DA SE ALIJA IZETBEGOVIC U BOSNI NIKAD NE PONOVI

Locked
Prenj

Post by Prenj »

Da je barem kriminalu i korupciji posvetio toliko vremena i kritike koliko je posvetio djeda Mrazu druge bi nam ptice sad pjevale.
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Prenj wrote:Da je barem kriminalu i korupciji posvetio toliko vremena i kritike koliko je posvetio djeda Mrazu druge bi nam ptice sad pjevale.
To je ovaj dio price gdje se nije znalo ko je predsjednik Islamske vjerske zajednice: Izetbegovic ili Ceric, odnosno ko je predsjednik predsjednistva: opet Izetbegovic ili Ceric.
U jednoj Turskoj gdje zivi 99 posto muslimana kada bi se lider islamske vjerske zajednice tako drsko mijesao u politiku kao sto to radi ef. Ceric, ne bi mu ginulo najmanje 20 godina zatvora.
A sa druge strane, veliki vodja se bavio djedom mrazom dok su okolo cvjetali kriminal i korupcija.
Ped001

Post by Ped001 »

Jedan je Alija!

Bio je veliki covjek a sada pa nadalje u buducnost postao je legenda.

Hvala mu za sve
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Ped001 wrote:Jedan je Alija!

Hvala mu za sve
Ne ponovio se.
Ped001

Post by Ped001 »

meatoverhere wrote:

Hvala mu za sve
Ne ponovio se.
Vjerovatno vise nece biti potrebe da se ponavlja :D ,sile su postale silice :lol: -zato-nemoj mi se sekirati :D
muhamed_hr

Post by muhamed_hr »

Image

Da nije bilo Alije nebi bilo ni BiH, Fikret Abdic bi preuzeo komandu i BiH bi postala pokrajina u velikoj srbiji.

Hrvati bi se odcjepili itd itd.
mostarac

Post by mostarac »

sudnjidan wrote:U situaciji kada je morao pregovarati sa dva pistolja uperena u svoju glavu od strane srpskog, kasnije i hrvatskog agresora, bez ikakve pomoci izvana, suocen sa mogucnoscu bioloskog nestanka svog naroda logicno da nije mogao uvijek donositi ispravne odluke.
PROBLEM SA ALIJOM JE STO ON NIKADA NIJE DONOSIO ISPRAVNE ODLUKE, A ALIJA JE BIO PREDSJEDNIK PREDSJEDNISTVA BOSNE I HERCEGOVINE, A NE SAMO MUSLIMANA. NJEGOVA PRIMARNA DUZNOST I OBAVEZA JE BILA BOSNA I HERCEGOVINA, A NE MUSLIMANI. ZATO DANAS I NEMAMO (BOSANCI I HERCEGOVCI) ZEMLJU.
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

meatoverhere wrote:

Hvala mu za sve
Ne ponovio se.
Ma odlicno, nek nam se ponove Lagumdžije, Tihići, Paravci, Čavići,Šarovići ....
itd,
Preko stotinu svjetskih zvanica, Što ljudi iz politike, sto uglednih licnosti iz svIjeta biznisa, kulture, sporta itd, je bilo na DŽENAZI ALIJI,
jedan klinton MU JE DOLAZIO U BOLNICU U POSJETU, A KAD UMRU OVI POSLIJE NJEGA PREDJSEDNICI, ILI DRUGI POLITIČARI PITAT ĆU TE JA PO ČEMU SU OSTALI POZNATI,

tom ČOVJEKU ODAJEM SVAKU POČAST I BORIO SE ZA SVOJ NAROD LAVOVSKI (NORMALNO UZ DOSTA GREŠAKA-i on je čovjek) ALI U TOJ UTAKMICI PROTIV DIVOVA KAO STO SU SRBIJA I HRVATSKA,a u kojoj je BiH bila samo sitna i jadna zemlja, VJERUJEM DA JE POBIJEDIO
sudnjidan

Post by sudnjidan »

umro je mostar wrote:
sudnjidan wrote:U situaciji kada je morao pregovarati sa dva pistolja uperena u svoju glavu od strane srpskog, kasnije i hrvatskog agresora, bez ikakve pomoci izvana, suocen sa mogucnoscu bioloskog nestanka svog naroda logicno da nije mogao uvijek donositi ispravne odluke.
PROBLEM SA ALIJOM JE STO ON NIKADA NIJE DONOSIO ISPRAVNE ODLUKE, A ALIJA JE BIO PREDSJEDNIK PREDSJEDNISTVA BOSNE I HERCEGOVINE, A NE SAMO MUSLIMANA. NJEGOVA PRIMARNA DUZNOST I OBAVEZA JE BILA BOSNA I HERCEGOVINA, A NE MUSLIMANI. ZATO DANAS I NEMAMO (BOSANCI I HERCEGOVCI) ZEMLJU.
Evo sad ja moram Aliju braniti sto mi bas nije ugodna zadaca. Napisao sam da je donio barem jednu pravilnu odluku - onu o odbijanju Oven-Stoltenbergovog plana. Naravno da je A.I. bio predsjednik predsjednistva BiH na papiru, ali u praksi bio je tek jedna od "zaracenih strana" po diktatu medjunarodne zajednice. Sta bi imao od BiH da je odbio mir u Dejtonu, nastavio rat u kojem bi izginulo jos koja stotina hiljada ljudi, medju njima najvise Bosnjaka. Cijenu "promjene" njegove politike u korist bioloskog opstanka naroda a protiv multietnicke BiH zaista su "platili" gradjani srpske i hrvatske nacionalnosti lojalni drzavi BiH u nekoliko vecih gradova poput Sarajeva ili Tuzle. Ali, to nije bio izbor A.I. vec medjunarodne zajednice i predstavnika srpskog i hrvatskog naroda. Jeli A.I. odbijao direktne pregovore sa Karadzicem tokom citave 1992. uz obrazlozenje da ne zeli pregovarati sa izvrsiocem genocidne politike? Jeste, ali ga je medjunarona zajednica prisilila da sjedne za pregovaracki sto. Da li je A.I. treba glavom kroz zid kontra cijelog svijeta sa bijedno naoruzanom vojskom, 20 posto teritorije BiH prepune izbjeglica?
Ovdje sam ispisao dosta recenica protiv SDA i A.I. ali me uvijek nanovo iznervira izvrtanje cinjenica o "odustajanju" A.I. od multietnicke BiH. Ispada kao da su "legalno" izabrani predstavnici Srba i Hrvata (ne samo predstavnici vec kompletni narodi) gorjeli od zelje za zajednickom drzavom, a A.I. ih je od toga ogovarao i tjerao od sebe. Samo dva detalja:
Je li A.I. na zahtjev HDZ-a postavio polupismenog aparatcika, predratnog sefa reprezentacije u Energoivestu Milu Akmadzica da bude predsjednik Vlade BiH? Jeste. I kako mu je to Akmadzic vratio? Na neke pregovore, cini mi se u Zenevu, dosao u delegaciji BiH i onda tamo na licu mjesta promijenio dres i prikljucio se "svojima". E, onda je trebao A.I. da izabere narednog hadezeovca pa da ga opet ovaj ponizi, pa tako unedogled. A.I. izabrao Harisa Silajdzica za predsjednika Vlade od koga makar nije mogao ocekivati noz u ledja. Tada je prekrseno sveto pravilo da predsjednici predsjednistva, vlade i skupstine moraju biti iz tri razlicita konstitutivna naroda, ali se vlada makar mogla posvetiti organizaciji odbrane umjesto da gataju hoce li se neki hadezeovac "zadrzati na sluzbenom putu" ili pobjeci Mati Bobanu.
Jesu li u u multietnickom ratnom Sarajevu Bosnjaci izasli u susret Hrvatima i dozvolili im formiranje jedinice HVO-a i cak dali najlaksu liniju za cuvanje na Masinskom fakultetu koju je od cetnika dijelila Miljacka. Ovaj HVO radio je po instrukcijama iz Gruda i kada su sarajevsku jedinicu pokusali ukljucuti u sistem komandovanja I korpusa ABiH kako su im to "haveovci" vratili? Tako sto su skoro svi presli preko Miljacke, predali se cetnicima, a ovi ih isporucili u Hercegovinu. Sta da su tada cetnici presli Miljacku i "presjekli" grad?
Primjera ima jos (podpredsjednik Vlade Miodrag Simovic, clanovi predsjednistva Nenad Kecmanovic, Miro Lasic, portparol Vlade Mijo Kelava). Ganjala se neka forma "multi, multi", a drzali smo kvislinge koji su nam radili o glavi. U legalne organe vlasti kooptirani su bh. patriote Kljuic, Komsic, Ljuic-Mijatovic, Lazovic, ali da li im je neko od medjunarodne zajednice dozvolio da govore u ime Srba ili Hrvata? Nije, zeljeli su da u ime Srba i Hrvata govore Krajisnik, Boban i co.
Lako je biti "pametan general poslije bitke" i kritikovati, a ne reci sta je alternativa. Onaj ko se sjeca u kakvoj su situaciji 1993. bili branioci BiH i njihove legalne vlasti, zna da nam ne bi mnogo pomogla ona "dijagnoza tacna, pacijent umro".
emmiirr

Post by emmiirr »

Emir Hadzihafizbegovic:

Bošnjak Džemaludin Latić fašista, Bošnjak Mušan Topalović ratni zločinac, Bošnjačka politička stranka SDA odgovorna za agresiju na Bosnu i Hercegovinu i pokolj sopstvenog naroda, Bošnjačka ulema bije se za pare, Bošnjački ministri kradu, Bošnjački generali kriminalci u Krajini, Bošnjaci pomeli tri hiljade Srba u Sarajevu, Bošnjačke firme švercerske, Bošnjačka Armija klala po Grabovici, Bošnjaci u federalnom MUP-u nesposobni, djeca iz mješanih brakova nepoželjna u Bošnjačkoj vojsci, Bošnjaci majoriziraju Hrvate u Travniku i u Varešu, Bošnjački primitivizam napunio Skenderiju uživajući uz Jusufa Islama, Bošnjaci dižu ruke za Velibora Ostojića, Bošnjačka žena umotana poput utvare baulja Titovom. E, pa neka vam Bošnjaci, nek' vam gaze zastavu kad ste ovako nakaradan narod.

Ne foliramo kad volimo

Eto, tako o tebi pišu "vakumirani" bošnjački insanu. O tebi koji si protjerivan, klan, ponižavan, o tebi koji si na rukama nosio mrtvo dijete i koji si tražio da sa ubicom popiješ kahvu kako bi ga upitao za razloge pucanja u lubanju tvoje ćerke, o tebi kojeg su u Batkovićima razapinjali između dva džipa, o tebi koji si oslobađao Vlašić i bosom nogom Unu gazio, o tebi koji si Pejanovića pazio bolje od rođene matere, o tebi koji voliš ilahiju i kome su silovali majku, o tebi kojem djeda i nenu sahranjuju na groblju za "auslendere" sa pogledom na sidnejsku operu, o tebi koji ibadetiš i Bajrame dočekuješ u Oslu i Stockholmu, o tebi koji ne foliraš kad kažeš da voliš Jovu Divjaka, Dragana Vikića i Nenada Markovića, o tebi koji si se sa svojim dostojanstvom popeo na vrh civilizacijske piramide.

Ti, eto, imaš takve prvake kojih treba da se stidiš. I defetizam je tvoja određujuća kategorija i da se, kojim slučajem nisi odbranio i sačuvao domovinu, nikada nijedna ružna riječ s početka ovog teksta o tebi napisana bila nebi.

E, zato što si takav, Bošnjače, što nije bilo po nečijem, zato što te je tvorac "Islamske deklaracije" poveo u najslavniju epopeju nacionalne samobitnosti, zato što je prekrižio nečiju geopolitičku matricu po kojoj si, Bošnjače, kozmetička greška i strano tijelo, na transferzali Atina-Beč, zato što u svoju malu zemlju dovodiš Pavarottija, Milansku skalu, Kasparova i Bono Voxa i zato što si ustvari jedan dobar narod, a nečiji koncepti ne trpe dobre narode, ne trpe one koji tepsiju krompiruše podijele sa kompletnim haustorom i koji od svoje bijede, negdje na putu Tuzla-Teočak, pristave kahvu i iznesu hurmašice ekipi švedske televizije. Eto zato što si dobar, a ne pogan, zato što se ne uklapaš u nečiju sliku o Islamu i što ne mogu od tebe napraviti novi Alžir, moraš biti kažnjen. Ako ne u ratu, bićeš povaljen u miru.

U tu svrhu uradit će sljedeće:

Povaljeni u miru

Pod jedan: Priču o agresiji eufemizirati, odvlačeći je na kolosjek međunacionalnih sukoba.

Pod dva: Četverogodišnje orgijanje barbara po Bošnjačkoj koži amortizirati naručenim tekstovima o Kazanima i Grabovici.

Pod tri: Aktivirati Pejanovića, koji je najzad istjeran iz grma i čija skaradna poruka o tome kako će on lično krvavog vladiku Kačavendu vratiti u Tuzlu, a preko koje su Bošnjaci olahko prešli, samo potvrđuje tezu o srbima po zadatku, itd.

Sve ovo gore napisano dragi moj Bošnjače zorno govori o tome kako je krajnje vrijeme da i u miru preuzmeš vlastitu sudbinu u svoje ruke.

Tvoja politička heterogenost i nacionalna atmosfera sada, već sasvim izvjesno, prijeti da te povede u kolektivni mazohizam. Jer biti ovako neargumentirano pljuvan zadnjih sto dana, biti ovako devalviran i nakon rata opet ponižavan, a pri tome ne reagirati znači biti Bošnjački idiot i, pošto dugo čekam da umjesto mene reaguju moja Vlada, moja stranka, moje ratne starješine, moji rasuti muhadžiri, moji skupštinski poslaniici, moji ministri, a oni to ne čine, morao sam ovim pismom zaštititi sebe i svoju Bošnjačku porodicu.

Ćafirolozi i domaći izdajnici

Moj babo, moja rahmetli mati, moj brat, moja žena, dvoje moje djece i ja, nismo Bošnjaci iz priče bjelosvjetskih ćafirologa i domaćih izdajnika. Šutnja kao punkturna tačka bošnjačkog intelektualca i njegovog mentalnog sklopa razdire me gore od svake laži napisane o nama. Vi, Bošnjačka inteligencijo! Vas pozivam. Vi, koji sakrivate se iza nekakvog kvazisabura, teorije netalasanja, lažne principijelnosti i već otrcanog, samo vama svojstvenog, merhameta, počinjete odista da mi se gadite. J.... vas i vaše promocije knjiga, okrugle stolove i etablirana kuloarska šupljiranjaa o ugroženosti bošnjačkog bića. Prevladajte jednom stogodišnje strahove i stanite ispred ovog naroda! Stanite iza najčestitijih duša dunjalučkih i pomozite im. To vam je farz i desi li se ovom narodu ponovo nešto ružno, bićete gori krivci od Miloševića i Tuđmana zajedno.

Potpisnik ovih redova duboko je svjestan hipokrizije morala koja je zahvatila i razara jedan dio Bošnjačkog tkiva, svjestan je mahalskog sindroma jednog dijela bošnjačke vlasti, čje su krajnje konsekvence duhovno ništavilo. Znam dobro kako su nam neki Bošnjački ministri korumpirani i kako u stranci SDA ima izvjesnih uhljupa koji kompromitiraju ideju Bosne. Ali sve to nije razlog da nam se podmeće kukavičije jaje i da nam na istu deredžu stavljaju zločin, modernoj civilizaciji nepoznat, naspram, istina je očiglednih manjkavostii u jednom dijelu koordiniranja vojnog vrha i nadređenih jedinica u Armiji BiH. Ta prevarantska igra balkanskog pokera gdje po redu hoće da nam potpišu istu odgovornost za rat kao i našim dušmanima, mogla bi proći ako mi Bošnjaci, hajvani, budemo opet šutjeli.

Mi smo narod koji godinama živi pod ucjenom.Šesto-godišnja klaustrofobija nas je istraumatizirala da inferiornost i kompromis postaju naša konstanta, naša stanja. Obračunajmo se već jednom sa stoljetnim šejtanom koji nam kruži metabolizmom. Strahom od vlastitog mišljenja. Pokidajmo u sebi genetske kodove iracionalne panike, šta će, na ono što ćemo kazati, reći drugi. Naš usud da se kao Bošnjaci rađamo u ovim paranoidnim okruženjima validan je razlog da moramo biti jaki i odvažni, a ne da dopuštamo da nam poslije džehennema i dvjesta hiljada mrtve braće i sestara jedan političar drži ders o sumnjivoj ratnoj ulozi šehera.

Ja više šutjeti ne mogu!

Drugi kako hoće, ali ja više šutjeti ne mogu. Hoću da mislim i hoću da kažem ono što mislim. Mislim da je Pejanović izgubio stečeno povjerenje. Mislim da je Mušan Topalović spočetka agresije bio heroj ovog naroda i da je u neuračunljivom stanju uradio neke stvari koje nije smio i koje su ga koštale života. Mislim da nije uputno i dobro mrziti ljude poput Marka Vešovića, ali i da je Džemaludin Latić jedan od najznačajnijih Bošnjaka koji se rodio u zadnjih pedeset godina. Mislim da su Slaviša Šućur, Miro Lazović, Mladen Vojičić Tifa, Predrag Paja Pašić, Perica Simonović, Mišo Božić (predsjednik SGV Tuzla) parametri srpske čestitosti. Mislim da je moj predsjednik Alija Izetbegović najmoralniji čovjek planete, ali i to da nije smio dozvoliti da se Drugi Kongres SDA pretvori u farsu.

Mislim da je Atif Dudaković najveći bosanski gazija, a Emin Pivić i Hamdo Abdić najsvjetliji primjeri kako se voli i brani domovina. Mislim da dobar dio bosanskohercegovačkih medija radi po nalogu stranih obavještajnih službi i da bi bilo dobro Miljenka Jergovića vratiti u Bosnu. Mislim da je Haris Silajdžić urnek Bošnjačke pameti i da je u zadnjih nekoliko nastupa na bosanskim medijima definitivno sa sebe skinuo hipoteku narcisoidnog i "tersli" političara.

Mislim da bi se na teritoriji Federacije morao donijeti zakon po kome bi svaki privatnik bio dužan izdvajati odredjenu novčanu naknadu za jednog demobilisanog borca bez zaposljenja. I nije uopće važno da li je ovo što ja mislim tačno i da li je važno. Neka istinu i ozbiljnost ovog teksta utvrdi neko drugi.

Borba se nastavlja

E, da meni ne bi opet za dvadeset godina klali familiju po Srebrenici, protjerivali rođake iz Brčkog i Bosanskog Broda, slali rodbinu iz banjalučkog bonluka da pere posteljinu po hotelskim vešerajima države Illinois, a sve za rad njihovog pripadanja Bošnjaštvu i Islamu, da mi se ne bi od mog lijepog naroda pravila šprdnja i da mi pjani Englezi ne bi gazili zastavu, ja ću svoju borbu nastaviti. Kakav će ishod biti ja ne znam, ali znam da ću imati miran san jer ću ispunjavati makar obaveze prema Bogu i svom narodu.

Neka je stid onih koji mogu to isto, a neće.
Prenj

Post by Prenj »

Opet imamo Fatmirjugenda na forumu

:D :lol: :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

Prenj wrote:Opet imamo Fatmirjugenda na forumu

:D :lol: :lol:
SDA jastrebovi...
Zumreta

Post by Zumreta »

Blago nama sto nam je plaha ova dijaspora pa 'vako "pametno" zbori..sta bi mi bRez njih :x :-x :x :-x
Zadig

Post by Zadig »

Zumreta wrote:Blago nama sto nam je plaha ova dijaspora pa 'vako "pametno" zbori..sta bi mi bRez njih :x :-x :x :-x
nista, pukli bi ste
:D
i ostali bez stila i ukusa

i halidovki
perfektan

Post by perfektan »

Ne znam samo kome jos trebaju ova sranja od prije haman 20 godina.
Pogotovo sto nema Alije da nesto kaze o ovome.Sto nisu objavljivali ovakva sranja dok je covjek bio ziv.
emmiirr

Post by emmiirr »

Ovo je napisao Emir Hadzihafizbegovic i to sam fino naznacio.Ja nisam iz dijaspore niti iz SDA , ali ovo je samo pokazatelj koliko vi samo citate tudje postove, vec ako vam se tekst ne svidi u prvih par recenica bacate drvlje i kamenje na autora i pravite se pametni , hvala Bogu pa vam ne dozovoljava da svoje intelektualne sposobnosti ispoljavate dalje od ovog foruma, cas pojedincima...

Pozdrav,
emmiirr

Post by emmiirr »

Ovo je napisao Emir Hadzihafizbegovic i to sam fino naznacio.Ja nisam iz dijaspore niti iz SDA , ali ovo je samo pokazatelj koliko vi samo citate tudje postove, vec ako vam se tekst ne svidi u prvih par recenica bacate drvlje i kamenje na autora i pravite se pametni , hvala Bogu pa vam ne dozovoljava da svoje intelektualne sposobnosti ispoljavate dalje od ovog foruma, cast pojedincima...

Pozdrav,
RPM

#293 Re: DA SE ALIJA IZETBEGOVIC U BOSNI NIKAD NE PONOVI

Post by RPM »

verbal wrote:Optuznica Bosanskog kongresa

OPTUZNICU PROTIV ALIJE IZETBEGOVICA ZA VELEIZDAJU
NARODA I REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE

dr. Muhamed Borogovac HOME: http://www.hdmagazine.com/bosnia/index.shtml

bilo kome iz Tuzle a posebno studentima ETF-a samo ovaj potpis ce dosta reci o samom tekstu ... :D ... e ne znas ti mama kako je rodit' dijete ... :D ... Muhamede, imas li jos koju? ... :lol:
malina mala

Post by malina mala »

Mislim da je moj predsjednik rahmetli Alija Izetbegović bio jedan od najmoralnijih ljudi na planeti!
slazem se sa E.H.
mostarac

Post by mostarac »

malina mala wrote:Mislim da je moj predsjednik rahmetli Alija Izetbegović bio jedan od najmoralnijih ljudi na planeti!
slazem se sa E.H.
Mozda je bio moralan, nije krao pio kurvo se, ali je bio totalni politicki analfabeta i budala, koja je svojom bolesnom i nemogucom vizijom necega sto ni on sam nije znao sta je, osigurala bioloski nestanak naroda kojeg je ko fol predtsavljao, a mene nije nikada, jer imam budala u komsiluku. ne moram ici u Sarajevo da ih trazim.
velez

Post by velez »

92 godine su Bosnjaci bili totalno nespreman narod, politicki isparnih mozgova (40 godina ), tako da Alija nije mogao nista vise ni uraditi!!!!
Neko je na forumu jednom iz zezancije rekao Becko-Minhenski korpus, imao je pravo, u dijaspori su mnogi bili generali na daljinski i pametovali, kao sto i danas pametuju i prosipaju drvenu filozofiju!!!!

Okanite se corava posla, Alija je bio i uradio sta je mogao, neka mu je Allahov rahmet!!!!!

Gledajte sta rade cetnici na ravnoj gori, gledajte sta rade Amerikanci kome daju ordenje, gledajte koga hapse po Bosni a kome dopustaju da se slobodno sece nakon onakvih genocida nad Bosnjacima!!!!!
Drveni Bosnjacki filozofi sa foruma (ako su Bosnjaci) izlejicite se od svoje sujete i potrudite se da malo valajte ovj drzavi!!!!
velez

Post by velez »

92 godine su Bosnjaci bili totalno nespreman narod, politicki isparnih mozgova (40 godina ), tako da Alija nije mogao nista vise ni uraditi!!!!
Neko je na forumu jednom iz zezancije rekao Becko-Minhenski korpus, imao je pravo, u dijaspori su mnogi bili generali na daljinski i pametovali, kao sto i danas pametuju i prosipaju drvenu filozofiju!!!!

Okanite se corava posla, Alija je bio i uradio sta je mogao, neka mu je Allahov rahmet!!!!!

Gledajte sta rade cetnici na ravnoj gori, gledajte sta rade Amerikanci kome daju ordenje, gledajte koga hapse po Bosni a kome dopustaju da se slobodno sece nakon onakvih genocida nad Bosnjacima!!!!!
Drveni Bosnjacki filozofi sa foruma (ako su Bosnjaci) izlejicite se od svoje sujete i potrudite se da malo valajte ovj drzavi!!!!
velez

Post by velez »

Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

umro je mostar wrote:
malina mala wrote:Mislim da je moj predsjednik rahmetli Alija Izetbegović bio jedan od najmoralnijih ljudi na planeti!
slazem se sa E.H.
Mozda je bio moralan, nije krao pio kurvo se, ali je bio totalni politicki analfabeta i budala, koja je svojom bolesnom i nemogucom vizijom necega sto ni on sam nije znao sta je, osigurala bioloski nestanak naroda kojeg je ko fol predtsavljao, a mene nije nikada, jer imam budala u komsiluku. ne moram ici u Sarajevo da ih trazim.
Potpisujem... :D
emmiirr

Post by emmiirr »

A ko nas je to mogo tada ,u tom vremenu, bolje predstavljati??
Locked