Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Smail Aga

#276 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Smail Aga »

Kona__ wrote:Šta ba dramiš toliko?? Nije španska serija, voljela te, ne voli te više i šta sad? Život ide dalje, jesi li se rodio sa njom? Mlakonja si pravi, nije ni čudo što je utekla.
Udaj se za mene :D :D Ja sam cvrst ko beton :D Macho :D Doduse ,tucem samo samarom,znam niko nije savrsen,gledacu da ispravim to :D :D
Salu na stranu,u pravu si. Ne treba od krace veze praviti drame i sapunice. Voljela te,vise te ne voli i cao. Volices ,volice te,prestati ces voliti,prestace te voliti,sve je to krug,normalno kretanje u zivotu. Samo opusteno i veselo :D :D :D
Kona__

#277 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kona__ »

Stani u red. :D Neka šamara, da možeš sama sebe kazniti kad ne slušaš! :D
Na stranu šala, fakat drama je samo u glavi, nerealna i lažna..
Great Cornholio

#278 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Great Cornholio »

Ghost_Rider_XXX wrote:Čekaj ba jel ti patiš, ili ba šta povalio? :-)
Fakat, nešto mi sumnjivo ta njegova želja za drugim ženama. Kad gubiš nekoga, koga, navodno, voliš neizmjerno, nije ti do seksa sa drugim ženama.
respo

#279 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by respo »

ja predlazem da tu curu proslijedis forumasima
stavis ovdje broj i koji prvi nazove njegova je
dudlov

#280 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by dudlov »

respo wrote:ja predlazem da tu curu proslijedis forumasima
Kasno je, obezbjedila se ona već.
Paša moj,ne ponižavaj se više jer ima ona stara "kad te zove, odazovi se a kad prestane zvat, ne odazivaj se".
100% je drugi dudlan u pitanju.
frameni

#281 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by frameni »

respo wrote:ja predlazem da tu curu proslijedis forumasima

Vjerujem da bi ti bio najbrzi ;-)
Kumberlator

#282 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Izasao sam sinoc, opustio se malo, zaboravio na sve, bas mi je super bilo. Uzivo sam, osto dugo, popio jednu ljutu, proveo sam se bas, tako sam se dobro i cvrsto osjecao, kao da sam ponovo stao na noge. Oko mene zena milion, sve bolja od bolje. Zaboravio sam na nju, nisam mislio o njoj, o nama, o ovim problemima. Totalno mi se sve razbistrilo, al totalno. Svatio sam gdje sam pogrijesio u ovoj vezi, zasto ona radio ovo sto radi, zasto smo tu gdje jesmo.

Ovako, svjesna je i ona da je me gurala u neke stvari, svjesna je da to nije ispravno. NIje dobila ljubav koju je trebala, ja joj to nisam dao. Izasao sam iz veze prije nego sto smo krenuli, izasao i planiro malo da uzivam solo. Brzo sam krenuo sa njom nakon toga, jednu sedmicu poslije. Gurnula me u vezu, pa u zaruku, pa onda i do samog braka. Pitam se dali je zaista volim, jer ako je volim to bi trebalo da bude nesto sto sam ja zelio. Ne kazem da nisam zelio, ali nije se to toliko primjetilo i toga je ona svjesna.
United_Of_Manchester

#283 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by United_Of_Manchester »

Kumberlator wrote:Izasao sam sinoc, opustio se malo, zaboravio na sve, bas mi je super bilo. Uzivo sam, osto dugo, popio jednu ljutu, proveo sam se bas, tako sam se dobro i cvrsto osjecao, kao da sam ponovo stao na noge. Oko mene zena milion, sve bolja od bolje. Zaboravio sam na nju, nisam mislio o njoj, o nama, o ovim problemima. Totalno mi se sve razbistrilo, al totalno. Svatio sam gdje sam pogrijesio u ovoj vezi, zasto ona radio ovo sto radi, zasto smo tu gdje jesmo.

Ovako, svjesna je i ona da je me gurala u neke stvari, svjesna je da to nije ispravno. NIje dobila ljubav koju je trebala, ja joj to nisam dao. Izasao sam iz veze prije nego sto smo krenuli, izasao i planiro malo da uzivam solo. Brzo sam krenuo sa njom nakon toga, jednu sedmicu poslije. Gurnula me u vezu, pa u zaruku, pa onda i do samog braka. Pitam se dali je zaista volim, jer ako je volim to bi trebalo da bude nesto sto sam ja zelio. Ne kazem da nisam zelio, ali nije se to toliko primjetilo i toga je ona svjesna.
popio :shock: nece ti Bog pomoci
frameni

#284 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by frameni »

Kumberlator wrote:Izasao sam sinoc, opustio se malo, zaboravio na sve, bas mi je super bilo. Uzivo sam, osto dugo, popio jednu ljutu, proveo sam se bas, tako sam se dobro i cvrsto osjecao, kao da sam ponovo stao na noge. Oko mene zena milion, sve bolja od bolje. Zaboravio sam na nju, nisam mislio o njoj, o nama, o ovim problemima. Totalno mi se sve razbistrilo, al totalno. Svatio sam gdje sam pogrijesio u ovoj vezi, zasto ona radio ovo sto radi, zasto smo tu gdje jesmo.

Kad ti je jedan izlazak tako pomogao,kad si za jednu noc uspio sve shvatiti...Samo mi jedno nije jasno,sto prije nisi iskoristio tu opciju?
Smail Aga

#285 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Smail Aga »

Vidis koliko jedna ljuta pomogne,sutra stresi pola litra i sve ces shvatiti u zivotu. Recimo ,shvatices u koga si duboko i iskreno zaljubljen i koga najvise volis na svijetu :D :D :D
A ti volis samo sebe,svog jedinoga sebe :D :D :D Odavno nisam sreo takvoga egomanijaka poput tebe. Ocito da je ona to prepoznala i dala ti nogu. Garant si prije poslije jedne ljute,pricao raji,kako joj cinis uslugu,kako ti mlad,lijep i uspjesan ,zenis nju jadnu,bijednu i nikakvu samo zato da kod allaha zaradis sevapa. To joj je sigurno doslo do usiju i poslije toga da je Romkinja sa jednom rukom i nogom,pljunula bi te i ostavila a ne ,neka normala djevojka ,kakva se ona meni cini.
I da ti za kraj Cicha Smail,ispuse jedan sareni balon,kojim se strasno ponosis. Sa rijesenim stambenim pitanjem,solidnim autom i platom od 2 K si samo srednja klasa i ni mrve vise :D :D :D :D
Ako su ti to jedine 'kvalitete' u zivotu,nemas ti sta ocekivati u buducnosti. Moj savjet ti je idi kupi pistolj,pa se objesi,tako da se ljudi pitaju,sto si pistolj kupovao :D :D :D
Time bi pokazao malo duhovitosti,prvu pozitivnu osobinu koju bi vidjeli kod tebe.
Kumberlator

#286 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Dobro ima i u tvom postu istine, nije materijalno samo u pitanju, duhovit sam ja, imam finih osobina. Ali to nije tema vise, ko sam kakav sam i sta sam. Trebalo mi je ovo sinoc malo da dodjem sebi, malo da se opustim. Svatio sam razloge njene i zasto je to uradila. Ono sto mi je bitnije svatio sam i ja nesto. Sve sto je bilo bilo je, greske se ne mogu ispravit, tu su. Ali bar sad jednom u zivotu svom, necu da idem linijom manjeg otpora. Podijelio sam ovdje sa vama sve ovo, otvorio se, i lakse mi je. Ali cu vam reci nesto. Necu odustat, necu jednom u zivotu svom necu da odustanem, necu da je pustim, pa kolko god da joj godina, vremena treba. Kolko god da sam grijesio, kolko god da sam fakin nekad bio, volim tu zenu, volim je onoliko koliko bog moze da vam da da nekog volis. Toliko ja nju volim. Nema nikog drugog to znam. Uzet cu ovu zenu za ruku i vodit cu je kroz zivot, vodit cu je. Necu odustat, sutra idem na kafu, bit cu totalno iskren, pa sta bude neka bude. Pa ako dobijem ono skorz nogu, nista nikako, pa nek mi nesvane, nek me nema, sutra cu da odem i da joj kazem sve sto mi je na srcu. Nek mi je dragi bog na pomoci. Necu trazit nista od nje, ni da ni ne, ni bilo sta, nikakvu nadu, nista mi netreba, ja od ove zene necu odustat. Grijesio sam prema njoj strasno sam grijesio, ali cu to da popravim, jer vjerujem u sebe, imam vjeru u nas, ne napusta me, koliko god bi mogao da sve ovo stavim i idem dalje. Ne zelim to, zelim jednu zenu da usrecim i da je dovedem kuci. Da joj dam u zivotu sto joj treba, ljubav, njeznost, komfort itd. Necu odustat, pa nek sam lud, ali necu. Bit ce moja, jer je volim jer je trebam, jer ona mi je sve. Bit ce moja, OSVOJIT CU JE.
miki.ba

#287 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by miki.ba »

Kumberlator wrote:Dobro ima i u tvom postu istine, nije materijalno samo u pitanju, duhovit sam ja, imam finih osobina. Ali to nije tema vise, ko sam kakav sam i sta sam. Trebalo mi je ovo sinoc malo da dodjem sebi, malo da se opustim. Svatio sam razloge njene i zasto je to uradila. Ono sto mi je bitnije svatio sam i ja nesto. Sve sto je bilo bilo je, greske se ne mogu ispravit, tu su. Ali bar sad jednom u zivotu svom, necu da idem linijom manjeg otpora. Podijelio sam ovdje sa vama sve ovo, otvorio se, i lakse mi je. Ali cu vam reci nesto. Necu odustat, necu jednom u zivotu svom necu da odustanem, necu da je pustim, pa kolko god da joj godina, vremena treba. Kolko god da sam grijesio, kolko god da sam fakin nekad bio, volim tu zenu, volim je onoliko koliko bog moze da vam da da nekog volis. Toliko ja nju volim. Nema nikog drugog to znam. Uzet cu ovu zenu za ruku i vodit cu je kroz zivot, vodit cu je. Necu odustat, sutra idem na kafu, bit cu totalno iskren, pa sta bude neka bude. Pa ako dobijem ono skorz nogu, nista nikako, pa nek mi nesvane, nek me nema, sutra cu da odem i da joj kazem sve sto mi je na srcu. Nek mi je dragi bog na pomoci. Necu trazit nista od nje, ni da ni ne, ni bilo sta, nikakvu nadu, nista mi netreba, ja od ove zene necu odustat. Grijesio sam prema njoj strasno sam grijesio, ali cu to da popravim, jer vjerujem u sebe, imam vjeru u nas, ne napusta me, koliko god bi mogao da sve ovo stavim i idem dalje. Ne zelim to, zelim jednu zenu da usrecim i da je dovedem kuci. Da joj dam u zivotu sto joj treba, ljubav, njeznost, komfort itd. Necu odustat, pa nek sam lud, ali necu. Bit ce moja, jer je volim jer je trebam, jer ona mi je sve. Bit ce moja, OSVOJIT CU JE.
Stipu nju, nego javljaju li se forumasice na pp, pošto si boldirano :D
frameni

#288 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by frameni »

@Kumberlator...Nije mi u prirodi da budem bahata i bezobrazna,a sa tobom nemam bas puno izbora...Ali definitivno nisi dobro...Mislim da ti je dosadno i zelis neke promjene u tvom monotonom zivotu i dosao si ovdje da nas malo vozas 13 stranica na forumu...Sto se mene tice, ova tema je zavrsena...
rise against

#289 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Ti nju volis jer je trebas nije ti dobro,da ti treba jer je volis to bi bilo dobro.

Al ima i ona mozga,ako se ti odes napiti,biti sa drugim zenama svaki put kad se posvadjate nece vam biti dobro i tek onda dolazis sebi,ne ide to tako druze.Ako je volis toliko ne bi uopce spominjao svoje materijalno stanje i bogatstvo jer bi ona bila sve tvoje i nista drugo ti ne bi bilo potrebno.
Ljuska_u_BaklaFi

#290 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Shvatila cura da ne zeli biti donja cijeli zivot 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#291 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Citam, pa opet citam, i sve kontam da dva razlicita lika pisu sa istog nicka.
Sinoc je cugo, shvatio je sve, briga njega za njom, a onda danas e on ce nju da zeni. :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#292 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:Citam, pa opet citam, i sve kontam da dva razlicita lika pisu sa istog nicka.
Sinoc je cugo, shvatio je sve, briga njega za njom, a onda danas e on ce nju da zeni. :mrgreen:
znaci isti je lik
da sve vrijeme misli isto, ja bih se tek onda zapitala..
respo

#293 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by respo »

na 15-oj stranici ocekujem preokret
ona njega zove u 3 ujutro i trazi ponovo da se pomire :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#294 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote:
znaci isti je lik
da sve vrijeme misli isto, ja bih se tek onda zapitala..
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Mr.Penguin

#295 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mr.Penguin »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Shvatila cura da ne zeli biti donja cijeli zivot 8-)
A kad je bila doljna?
Ljuska_u_BaklaFi

#296 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sudeci po njegovoj prici (postavljaca teme), a kad nije :-D
mrgreen

#297 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by mrgreen »

ladyblue18 wrote:Citam, pa opet citam, i sve kontam da dva razlicita lika pisu sa istog nicka.
mislim da je htio reći oko njega cure sve bolja od bolje, a njemu najbolja njegova "ružna" :D

mogu se kladiti da ovaj nije ni upola dasa kao što misli... pun grad takvih napuhanih, ružnih faca, koji misle da su hit
rise against

#298 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Ovo se pravo zakuhalo,te je nece te je hoce,ako dodje do obrata snimam film sa ovom radnjom.

Ja bih njoj preporucio,kao pripadnik muskog spola da bjezi od njega i da zaebe tu kafu,prespava 2-3 noci u miru,te izadje sa rajom.

I da nema nafake od zenidbe radi sevapa,samo sa radi ljubavi zeni(i papira nekad )
Mr.Penguin

#299 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mr.Penguin »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Sudeci po njegovoj prici (postavljaca teme), a kad nije :-D
Neka on prica sta hoce svaki put je po njenom bilo.
Kumberlator

#300 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Ja vam kazem imam prenose, nekad bi napustio, nekad neznam sta cu bez nje. Ono sto je bit svega ovoga, citavog s****a sto se desava, da je volim al ono pravo bez maske. Tesko nekad emocije pokazujem, puno sam puta propustio. Nekom ovo izgleda smijesno, sad sam jak, sad cu da nadjem drugu itd, sad pizdim, jednostavno imam prenose. Iskren sam covjek prije svega. ljudi moji jednostavno zelim tu zenu, a ona zbog nekih stvari iz proslosti koje nisu slika ni mene ni nje zeli da ovo prekine. Pravi gresku. Pravi gresku svog zivota. Ja cu zalit jos 3, 5, 10 dana i vratit se bit puno jaci od nje. Ona je obiljezena, vjerena, tesko ce joj bit nastavit. Ja to znam, jer ja nju znam. Neznam kako da joj pridjem i to kazem. Zelim da joj dam svu ljubav ovog svijeta, ona misli da je za to kasno, ali sto braca ameri kazu it's never too late. Otici cu sutra jak, cvrst, razgovarat sa njom. Pa sta bude, zelim da se borim za nju, da je osvojim, jos mi je to ostalo. Sve mi se srusilo, u ovih zadnjih 10tak dana. Sta imam da izgubim? ponos? cast? necu to da drzim u sebi. Pa ako zeli da ide nek ide, boze moj. Proci ce me. Mlad sam, zgodan, lijep, pun zivota, al sto je najvaznije ISKREN SAM. Ostavljajte komentare, kakve god zelite, ne hvalim se. Ne kazem to kolko novca pravim da bi se hvalio ili dizo, kazem to jer iskreno i posteno to zaradim. Radim i trudim se i ne ocekujem od drzave, tate, mame, tetke iz Svice ili bilo koga drugog bilo sta.

Postao sam ocajan iz ljubavi prema jednoj zeni, i skrenu sa puta. Samo se nadam da cu da je vratim. Ne trazim nist od vas, samo ono iskreno, savjet i to je to, Ne ocekujem da bilo ko od vas ucini bilo sta, samo se nadam da ce Bog da me pogleda jednom i da mi ono sto zelim, nikad nisam pitao za bilo sta osim ovog. Pa opet kazem nek mi da ono sto je najbolje. Ako sam zasluzio nek me kazni, nek mi je uzme.
Locked