Kumberlator wrote:Izasao sam sinoc, opustio se malo, zaboravio na sve, bas mi je super bilo. Uzivo sam, osto dugo, popio jednu ljutu, proveo sam se bas, tako sam se dobro i cvrsto osjecao, kao da sam ponovo stao na noge. Oko mene zena milion, sve bolja od bolje. Zaboravio sam na nju, nisam mislio o njoj, o nama, o ovim problemima. Totalno mi se sve razbistrilo, al totalno. Svatio sam gdje sam pogrijesio u ovoj vezi, zasto ona radio ovo sto radi, zasto smo tu gdje jesmo.
Ovako, svjesna je i ona da je me gurala u neke stvari, svjesna je da to nije ispravno. NIje dobila ljubav koju je trebala, ja joj to nisam dao. Izasao sam iz veze prije nego sto smo krenuli, izasao i planiro malo da uzivam solo. Brzo sam krenuo sa njom nakon toga, jednu sedmicu poslije. Gurnula me u vezu, pa u zaruku, pa onda i do samog braka. Pitam se dali je zaista volim, jer ako je volim to bi trebalo da bude nesto sto sam ja zelio. Ne kazem da nisam zelio, ali nije se to toliko primjetilo i toga je ona svjesna.
Vidis koliko jedna ljuta pomogne,sutra stresi pola litra i sve ces shvatiti u zivotu. Recimo ,shvatices u koga si duboko i iskreno zaljubljen i koga najvise volis na svijetu
A ti volis samo sebe,svog jedinoga sebe

Odavno nisam sreo takvoga egomanijaka poput tebe. Ocito da je ona to prepoznala i dala ti nogu. Garant si prije poslije jedne ljute,pricao raji,kako joj cinis uslugu,kako ti mlad,lijep i uspjesan ,zenis nju jadnu,bijednu i nikakvu samo zato da kod allaha zaradis sevapa. To joj je sigurno doslo do usiju i poslije toga da je Romkinja sa jednom rukom i nogom,pljunula bi te i ostavila a ne ,neka normala djevojka ,kakva se ona meni cini.
I da ti za kraj Cicha Smail,ispuse jedan sareni balon,kojim se strasno ponosis. Sa rijesenim stambenim pitanjem,solidnim autom i platom od 2 K si samo srednja klasa i ni mrve vise
Ako su ti to jedine 'kvalitete' u zivotu,nemas ti sta ocekivati u buducnosti. Moj savjet ti je idi kupi pistolj,pa se objesi,tako da se ljudi pitaju,sto si pistolj kupovao
Time bi pokazao malo duhovitosti,prvu pozitivnu osobinu koju bi vidjeli kod tebe.