Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U utakmici protiv Grcke osvajamo

nista
59
15%
1 bod
142
36%
3 boda
189
48%

Total votes: 390

Tkd

#276 Re: Grcka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Tkd »

Edin H. wrote:
Tkd wrote:@Edin H.

Da, plaćam posebno BHtelekom za kanale ;-)
Ne pika se :oops:
:D :D :D

Vala pika se kada plaćaš iz svoga džepa sve. Neki moraju plaćati a neki ne. Naveo sam i primjer, no nebitno držimo se teme.

Šteta pa u naslovu ne piše Grčka već Grcka.... :x
just principe

#277 Re: Grcka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by just principe »

Tkd wrote:
Šteta pa u naslovu ne piše Grčka već Grcka.... :x
zasto, promjenit cu ako treba ali ne volim kvake :roll:
Ustvari ako se ne svidja nek mod promjeni, ja ako ponovo bi morali glasati :-)
Timotije

#278 Re: Grcka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Timotije »

vozač wrote:
shake69 wrote:Bojim se da bi u Atini mogao biti jedan od slabijih odziva nasih navijaca zbog:radnog dana, udaljenosti, iskljucivo avio prevoza a i cinjenice da prakticno nema low cost avio kompanija koje voze u grcku prijestolnicu! Je li ono Hrvata prosle godine nije bilo vise od 500, tako nekako?
dodaj još i da su na repu evrope, da su zemlja u buli gdje svaki dan nešto drugo gori, da su im navijači izuzetno prgavi, pogotovo na domaćem terenu, obzirom da igraju protiv "muslimanske" države biće još više neprijateljski raspoloženi, da ako kreneš npr. autom trebaš preko kosova ili albanije, makedonije, uglavnom preko vukojebina jugoistočne evrope itd. itd., možda i griješim, ali u grčku mi se uopšte ne ide ... u navijačkoj odori
Nista ti nisi pogrijesio, ja sam u startu to gostovanje prekrizio iz sigurnosnih razloga. Po meni, jos nesigurnije mjesto od Beograda :run: Svaka cast momcima koji odluce da krenu, iskreno se brinem za svakog od njih, mozemo ocekivati sve samo ne prijateljski docek, volio bih da se varam i pretjerujem, ali... :bih:
jeza u ledja

#279 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by jeza u ledja »

@ just principe

Davno je utvrdjeno da Grci postizu mnogo bolje rezultate kao cjelina nego kao skupina pojedinaca koji vrijede ili su dobri toliko i toliko. Oni nemaju nijednog igraca koji su nivo Dzeke, Pjanica, Ibisevica, Spahica, Misimovica ili Lulica.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#280 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by odesveuhonduras »

ma kakav crni prijateljski doček, bit će srba koliko i grka na tribinama.. i hrvate su napadali i na stadionu, i van njega
just principe

#281 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by just principe »

jeza u ledja wrote:@ just principe

Davno je utvrdjeno da Grci postizu mnogo bolje rezultate kao cjelina nego kao skupina pojedinaca koji vrijede ili su dobri toliko i toliko. Oni nemaju nijednog igraca koji su nivo Dzeke, Pjanica, Ibisevica, Spahica, Misimovica ili Lulica.
Ma znam, samo eto da se zna kako je i na TM-u. :roll: :-)
Inace, ja bih ovako poceo. Ako ne upali u drugom Ibisevica umjesto Steve, a Pjanica pomaknuti na njegovu poziciju, pa kud puklo da puklo. :-)

Image
cyprus

#282 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:@ just principe

Hm... haj za Džeku se mogu složiti... ali da nemaju igrače na nivou ostalih.... ne znam baš... Pa igrači Olympiakosa i Panathinaikosa su otprilike taj nivo...
jeza u ledja

#283 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by jeza u ledja »

Koji tacno igraci su taj nivo?
libertyBiH

#284 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by libertyBiH »

Evo ovde ima extra zastitnih jakna za narucit a najbitinje je imati kapuljacu i ispod nje kakav omanji sljem po mogucnosti..... 8-)

http://www.ebay.com/itm/ED-HARDY-LEATHE ... se&vxp=mtr
herturty

#285 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by herturty »

Ja sam mislio da idem sa mamom dva dana po Atini i na utakmicu. Ali ako ce biti pakleno neznam bas... :(
Sta vi mislite hoceli bas biti pakleno ili ce biti obicna utakmica?

P.S. mi bi isli ko obicni turisti i do ulaska na utakmicu niko nebi imao pojma ko smo ni sta smo. A valjda ce nas policija na stadionu cuvati?
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#286 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by odesveuhonduras »

hrvate su napadali čak i kad su djeca s njima bili.. doduše, bili su u navijačkim bojama
jeza u ledja

#287 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by jeza u ledja »

sada sam uvjeren da je ovaj momak zajebant
cyprus

#288 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:Koji tacno igraci su taj nivo?
Papastathopoulos, Torosidis, Samaras, Karagounis, Gekas, Katsouranis, Papadopoulos...

Na osnovu čega se može tvrditi da Papadopoulos nije Spahićev nivo, Torosidis Lulićev ili Gekas Ibiševićev...
libertyBiH

#289 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by libertyBiH »

http://www.youtube.com/watch?v=G0yivppW ... re=related

Evo ovde imas njihovo gostoprimstvo.....
BHF_Manijak

#290 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by BHF_Manijak »

odesveuhonduras wrote:hrvate su napadali čak i kad su djeca s njima bili.. doduše, bili su u navijačkim bojama
Ma trola lik evo 5 dana, mojne ba odgovarata. :wink:
herturty

#291 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by herturty »

BHF_Manijak wrote:
odesveuhonduras wrote:hrvate su napadali čak i kad su djeca s njima bili.. doduše, bili su u navijačkim bojama
Ma trola lik evo 5 dana, mojne ba odgovarata. :wink:
Uopste ne trollam ozbiljno sam mislio ici ali sada kad ovo vidim neznam, vjerovatno necu. :)
Rob_Atl

#292 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Rob_Atl »

Pa dobro nisu navijacka gostovanja izleti, moras biti spreman na sve... A mislim da ne treba lozit raju kako se dole gine po utakmicama kad nije tacno, da je srbija onda igrala na bilinom umjesto koseva, mislite da nebi letilo sve i svasta prema njima... Imamo i mi par reprezentacija koje docekujemo na noz, tako jebi ga nisu sve izleti poput lihtenstajna , belgije itd... Ipak je ovo balkan :D
jeza u ledja

#293 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:
Papastathopoulos, Torosidis, Samaras, Karagounis, Gekas, Katsouranis, Papadopoulos...

Na osnovu čega se može tvrditi da Papadopoulos nije Spahićev nivo, Torosidis Lulićev ili Gekas Ibiševićev...
Jesi gledao ovog rumenog Papadopoulosa ikad?
Pise da vrijedi 12 mio, sto je vjerovatno zbog njegovih godina. Momak je ispod Spahicevog nivoa, a nije ni najjaci stoper u grckoj repki. Mescini da imaju boljih stopera, ne znam jel jos uvijek igraju. Torosidis igra beka i kao takav je bolji od Lulica. Ali sva sreca, Lulic za nas uglavnom igra krilo, u cemu se ne mogu porediti. Torosidisa mozes porediti sa Mujdzom jedino, to je taj nivo.
Gekas .... :lol: :lol: :lol: :lol: covjek se potura po Cvajti i po turskoj ligi, dok Ibisevic zabija u jednom od jacih bundesligaskih klubova.

Sto se tice Pjanica i Dzeke, takav nivo igraca Grci nikad nisu imali. Na kraju Misimovic mozda nije superstar, ali ima vise znanja i klupskih uspjeha nego bilo koji Grk na ovom rosteru.

Btw, Olympiakos i Panathinaikos nisu nivo Rome, Lazija, Stuttgarta i Seville, pogotovo ne ovi drugi.
Tkd

#294 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Tkd »

Olympiakos je lani razvalio jedan BvB. Imaju Ninisa iz Parme koji je odličan igrač. Desni bek im je veoma jak. Ekipa su sa ogromnim iskustvom, to im je i najjače oružje. Gekas i Samaras uvijek zabijaju. To je takav tip igrača kao svojevremeno Makaay koji se nije vidio i najedanput zabije gol. :)

Po timu smo svakako kvalitetniji , no to treba i na terenu dokazati.
cyprus

#295 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:
cyprus wrote:

Jesi gledao ovog rumenog Papadopoulosa ikad?
Pise da vrijedi 12 mio, sto je vjerovatno zbog njegovih godina. Momak je ispod Spahicevog nivoa, a nije ni najjaci stoper u grckoj repki. Mescini da imaju boljih stopera, ne znam jel jos uvijek igraju. Torosidis igra beka i kao takav je bolji od Lulica. Ali sva sreca, Lulic za nas uglavnom igra krilo, u cemu se ne mogu porediti. Torosidisa mozes porediti sa Mujdzom jedino, to je taj nivo.
Gekas .... :lol: :lol: :lol: :lol: covjek se potura po Cvajti i po turskoj ligi, dok Ibisevic zabija u jednom od jacih bundesligaskih klubova.

Sto se tice Pjanica i Dzeke, takav nivo igraca Grci nikad nisu imali. Na kraju Misimovic mozda nije superstar, ali ima vise znanja i klupskih uspjeha nego bilo koji Grk na ovom rosteru.

Btw, Olympiakos i Panathinaikos nisu nivo Rome, Lazija, Stuttgarta i Seville, pogotovo ne ovi drugi.
Gekasov zenit jeste prošao, ali na svom vrhuncu on nije bio ništa lošiji od Ibiševića... Za Papastathopoulosa i Papadopoulosa je teško reći da li su baš bolji od Spahića, ali ta klasa definitivno jesu... Torosidis je po meni možda i ponajbolji grčki igrač kad je u formi, Mujdža se ne može porediti sa njim... Karagounis i Katsouranis nisu isti tip igrača kao Misimović, tj. nemaju njegovo umjeće sa loptom, ali imaju druge kvalitete koje ih stavljaju u približan rang sa njim... Samaras je dosta osporavan, ali sigurno se može porediti sa našim igračima...

Panathinaikos i Olympiakos jesu nivo pobrojanih klubova... To ne znači da su jači, ali mogu rame uz rame sa njima...

Na kraju slažem se da individualno imamo kvalitetniji tim od Grčke, ali reći da imamo 6-7 igrača koji su klasa za sve njihove, ipak je pretjerano... To možeš reći za Latviju, ali ne i za Grčku...
jeza u ledja

#296 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by jeza u ledja »

Naravno da imaju ogromno iskustvo i naravno da su kao ekipa s glavom (Gekas :D) i repom (Samaras :D) i onako kolektivno sa bradama :P daleko ispred nas. Bas zato isticem individualnu (ne)kvalitetu njihovih igraca u odnosu na nase.
Eto taj Ninis, vjeciti talenat, je presao u Parmu, mashalla. Njega mozes porediti sa nasim Pjanicem, koji igra u zapazenu ulogu u jacim klubovima vec 4 sezone, ili koliko vec.

Btw, jel to Karagounis klempo vise ne igra? On im je pola tima bio.
JThomas

#297 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by JThomas »

mi "igramo lopte" bolje od njih, to je sigurno. ali igrali su svi na euru 2004, pa se desilo šta se već desilo...
Kinaski

#298 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Kinaski »

oooo Euforriaaaaaa Euforrrriaaaaaaaa pa papapa papap Cao Brazil , Cao Grcka
cyprus

#299 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:Naravno da imaju ogromno iskustvo i naravno da su kao ekipa s glavom (Gekas :D) i repom (Samaras :D) i onako kolektivno sa bradama :P daleko ispred nas. Bas zato isticem individualnu (ne)kvalitetu njihovih igraca u odnosu na nase.
Eto taj Ninis, vjeciti talenat, je presao u Parmu, mashalla. Njega mozes porediti sa nasim Pjanicem, koji igra u zapazenu ulogu u jacim klubovima vec 4 sezone, ili koliko vec.

Ma dobro, u ševi i probacivanju lopte kroz noge kroz noge svakako jesmo sila za njih :mrgreen: Šteta što ima još koja desetina drugih faktora koji odlučuju u fudbalu :mrgreen:
Tkd

#300 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Tkd »

jeza u ledja wrote:Naravno da imaju ogromno iskustvo i naravno da su kao ekipa s glavom (Gekas :D) i repom (Samaras :D) i onako kolektivno sa bradama :P daleko ispred nas. Bas zato isticem individualnu (ne)kvalitetu njihovih igraca u odnosu na nase.

Bio povrijeđen mislim, ali nije otišao još iz repke. On je nešto kao Javier u Interu :D
Locked