Chmoljo wrote:gura li Kuko, gura...
http://www.klix.ba/biznis/privreda/iduc ... /161118110
Iduće godine počinje izgradnja TE Banovići, projekat vrijedan blizu 500 miliona eura
SDA-All about
- bach
#27476 Re: SDA-All about
Oko 2025. Evropa će da zabrani korištenje fosilnih goriva...Što znači da je ova TE već bacanje para...
-
Hamolj
#27477 Re: SDA-All about
Koga briga za Evropom ? A zabranit ce zato sto su oni sva svoja lezista eksploatisali i sto moraju traziti alternativu. Preci ce npr. na biogas, natjerati i nas da predjemo, a posto nemamo lovu za proizvodnju biogasa onda ce nas jos dodatno natjerati da ga kupujemo od njih. Jednostavan recept kako dotuci siromasnog, a obogatiti vec bogatog. Yorkshire i Rurh izeksploatisali do posljednje mrve uglja i sad bi da drugima zabrane eksploataciju. Samo ih lijepo poslati u tri pm.bach wrote:Oko 2025. Evropa će da zabrani korištenje fosilnih goriva...Što znači da je ova TE već bacanje para...
Chmoljo wrote:gura li Kuko, gura...
Iduće godine počinje izgradnja TE Banovići, projekat vrijedan blizu 500 miliona eura
- MikroBelaj
#27478 Re: SDA-All about
Gura,jer glasacka SDA masinerija mora dobiti sto joj je obecano,a to su naravno radna mjesta preko ledja svih nas!Chmoljo wrote:gura li Kuko, gura...
Dok se u isto vrijeme Tuzla kaznjava sa zaustavljanjem gradnje bloka 7....
- KB9
#27479 Re: SDA-All about
kod nas da se bacaju pare, ma nije moguce 
-
VjecitiStudent
#27480 Re: SDA-All about
Spašavanje kriminalaca, Bakirov omiljeni sport
http://ba.n1info.com/a123425/Vijesti/Vi ... ndica.html
http://ba.n1info.com/a123425/Vijesti/Vi ... ndica.html
- saibaba
#27482 Re: SDA-All about
U SDA ima jedan poremecaj vrijednovanja..
Recimo Ajnadzic bivsi direktor zoi-ja nikakvi rezultati, sjecamo se gasnje topova za snijeg, dugovanja ...,
Konakovic bivsi direktor Bosne upropasten klub, porazen kao kandidat na izborima za centar, nakon slabih rezultata oni napreduju dalje isto je bilo i sa Brankovicem i sl...
Recimo Ajnadzic bivsi direktor zoi-ja nikakvi rezultati, sjecamo se gasnje topova za snijeg, dugovanja ...,
Konakovic bivsi direktor Bosne upropasten klub, porazen kao kandidat na izborima za centar, nakon slabih rezultata oni napreduju dalje isto je bilo i sa Brankovicem i sl...
- bersK
#27483 Re: SDA-All about
Ne interesuje me tema, ali da vam preporučim da uđete na grupu na FB koja se zove SDA klub. Poslije čitanja objava s te grupe, počinjem da povraćam od zatupljenosti naroda.
-
jefff
#27484 Re: SDA-All about
Vrlo jednostavno. Nakon što su napravili greške i kriminalne radnje takvi tipovi imaju da biraju između zatvora ili iskupljenja u bespogovornom izvršavanju zadataka zna se već od koga.saibaba wrote:U SDA ima jedan poremecaj vrijednovanja..
-
saim_adka
- Styling
#27486 Re: SDA-All about
Meni su bili vrh njihovi preizborni plakati "Nova snaga SDA" a kandidati su penzionisani generali i isluzeni kadrovi koji su vec preko 20 godina u politici. Da nije smijesno bilo mi zalosno.jefff wrote:Vrlo jednostavno. Nakon što su napravili greške i kriminalne radnje takvi tipovi imaju da biraju između zatvora ili iskupljenja u bespogovornom izvršavanju zadataka zna se već od koga.saibaba wrote:U SDA ima jedan poremecaj vrijednovanja..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27487 Re: SDA-All about
evo još jednog uvida u modus operandi ove kriminalne organizacije...smijeniš kloca nesposobnog i nepismenog sa mjesta policijskog komesara i onda ga samo prekomanduješ za načelnika PU Vogošća
ko u Quo vadis Živorade....naš čovek-dobar čovek, pa makar sve uništio
ko u Quo vadis Živorade....naš čovek-dobar čovek, pa makar sve uništio
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#27488 Re: SDA-All about
tako su nama u centru kao novu snagu nudili mulića koji je skoro 10 godina u političkim krugovima. i naravno on je i ovaj put prošao u vijeće... da ne zavodimo o "novoj snaGi" već malo konkretnije. najveća nesposobnost, podlost i sebičnost sda se reflektirala kroz srebrenicu. ja sam mislio da je epitet "prodao" srebrenicu i "pala" srebrenica samo jedan u nizu spinova političke opozicije, ali kada se stvari detaljnije sagledaju, onaj šizofrenik suljagić je 100% u pravu. već se prije izbora zatalasala situacija između durakovića i lokalne organizacije sda srebrenica i tu se dalo zaključiti da neko iz te sda pretendira na mjestu načelnika i u njihovim vizijama, duraković nije trebao biti načelnik. sve se to pretvorilo u lični sukob pojedinaca, kako unutar sda, tako i na relaciji sda - duraković i kao rezulat smo dobili grujičića.Styling wrote: Meni su bili vrh njihovi preizborni plakati "Nova snaga SDA" a kandidati su penzionisani generali i isluzeni kadrovi koji su vec preko 20 godina u politici. Da nije smijesno bilo mi zalosno.
da uprostim, suljo čakanović koji je (meni se čini) predsjednik općinskog odbora sda srebrenica, bio za ćamila, a oponenti koji djeluju zajedno sa suljom su bili protiv. ti isti oponenti su bili toliko jaki da eliminiraju sve dobronamjerne subjekte koji su željeli pomoći durakoviću u kampanji, a sve preuzmu na sebe, tačnije na sda. pare su imali, imali su ljudstvo, imali su stranačke kolege na ključnim funkcijama, a oni su međustranačke sukobe prenijeli na izbore i isti izbori su se sveli na to koji će kandidati ući u vijeće i koliko će jedna strana našteti drugoj, ćamil zapostavljen, što se i pokazalo. naravno, ne treba zaboraviti ni sukob između ahmetovića i ramića i upravo kadar koji danas čini klub vijećnik sda u srebrenici je odan ramiću.
samo mi nije jasno kako su ćamila omadžijali i kako je bio uvjeren u pobjedu, a nije da ga nisu upozoravali na konačni ishod i zašto ćamil sve ovo ne otkriva javno, a obećao je da će sve reći...
- Cherry-Cherry
#27489 Re: SDA-All about
Pa kada neko pokaže da je đon obraz, kriminalac, lopuža i mufljuz, naravno da će dalje napredovati. Takvi im i trebaju. Obraza nema, a guzica se ne boji. Odlično! To se traži. Hoće u sve vode. Spreman je na sve. Takav im i treba.saibaba wrote:U SDA ima jedan poremecaj vrijednovanja..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27490 Re: SDA-All about
muha_sa wrote:u modi je imat ergelu
ako ako moj Muha...valja uzgojit pravovjerne glasaće
-
Hamolj
#27491 Re: SDA-All about
Ne bira SDA funkcionere prema sposobnostima, niti prema zaslugama nego po poslušnosti. Koliko si poslušan, toliko dobiješ. Vidiš Zukića i Sarajlića, njima smrti nema.Cherry-Cherry wrote:Pa kada neko pokaže da je đon obraz, kriminalac, lopuža i mufljuz, naravno da će dalje napredovati. Takvi im i trebaju. Obraza nema, a guzica se ne boji. Odlično! To se traži. Hoće u sve vode. Spreman je na sve. Takav im i treba.saibaba wrote:U SDA ima jedan poremecaj vrijednovanja..
- Cherry-Cherry
#27492 Re: SDA-All about
Poslušan i spreman na mufljarluke. Bez savjesti.Hamolj wrote:Ne bira SDA funkcionere prema sposobnostima, niti prema zaslugama nego po poslušnosti. Koliko si poslušan, toliko dobiješ. Vidiš Zukića i Sarajlića, njima smrti nema.Cherry-Cherry wrote:Pa kada neko pokaže da je đon obraz, kriminalac, lopuža i mufljuz, naravno da će dalje napredovati. Takvi im i trebaju. Obraza nema, a guzica se ne boji. Odlično! To se traži. Hoće u sve vode. Spreman je na sve. Takav im i treba.saibaba wrote:U SDA ima jedan poremecaj vrijednovanja..
-
hizo ramidovic
#27493 Re: SDA-All about
astoe vama krivo stovi ni ste u ezdea pada ivi budnete nanekakoi funkciji pavaljda vodze kojeje narod izabro znadu kogace idzece turit avise lati te knjige pacete mozda ivi nekad ne sta bit nedze
- GeeTnT
#27494 Re: SDA-All about
..otvaral se kakav trotoar....hocel bit derneka?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#27495 Re: SDA-All about
šepić se nazire kao kandidat za predsjednika 2018. godineGeeTnT wrote:..otvaral se kakav trotoar....hocel bit derneka?
-
Hamolj
#27496 Re: SDA-All about
Vala od nas Krajišnika glasa vidjeti neće. Svakako se svim silama trudio da postane naturalizovani Sarajlija pa bujrum glasajte za njega. Nas je jednom zajeb'o i neće više.malakh wrote:šepić se nazire kao kandidat za predsjednika 2018. godineGeeTnT wrote:..otvaral se kakav trotoar....hocel bit derneka?
- malakh
#27497 Re: SDA-All about
..ti ćeš za svog kamberaHamolj wrote: Vala od nas Krajišnika glasa vidjeti neće. Svakako se svim silama trudio da postane naturalizovani Sarajlija pa bujrum glasajte za njega. Nas je jednom zajeb'o i neće više.
-
Hamolj
#27498 Re: SDA-All about
Kamber je izlizan, Krajini treba mlad političar koji nema seljačkim poriv prema Sarajevu. Koji će biti uz svoj narod i nije pod muss da mora biti iz SDA. Mi smo ipak kanton koji je najdemokratičniji i koji najrazličitije glasa.malakh wrote:..ti ćeš za svog kamberaHamolj wrote: Vala od nas Krajišnika glasa vidjeti neće. Svakako se svim silama trudio da postane naturalizovani Sarajlija pa bujrum glasajte za njega. Nas je jednom zajeb'o i neće više.![]()
![]()
Ja samo ne kontam koji je tvoj problem ? Ti se baš naložiš kad ti se baci kontra mišljenje, čak i kad ne razumiješ tematiku. Inače tvoj DF kojeg svesrdačno podržavaš na kantonu tom istom Kamberu svakodnedno liže dupe i moli za mrvu hljeba. To vam je vaša borba dala.
- malakh
#27499 Re: SDA-All about
malo mi smiješne tvoje doskočice, a šepić dva puta uzastopno preko 10 hiljada glasova i glatko prođe u parlament bih. to tvoje generalizovanje da u krajini neće dobiti niti jedan glas je i više nego smiješno, prije reći tragikomično (osim ako ne govoriš u ime 100 hiljada birača koji izlaze na izbore u krajini)..Hamolj wrote: Kamber je izlizan, Krajini treba mlad političar koji nema seljačkim poriv prema Sarajevu. Koji će biti uz svoj narod i nije pod muss da mora biti iz SDA. Mi smo ipak kanton koji je najdemokratičniji i koji najrazličitije glasa.![]()
Ja samo ne kontam koji je tvoj problem ? Ti se baš naložiš kad ti se baci kontra mišljenje, čak i kad ne razumiješ tematiku. Inače tvoj DF kojeg svesrdačno podržavaš na kantonu tom istom Kamberu svakodnedno liže dupe i moli za mrvu hljeba. To vam je vaša borba dala.
činjenica je da se šepić nameće kao alternativa bakiru, a bakir je zasrao motku da je vatrogasnim šmrkom ne može oprati i u kontinuitetu to nastavlja činiti. to može biti prednost šepića koji već sada povlači pametne poteze.
a o dfu ćemo na temi dfa. samo prije toga pročitaj par mojih ranijih postova koji se tiču dfa...
-
Hamolj
#27500 Re: SDA-All about
Pitaj općinski odbor SDA u Cazinu kad ih je Šepić posljednji put nazvao i posjetio. Otkad se dokopao Sarajeva zaboravio je odakle je potekao i ko mu je omogućio da se istog dokopa. Kažem ti da je najveći problem kad se seljak dohvati velikog grada pa nijeka svoje porijeklo od stida. Činjenica je da za tih 10 godina obnašanja visokih funkcija Krajina od njega nije vidjela nikakve koristi niti se potrudio da joj pomogne da ostvari neku korist.malakh wrote:malo mi smiješne tvoje doskočice, a šepić dva puta uzastopno preko 10 hiljada glasova i glatko prođe u parlament bih. to tvoje generalizovanje da u krajini neće dobiti niti jedan glas je i više nego smiješno, prije reći tragikomično (osim ako ne govoriš u ime 100 hiljada birača koji izlaze na izbore u krajini)..Hamolj wrote: Kamber je izlizan, Krajini treba mlad političar koji nema seljačkim poriv prema Sarajevu. Koji će biti uz svoj narod i nije pod muss da mora biti iz SDA. Mi smo ipak kanton koji je najdemokratičniji i koji najrazličitije glasa.![]()
činjenica je da se šepić nameće kao alternativa bakiru, a bakir je zasrao motku da je vatrogasnim šmrkom ne može oprati i u kontinuitetu to nastavlja činiti. to može biti prednost šepića koji već sada povlači pametne poteze.
a o dfu ćemo na temi dfa. samo prije toga pročitaj par mojih ranijih postova koji se tiču dfa...