Kume ti puno valjaš šuplje. Varalice često jedni druge nađu, tako i da jesi varao nekog velika je šansa da ćeš nać nekog istog kao i ti. To je isto kao što pijanci nađu pijance čak i one koje dotad nisu ni iz glave znali.Aqua_S wrote:kanim se već neko vrijeme da sam svoj doprinos temi. svaka čast svima koji su dali svoje komentare i mišljenja ma koliko ona iskrena bila. pokušaću da budem kratak, jasan i što je najvažnije iskren. varao sam broj nije bitan i odgovorno vam tvrdim da su žene možda i gore od muškaraca. neke stvari koje sam doživio se ni u najslobodnijim filmovima ne dešavaju. posebno su me razočarale one koje su me hladno ugostile u svom bračnom krevetu kojem je strana na kojoj je spavao njihov muž još bila topla. nisam moralan, ne glumim anđela ali ipak me takvo skrnavljenje bračnog hrama devastiralo. lično sam se uvjerio da se žene kao i muškarci troše za jednu noć ili čak za sat ili dva. isključivi krivac za nevjeru ne postoji na taj čin niko nikog ne tjera, i sve je stvar dogovora dvije osobe koje imaju isti interes.
A za varanje kad potajno okolo spavaš nema dogovora, na to niko živ i normalan i sa imalo etike ne bi pristao, osim onih koji ionako traže sponzora pa ih nije briga jer će i oni bit još gori. Isključivi krivac za nevjeru je odgoj i ponašanje pojedinca. Karakter koji je izgrađen i koji se kod odrasle osobe jako teško može promijeniti. Utječe i društvo na to u mladosti ali na formiranje karaktera, počevši od društva sa kojim se dotični/dotična druži, ali i američko smeće koje i ljudi u Americi preziru. Kad te kući ne uče i puste te kao tikvu niz vodu, onda je velika šansa da će na tvoj karakter najvećim dijelom utjecati društvo i mediji, pa šta god iz toga izašlo.
Pusti priču o tzv "biološkom nagonu". Da je tako svi bi ljudi otimali i ubijali gradom sve šta se kreće i ne bi se ni skrivali kad varaju. Varalice znaju šta rade jako dobro i zato se i skrivaju jer znaju da to nije u redu ni pod razno.
I već sam rekao, za seks treba neka pamet. Od toga su danas napravili cijelu nauku koju ne bi stigao skontati da cijeli život čitaš njihove knjige i savjete, jbg seksolozi trebaju od nečega živjeti kao i rudar Meho iz Kaknja od svoje plaće, pa ti sad zamisli koliku bi nauku Meho mogao napraviti od kopanja u rudniku. Ali seks će čitat brdo ljudi i vazda će bit masa onih koji će kupovat knjige jer ih zanima šta će ovaj put pročitat, dok je malo onih koji će čitat Mehine mudrolije kako krampom zamahnut i razbijat kamen.
Za varanje ne treba veliko znanje, samo treba đon obraz.