Zajebancija.muz66 wrote:Džđemal, Fo(r)d, fali slovo tablicama, ascare nekom bilo dosadno
Automobilizam - sve o tome
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#27476 Re: Automobilizam - All about
- Ned071
#27477 Re: Automobilizam - All about
uranio kirbaš...

a ovaj ispod je postavljen jer se sjetih jedne price jutros... drug ga moj imao, dobar auto pravo, pun neke opreme, abs, klima, podizaci, jastuci, nema cega nema... prodaje ga na pijaci 1998 godine za osam hiljada... kaze lik skupo... nabroji mu drug sve sto ima od opreme... majstor gleda, kaze hajd koliko je para da poskidas sve te jastuke, absove, meni to nista ne treba

a ovaj ispod je postavljen jer se sjetih jedne price jutros... drug ga moj imao, dobar auto pravo, pun neke opreme, abs, klima, podizaci, jastuci, nema cega nema... prodaje ga na pijaci 1998 godine za osam hiljada... kaze lik skupo... nabroji mu drug sve sto ima od opreme... majstor gleda, kaze hajd koliko je para da poskidas sve te jastuke, absove, meni to nista ne treba

- johntra
- konektovan
#27479 Re: Automobilizam - All about
Auuuuuuuuuuu.....johntra wrote:Evo puno auta, za malo para....
https://www.olx.ba/artikal/28624393/peugeot-407-coupe/
Odlican.
- aditon
#27480 Re: Automobilizam - All about
Ne znam gdje ovo pitanje postaviti ali mislim da bi na ovoj temi neko mogao pomoći.
U autu imam ugrađen bluetooth preko kojeg primam pozive dok sam u automobilu ali koristim ga i za stream muzike. E sad, već neko vrijeme ničim izazvano neće muziku da mi streama dok npr potpuno normalno mogu obavljati telefonske pozive. Probao sam streamati direktno s telefona ali i s youtube. Međutim ništa. Da li je problem do bluetooth uređaja ili do samog telefona. Postavke bluetootha se čine uredu, mada ništa nisam ni dirao, jednostavno samo sam jedan dan ušao u auto i probao da pustim mouziku kad...belaj
U autu imam ugrađen bluetooth preko kojeg primam pozive dok sam u automobilu ali koristim ga i za stream muzike. E sad, već neko vrijeme ničim izazvano neće muziku da mi streama dok npr potpuno normalno mogu obavljati telefonske pozive. Probao sam streamati direktno s telefona ali i s youtube. Međutim ništa. Da li je problem do bluetooth uređaja ili do samog telefona. Postavke bluetootha se čine uredu, mada ništa nisam ni dirao, jednostavno samo sam jedan dan ušao u auto i probao da pustim mouziku kad...belaj
- amar1994
#27481 Re: Automobilizam - All about
sve je na njemu dobro osim znaka i farova , mogli su jos vece stavitkonektovan wrote:Auuuuuuuuuuu.....johntra wrote:Evo puno auta, za malo para....
https://www.olx.ba/artikal/28624393/peugeot-407-coupe/![]()
![]()
Odlican.

- amar1994
#27482 Re: Automobilizam - All about
jel to na sesticiaditon wrote:Ne znam gdje ovo pitanje postaviti ali mislim da bi na ovoj temi neko mogao pomoći.
nista , izbrisi mobitel pa ga ponovo memorisi , moze biti i da se mobitel updajtovao pa nece , barem je meni nesto slicno bilo
ovo sve vazi pod uslovom da je originalni bluetooth/handsfree ko kod mene .
iz mog iskustva , drze se CD-a , zvuk preko bluetootha koda je iz podruma
- konektovan
#27483 Re: Automobilizam - All about
To je sve stvar ukusa, meni lixno je prelijep iz svakog ugla, isto kao i 406 coupe. Jesi li znao da je dizajn 406 coupe verzije bio namjenjen za fiat coupe???? Odustali, i kasnije pininfarina ponudio peugeotu, i legenda nastala.amar1994 wrote:sve je na njemu dobro osim znaka i farova , mogli su jos vece stavitkonektovan wrote:Auuuuuuuuuuu.....johntra wrote:Evo puno auta, za malo para....
https://www.olx.ba/artikal/28624393/peugeot-407-coupe/![]()
![]()
Odlican.![]()
- amar1994
#27484 Re: Automobilizam - All about
Nisam
, bas da je legenda i nije al je dobar auto bio 
-
citroen xm
#27485 Re: Automobilizam - All about
Dobro, i meni je 406 mnogo ljepši. Ali i ovaj je odličan, samo mu ove felge stoje ko pietu sise. Treba tu nešto malo izbačenije i veće. 
- Chile17
#27486 Re: Automobilizam - All about
Prvi put čujem za to, molio bih malo potrijepljenu teriju 
- konektovan
#27487 Re: Automobilizam - All about
Ovo su vjerovatno felge sa zimskim setom guma, manje, i nisu originslne.citroen xm wrote:Dobro, i meni je 406 mnogo ljepši. Ali i ovaj je odličan, samo mu ove felge stoje ko pietu sise. Treba tu nešto malo izbačenije i veće.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27488 Re: Automobilizam - All about
S tim da je meni Fiat Coupe klasu bolji u svakom pogledukonektovan wrote: Jesi li znao da je dizajn 406 coupe verzije bio namjenjen za fiat coupe???? Odustali, i kasnije pininfarina ponudio peugeotu, i legenda nastala.
- konektovan
#27489 Re: Automobilizam - All about
Meni je dizajn 406 ubjedljiviji, a fiat je definitivno bio više sportskiji auto._BataZiv_0809 wrote:S tim da je meni Fiat Coupe klasu bolji u svakom pogledukonektovan wrote: Jesi li znao da je dizajn 406 coupe verzije bio namjenjen za fiat coupe???? Odustali, i kasnije pininfarina ponudio peugeotu, i legenda nastala.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27490 Re: Automobilizam - All about
Ovdje me ne ignorises kao na parfemimakonektovan wrote:Meni je dizajn 406 ubjedljiviji, a fiat je definitivno bio više sportskiji auto._BataZiv_0809 wrote:S tim da je meni Fiat Coupe klasu bolji u svakom pogledukonektovan wrote: Jesi li znao da je dizajn 406 coupe verzije bio namjenjen za fiat coupe???? Odustali, i kasnije pininfarina ponudio peugeotu, i legenda nastala.
- aditon
#27491 Re: Automobilizam - All about
ma ja na šestici...amar1994 wrote:jel to na sesticiaditon wrote:Ne znam gdje ovo pitanje postaviti ali mislim da bi na ovoj temi neko mogao pomoći.
U autu imam ugrađen bluetooth preko kojeg primam pozive dok sam u automobilu ali koristim ga i za stream muzike. E sad, već neko vrijeme ničim izazvano neće muziku da mi streama dok npr potpuno normalno mogu obavljati telefonske pozive. Probao sam streamati direktno s telefona ali i s youtube. Međutim ništa. Da li je problem do bluetooth uređaja ili do samog telefona. Postavke bluetootha se čine uredu, mada ništa nisam ni dirao, jednostavno samo sam jedan dan ušao u auto i probao da pustim mouziku kad...belaj![]()
nista , izbrisi mobitel pa ga ponovo memorisi , moze biti i da se mobitel updajtovao pa nece , barem je meni nesto slicno bilo![]()
iz mog iskustva , drze se CD-a , zvuk preko bluetootha koda je iz podruma![]()
, bez obzira gdje ga pustas , auto , soundbar , TV
pretpostavljam da je do telefona tj androida neki fol...ne mogu se sjetiti da li je neki update zadnjih mjesec dana na telefonu bio..kako god samo je prestalo da radi..
- amar1994
#27492 Re: Automobilizam - All about
aditon wrote:ma ja na šestici...amar1994 wrote:jel to na sesticiaditon wrote:Ne znam gdje ovo pitanje postaviti ali mislim da bi na ovoj temi neko mogao pomoći.
U autu imam ugrađen bluetooth preko kojeg primam pozive dok sam u automobilu ali koristim ga i za stream muzike. E sad, već neko vrijeme ničim izazvano neće muziku da mi streama dok npr potpuno normalno mogu obavljati telefonske pozive. Probao sam streamati direktno s telefona ali i s youtube. Međutim ništa. Da li je problem do bluetooth uređaja ili do samog telefona. Postavke bluetootha se čine uredu, mada ništa nisam ni dirao, jednostavno samo sam jedan dan ušao u auto i probao da pustim mouziku kad...belaj![]()
nista , izbrisi mobitel pa ga ponovo memorisi , moze biti i da se mobitel updajtovao pa nece , barem je meni nesto slicno bilo![]()
iz mog iskustva , drze se CD-a , zvuk preko bluetootha koda je iz podruma![]()
, bez obzira gdje ga pustas , auto , soundbar , TV
pretpostavljam da je do telefona tj androida neki fol...ne mogu se sjetiti da li je neki update zadnjih mjesec dana na telefonu bio..kako god samo je prestalo da radi..
Ma nista , samo odradi ovako kako sam napisao i trebalo bi proradit
- konektovan
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#27494 Re: Automobilizam - All about
istu sam imao 2000/2001.bez prikolice naravnokonektovan wrote:
![]()
- konektovan
#27495 Re: Automobilizam - All about
Sta bi s njom, prodao ili u otpad?!bitanga_sa_otesa wrote:istu sam imao 2000/2001.bez prikolice naravnokonektovan wrote:
![]()
- bitanga_sa_otesa
#27496 Re: Automobilizam - All about
prodao je nekom liku za 5 stoja.konektovan wrote: Sta bi s njom, prodao ili u otpad?!
ja je vozao godinu dana,trebala mi za jedan posao,imala je 2 spojene galerije fadip becej
kupio je za 2 stoje,pravo je nesto malo presla 12.000 mislim,stajala od 89.u jednoj avliji.83. godiste je bila.
- konektovan
#27497 Re: Automobilizam - All about
Ta se nije ni pošteno razradila.bitanga_sa_otesa wrote:prodao je nekom liku za 5 stoja.konektovan wrote: Sta bi s njom, prodao ili u otpad?!
ja je vozao godinu dana,trebala mi za jedan posao,imala je 2 spojene galerije fadip becej![]()
kupio je za 2 stoje,pravo je nesto malo presla 12.000 mislim,stajala od 89.u jednoj avliji.83. godiste je bila.
- bitanga_sa_otesa
#27498 Re: Automobilizam - All about
konektovan wrote:
Ta se nije ni pošteno razradila.

ma nov auto,samo propao malo od stajanja,crijeva goriva se raspala i desni prednji lezaj zakovao jer je voda s neke strehe zaljevala,to mi je bila sva uvala
- amar1994
- aditon
#27500 Re: Automobilizam - All about
ma sve su prilike da imam problem ustvari s telefonom/androidomamar1994 wrote:Ma nista , samo odradi ovako kako sam napisao i trebalo bi proradit
hvala i veliki pozdrav