :?
dok mi se dogodilo kod drugog tenka da dobijem elite status i iducu partiju ga vise nemam
madtv

#297 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

Filter wrote::roll: hajd pitanje za pametne... sta se treba uciniti da se dostigne "elite" status na tenku...npr. na t34 sam zavrsio research i otkrio T34-85 i ne daje mi elite status :?
dok mi se dogodilo kod drugog tenka da dobijem elite status i iducu partiju ga vise nemam
pitanje za tebe: jesi li istrazio i SU-85?
Filter

#298 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Filter »

madtv wrote:
Filter wrote::roll: hajd pitanje za pametne... sta se treba uciniti da se dostigne "elite" status na tenku...npr. na t34 sam zavrsio research i otkrio T34-85 i ne daje mi elite status :?
:D :D u "tijeku" sam istrazivanja...
madtv

#299 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

Filter wrote:
madtv wrote:
:D :D u "tijeku" sam istrazivanja...
kad i njega istrazis onda ce ti biti "elite" status tenka ;)
c0rE

#300 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

a sto ides da ti tenkovi budu elitni xd msm znam ono sve accelerate crew training al zar nije bolje ganjat jace tenkove xd

Post Reply