Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma ja ba vokri je njemu sad eeeeeeeee, izabrao je stranu ali nije razmislio dovoljno a i stislo ga treba gledati limunadu od tekme s interom i onda supljirati dobra tekma
A onaj ponisten gol Del Piera?? Nije bilo offsajda ....
Zlatanova stativa ...i 100% sansa Del Piera...mada dobro ima jos 45 minuta + revans...Nadam se da ce sudije malo bolje progledati...
Tko može biti zadovoljniji? Teško je reći, Liverpool je tražio bilo kakvu pobjedu, dok je 'stara dama' pogotkom u gostima u poziciji velikog favorita pred utakmicu na Delle Alpiju.
MI SMO ZADOVOLJNI, PA NAMA JE BOLJE 2-1, NEGO 1-0, DA VAM POJASNIM???
HAHAHAH...
sutra igraju oni bunkerasi milan-inter, ako nemate sta pametnije radit gledajte chelsea-bayern, zaobidjite milan-inter, jer vas samo moze glava boliti od njih, PA KOME JE JOS ZANIMLJIVO NESTO POPUT milan-inter???
Jel ono Zlaja pogodio stativu? Inace slab je bio danas, bar onoliko koliko sam uspio viditi na snimku utakmice! Rezultat nije los ali valja uvalit gol u revans-utakmici a ne primit...bice zajebano!
Ako pogledas snimak malo blize vidi se da mu je glava presla u ofsajd. Jedan dio tjela ako se nadje izmedju golmana i zadnjeg odabrenog igraca to je ofsajd. Prema tome nemoj vise misli ti o sexu dok igras jer ce ti cuna zavrsi ti u ofsajdu
kad se sve zbroji liverpool je igrao prvih pola sata nakon toga sat vremena odnosno do kraja ih nije bilo na mapi, juventusovi bekovi stisli krila a krila sredinu tako je omjer bio 4-2 u sredini za juve odnosno nedved-emerson-zambrotta-pessotto protiv gerrarda i biscana ma vidjeli se nisu i jos su dobro prosli na kraju, objektivno nemaju sta traziti u torinu jer onakav blef i presing ne mogu izvesti u torinu kao sada prvih pola sata
ponisteni gol del piera je u najmanju ruku diskutabilan... ali neka
vazan je gol u gostima i naravno da je bolje 2:1 nego 1:0 a zabit ce ga vec zlatan u torinu
sutra slijedi peglancija od utakmice ja stavio da ce biti manje od tri gola ako bude i jedan uopce bice dobro
You'll never walk alone ... ono se već može nazvati profesionalnim navijanjem
Nego kolika je kvota na Inter-Milan -3 gola ? 1,5 ?
Što bi englezi rekli, zanimljivije je gledati kako raste trava nego milanski derbi ... ali ja ću ipak gledati M-I ako ga uhvatim na kakvom divljem kanalu na foru
Juve ice dalje, razvalili su ih u drugom poluvremenu.
Jedino ako ih UEFA ne izbaci iz takmicenja, ako kakav pokolj ne naprave na Della Alpe stadionu, a boga mi, moguce je svasta
Ako pogledas snimak malo blize vidi se da mu je glava presla u ofsajd. Jedan dio tjela ako se nadje izmedju golmana i zadnjeg odabrenog igraca to je ofsajd. Prema tome nemoj vise misli ti o sexu dok igras jer ce ti cuna zavrsi ti u ofsajdu
Hmh, fino ti to meni objasni, samo tesko se to moglo vidjeti, te detalje nije bas bilo moguce vidjet jer je kamera u najmanju ruku bila lose postavljena, ali eto, nema veze...
ZAO MI JE ONOG INTERA, PA ONI GROBARI OD FUDBALERA MILAN, SU NAPRAVILI 2-0, A NISU ZASLUZILI NI 0-0...STVARNO JOS JEDNA BLAMAZA INTERA, SINISA OPROSTI SE...ILI DA SE NAPRAVE IZMJENE I U FUDBALU KAO U RUKOMETU...
Kakav crni Juventus..sreca pa postoje Rossoneri..da nas nema obrukali biste italijanski fudbal..ali zato smo mi tu..nadam se da ce vam Liverpoolo zabiti dvicu u Torinu..ako Bog daaaaaaa...