U startu se dobije od njih 5$ za probu,kupuju se paketi od 5 $,koji kada isteknu donose 7,5 $.odnosno 150% zarade, u zavisnosti od broja paketa,gleda se odredjeni broj reklama,trenutno je dnevna zarada na 3%,moze rasti i do 10%el gancho wrote:O čemu se radi? Klikanje reklama?stranka_vas_prati wrote:Radi li ovdje neko Adclickxpress?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
stranka_vas_prati
#27476 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
el gancho
#27477 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kakvo odustajanje bolan. Mi vec spremili mezu i pice da se to proslavikako_kad wrote:jos malo i odustajem od bonusa
-
kako_kad
#27478 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I'm getting out of tasks, my dudeel gancho wrote:Kakvo odustajanje bolan. Mi vec spremili mezu i pice da se to proslavikako_kad wrote:jos malo i odustajem od bonusa
- semsasuljakovic
#27479 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo vina, kad bi se ubolo 40-ak komada bilo bi odlično 
-
eniacc
#27480 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Par pitanja:stranka_vas_prati wrote:U startu se dobije od njih 5$ za probu,kupuju se paketi od 5 $,koji kada isteknu donose 7,5 $.odnosno 150% zarade, u zavisnosti od broja paketa,gleda se odredjeni broj reklama,trenutno je dnevna zarada na 3%,moze rasti i do 10%el gancho wrote:O čemu se radi? Klikanje reklama?stranka_vas_prati wrote:Radi li ovdje neko Adclickxpress?
Jesi li istražio da li je to scam stranica,jer mi miriše na klasičnu ponzi šemu? (gledao sam par reviewa i nisu ljudi zadovoljni stranicom)
Ako si radio na ovoj stranici koliko si uložio i koliko zaradio? (ko ti garantuje ako uložiš da ćeš vratiti makar uloženo)
Moj je savjet da probaš ove stranice koje mi koristimo,ne trebaš ništa ulagati ,a možeš solidno zaraditi zavisi koliko imaš volje i vremena.
Meni je svaka stranica koja nema foruma a nije provjerena od hiljada ljudi klasični scam...
- semsasuljakovic
#27481 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kolko se često mijenjaju ID-ovi poslova? Pošto sam na nekima zasrao, otišao u expelled mode, al' to je u stvari bila neka vrsta škole za mene... Pa bih da radim te poslove al' ne mogu 
-
el gancho
#27482 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Zavisi kako koji. Vina svakih 6-7 dana, neke svaka 2-3 dana, a neki znaju mjesecima biti tu...semsasuljakovic wrote:Kolko se često mijenjaju ID-ovi poslova? Pošto sam na nekima zasrao, otišao u expelled mode, al' to je u stvari bila neka vrsta škole za mene... Pa bih da radim te poslove al' ne mogu
- semsasuljakovic
#27483 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovi sentimenti me zanimaju... Jer sam se tu taman počeo uhodavati kad fulio jedno i accuracy mi pao na 79% (a treba barem 80 bit).
-
stranka_vas_prati
#27484 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Par pitanja:
Jesi li istražio da li je to scam stranica,jer mi miriše na klasičnu ponzi šemu? (gledao sam par reviewa i nisu ljudi zadovoljni stranicom)
Ako si radio na ovoj stranici koliko si uložio i koliko zaradio? (ko ti garantuje ako uložiš da ćeš vratiti makar uloženo)
Moj je savjet da probaš ove stranice koje mi koristimo,ne trebaš ništa ulagati ,a možeš solidno zaraditi zavisi koliko imaš volje i vremena.
Meni je svaka stranica koja nema foruma a nije provjerena od hiljada ljudi klasični scam...[/quote]
[quote][/quote]
ulozio sam 10 $,a zaradio za par mjeseci oko 400$.I ja sam na pocetku mislio da je scam,ali sam se uvjerio,bar dosad,da nije.Imaju razne nacine zarade,pakete,panele,da sad ne duzim,cak su davali nagrade za pravljenje objava i reklamiranje,uglavnom,ja sam zasad zadovoljan,za 10-15 min rada dnevno.Nedavno je bio takozvani "restart",mehanizam pomocu kojeg stranica moze da traje.Ima i grupa na Fb,u kojoj ima oko 1500 ljudi samo sa balkana,gdje razmjenjuju misljenja,uputstva za sto bolji rad itd.
Meni je svaka stranica koja nema foruma a nije provjerena od hiljada ljudi klasični scam...[/quote]
[quote][/quote]
ulozio sam 10 $,a zaradio za par mjeseci oko 400$.I ja sam na pocetku mislio da je scam,ali sam se uvjerio,bar dosad,da nije.Imaju razne nacine zarade,pakete,panele,da sad ne duzim,cak su davali nagrade za pravljenje objava i reklamiranje,uglavnom,ja sam zasad zadovoljan,za 10-15 min rada dnevno.Nedavno je bio takozvani "restart",mehanizam pomocu kojeg stranica moze da traje.Ima i grupa na Fb,u kojoj ima oko 1500 ljudi samo sa balkana,gdje razmjenjuju misljenja,uputstva za sto bolji rad itd.
- natazamlata
#27485 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovo mi je u fazonu "MA STA VI TO TU PLJICATE", ako se secate.
Nego, ima vikendom vina?
edit: otvorilo mi, imaaa
Nego, ima vikendom vina?
- begsoon1510
#27486 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
stranka_vas_prati wrote:Par pitanja:
Meni je svaka stranica koja nema foruma a nije provjerena od hiljada ljudi klasični scam...
ulozio sam 10 $,a zaradio za par mjeseci oko 400$.I ja sam na pocetku mislio da je scam,ali sam se uvjerio,bar dosad,da nije.Imaju razne nacine zarade,pakete,panele,da sad ne duzim,cak su davali nagrade za pravljenje objava i reklamiranje,uglavnom,ja sam zasad zadovoljan,za 10-15 min rada dnevno.Nedavno je bio takozvani "restart",mehanizam pomocu kojeg stranica moze da traje.Ima i grupa na Fb,u kojoj ima oko 1500 ljudi samo sa balkana,gdje razmjenjuju misljenja,uputstva za sto bolji rad itd.[/quote]
pa ljudino ti zaradiš za dva dana 400$,po tim minutama kojim radiš
sretno ti i dalje,al što dalje od mene
- shadowchaser
#27487 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
drug mi smo ti ovdje svi malo sumnjicavi ako nam kazes da bilo sta trebamo platiti kome, jbg navikli samo da nas placaju a ne obrnutostranka_vas_prati wrote: ulozio sam 10 $,a zaradio za par mjeseci oko 400$.I ja sam na pocetku mislio da je scam,ali sam se uvjerio,bar dosad,da nije.Imaju razne nacine zarade,pakete,panele,da sad ne duzim,cak su davali nagrade za pravljenje objava i reklamiranje,uglavnom,ja sam zasad zadovoljan,za 10-15 min rada dnevno.Nedavno je bio takozvani "restart",mehanizam pomocu kojeg stranica moze da traje.Ima i grupa na Fb,u kojoj ima oko 1500 ljudi samo sa balkana,gdje razmjenjuju misljenja,uputstva za sto bolji rad itd.
- semsasuljakovic
#27488 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kako je on ovo opisao, kao da se radi o nekom sajtu za klađenje.. Uložiš pa ako dobiješ-dobiješ.shadowchaser wrote:drug mi smo ti ovdje svi malo sumnjicavi ako nam kazes da bilo sta trebamo platiti kome, jbg navikli samo da nas placaju a ne obrnutostranka_vas_prati wrote: ulozio sam 10 $,a zaradio za par mjeseci oko 400$.I ja sam na pocetku mislio da je scam,ali sam se uvjerio,bar dosad,da nije.Imaju razne nacine zarade,pakete,panele,da sad ne duzim,cak su davali nagrade za pravljenje objava i reklamiranje,uglavnom,ja sam zasad zadovoljan,za 10-15 min rada dnevno.Nedavno je bio takozvani "restart",mehanizam pomocu kojeg stranica moze da traje.Ima i grupa na Fb,u kojoj ima oko 1500 ljudi samo sa balkana,gdje razmjenjuju misljenja,uputstva za sto bolji rad itd.
-
stranka_vas_prati
#27489 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Znam prijatelju,i ja sam takav,jako sumnjicav prema ovim stranicama za zaradu,ali sa ovom se nisam pokajaoshadowchaser wrote:drug mi smo ti ovdje svi malo sumnjicavi ako nam kazes da bilo sta trebamo platiti kome, jbg navikli samo da nas placaju a ne obrnutostranka_vas_prati wrote: ulozio sam 10 $,a zaradio za par mjeseci oko 400$.I ja sam na pocetku mislio da je scam,ali sam se uvjerio,bar dosad,da nije.Imaju razne nacine zarade,pakete,panele,da sad ne duzim,cak su davali nagrade za pravljenje objava i reklamiranje,uglavnom,ja sam zasad zadovoljan,za 10-15 min rada dnevno.Nedavno je bio takozvani "restart",mehanizam pomocu kojeg stranica moze da traje.Ima i grupa na Fb,u kojoj ima oko 1500 ljudi samo sa balkana,gdje razmjenjuju misljenja,uputstva za sto bolji rad itd.
- vucha
#27490 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bilo je "MA TA VI TU PRICATE"natazamlata wrote:Ovo mi je u fazonu "MA STA VI TO TU PLJICATE", ako se secate.
Nego, ima vikendom vina?
Idu vina vikendom i to po nekad bolje nego radnim danima.
-
kako_kad
#27491 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

eh et, to je to, na 11 i 12 sam ispao, ovo je bio 13 (recommended), mislim da necu biti ove sedmice top worker na CS-u
-
kako_kad
#27492 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
vikendom se vise pije, mora takovucha wrote:Bilo je "MA TA VI TU PRICATE"natazamlata wrote:Ovo mi je u fazonu "MA STA VI TO TU PLJICATE", ako se secate.
Nego, ima vikendom vina?
edit: otvorilo mi, imaaa![]()
![]()
![]()
I dalje mi je smesno kad se setim.
Idu vina vikendom i to po nekad bolje nego radnim danima.
- natazamlata
#27493 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jel si odradio ovaj google zadatak 837192? To ti je 40 taskovakako_kad wrote:
eh et, to je to, na 11 i 12 sam ispao, ovo je bio 13 (recommended), mislim da necu biti ove sedmice top worker na CS-u
- shadowchaser
#27494 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma bolan pusti se toga, nego da ja tebi posaljem svoj referal link pa da malo radis aaa sta kazesstranka_vas_prati wrote:
Znam prijatelju,i ja sam takav,jako sumnjicav prema ovim stranicama za zaradu,ali sa ovom se nisam pokajao
-
kako_kad
#27495 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jesam, ma sve sam ispraznionatazamlata wrote:Jel si odradio ovaj google zadatak 837192? To ti je 40 taskovakako_kad wrote:
edit, a taj nisam. 25 sa, uradio tih
a imam ja jos nesto u rukavu, cuvam za sutra
Last edited by kako_kad on 28/11/2015 22:20, edited 1 time in total.
- natazamlata
#27496 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
794077 Final Dataset Labeling ?kako_kad wrote:jesam, ma sve sam ispraznionatazamlata wrote:Jel si odradio ovaj google zadatak 837192? To ti je 40 taskovakako_kad wrote:
- shadowchaser
#27497 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
vrti vina, sad ce dealovi...kako_kad wrote:jesam, ma sve sam ispraznionatazamlata wrote:Jel si odradio ovaj google zadatak 837192? To ti je 40 taskovakako_kad wrote:
nemoj odustajati
- begsoon1510
#27498 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jel si odradio ovaj google zadatak 837192? To ti je 40 taskova[/quote]
jesam, ma sve sam ispraznio
[/quote]
vrti vina, sad ce dealovi...
nemoj odustajati
[/quote]
sad ja radio dealove,kratko trajali
uspio 8 komada ufatit
jesam, ma sve sam ispraznio
vrti vina, sad ce dealovi...
nemoj odustajati
sad ja radio dealove,kratko trajali
uspio 8 komada ufatit
-
stranka_vas_prati
#27499 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nesto mi se ne pusta ovo,ne znate sta propustateshadowchaser wrote:ma bolan pusti se toga, nego da ja tebi posaljem svoj referal link pa da malo radis aaa sta kazesstranka_vas_prati wrote:
Znam prijatelju,i ja sam takav,jako sumnjicav prema ovim stranicama za zaradu,ali sa ovom se nisam pokajao
-
kako_kad
#27500 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
radim vina, cuvam jos nesto za sutrashadowchaser wrote:
vrti vina, sad ce dealovi...![]()
nemoj odustajati![]()
![]()
rekoh imam nesto u rukavu, valjda izguram makar 2. mjesto