Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Pa gotovo identican penal vam je sviran protiv Levskog i ne vidim da ste se tad bunili? Valjda isli logikom, hajd to je evropski sudija, oni ne navlace je l'??? Ne kontam majkemi...
Identičan penal, jesi siguran da si vidio penal protiv Levskog?
A i sve da jeste, normalno da se nećeš buniti, boli te kara, kad ti svira penal, a ni on ne pomogne protivniku. Smiješna ti je priča.
BHF_Manijak wrote:Pa gotovo identican penal vam je sviran protiv Levskog i ne vidim da ste se tad bunili? Valjda isli logikom, hajd to je evropski sudija, oni ne navlace je l'??? Ne kontam majkemi...
Identičan penal, jesi siguran da si vidio penal protiv Levskog?
A i sve da jeste, normalno da se nećeš buniti, boli te kara, kad ti svira penal, a ni on ne pomogne protivniku. Smiješna ti je priča.
Iz ove perspektive ne mogu vidjeti, ali mi se slicnim cini jer je i protiv Levskog minimalan kontakt bio, Tatomirovic malo sa ledja startn'o napadaca LEvskog i odmah penal, za ovaj mi se slicno cini, da je u naletu igraca Zrinjskog neko ga dokacio, samo ovaj put po nogama. Al' eto ok, meni je smijesna prica.
Sve se bas prebrzo odigralo+jako losa slika+YT ekranic...
Vama nije penal naravno (necu ni ja reci da jeste), ali se ni sa 50% sigurnosti ne moze tvrditi da nije, jednostavno se NE VIDI jasno!
Ono sto je cinjenica je to da ste ovo nazvali smijesnim i kradjom, a to je jednostavno neukusno shodno snimku po kojem se donose sudovi...
Ko na osnovu ovog snimka moze utvrditi da (ni)je bilo penala nek odmah ide na TV u neki nocni termin i rijesi egzistenciju jer ocito posjeduje neke nadnaravne moci.
protiv levskog nije bio penal. ali na osnovu ovog snimka je neozbiljno reći išta, jednostavno se ne vidi je li bilo nekog povlačenja, kontakta ili nije.
Ma ne vidi se na snimku je li bio penal ili nije tako da to ne treba komentarisati. Mada ja ga ne bih svirao
Naš gol iz dubokog ofsajda, Nuhanović je najmanje 3 metra bio u ofsajdu.
Poderat ćemo mi njih na Koševu, ništa se vi ne brinite. I neka nosari neko odgovori kada je izvlačenje za sljedeće kolo.
Mi skoro prosli i nastavljamo sa neporazenosti u kupu!
Komsije je gol za 3:1 spasio jer da je ostalo 3:0 to bi vec gotovo bilo. Ovako imaju opet sanse da se vrate. Mada ne znam bas kkav je Zrinjski u gostima, dosad su na domacem sve tri ekipe za vrha (mi, Siroki i Borac) ispratili pobjedom kuci, eh sad imaju li kuveta i za dobru igru u gostima, ne znam.
BHF_Manijak wrote:Mi skoro prosli i nastavljamo sa neporazenosti u kupu!
Komsije je gol za 3:1 spasio jer da je ostalo 3:0 to bi vec gotovo bilo. Ovako imaju opet sanse da se vrate. Mada ne znam bas kkav je Zrinjski u gostima, dosad su na domacem sve tri ekipe za vrha (mi, Siroki i Borac) ispratili pobjedom kuci, eh sad imaju li kuveta i za dobru igru u gostima, ne znam.
mislim da su opasna ekipa ali tesko davaju gol ali evo izgleda krenuli ih. ovaj anicic zabijo het trick i mislim da ce poceti i u premijer ligi davat golove.
vidim da je iz srbije, kako ga zrinjski tamo najde?