Ma eto, više kolega nego drug. Nisam ja birala da moram provoditi vrijeme s njim 5,6 sati dnevno, al' išli zajedno u razred. Hvala Bogu, odavno ga nisam vidjela, nit' čula nešto o njegovim novim maloumnim planovima.dale cooper wrote:Ispadoše ovi drugovi i drugarice iz priča sve mahom loši ljudi. Kako se možete družiti sa
ljudima čije postupke ne odobravate i koje smatrate odvratnim?
Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- -maggie-
#276 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#277 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Da vam vas Mehan objasni sve o muskarcima..... ovako
Muskarac u pravom smislu te rijeci ima dlake ispod pazuha i povremeno smrdi. Zivot mu se svodi na penetriranje u sto veci broj zenki do trenutka kada upozna svoju Suvadu. Postoje razni raspleti sa Suvadom.... Suvada moze biti ravaku pa ti se drugovi smijulje, a oni pravi te savjetuju da se rijesis toga, ali ti neiskusan i poucen Larinim izborom izabaeres bas kao i Lara da ostanes sa doticnom. Drugi rasplet je da Suvada naginje ka zalfiji, ali eto ti vidis nesto u njoj i divis se sebi kako si samo divan. Muskarci su egocentricna bica... nevjerovatno zvuci, ali u nekoj Mehanovoj percepciji mnogo su egocentricniji od zena, a za to je vjerovtno odgovoran linijar i razne mjere i nacini mjerenja. Treca situacija koja je zastupljena tek u 1 % slucajeva je da je Suvada uistinu Suvada i da zasluzuje epitet Suvade, ali muskarci zbog centimetara rade razne gluposti pa tako i zajebu ovu rijetku priliku, a oni malo pametniji je iskoriste. Kad dodjemo do ostvarenja odnosa sa Suvadom bilo kojom od tri tipa Suvada nakon pocetne zaslijepljenosti vracamo se ponovo na centimetre, a vremenom se pojavi i problem godina i sumnja... prokleta sumnja da je komsija lagao kad je rekao mjeru jer mu je zena namrgodjena, a on prica o linijaru
. Tako citav zivot se lazemo i sve se vrti oko linijara i Suvade, a onda se polako i umire, a zato smo i rodjeni drugovi i drugarice... da umremo. Ljubi vas Mehan.
Muskarac u pravom smislu te rijeci ima dlake ispod pazuha i povremeno smrdi. Zivot mu se svodi na penetriranje u sto veci broj zenki do trenutka kada upozna svoju Suvadu. Postoje razni raspleti sa Suvadom.... Suvada moze biti ravaku pa ti se drugovi smijulje, a oni pravi te savjetuju da se rijesis toga, ali ti neiskusan i poucen Larinim izborom izabaeres bas kao i Lara da ostanes sa doticnom. Drugi rasplet je da Suvada naginje ka zalfiji, ali eto ti vidis nesto u njoj i divis se sebi kako si samo divan. Muskarci su egocentricna bica... nevjerovatno zvuci, ali u nekoj Mehanovoj percepciji mnogo su egocentricniji od zena, a za to je vjerovtno odgovoran linijar i razne mjere i nacini mjerenja. Treca situacija koja je zastupljena tek u 1 % slucajeva je da je Suvada uistinu Suvada i da zasluzuje epitet Suvade, ali muskarci zbog centimetara rade razne gluposti pa tako i zajebu ovu rijetku priliku, a oni malo pametniji je iskoriste. Kad dodjemo do ostvarenja odnosa sa Suvadom bilo kojom od tri tipa Suvada nakon pocetne zaslijepljenosti vracamo se ponovo na centimetre, a vremenom se pojavi i problem godina i sumnja... prokleta sumnja da je komsija lagao kad je rekao mjeru jer mu je zena namrgodjena, a on prica o linijaru
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#278 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
aj probaj napraviti dvostruki prored i silabus teksta 
- hamalalija
#279 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Vidim i dalje se muskarci prodaju da su osjecajni, fini,kulturni, mirisljavi, da znaju kuhat, peglat,prat
a zeMske naivne, kao trnoruzice sve im vjeruju, ne bi li kroz tu naivnost doakzale da im je on samo drugi po redu
a zeMske naivne, kao trnoruzice sve im vjeruju, ne bi li kroz tu naivnost doakzale da im je on samo drugi po redu
- -maggie-
#280 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
A što si joj ikako upadao u računar?zakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
-
krtica_
#281 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Cuj upo u racunar iz znatizeljezakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
Znam da ti to ne vidis tako zbog svog ega, al ja mislim da je ona bas profitirala od tog vaseg prekida.
Nadji ti sebi djevicu koju niko nije prstom taknuo i onda budi prava muskarcina
-
MokeQc
#282 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
samo da dodam svoj skromni prilog na temu... Zasto doalzi do te promjene u stavu/odnosu. Ubijedjen sam da je u svakom slucaju u pitanju samopuozdanje, tj. pad istog.
u startu smo vjerovatno puni samopouzdanja, taman maznuli novu trebu - dobar razlog za samopuzdanje.
Kasnije, mozda samo neki trenutak slabosti ili dogadjaj, ne mora ni biti vezan za tu curu ili ljubav/sex, obori samopouzdanje. I covjek krene da duma i traga, malo po svojoj pa i tudjoj proslosti, a a takvo dumanje obicno samo belaj nosi, ili bar nista dobro. Tako zavrsi gdje ne bi trebao, misli i pita sto ne bi trebao.
A, nista od toga se ne desava dok je covjek siguran u sebe. Kad to vise nije, ne moze biti siguran niti u bilo koga drugog.
u startu smo vjerovatno puni samopouzdanja, taman maznuli novu trebu - dobar razlog za samopuzdanje.
Kasnije, mozda samo neki trenutak slabosti ili dogadjaj, ne mora ni biti vezan za tu curu ili ljubav/sex, obori samopouzdanje. I covjek krene da duma i traga, malo po svojoj pa i tudjoj proslosti, a a takvo dumanje obicno samo belaj nosi, ili bar nista dobro. Tako zavrsi gdje ne bi trebao, misli i pita sto ne bi trebao.
A, nista od toga se ne desava dok je covjek siguran u sebe. Kad to vise nije, ne moze biti siguran niti u bilo koga drugog.
- JThomas
#283 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
ko prvi računaru, sam u njega upada...
-
caros
#284 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ti reče da ćeš se udati tek nakon što doktoriraš. Skidam ti kapu ako izdržiš do tada.-maggie- wrote: neće od mene ništa dobiti dok me ne oženi!
- -maggie-
#285 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Eh da ti znaš koliko sam ja izdržljiva osoba.
A doktorirat ću aBd do 26, nije to puno.
-
caros
- -maggie-
#287 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ne skreći s teme, ubit će nas ladyblue. A nije puno, makar sad zasad tako mislim. 
-
caros
#288 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
A kaj studiraš ? 
-
Nokija
#289 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Zanima me da li te ikad bilo sramota sto si rovio po tudjum stvarima? Zna li tvoja bivsa djevojka da si je uhodio u njenim najintimnijim trenucima? Ja sam zaista liberalna i svasta mi moze pod kozu, ali ovo je je stvarno zadnje. Ja bi te s noge na nogu istjera iz stana, veze, zivota i svega ostalog. Sreca njena pa si je ostavio.zakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
Nije bila rava!!! Ovoliko muskog sovinizma na jednom mjestu, wow. No comment!!!!
-
zakonpera
#290 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam.Nokija wrote:Zanima me da li te ikad bilo sramota sto si rovio po tudjum stvarima? Zna li tvoja bivsa djevojka da si je uhodio u njenim najintimnijim trenucima? Ja sam zaista liberalna i svasta mi moze pod kozu, ali ovo je je stvarno zadnje. Ja bi te s noge na nogu istjera iz stana, veze, zivota i svega ostalog. Sreca njena pa si je ostavio.zakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
Nije bila rava!!! Ovoliko muskog sovinizma na jednom mjestu, wow. No comment!!!!
- Lakat Jebić
#291 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
TAKO JEE!zakonpera wrote:Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam.Nokija wrote:Zanima me da li te ikad bilo sramota sto si rovio po tudjum stvarima? Zna li tvoja bivsa djevojka da si je uhodio u njenim najintimnijim trenucima? Ja sam zaista liberalna i svasta mi moze pod kozu, ali ovo je je stvarno zadnje. Ja bi te s noge na nogu istjera iz stana, veze, zivota i svega ostalog. Sreca njena pa si je ostavio.zakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
Nije bila rava!!! Ovoliko muskog sovinizma na jednom mjestu, wow. No comment!!!!Sve dok postoje moralne djevojke, koje drze do sebe ove feministicka opravdanja ce padati u blato.
- hamalalija
#292 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
BRAVO, svaka castzakonpera wrote: Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam.Sve dok postoje moralne djevojke, koje drze do sebe ove feministicka opravdanja ce padati u blato.
A sto se ovog boldiranog tice, te koje si opisao su niace njaglasniej u odbrani zenskih prava i sloboda, ali djaba im kada, opet ce ostati same i visiti po raznim forumima i istresati furstracije.
- Irelevantan
#293 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Potpiszakonpera wrote:Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam.Nokija wrote:Zanima me da li te ikad bilo sramota sto si rovio po tudjum stvarima? Zna li tvoja bivsa djevojka da si je uhodio u njenim najintimnijim trenucima? Ja sam zaista liberalna i svasta mi moze pod kozu, ali ovo je je stvarno zadnje. Ja bi te s noge na nogu istjera iz stana, veze, zivota i svega ostalog. Sreca njena pa si je ostavio.zakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
Nije bila rava!!! Ovoliko muskog sovinizma na jednom mjestu, wow. No comment!!!!Sve dok postoje moralne djevojke, koje drze do sebe ove feministicka opravdanja ce padati u blato.
Lično sam bio svjedok u par situacija gdje pojedine gospođe zagovaraju politiku promiskuiteta prije udaje i lično kažu da nikada svojim kćerima neće dozvoliti da se tek tako udaju
- JThomas
#294 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
oj radikalni ste k'o šešelj 
- tf2_spy
#295 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
jok ba, samo su nesigurni u sebe. umjesto da cijene trenutak u kojem žive, oni se opterećuju tuđom prošlošću i brojem qraca.JThomas wrote:oj radikalni ste k'o šešelj
- madner
#296 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ovaj je bas neki liberal. Cuj 10-15, kod 4 kazes haj ti malo prohodaj.
-
visocicaguy
#297 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
kod 2. kazes. sta se kurcis?
ps. dobro pero, potpis
ps. dobro pero, potpis
- hamalalija
#298 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Dobro, eto ti si faker mi smo jos drkadzije, i sta sad, je li i mi treba da handrimo konobarski slajpek, male su nam cune za toga.tf2_spy wrote:jok ba, samo su nesigurni u sebe. umjesto da cijene trenutak u kojem žive, oni se opterećuju tuđom prošlošću i brojem qraca.JThomas wrote:oj radikalni ste k'o šešelj
- Ghost_Rider_XXX
#299 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Fakat strašno, meni nije jasno kako je to sebi dozvolio. Daj ba, ona čuva slike bivših momaka kako se nešta bakću po krevetu. Ako je završila s njima koji će joj to moj uopšte?! Posebno na fejsu.Nokija wrote:Zanima me da li te ikad bilo sramota sto si rovio po tudjum stvarima? Zna li tvoja bivsa djevojka da si je uhodio u njenim najintimnijim trenucima? Ja sam zaista liberalna i svasta mi moze pod kozu, ali ovo je je stvarno zadnje. Ja bi te s noge na nogu istjera iz stana, veze, zivota i svega ostalog. Sreca njena pa si je ostavio.zakonpera wrote:Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
To što se desi da muškarci uhode žene, ste apsolutno same krive.
Šatro se zalažete za ravnopravnost, a ne upoznah ni jednu koja je otvoreno rekla jebala sam prvi tim Bosne pa šta, nego si svima drugi ili treći. Mojne ba hipokrizije, koju projektujete na muškarce, pod paskom jebali bi sve što hoda i oženili nevinu.
Ja sam prilično liberalan, ali ni slučajno ne bih oženio djevojku kroz koju je prošao cijeli razred. Naravno ne vodim se ni onom profesorovom od 3 komada.
- tf2_spy
#300 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
jesi se to prepoznao, majke ti?hamalalija wrote:Dobro, eto ti si faker mi smo jos drkadzije, i sta sad, je li i mi treba da handrimo konobarski slajpek, male su nam cune za toga.tf2_spy wrote:jok ba, samo su nesigurni u sebe. umjesto da cijene trenutak u kojem žive, oni se opterećuju tuđom prošlošću i brojem qraca.JThomas wrote:oj radikalni ste k'o šešelj
de ba, ohani malo, eto ti ganjaj junferice, ja ću ove druge i sve ok.