Moderator: Benq
partis je titoamar1994 wrote:ja zavrsio za 1h30min ,partis.si
DiRT Rally 2.0-CODEX
ne rece nam koji je procesor,koliko rama,koja igra??dzeko1 wrote:Da li neko ima problema sa FPS dropovima? 1050 TI je u pitanju, na HIGH je isla oko 50-60 fps pa padne na 10-15, stavim na medium, ide i do 80 FPS, pa padne naglo opet na 10-15, dje bi mogao biti zajeb?
djama wrote:partis je titoamar1994 wrote:ja zavrsio za 1h30min ,partis.si
DiRT Rally 2.0-CODEX
Koja ti je napojna i koliko je stara?dzeko1 wrote:Ryzen 3 1200, 8GB Ram, isti drop bude i kad su postavke na high, medium i low, na low ide preko 80fps pa pada na 10-15
počeo sam malo igrati, došao do voza..igram na extreme postavkama u full hd s hairworks i tess uključenim ali dlss kao opcija ne postoji, ona je rezervisana za rtx kartice i kada se takava karta nađe u mašini, igra je prepozna te ponudei raytracing i dlss opcijuamar1994 wrote:Metro Exodus je top,ko i svaki dosad![]()
,jedino je steta sto ne mogu priustit 2080 RTX i i7
PS.jedino usrani dlss muti igru a nemoze se iskljucit
aditon wrote:počeo sam malo igrati, došao do voza..igram na extreme postavkama u full hd s hairworks i tess uključenim ali dlss kao opcija ne postoji, ona je rezervisana za rtx kartice i kada se takava karta nađe u mašini, igra je prepozna te ponudei raytracing i dlss opcijuamar1994 wrote:Metro Exodus je top,ko i svaki dosad![]()
,jedino je steta sto ne mogu priustit 2080 RTX i i7
PS.jedino usrani dlss muti igru a nemoze se iskljucit
inače, ovasj dlss je ubleha najveća, a radi se o downgrade grafike kako bi dobio veći fps...dakle, nVidia ti spusti detalje na low da bi imao veći fps a sve to za karticu od 1200+ dolara![]()
što se samo raytracing tiče, na igri nije baš najsretnije implementiran, a sve se svodi bukvalno na brightness...ima na yt dosta o tome videa, komparacije s uključenim i isključenim rtx-om
trenutno igras jednu od najboljih igara, mislim na me2, svih vremenaDON_eARL wrote:Završen Mass Effect za nekih 37 sati, nisam odradio sve sporedne misije, slučajno odem na Ilos i krene "misija" sa Ashley...Mrsko mi onda bilo vraćati Save, kada sam već priveo kraju. Instalirana i dvojka, urađen import, super su napravili onaj dio sa sondama i gorivom, popravljen onaj besmisleni dio sa 150 stvari u inventaru... Za sada mi se đasvi priča baš, našao sam Garrusa, posjetio citadelu i snimio reklamu u svakom granapu.
Kako ti samo zavidim. Šta bih sve dao da mogu ponovo da proživim te tri igre, jer su fkt nešto posebnoDON_eARL wrote:Završen Mass Effect za nekih 37 sati, nisam odradio sve sporedne misije, slučajno odem na Ilos i krene "misija" sa Ashley...Mrsko mi onda bilo vraćati Save, kada sam već priveo kraju. Instalirana i dvojka, urađen import, super su napravili onaj dio sa sondama i gorivom, popravljen onaj besmisleni dio sa 150 stvari u inventaru... Za sada mi se đasvi priča baš, našao sam Garrusa, posjetio citadelu i snimio reklamu u svakom granapu.
Ja sam tako pirat GOTY četiri puta install, igrao po sat-dva i uninstallfebo_acm wrote:ja sinoc instaliro goty the witcher, opet... igrao 10 min i ugasio. samo nesto melju,melju... nigdje desavanja
Averus wrote:Ja sam tako pirat GOTY četiri puta install, igrao po sat-dva i uninstallfebo_acm wrote:ja sinoc instaliro goty the witcher, opet... igrao 10 min i ugasio. samo nesto melju,melju... nigdje desavanja![]()
A onda poslušam Čmolju i Bloo, sačekam da dođem u drugi grad, pokrenem par misija. Čim sam došao do priče s malim monstruoznim fetusom, počeo sam cijeniti igru jer sam već vidio da se radi o nečemu drugačijem, kvalitetnijem i ozbiljnijem nego što mi je djelovalo na prvu.
I onda sam kupio GOTY na steamu![]()
Jedino što će mi uvijek smetati je kretanje i borba jer je nekakvo drveno, poput igrača u FIFA igrama, ali mogu to ignorisati zbog ostalih detalja u igri.