Slegle su se emocije nakon mange
Tobi je Obito i u to možemo biti sasvim sigurni. Na početku mange je rekao kao da "me" možete zvati kako želite Obito, kako god. Kasnije se pojavljuje Madara i naziva ga Obito.
Razlog za sve to je Rin. LOL. Opet cura iz mladosti od 12-13-14 godina kriva za sve koja i nije toliko obraćala pažnje prema njemu. Ko zna kako je Rin umrla, to nam treba Kishi pokazati. Možda je Kakashi pogriješio u nečemu no nisu mi par stvari jasni.
Kako se poznaju Madara i Obito. Okej, recimo Madara je pronašao Obita i trenirao ga, ali kako je baš njega pronašao u tom datom trenutku. Kishi čekamo odgovore.
Madara se tek tako pojavio. Gdje su Kage-a. Je li ih ubio ili se tu pojavio da pokupio od Naruto Kyubija i da završi planirani posao uz Tobija ili ti ga Obita pa se vrati i počinje nova borba sa Kage-s.
Gdje je Sasuke ? Koliko mu treba vremena da vidi te ljude koji mu mogu dati odgovor na sve.
Poprilično sam siguran da će Sasuke saznati istinu o svemu i da će stati na stranu Naruta . Kada Obito i Kakashi nisu mogli ostati prijatelji nakon svega, Naruto i Sasuke će biti primjer da se za friendship vrijedi boriti i na kraju svega će biti zajedno s osmjehom. Malo mi je to mrsko jer je ipak Sasuke mnoge pobio bez razloga, ali eto.
Baš epic, Naruto vs Madara, Sasuke vs Obito. Saznati ćemo šta je zapravo razlog svega. Sigurno ovo opet ima veze sa Uchiha clanom jer eto ono je Obito bio ko je pomogao Itachiju da pobiju clan. Što je clan Uchiha smetao Obitu ?
Toliko pitanja, a trebaš čekati sedmicu da dobiješ jedan, a onda se otvaraju još 10 pitanja. Kako je ovo zanimljivo, uh.
Mogao bi neko nastradati , možda Kakashi, možda Gai, jedan od Kage-a (ako već nisu nastradali).
Glavna pitanja:
-Rin, kako je umrla. Je li Kakashi kriv
-Kako Madara zna Obita
-Gdje je Sasuke
-Gdje su Kage
-Obito što tolika mržnja radi Rin , mali su bili.
-Zetsu
Sada baš smiješno i ofirno bilo Tobi(obiTo)