Apelujem na kolektivnu svijest stada... Pojedinac je svakako, mahom, u kurcu...seln wrote:nosara, jebi ga, halal je mrziti SDP, ali fakat se gubis.nosara wrote:Ako esdepederima poklonite, na bilo kojim izborima u buducnosti, vise od 3%, stvarno ste stoka i treba vas jebavat...
Ne moze niko pokloniti SDP-u vise od svog jednog glasa. kakvih ba 3%?
Lokalni izbori 2012
- nosara
#276 Re: Lokalni izbori 2012
- _Reds_
#277 Re: Lokalni izbori 2012
3 posto je cenzus
- nosara
#278 Re: Lokalni izbori 2012
Nadam se i plafon za esdepedere..._Reds_ wrote:3 posto je cenzus
-
Doktor29
#279 Re: Lokalni izbori 2012
cetmi wrote:kameni.spavac wrote:Zao mi je sto nisi upoznat sa strucnom terminologijom u sferi lokalne zajednice i lokalne samouprave.
Vezano za vozaca, nisam upoznat sa njegovim historijatom, ali hajde, recimo da je hipoteticki to tacno, kakve vozac veze ima sa rukovodjenjem jedne lokalne zajednice??? Nadji mi neku poveznicu????
To bi bilo isto kao da ka kazem da je tetak od nekog ministra narkoman, pa po tom rezonu odmah je i taj ministar narkic. U tom smislu.
Najmenadžer lokalne zajednice..
Bio bi i najbolji načelnik, ali se iz objektivnih razloga nije mogao nametnuti pored već pomenute veličine:
![]()
![]()
Menadzer lokalne zajednice, oplakah
-
Trebam te
#280 Re: Lokalni izbori 2012
Doktor29 wrote:cetmi wrote:kameni.spavac wrote:Zao mi je sto nisi upoznat sa strucnom terminologijom u sferi lokalne zajednice i lokalne samouprave.
Vezano za vozaca, nisam upoznat sa njegovim historijatom, ali hajde, recimo da je hipoteticki to tacno, kakve vozac veze ima sa rukovodjenjem jedne lokalne zajednice??? Nadji mi neku poveznicu????
To bi bilo isto kao da ka kazem da je tetak od nekog ministra narkoman, pa po tom rezonu odmah je i taj ministar narkic. U tom smislu.
Najmenadžer lokalne zajednice..
Bio bi i najbolji načelnik, ali se iz objektivnih razloga nije mogao nametnuti pored već pomenute veličine:
![]()
![]()
Menadzer lokalne zajednice, oplakah
i Najnovinar Damir, Ministar Komunikacija i Prometa na Drzavnom nivou
-
Doktor29
#281 Re: Lokalni izbori 2012
Pa mislim da je SDP dobio Dosta glasova obecavajuci borbu protiv toga a pogledaj danas, cirkus Ali ovaj menadzer lokalne zajednice mi je popravio za ja dva dana

-
V FOR VENDETA
#282 Re: Lokalni izbori 2012
Slazem se! SDP nije porazila niti SDA, ni SBB ni bilo koji drugi faktor sem nje same. Sjetimo se obecanja 5 politika, drzava za covjeka, borba protiv korupcije kriminala ma kule i gradove lijepo upakovane...Narod izasao na izbore izglasao ih i oni umjesto da se bave tim pitanjima proizvode haos u zemlji, tacno mi se gade! Sto se tice ovog Sumana sama cinjenica da je covjek Damira Hadzica ga diskredituje! Onaj Damir Hadzic je namutnij lik, vladao je 12 godina u Novom Gradu ruku na srce nesto je uradio, mogao je puno vise i trebao npr. rahmetli Amer Cenanovic je ilidzu na noge digao, Nedzad Koldzo preporodio N.Sarajevo i ako Hadzicevo djelo poredimo sa ovim ljudma vidjet cemo da je rezultet 12godisnjeg vladanja najvecom i jednom od bitnijih BH opcina bilo porazavajuce. Veci problem je sto se za tog covjeka vezuje previse afera, afera "REKET" je vrh ledenog brijega, ima tu i drugih afera kao npr kad je onom svom sosonu dao da u krugu grasa napraavi pumpu itd.Doktor29 wrote:Pa mislim da je SDP dobio Dosta glasova obecavajuci borbu protiv toga a pogledaj danas, cirkus Ali ovaj menadzer lokalne zajednice mi je popravio za ja dva dana![]()
![]()
- Opetja033
#283 Re: Lokalni izbori 2012
I ja sam ga svojim usima slusao kada je to rekao. Gostovali na Alfi Dino i Nijaz i ovaj delegat (Aner Suman) mrtav hladan zove i daje punu podrsku Olimpicu i predsjedniku Gracicu. Tako da navijaci i simpatizeri FK Sarajevo malo pripaze kada je ovaj lik u pitanju i eventualni glasovi njemu.nosara wrote:Ako esdepederima poklonite, na bilo kojim izborima u buducnosti, vise od 3%, stvarno ste stoka i treba vas jebavat...
-
veleno
#284 Re: Lokalni izbori 2012
SDP na kraju ispade loša kopija SDA iz devedesetih.V FOR VENDETA wrote: Slazem se! SDP nije porazila niti SDA, ni SBB ni bilo koji drugi faktor sem nje same. Sjetimo se obecanja 5 politika, drzava za covjeka, borba protiv korupcije kriminala ma kule i gradove lijepo upakovane...Narod izasao na izbore izglasao ih i oni umjesto da se bave tim pitanjima proizvode haos u zemlji, tacno mi se gade!
-
V FOR VENDETA
#285 Re: Lokalni izbori 2012
Ne bih ja poredio SDA i SDP, ipak je SDA nesto nekad i uradila, a SDP nije ama bas nista a imali su priliku u vrijeme kad su bili istaknuta snaga u alijanci za potjere i od 2010. godine. Nisam glasac SDA apolitican sam al ako budemo realni u BiH sve su stranke u BiH smece, medjutim SDA jeod svih njih najbolja!veleno wrote:SDP na kraju ispade loša kopija SDA iz devedesetih.V FOR VENDETA wrote: Slazem se! SDP nije porazila niti SDA, ni SBB ni bilo koji drugi faktor sem nje same. Sjetimo se obecanja 5 politika, drzava za covjeka, borba protiv korupcije kriminala ma kule i gradove lijepo upakovane...Narod izasao na izbore izglasao ih i oni umjesto da se bave tim pitanjima proizvode haos u zemlji, tacno mi se gade!Priču o balkanskoj Švicarskoj i zlatnim kašikama je zamjenila priča o Zapadnoj Njemačkoj i državi za čovjeka.SDP-ovim aktivistima jedina odbrana katastrofalnih rezultata SDP vladavine je pljuvanje po SDA,što su isto svojevremeno SDA-ovci radili devedesetih pljujući po komunistima i kriveći njih za sve nevolje koje su nas zadesile.Samo SDP-ovci se varaju ako misle da će ih neko trpiti 20 godina.Ipak danas je 2012 i sve se odvija znatno brže,tako i ublehe imaju daleko kraći vijek trajanja.
-
Bosnjak333
#286 Re: Lokalni izbori 2012
Nemoj se vaditi SDA-ovac si,gdje su tebe uhljebili.V FOR VENDETA wrote:Ne bih ja poredio SDA i SDP, ipak je SDA nesto nekad i uradila, a SDP nije ama bas nista a imali su priliku u vrijeme kad su bili istaknuta snaga u alijanci za potjere i od 2010. godine. Nisam glasac SDA apolitican sam al ako budemo realni u BiH sve su stranke u BiH smece, medjutim SDA jeod svih njih najbolja!veleno wrote:SDP na kraju ispade loša kopija SDA iz devedesetih.V FOR VENDETA wrote: Slazem se! SDP nije porazila niti SDA, ni SBB ni bilo koji drugi faktor sem nje same. Sjetimo se obecanja 5 politika, drzava za covjeka, borba protiv korupcije kriminala ma kule i gradove lijepo upakovane...Narod izasao na izbore izglasao ih i oni umjesto da se bave tim pitanjima proizvode haos u zemlji, tacno mi se gade!Priču o balkanskoj Švicarskoj i zlatnim kašikama je zamjenila priča o Zapadnoj Njemačkoj i državi za čovjeka.SDP-ovim aktivistima jedina odbrana katastrofalnih rezultata SDP vladavine je pljuvanje po SDA,što su isto svojevremeno SDA-ovci radili devedesetih pljujući po komunistima i kriveći njih za sve nevolje koje su nas zadesile.Samo SDP-ovci se varaju ako misle da će ih neko trpiti 20 godina.Ipak danas je 2012 i sve se odvija znatno brže,tako i ublehe imaju daleko kraći vijek trajanja.
-
V FOR VENDETA
#287 Re: Lokalni izbori 2012
pametno zboris ja sam totalno uhljebljen clan sam predsjednistva BiH inace
Ne mora covjek biti odmah uhljebljen ako iznese svoje nekomercijalizirano misljenje 
-
Bosnjak333
#288 Re: Lokalni izbori 2012
Bolje da sam ti ovo pitanje postavio ja nego neko od ovih SDP-ovaca.V FOR VENDETA wrote:pametno zboris ja sam totalno uhljebljen clan sam predsjednistva BiH inaceNe mora covjek biti odmah uhljebljen ako iznese svoje nekomercijalizirano misljenje
Ja sam te samo pitao,a oni bi ti knjigu o tome napisali.
-
V FOR VENDETA
#289 Re: Lokalni izbori 2012
Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
- nosara
#290 Re: Lokalni izbori 2012
Gdje...? U Sarajevu nije, a Sarajevo je odbranjeno... Za Focu, Visegred, Zvornik, Bijeljinu... nisam siguran...V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
Jos mi u usima odzvanjaju biseri "za rat je potrebno dvoje", "spavajte mirno, rata nece biti" i "izadjimo u setnju, pokazimo im da se ne plasimo"...
Ko je autor onog uputstva za borbu protiv cetnika, ono nesto "proučiti Ajetulkjursiju, tri puta puhnuti niza se, a žene neka pripreme luga da četnicima bacaju u oči"...? No comment...
-
Trebam te
#291 Re: Lokalni izbori 2012
V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
Bravo Vendeta
- Država
#292 Re: Lokalni izbori 2012
Nisi ti rata očima vidio, čim tako lupetaš...V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
-
Trebam te
#293 Re: Lokalni izbori 2012
ne baljezgajnosara wrote:Gdje...? U Sarajevu nije, a Sarajevo je odbranjeno... Za Focu, Visegred, Zvornik, Bijeljinu... nisam siguran...V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
Jos mi u usima odzvanjaju biseri "za rat je potrebno dvoje", "spavajte mirno, rata nece biti" i "izadjimo u setnju, pokazimo im da se ne plasimo"...
Ko je autor onog uputstva za borbu protiv cetnika, ono nesto "proučiti Ajetulkjursiju, tri puta puhnuti niza se, a žene neka pripreme luga da četnicima bacaju u oči"...? No comment...
- nosara
#294 Re: Lokalni izbori 2012
Na cemu, na gluposti, neznanju, zloci...? Legitimitet drzavi u ratu dali su patent srbi i hrvati u predsjednistvu i zloya potpredsjednik vlade iz rahmetli sdp-a...Trebam te wrote:V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
Bravo Vendeta![]()
Nemate pojma, a hocete da im dohakate...
-
Trebam te
#295 Re: Lokalni izbori 2012
Država wrote:Nisi ti rata očima vidio, čim tako lupetaš...V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
Eto ti jesi
- Država
#296 Re: Lokalni izbori 2012
Naravno da jesam. I dan-danas, 17 godina nakon rata patim od PTSP-a, za razliku od članova SDA koji su presjedili cijeli rat u kancelarijama ili u Njemačkoj...Trebam te wrote:Država wrote:Nisi ti rata očima vidio, čim tako lupetaš...V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!
Eto ti jesi![]()
- nosara
#297 Re: Lokalni izbori 2012
Trezor... Babo i sincina spavali u trezoru...Država wrote:Naravno da jesam. I dan-danas, 17 godina nakon rata patim od PTSP-a, za razliku od članova SDA koji su presjedili cijeli rat u kancelarijama ili u Njemačkoj...Trebam te wrote:Država wrote:
Nisi ti rata očima vidio, čim tako lupetaš...
Eto ti jesi![]()
- Država
#298 Re: Lokalni izbori 2012
Nemoj tako, SDA je odbranila BiH...nosara wrote:Trezor... Babo i sincina spavali u trezoru...Država wrote:Naravno da jesam. I dan-danas, 17 godina nakon rata patim od PTSP-a, za razliku od članova SDA koji su presjedili cijeli rat u kancelarijama ili u Njemačkoj...Trebam te wrote:
Eto ti jesi![]()
-
V FOR VENDETA
#299 Re: Lokalni izbori 2012
Sve i da nisam ocima rat vidio a jesam! BiH se otrgla od pozicije provincije unutar velike Srbije, stekla je nezavisnost naord i drzava su odbranjeni, poslije rata neko je sve ovo obnovio, znamo svi da je Sarajevo do pepaela bilo sruseno, a sad je bolje nego prije rata neko je to uradio a to je bila sigurno SDA! Uvijek pricamo o negativnim stvarima ja sam evo zauzeo poziciju da branim i isticem sve pozitivne strane koje je SDA uradila. A sta je SDP uradila? Izrucila alzirsku grupu, i pokusala ukinuti vjeronauku!
Azlatko je bas bio herojcina u ratu FKT....
Azlatko je bas bio herojcina u ratu FKT....
-
nickname-83
#300 Re: Lokalni izbori 2012
Nije da ih opravdam, mislim da je to bilo "takticki" da bi se dalo vremena za pripremu otpora, jer da su odmah nasi krenuli na nož, JNA i chetnici ne bi cekali koliko se cekali vec bi odmah krenuli u akciju. Mislim da je to neko iz ratne vlade ili predsjendistva fino i objasnio da su se namjerno pravili blesavi da ne bi dali povoda za napad i da ne bi mi na kraju ispali odgovorni za rat. Mislim da ovo ima logike. Sjecam se da je poslije toga i Selim Bešlagić pravdao kada su ga pitali zašto nije izbacio JNA iz Tuzle dok se vodio rat u ostalim djelovima BiH, a on je na slican nacin odgovorio a to je da nisu reagovali da ne bi dali povoda JNA da napadne Tuzlu.nosara wrote:Gdje...? U Sarajevu nije, a Sarajevo je odbranjeno... Za Focu, Visegred, Zvornik, Bijeljinu... nisam siguran...V FOR VENDETA wrote:Sdp kao politicka opcija je zamrznula svoj rad 1992 godine, dok je SDA bila stranka koja je organizovala otpor cetnickoj agresiji! To ne smijemo nikad zaboraviti!